Liigan siirtohuhut kaudelle 2023–2024

  • 2 113 776
  • 6 111

Malmi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sympatiat: DIF
Kertoo paljon markkinoista, että kun Nolan Stevensin sopimus purettiin on tämä eliteprospectsin klikatuin pelaaja. 11 pisteen AHL-pelaaja tällä kaudella. Ennustan, että ennen torstaita ei mitään isoja siirtoja tule ellei joku urheilujohtaja kyykytä koko muuta liiigaa viemällä ohi koko Euroopan jonkun pelaajan.

Komppaan palstatoveria @Zeta03. Ei tuo taida kyllä markkinoista kertoa yhtikäs mitään. Eliteprospectissa trendaavat päivittäin ne pelaajat, jotka sinne siirtojen tai sopimusporkujen grideihin nousevat. Sillä, keiden pelaajakortteja EP:n käyttäjät ihmettelevät, ei markkinoiden kuivuuden tai kosteuden kanssa tosiaan taida olla mitään tekemistä.
 
Viimeksi muokattu:

repalefarkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
per aspera ad astra
Pelicans osiossa oli pientä vihjettä, että Juhis olisi Pelicansiin tulossa.
Tähänkö on tultu että Pelicans kyykyttää Kärppiä kun taistellaan siirtorajavahvistuksista.
 

PronssiRanne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves & KOOVEE
Tähänkö on tultu että Pelicans kyykyttää Kärppiä kun taistellaan siirtorajavahvistuksista.

Myllykoski makselee vielä oppirahoja, kun meni mediaan kertomaan, että Kärpät tosiaan on Aaltosen perässä. Jos tässä nyt käy niin, että Pelicansiin päätyy, niin tuon myötä tiedetään, että Kärpät hävisi. Muuten olisi voitu sanoa, että tuskin edes halusi Juhista...

:)
 

Satunnainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves

"Luulajan Nilsson kuitenkin paljastaa Suomen markkinasta yllättävän tiedon: kaloja voi olla vapaana myös pudotuspelijoukkueissa."
Toimittaja mielestäni vetelee tuossa mutkia suoriksi, koska Nilssonin sanomisista kerrotaan: "Ei vain pohjajoukkueista, vaan myös joistakin muista, Nilsson sanoi NSD:lle HockeyNewsin mukaan."

Tomittaja siis ilmeisesti ajattelee, että sijat 11-15 ovat pohjajoukkueet, ja nuo "jotkut muut" olisivat siten pudotuspelisijoilla, mutta tarkoittaako Nilsson tuota. Sarjataulukkoa katsomalla voisi myös ajatella siten, että pohjajoukkueet ovat SaiPa ja HPK, ja silloin "jotkut muut" voisivat olla siis sijoilla 11-13 olevat, eli mm. Sport, jonka kohdalla näitä siirtohuhuja nyt on.

En nyt sinänsä väitä, etteikö jokin pudotuspelisijalla oleva seura voisi luopuakin jostain pelaajasta, mutta aika outona sitä pitäisin, jos toteutuu.
 

Mane

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Kyllä minäkin ajattelen, että "ei pohjajoukkueet" voivat olla esim. Sport ja JYP joilla on varmuudella olemassa vielä mahdollisuudet pleijareihin 15.2., mutta jos tässä sitä ennen häviävät alkuviikon ottelun niin ohuiksi alkaa käymään ja silloin voi raha houkuttaa. Viime kaudellahan samat joukkueet olivat vielä mahdollisuuksien piirissä siirtorajalla myös ja silloin Sport tyhjensi ja JYP ei. Nyt tosin mahdollisuudet ovat suuremmat kuin silloin, mutta voivat silti aika ohuita olla jo torstaina, riippuen tämän viikon peleistä.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit

totonboset

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & Canes
Happamia sanoi kettu pihlajanmarjoista. Se, että Mikkelissä Aaltosta ei muistella ehkä hyvällä, ei tarkoita sitä, etteikö voi olla Pelsuille kevään peleihin täsmäase. Erityisesti ylivoimalle. Voi olla kovakin hankinta kevään mittaan.
Kyllä Juhis on aina ollut parhaimmillaan keväällä kun pelien panokset kovenee. Muutama kausi sitten oli ratkaiseva tekijä siinä, että Kärpät sai venytettyä Ilves-sarjan seitsemänteen otteluun. Kärppien toiseksi paras pistemies Byströmin jälkeen... Keväällä mies myös puolustaa huomattavasti tunnollisemmin kun ymmärtää sen merkityksen.

Ja tätä samaa on lupa odottaa myös tulevana keväänä. Ei ne ukon taidot ole mihinkään kadonneet vaikka ikää on tullut muutama vuosi lisää. Mun mielestä on hienoa, että jokainen pelaaja ei ole samasta puusta veistettyä kahden suunnan työmyyrää, vaan mukaan mahtuu myös hyökkäysorientoitunutta pelaajaa. Sitä me oltais Oulussakin kaivattu näiden oman päädyn puurtajien joukkoon. Nämä taitopelaajat ne vaan sitten nousee isoon arvoon kun pitää keksiä se keino laitaa kiekko reppuun kovissa sarjoissa.

Ymmärrän joidenkin Jukurifanien peppukipeyden, kyllähän se itseänikin vituttaa ettei Juhis suuntaa Ouluun kevääksi. Toiset käsittelee tilanteen sitten sillä "en ois halunnutkaan löysää paskaa" asenteella, ja toiset myöntää, että nyt ei ollut meidän aika nauttia herran palveluksista.








 

#28

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves (Ässät & Hifk)
Nyt huhutaan että liigaan on tulossa muutaman kuukauden päästä 39-vuotias laituri Tanskan liigasta. Samalla voi todeta että alle viikko tätä ennen varmistui Saksassa kokoonpanosta tippuneen 35-vuotiaan puolustajan siirtyminen liigaan.

Tämä kuvaa kyllä sitä kuinka kuiva tuo markkina tällä hetkellä on liigaseuroille.
 

Rapala

Jäsen
Pelicans hakee Aaltosesta top9 hyökkääjistön puuttuvaa palasta, josta on tähän asti kilpailleet Leevi Tukiainen, Jesse Kiiskinen, Lenni Killinen ja Oliver Kiljunen. Tämä nelikko on painanut tällä kaudella yhteensä 100:ssa pelaamassaan pelissä 5 maalia, joista U20-joukkueesta viimeisenä pudonnut 18v Kiiskinen on tehnyt 4kpl. Vaikea nähdä etteikö Aaltonen olisi näihin verrattuna ainakin potentiaalinen parannus. Kiiskinenkin kun on huhujen mukaan suuntaamassa ensi kaudella HPK:hon, niin JMA on Pelicansin kannalta ideaalihankinta.
 

HC Hetu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Kolmen SM-kullan mies ja taitaa olla yhden ratkaissutkin. Hyvä hankinta Pelsulta mielestäni.
Onko Ilkka Mikkola vielä saatavissa?

Itse koen että JMA on hutihankinta Pelsuilta. Ymmärtääkseni siellä on kyllä kiekollista taitoa YV:lle ihan riittävästi. Hajoittaako sitä kemiaa? Aika näyttää.
 

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Onhan tuo JMA vähän sellainen väljähtänyt pieru, ainakin itselle, mutta aika näyttää onko tuosta nyt jotain apua Pelsulle.
 

Lemiöö66

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelikanat, änärin Pingviinit ja kaikki lätkä...
Onhan tuo JMA vähän sellainen väljähtänyt pieru, ainakin itselle, mutta aika näyttää onko tuosta nyt jotain apua Pelsulle.
Aika näyttää. Täällä sentään pyritään reagoimaan. Tobbella vissiin taas markkinat kuivat tai Vilho ei hyväksy Tzadin kirkkaisiin...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös