Liigan siirtohuhut kaudelle 2013–2014

  • 5 208 624
  • 5 056

NaNi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, KooKoo, Red Wings
Matias Strozyk twiittailee samaa. Harvemmin (jos koskaan?) hän on väärässä ollut. Taas uusi sulka Lukon hattuun faneille valehtelusta jos on tulossa. Kts. Lukko neuvotteli Italiassa pelanneen kanadalaisen kanssa | Kiekkoareena

Vanhatalohan tuossa sanoo että "meidän osaltamme neuvottelut ovat ohi. Sitä en osaa sanoa, tulevatko he vielä uudelleen lähestymään meitä", eli voisiko olla että DiDomenicoa voisi sittenkin kiinnostaa try-out, mitä ilmeisesti Lukko on tarjonnut, ja sieltä suunnalta otettu uudestaan yhteyttä? Ja Lukolla riittää kiinnostus ko. pelaajaan ja avannut uudet neuvottelu yhteydet noiden kommenttien jälkeen, ja nyt ollaan pääsemässä sopuun? Mikäli näin on, niin omasta mielestäni sillon Lukon johtoa (Vanhatalo), ei voi syyttää valehtelusta.
 

Becksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Mikäli näin on, niin omasta mielestäni sillon Lukon johtoa (Vanhatalo), ei voi syyttää valehtelusta.

Hellyyttävän naiivia ajattelua. Voihan tuo toki pitää paikkaansakin. Strozykin mukaan tosin kaikki sovittiin jo lauantaina.
 

NaNi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, KooKoo, Red Wings
Hellyyttävän naiivia ajattelua. Voihan tuo toki pitää paikkaansakin. Strozykin mukaan tosin kaikki on sovittu jo lauantaina.

Kuka näistä nykyään enään tietää, mitä on sovittu ja koska? Ja tuo oli vaan omaa ajattelua sunnuntai illan ratoksi, että voi olla yksi vaihtoehto.

Karseeta sanoa, mutta henk.koht enemmän luotan Strozykin twiittiin kun Vanhatalon diipadaapa kommenttiin kiekkoareenassa.
 

Becksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kuka näistä nykyään enään tietää, mitä on sovittu ja koska? Ja tuo oli vaan omaa ajattelua sunnuntai illan ratoksi, että voi olla yksi vaihtoehto.

Totta. Ja jälkimmäiseen kappaleeseen myös komppaus.
 
DiDomenico sen sijaan on todella mielenkiintoinen tapaus. Pelasi AHL:ssä ja sai muutaman pisteenkin tekaistua, jonka jälkeen päätti suunnata Italian liigan Asiagoon. Nimensä perusteella sukujuuria Italiasta, joten sikäli ymmärrän ratkaisua. Mutta taso oli, tilastojen valossa, aivan ylivertainen tuohon sarjaan. Pitää kyllä ihmetellä, että miten kummassa 37 pelissä tehot 22+38 nakuttava pelaaja on edes jäänyt Italian liigaan? Pudotuspeleissä meni sitten sitäkin absurdimmaksi, 15 pelissä tehot 11+31. Entinen AHL-pelaaja siis kyseessä, mutta täysin kirjoittamaton kortti liigatasolle. Todellinen outolintu, hiukan oudoksun päätöstä lähteä AHL:stä Italian liigaan.

Mitä tarkoitat tuolla, että jäi Italian liigaan? Ei hän sinne nähtävästi jäänyt, koska nyt on tulossa huhujen mukaan Suomeen ja hänen visiittinsä Italiaan on jäämässä yhden kauden mittaiseksi. Enkä pidä muutenkaan hänen ratkaisuaan lähteä Italiaan mitenkään outona. Taso ei oikein riittänyt AHL:ssä ja Euroopasta oli hyvä lähteä hakemaan uutta nostetta. Noilla näytöillä Euroopan isoihin liigoihin ei ollut asiaa, joten Italia oli oikein hyvä paikka ponnistaa urallaan eteenpäin varsinkin kun/jos sukujuuria on Italiassa.

DiDomenicon lyhyellä uralla kovin saavutus on epäilemättä nuorten maailmanmestaruus vuonna 2009 Kanadan paidassa. Tai no pelkästään pääseminen Kanadan MM-joukkueeseen on kivenkova saavutus. Tuostakin voi huvikseen katsoa millaisessa seurassa DiDomenico pelasi noissa kisoissa. Tavares, Eberle, Benn, Kane, Subban, Pietrangelo, Ennis, Ellis, Hodgson, Myers jne.

Harmi vain, että DiDomenicon heikkouksiksi mainitaan koko ja liike. Ei mikään paras mahdollinen yhdistelmä SM-liigaa ajatellen.
 
Viimeksi muokattu:

asyouwere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Jos Strozyk on kartalla, ja yleensä on ollut, niin Lukon viestinnältä valuu kyllä kaikki uskottavuus viemäriin. Tai ne rippeet mitä siitä on enää jäljellä.

Voi, kun suosikkijoukkueeni olisi ammattimaisesti johdettu. No, tämä nyt ei ole enää tämän ketjun asiaa. Niin kuin ei oikeastaan koko viesti, mutta eipä ne modet ole tämän ketjun osalta ennenkään offtopic-viesteistä kimmastuneet.
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
DiDomenico sen sijaan on todella mielenkiintoinen tapaus. Pelasi AHL:ssä ja sai muutaman pisteenkin tekaistua, jonka jälkeen päätti suunnata Italian liigan Asiagoon. Nimensä perusteella sukujuuria Italiasta, joten sikäli ymmärrän ratkaisua.
- - -
Todellinen outolintu, hiukan oudoksun päätöstä lähteä AHL:stä Italian liigaan.
Enkä pidä muutenkaan hänen ratkaisuaan lähteä Italiaan mitenkään outona. Taso ei oikein riittänyt AHL:ssä ja Euroopasta oli hyvä lähteä hakemaan uutta nostetta. Noilla näytöillä Euroopan isoihin liigoihin ei ollut asiaa, joten Italia oli oikein hyvä paikka ponnistaa urallaan eteenpäin varsinkin kun/jos sukujuuria on Italiassa.
Mielestäni joku nikkari tai jenkki ei välttämättä edes ymmärrä kuinka suuria tasoeroja eri eurooppalaisten sarjojen kesken on - erityisesti jos agentti ei ole muistanut tai edes välittänyt ottaa selvää.

Tilannettahan voidaan verrata vähän siihen, jos joku eurooppalaispelaaja haluaa lähteä kokeilemaan Pohjois-Amerikkaan. Pelaajalla on muutama tarjous pöydällä - kaksi parasta tarjousta ovat jostain Floridan ja Alaskan paikallisista sarjoista. Hm... kumman valitsisit?

Hieman vastaavastihan kävi mm. Lee Sweattille muutama kausi sitten. Hänhän tuli kaudeksi 2007-08 elämänsä ensimmäistä kertaa Eurooppaan. Sweatt pelasi kauden Suomessa ja halusi opintojensa päätteeksi nähdä maailmaa (Eurooppaa) tyttöystävänsä kanssa pelaillen vähän lätkää siinä samalla. Pariskunnan seuraava pysähdyspaikka kaudella 2008-09 oli Salzburg ja Itävallan liiga. Tullessaan tammikuussa 2010 takaisin TPS:an ja Turkuun Sweatt mainitsi jossain haastattelussa siirron Itävaltaan olleen yksi hänen elämänsä pahimpia virheitä. Hänellä ei ollut koskaan edes käynyt mielessään, että eurooppalaisten sarjojen välillä voisi olla niin suuria tasoeroja.

Kyseessä oli kuitenkin pelaaja, joka oli jo ollut vuoden Euroopassa. Aivan vastaavastihan on voinut käydä myös DiDomenicolle. Hän on voinut allekirjoittaa vuoden sopimuksen eurooppalaisen ammattilaissarjan joukkueen kanssa. Havaittuaan lopullisesti sarjan tason hän on saattanut kuitenkin päättää kunnioittaa sopimustaan hieman lätkää pelaillen ja Italian auringosta nauttien. Tuskin hänkään on siellä ihan millään pelkillä päivärahoilla ja kulukorvauksilla elellyt. AHL-pelaajanahan hänen palkkansa on ollut suunnilleen $55.000. Pelejä on tuplat enemmän, kilpailu on raaempaa ja pelireissujen pituudet ovat jopa kymmenkertaisia. Eikä se DiDomenicon pelipaikka edes AHL:ssa ollut mitenkään varma. Kahdella edelliskaudellahan hän on pelannut myös muutamia kymmeniä pelejä ECHL:ssa.

Mikä ettei tuollaisessa tilanteessa voisi nakutella Italian liigassa kunnon pisteet tauluun, juhlia keväällä mestaruutta ja yksinkertaisesti vain nauttia elämästä? Vielä kun joukkueessa on ollut kymmenkunta maanmiestä tai italian-kanadalaista, niin mikäs siinä on pistää vähän jotain Milanon yöelämää sekaisin matsipäivien välillä.
 

winston

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
En jaksa uskoa että tämä mahdollinen Gillies minkään Ben-Amorin kanssa vääntäisi. Ramikin sanoi muistaakseni aikoinaan, että Ben-Amor oli pelkkä välikäsi. Jos jotain tapahtuu ja se on iso JOS, niin veikkaan sen kohdistuvan johonkin Jokereiden tähtipelaajaan. Tyyliin juuri Teräväinen, Moses tai vastaava. Niin ikävältä kuin se kuulostaakin.

Jos ja se on tosi iso JOS Gillies saapuu HIFKiin, niin en itsekään usko, että Ben-Amor olisi telottavien listalla ensimmäisenä. Kyllä Raimon kosto kohdistuisi pelaajiin, jotka ovat narreille tärkeitä, kuten Lahti, Kousa, Väänänen tai Teräväinen. Enkä usko, että telojana olisi Gillies, vaan joku muu. Esimerkiksi Teräväiseltä ranne paskaksi viikateiskulla ja Jokerit olisi tosi kusessa sentterivajeensa takia. Ja Väänänenhän oli mukana kentällä Villen lahtaamisessa. Gillies sitten ottaisi kostamaan tulevan hemmon kättelyynsä.

Tosin toivon, ettei HIFK lähde tälle tielle. Eikä mun mielestä meidän kokoonpanossa ole tyyppejä, joiden meininkiin tällainen toiminta kuuluu.

Sinänsä Gilliesin paikallaolo varmasti laittaisi ainakin Kyrväisen veljekset miettimään kannattaako ottaa vauhtia puolesta kentästä ennen kuin taklaa selkään. Siinä mielessä olisi varmasti peliä siistivä vaikutus.
 

Baroun

Jäsen
Suosikkijoukkue
Per sempre Tito †
Oh boy, kun nään jo silmissäni miten Gillies reagoi 1.9 videoon, joka hänelle näytetään mikäli kaveri saapuu meille. Tervetuloa vaan, täällä otetaan avosylin vastaan!
 

Cover

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rikollislauma
Oh boy, kun nään jo silmissäni miten Gillies reagoi 1.9 videoon, joka hänelle näytetään mikäli kaveri saapuu meille. Tervetuloa vaan, täällä otetaan avosylin vastaan!


Hahhah. Mielikuva tästä.. Ramin rallienglannilla höystettynä..

"Okay trevor vii häv just a van zob for juu."

Eiköhän Gilliesin tulo rauhoita paikallisia vaikka hakkaisikin SBA:n perjantaina. Kunhan sen jälkeen mies pitää itsensä kurissa jollei sitten Jokerit tahdo jatkaa.
 

Target

Jäsen
Suosikkijoukkue
Löytyy
Hahhah. Mielikuva tästä.. Ramin rallienglannilla höystettynä..

"Okay trevor vii häv just a van zob for juu."

Eiköhän Gilliesin tulo rauhoita paikallisia vaikka hakkaisikin SBA:n perjantaina. Kunhan sen jälkeen mies pitää itsensä kurissa jollei sitten Jokerit tahdo jatkaa.

Eikö tätä ole jo käsitelty ja taputeltu. Jos joku on niin vitun tyhmä, että ottaa esiin tämän brändinmukaisen, maailman hitaimman, kuittivihkon niin hakeutukoon hoitoon. Mitä seuraavaksi? Kuitataan vajakkien kantaisä nimeltä Lähteenmäki. Nyt kunnon mylly, niin Jokerit ja Hifk pelaavat seuraavat ottelunsa kaudella 14-15. Eivät keskenään, mutta...
 

Noma

Jäsen
Hahhah. Mielikuva tästä.. Ramin rallienglannilla höystettynä..

"Okay trevor vii häv just a van zob for juu."

Voisin kuvitella, että on Gillies mennyt urallaan ihan mihin tahansa joukkueeseen vaan, niin siellä on sanottu että "you have just one job here", ei varmaankaan tulisi miehelle yllätyksenä.
 

444

Jäsen
Korkista en tiedä, mutta kyllä pk-seudun "piireissä" Summasen tekstarit aika hyvin tiedetään. Saa nähdä koska joku noita vastaanottava tulee omalla nimellään esiin. Kynnys kuitenkin aika iso lähteä "itkemään".

Voi veljet näitä "sisäpiiriläisiä" riittää. Ne on varmaan niitä samoja tyyppejä, jotka tietää kaikki sopimuspelaajatkin vähintään vuotta etukäteen, mutta eivät ikinä voi paljastaa lähteitään. Ja sitten ovat aivan hiljaa, kun osoittautuu kaiffarien olleen väärässä. Voi veljet.

Nauroin myös "löytyy ainoastaan päätoimittajan sähköpostista liitetiedostona" -läpälle. Voisinkin itse lähettää hänelle liitetiedostona sähköpostitse vaikka mitä itse päässäni tai päissäni keksimää. Sieltähän se todistusaineisto sitten löytyisi.

Mitä tähän huhuun tulee, niin veikkaisin täydellistä ankkaa. Joku IFK:n toimistolla on heittänyt varovaisen vihjeen jollekin Strozykille tai vastaavalle, koska osasi laskelmoida, minkälainen myrsky siitä nousee. Loppujen lopuksi Gillies ei tulekaan Suomeen ja puolet narritrolleista huomaa ragenneensa koko viikonlopun ihan turhaan. Tämä sitten tulee purkautumaan perjantain pelissä katsomossa kolikoiden, sämpylöiden ja penkkien heittelynä ynnä muuna.
 

Renegade

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Diego Padres
Mielenkiintoinen haku, jos Gillies saapuu IFK:hon. Täydellisellä huhuasteella liikutaan, en usko hetkeäkään että tämä pelaaja Suomeen rantautuu. Tervetuloa mikäli tulee, koska kostoa tällä ei taideta hakea vaan uskon että tavoite on päinvastainen. Ennemmin halutaan IFK:n osalta luoda sellainen rauhallinen ilmapiiiri joukkueeseen ja peleihin.

Ihmeellisesti katoaa kaikki tökkijät, kyykkijät ja irvistelijät, jos joukkueessa löytyy kaveri jonka kanssa on oltava hereillä. Tällaisella hankinnalla varauduttaisiin siihen, että Jokereilta voi odottaa tälläkin kaudella lähes mitä tahansa. Kuten 01.09.2013, mikään ei ole pyhää naapurille.

Ikävää että herra Gilliesta haukutaan hulluksi ja mielipuoleksi, koska kyseessä on esim. Mirastyyn ja Yablonskiin verrattunna kunnoitettu kaveri joka on luonut elantonsa omalla roolillaan ja omilla vahvuuksilla. Cheapshotteja tullut uran aikana, mutta se ei ole mikään tunnusmerkki hänelle. Hänen ei tarvitse niitä. Because he can.
 
Viimeksi muokattu:

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Mitä Ramin kännitekstarit edes tässä ketjussa tekevät? Täytyy myös sanoa että ei voi kuin ihmetellä näitä muutamia sankareita jotka koettavat vakuutella että "kyllä se tekstareita lähettää, uskokaa tai älkää ku mä kuulin sisäpiiristä!!!!". Miksi minusta tuntuu sille että nuo on aivan päivänselviä paskanjauhantoja?

Gillies toisi eittämättä meidän liigaan väriä, mutta kieltämättä Ramin alaisuudessa pelaisi silloin vähän liiankin turbulentti pelaaja. Erittäin mielenkiintoista seurata mitä tästä kehkeytyy.
 

Nickelback

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NHL yleisesti
Hahhah. Mielikuva tästä.. Ramin rallienglannilla höystettynä..

"Okay trevor vii häv just a van zob for juu."

Tai sitten Rami toteaa kuten kuten kasarileffassa konsanaan:
its not just a job its an adventure - YouTube (linkki tuubiin, Rookie leffan pätkään)

Ei vaan, kyllä itsekin koen että kyllä kaverilla pitäisi olla jotain apuja ihan pelillisestikin. Vähän kuten Mike Siklenka. Osasi kyllä pelata, mutta oli pelote ihan jo sen takia että ei tienny koskaan mitä tulee.
 

starcat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hellyyttävän naiivia ajattelua. Voihan tuo toki pitää paikkaansakin. Strozykin mukaan tosin kaikki sovittiin jo lauantaina.

Onhan tuo siltikin totta. Osaltamme neuvottelut ohi. ( olemme tehneet sopimuksen jo ) mahdollista että palaavat asiaan ( mahdollista jatkaa sopimusta myöhemmin )
 

iibor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Jokerit
Mitä Ramin kännitekstarit edes tässä ketjussa tekevät? Täytyy myös sanoa että ei voi kuin ihmetellä näitä muutamia sankareita jotka koettavat vakuutella että "kyllä se tekstareita lähettää, uskokaa tai älkää ku mä kuulin sisäpiiristä!!!!". Miksi minusta tuntuu sille että nuo on aivan päivänselviä paskanjauhantoja?

Gillies toisi eittämättä meidän liigaan väriä, mutta kieltämättä Ramin alaisuudessa pelaisi silloin vähän liiankin turbulentti pelaaja. Erittäin mielenkiintoista seurata mitä tästä kehkeytyy.

Yhtä paskanjauhantaa on mielestäni väittää, ettei mitään tekstareita ole lähtenyt. Yhtä paljon totuuspohjaa on kyseisellä väitteellä tällä palstalla. Kyllä asianosaiset sen vuotaa jos haluaa tai jos mitään tekstareita ei ole, sitä ei vuodeta. Samanlaista ympäripyöreää paskanjauhantaa kumminpäin vain.

Gilliesiin sen verran, että meinasin jättää jo 30.8 Areenan pelin väliin lätkätreenien takia, mutta jos Trevor punaisiin saapuu, niin treenit jää kyllä toiseksi. En usko ennen kun näen, mutta luulenpa että Nybari on Ramille vain pieni sätkynukke, joka tekee juuri niinkuin Rami haluaa. Vähän tunnetta kaukaloon perkele!

Kunhan siis kohteena olisi joku edes melkein samaa kokoluokkaa oleva
 

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Yhtä paskanjauhantaa on mielestäni väittää, ettei mitään tekstareita ole lähtenyt. Yhtä paljon totuuspohjaa on kyseisellä väitteellä tällä palstalla. Kyllä asianosaiset sen vuotaa jos haluaa tai jos mitään tekstareita ei ole, sitä ei vuodeta. Samanlaista ympäripyöreää paskanjauhantaa kumminpäin vain.

Eikös se ole reilua kuitenkin että todistustaakka on väitteen esittäjällä, ei sillä joka sen kumoaa sen vuoksi että todisteita ei ole esitetty? Se, että kehoitetaan kysellä sisäpiiristä todisteita ei mielestäni ilmennä lainkaan että niitä olisi keskusteluun tarjota sillä hetkellä. Enemmänkin vaikuttaa pelkältä kuulopuheelta ja paskanajauhannalta. Kun tässä kuitenkin väitetään Ramin uhkailevan Jokerien pelaajia kaukalon ulkopuolella, pitäisi faktat lyödä tiskiin mahdollisimman pian.
 

Kenth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooVee
Kun tässä kuitenkin väitetään Ramin uhkailevan Jokerien pelaajia kaukalon ulkopuolella, pitäisi faktat lyödä tiskiin mahdollisimman pian.

Millä tavalla faktat voidaan lyödä tiskiin tässä asiassa? Miten kukaan Jatkoaikaan kirjoittava voi todistaa Summasen olleen yhteydessä eräisiin Jokeri-pelaajiin? Näin asia jokatapauksessa on, ja se on monien tiedossa. On ollut jo keväästä lähtien.

Monessakin mielessä on mielenkiintoista nähdä, millaisella kokoonpanolla Jokerit lähtee ensimmäiseen HIFK-kohtaamiseensa.
 

Tartu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, KHL
Monessakin mielessä on mielenkiintoista nähdä, millaisella kokoonpanolla Jokerit lähtee ensimmäiseen HIFK-kohtaamiseensa.

Jotenkin on sellainen kutina, että Ruutu ja/tai Ben-Amor ovat sivussa ensi perjantaina. Yleensähän Rudi on järjestänyt itsensä pelikieltoon, kun on ollut riski, että joku tulee haastamaan tai kostamaan aiempia temppuja, mutta nyt se ei enää onnistu.

Jos Jokerit on liikkeellä nuorella jengillä niin ehkä se Musekin pääsee ihan jäälle asti tällä kertaa.
 

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Millä tavalla faktat voidaan lyödä tiskiin tässä asiassa? Miten kukaan Jatkoaikaan kirjoittava voi todistaa Summasen olleen yhteydessä eräisiin Jokeri-pelaajiin? Näin asia jokatapauksessa on, ja se on monien tiedossa. On ollut jo keväästä lähtien.

Tietysti. On vain eri asia kertoa että on ollut yhteydessä kuin maalailla kuvia jostain uhkailusta. En luonnollisestikaan ole jokeri-sisäpiiriläisten tavoin perillä asiasta, joten siksi vain kyselin objektiivisemman ja konkreettisemman todisteen perään.
 

Cover

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rikollislauma
Monessakin mielessä on mielenkiintoista nähdä, millaisella kokoonpanolla Jokerit lähtee ensimmäiseen HIFK-kohtaamiseensa.


Juuri täs kiteytyy Gillesin tuoma etu joukkueelle. Jos Jokerit joutuu jättämään yhdenkin kaverin pois on mahdollinen IFK-hankinta saanut ensimmäisen sulan hattuun.
 

Noppa10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Ihmeellisesti katoaa kaikki tökkijät, kyykkijät ja irvistelijät, jos joukkueessa löytyy kaveri jonka kanssa on oltava hereillä. Tällaisella hankinnalla varauduttaisiin siihen, että Jokereilta voi odottaa tälläkin kaudella lähes mitä tahansa. Kuten 01.09.2013, mikään ei ole pyhää naapurille.

Tämä on kyllä jännä näkökulma, varsinkin kun se tuntuu olevan aika monen IFK-henkisen kantana tuo "Jokereilta ei tiedä mitä odottaa".

90-luvulla ja 2000-luvun alkupuolella IFK oli se iso ja paha IFK, jonka peleissä aina sattui ja tapahtui. Mitenkäs se menikään, tutinaa ja tötinää? Olikos se nyt Trevor Doyle, joka pieksi Jani Ridan silloin aikoinaan? Rita yritti vain vältellä iskuja ja suojautua, niin minullekin silloin IFK-leiristä naureskeltiin Ridan velliperseilyä ja neitimäisyyttä... Nyt kun sitä tutinaa ja tötinää aiheuttaakin joku toinen organisaatio, niin moni punanuttu on kädet poskilla kauhistelemassa Ilmalan rikollislauman väkivaltaisuutta.*

Gilliesin hankinnalla varmasti vähennettäisiin noita älyttömyksiä, joita by the way on aina esiintynyt kaukalossa ja tulee aina esiintymään, mutta ei se niitä poista kokonaan. Enpä usko, että ainakaan J.Ruutua se millään lailla hidastaisi. Ihan samanlaisia äijiä siellä on vastapuolella ollut taalakaukaloissakin, ja samalla lailla se naamaansa sielläkin rääpi ja teki vähän mitä sattui. Jos nyt vaikka Ruutu päättääkin tempaista tavoistaan poiketen jotain nyrkillä ja lentää ulos, niin millä lailla Gillies sitten kostaa tämän? Hyökkää Ruudun kimppuun pukukoppikäytävällä?

Edit. *Selvennetään nyt siis, että case SBA nyt oli täysin järjetön, enkä siihen viitannutkaan tässä kirjoituksessa. IFK:llakin on oma casensa, case Allu. Nuo siis tasan 1-1.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös