Ilmoitukset

Nimimerkki Jarna90 on seuraavan kuukauden pelikiellossa johtuen netiketin vastaisista viesteistä, joiden kirjoitusasu oli heikkoa. Tuoreet nimimerkit ovat moderaattoreiden erikoistarkkailussa ja kyseistä nimimerkkiä on jo huomautettu heikosta kieliasusta, mutta olemme valmiita antamaan kyseiselle kirjoittajalle vielä mahdollisuuden parantaa tapojaan.

Sen sijaan nimimerkki Kultaranne21 osoitti lyhyellä palstaurallaan sen, ettei hänellä ole annettavaa keskustelupalstalle, joten hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki scholl ei pelikieltonsa jälkeenkään ole muuttanut tapojaan, vaan on edelleen syyllistynyt jatkuviin henkilökohtaisuuksiin. Tämän vuoksi kurinpitoryhmä on päättänyt antaa hänelle kolmen kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki Klassinen sentteri ei osannut käyttäytyä otteluseurannassa, vaan syyllistyi henkilökohtaiseen hyökkäykseen, provosointiin ja jatkuvaan kirosanojen viljelyyn. Tämän vuoksi annamme hänelle viikon pelikiellon.

Nimimerkki Chickendinner syyllistyi Ässät-osiossa jatkuviin henkilökohtaisiin hyökkäyksiin ja offtopiciin ja hänelle on annettu näistä viesteistä kuukauden pelikielto. Kyseinen nimimerkki oli juuri hetki sitten pelikiellossa samasta asiasta, joten se vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Liigan otteluohjelma 2016–2017

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana Divarijyrä, 08.06.2016 klo 13.23.

 1. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Kyllähän siinä voi seurallakin omat halut olla, kyllähän perjantaina ainakin kaljamyyntiä tulee ja lisäksi saa muutaman päivän enemmän aikaa myydä aitioita. Nuo on ainoita tapoja saada jotain rahallistakin hyötyä peleistä. Toki olisihan se pelaajille paljon helppompaa jos pelattaisiin tosiaan vaikka keskiviikkona ja faneille myös. Kuitenkin taitaa henkilökunnalla juosta yhtä pitkälle palkat kun pelaajillakin joten voihan se seurakin niitä tuloja maksimoida. Ei nyt monesta tuhannesta puhutua mutta täytettä leivänpäälle.
   
 2. Ilmestyskirjanpitaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, LA Kings, Raiders
  Lainaus:
  Kuten @Hirvonen jo sanoikin, kyllahan runkosarjan voittaja ansaitsee paalupaikan. Ennen kaikkea kuitenkin pidemman levon saa voittamalla sarjan 4-0. Omissa kasissa kaikki.
   
 3. Ishmael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Vancouver Canucks
  Lainaus:
  Tietenkin siksi, että näin molempien joukkueiden pelaajilla on aikaa vetää vähintään viikon ränni tuohon pelin alle. Siinä kohmelossa pelatessa ei paljon kiinnosta träppäys eikä muukaan meidänpelihelvetti, joten peli on väsyneisyydestään huolimatta viihdyttävää. Virheitä tulee liukuhihnalta ja pelaajat kompuroivat luistimennauhoihinsa.

  Mun mielestä pronssimatsin vois pelata myös juhannusaattona. Paikalla tosin ovat vain sopimuksenalaiset pelaajat ja samat viisi katsojaa, jotka siellä käyvät muutenkin.
   
 4. Brent Sapergia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Miks finaaleiden toista viikkoa ei voinut rytmittää niin että ma, ke, pe ja la? Nyt ma, ti, to ja pe. Viikonlopulle olisi saanut huipennuksen.
   
 5. Ötökkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Panthers, Lentävä maalivahti
  Mun mielestä pronssipeli pitäs olla pelattuna ennen finaalien alkamista. Olis myös jotain jännättävää tässä odotellessa.
   
 6. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Oma veikkaus että pääsiäinen sotkee aika paljon jonka takia myös JYP varmaan halusi pitää tuon perjantain eikä aikaistaa. Kuitenkin lipunmyyntikin alkaa vasta tiistaina kun paikat on auki. Jos olisi nyt pelattu niin maksellaan työntekijöille isompaa palkkaa ja ottelusta tulisi menoja kun liiga vie lipputulot ja aitiot ja muu tulot jää minimiin kun yleisöä ei paljon ja lipunmyynti vielä vaikeutuu siitä entisestäkin kun pronssipeli ei vedä muutenkaan. Sinällään aika luonnollista kun rahan takia näitä pelataan vaikka olisihan se pelaajien ja yleisön kannalta hyvä että mahdollisimman nopeasti välierien jälkeen pelataan pois, ihan jo sen takia että esim. pelaajat myös vapautuisi nopeammin maajoukkueiden käyttöön.