Ilmoitukset

Käyttäjiä on huoltokatkon jälkeen piinanneet kirjautumisongelmat.

Jos koet kirjautumisessa olevan ongelmia ota yhteyttä ylläpitoon. http://keskustelu.jatkoaika.com/misc/contact tai @Ylläpito 

Sulje ilmoitus

Nimimerkki The Original Jags saa kirjoittaa jatkuvaa Venäjä-aiheista offtopiciaan jatkossa muualla kuin Jatkoajan keskustelupalstalla. Kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet on nyt poistettu.

Pelkkä hymiö ei anna mitään uutta keskustelulle. Tämän vuoksi nimimerkki jussilainen on seuraavan viikon pelikiellossa.

Nimimerkki Kake74 syyllistyi jälleen kerran itsemoderointiin, joten päätimme antaa hänelle tällä kertaa kahden viikon pelikiellon.

Nimimerkki nahkis kirjoitti turhan ja provosoivan viestin Pekka Virran ketjuun. Nimimerkin rikehistoriasta johtuen annamme hänelle kahden viikon pelikiellon.

Myös nimimerkki Lätkäjope innostui kirjoittamaan Lukko-osioon täysin turhan ja tarpeettoman naureskeluviestin. Annamme tästä hänelle viikon pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Jouduimme poistamaan suuren osan nimimerkki Kepuli8:n kymmenestä ensimmäisestä viestistä. Tämän vuoksi päätimme poistaa kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet sääntöjen 1§:n perusteella.

Käsitämme viestin. jossa lukee pelkästään "Aamen tälle!", sisällöttömänä onelinerina. Tämän vuoksi nimimerkki Mark Fox on seuraavan viikon pelikiellossa.

Sulje ilmoitus

Liigan otteluohjelma 2016–2017

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana Divarijyrä, 08.06.2016.

 1. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Kyllähän siinä voi seurallakin omat halut olla, kyllähän perjantaina ainakin kaljamyyntiä tulee ja lisäksi saa muutaman päivän enemmän aikaa myydä aitioita. Nuo on ainoita tapoja saada jotain rahallistakin hyötyä peleistä. Toki olisihan se pelaajille paljon helppompaa jos pelattaisiin tosiaan vaikka keskiviikkona ja faneille myös. Kuitenkin taitaa henkilökunnalla juosta yhtä pitkälle palkat kun pelaajillakin joten voihan se seurakin niitä tuloja maksimoida. Ei nyt monesta tuhannesta puhutua mutta täytettä leivänpäälle.
   
 2. Ilmestyskirjanpitaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, LA Kings, Raiders
  Lainaus:
  Kuten @Hirvonen jo sanoikin, kyllahan runkosarjan voittaja ansaitsee paalupaikan. Ennen kaikkea kuitenkin pidemman levon saa voittamalla sarjan 4-0. Omissa kasissa kaikki.
   
 3. Ishmael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Vancouver Canucks
  Lainaus:
  Tietenkin siksi, että näin molempien joukkueiden pelaajilla on aikaa vetää vähintään viikon ränni tuohon pelin alle. Siinä kohmelossa pelatessa ei paljon kiinnosta träppäys eikä muukaan meidänpelihelvetti, joten peli on väsyneisyydestään huolimatta viihdyttävää. Virheitä tulee liukuhihnalta ja pelaajat kompuroivat luistimennauhoihinsa.

  Mun mielestä pronssimatsin vois pelata myös juhannusaattona. Paikalla tosin ovat vain sopimuksenalaiset pelaajat ja samat viisi katsojaa, jotka siellä käyvät muutenkin.
   
 4. Brent Sapergia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Miks finaaleiden toista viikkoa ei voinut rytmittää niin että ma, ke, pe ja la? Nyt ma, ti, to ja pe. Viikonlopulle olisi saanut huipennuksen.
   
 5. Ötökkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Panthers, Lentävä maalivahti
  Mun mielestä pronssipeli pitäs olla pelattuna ennen finaalien alkamista. Olis myös jotain jännättävää tässä odotellessa.
   
 6. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Oma veikkaus että pääsiäinen sotkee aika paljon jonka takia myös JYP varmaan halusi pitää tuon perjantain eikä aikaistaa. Kuitenkin lipunmyyntikin alkaa vasta tiistaina kun paikat on auki. Jos olisi nyt pelattu niin maksellaan työntekijöille isompaa palkkaa ja ottelusta tulisi menoja kun liiga vie lipputulot ja aitiot ja muu tulot jää minimiin kun yleisöä ei paljon ja lipunmyynti vielä vaikeutuu siitä entisestäkin kun pronssipeli ei vedä muutenkaan. Sinällään aika luonnollista kun rahan takia näitä pelataan vaikka olisihan se pelaajien ja yleisön kannalta hyvä että mahdollisimman nopeasti välierien jälkeen pelataan pois, ihan jo sen takia että esim. pelaajat myös vapautuisi nopeammin maajoukkueiden käyttöön.
   
 • Pitkävedossa tänään

  Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  SaiPa - TPS
  • 2.70
  • 3.80
  • 2.20
  Ässät - Kärpät
  • 3.45
  • 3.90
  • 1.85