Liigajoukkueiden voimasuhteet kaudella 2014–2015

  • 1 201 654
  • 3 230
Suosikkijoukkue
Hifk, Man Utd, Suomalaiset änärissä
Tällä kaudella voidaan tulla näkemään ylireagointia uusiin sääntö- ja aluemuutoksiin. Lähdetään niinsanotusti keksimään jääkiekkoa uudelleen, jolloin mennään perse edellä puuhun. Sitä en tiedä ketä tätä tulee harrastamaan, mutta voin olla varma, että se vaikuttaa negatiivisesti jengin voimasuhteisiin.

Pitsin perusteella Lukko oli ainoa, joka edes yritti ottaa hyötyä tuosta hybridistä.
 

SJK10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Pitsin perusteella Lukko oli ainoa, joka edes yritti ottaa hyötyä tuosta hybridistä.

Ja hyötyikin ainakin yhden maalin verran joka tuli tilanteen seurauksena joka viime kaudella olisi ollut pitkä. Ja sai muutaman kerran kiekon sisään alueellekin oman siniviivan jälkeen vedetyllä päätykiekolla jota toisella puolella rännissä oli vastassa oma laituri.
 

PJ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevat Mestarit
pakko tarttua tähän. Jyp ainoita joukkueita joka minusta selkeästi heikentynyt viime kaudesta. Toki yksi pakkihankinta korjaisi asiaa jo jonkinverran. Toki ei kaukana top-6 ole ja hyvin onnistumalla sinne mahdollisuudet.

JYP näyttää mustakin paperilla aavistuksen heikommalta. Toisaalta tässä tulee juuri myös joukkuepelin luonne esiin. Eli säilyneet nostavat yhdessä toistensa tasoa, kutsutaan sitä vaikka rakentamiseksi.

Vaikea JYPiä on vielä yhtään vakavasti arvioida, kun en ole edes nähnyt. Toisaalta paperillahan tätä koko pyörittelyä tässä vaiheessa tehdään.

JYPin ja muiden tilanteeseen vaikuttaa myös muiden suhteellinen taso. Eli jääkiekkoa pelatessa kannattaa yleensä unohtaa kaikki muu ja keskittyä olemaan paikallaolijoista paras, kaikki muu on lopulta turhaa :)

En oikein keksi kuka muu tuonne olisi tunkemassa. Ässiä pidin alkukesästä mahdollisena mustana hevosena, mutta enpä tiedä. Ilves voi myös yllättää.

KalPa, Sport, HPK näyttäisivät olevan jäämässä etukäteen alas. Toisaalta HPK päätti kautensa nousujohteisesti ja Kuopiossakin on tekemisen meininki päällä ...

Näyttää taas tulevan mielenkiintoinen ja tasainen kausi. Kärpät suosikkina ja vähintään TOP3 joukkue. Muuten voi taas tapahtua melkein mitä vaan. Sehän on hienoa.
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
JYP näyttää mustakin paperilla aavistuksen heikommalta.

Vain aavistuksen heikommalta?

JYPin pakiston kulmakivi rakentuu kolmen erittäin loukkaantumisherkän Mikon(Luoma, Kalteva, Viitanen) varaan ja loppuosa koostuu enemmän tai vähemmän kokemattomista junnuista. Mikkojen osalta voi myös käydä tsekkaamassa historian ja taipumukset tehopisteisiin.

Hyökkäyksen koodisana on "kysymysmerkki". Menestykseen edellytetään että ns. kovat nimet nostavat tasoaan ja samalla vaaditaan junnujen breikkaamista liigatasolle. Ehkä vähän turhan optimistista odottaa että hyökkäyksestä 80% nostavat tasoaan tai nousevat liigakelpoiselle tasolle.

Veskariosasto on hyvässä jamassa ja se on itseasiassa varsin mielenkiintoinenkin. Rajaniemi varmasti breikkaa tällä kaudella ja keventää Tarkin kuormaa. Hyvä juttu tämä. Saikkonen väijyy myös liigaminuutteja loukkaantumisten tai ripulipaskatautien koittaessa.
 
Viimeksi muokattu:

Sardion

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
HIFK on jättänyt kyllä mystisen epävarmaksi tuon puolustuksen. Onkohan tässä jokin logiikka? Toki siellä on nuoria, kehittyviä kiekollisia puolustajia...

Vastasitkin periaatteessa jo omaan kysymykseesi eli Taipalus ja Auvitu ovat hyvinkin potentiaalisia kiekollisina puolustajina ja IFK:ssakin on otettu huomioon kiekollisten pakkien tuoma lisähyöty :) En itse asiassa näe IFK:n pakistossa niin suurta heikkoutta kuin moni muu täällä. Taipalus oli viime kaudella SaiPan kantavia voimia ja Auvitu pelasi mm. Ranskan paidassa erittäin hyvin. Osaavassa valmennuksessa kaverit todennäköisesti harppaavat vielä askeleen eteenpäin ja markkinoilta varmasti hankitaan vahvistusta, mikäli jostain syystä ei peli kulkisi. "Varmoja" suorittajia on loppupeleissä Liigassa suhteellisen vähän (tai he ovat siirtyneet autuaammille areenoille :P), esimerkiksi Kärppien Glennin ja Spangin voi nähdä yhtälailla riskihankintoina.
 

Raúl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
esimerkiksi Kärppien Glennin ja Spangin voi nähdä yhtälailla riskihankintoina.

No, ei nyt samalla tavalla kuitenkaan. Glennillä on useampi ok kausi takana, joten tuskin kaveri pettää, vaikkei loistaisikaan. Spang on myös pariin otteeseen jo pelannut hyvin Suomessa. Totta kai nämä ovat varmempia kortteja, kuin Auvitu tai Taipalus, vaikka jälkimmäisillä saattaa potentiaalia olla enemmän.

Söderholm on ainoa varma suorittaja. Se on aina risiki. Kyllä minä olisin HIFK-fanina ainakin paljon luottavaisempi, mikäli pakistossa olisi esim. Söderholm, Glenn, Spang ja sitten pari nuorta ja nälkäistä kaveria kirittämässä ja tekemässä läpimurtoa.
 
Siellä on kuitenkin Arttu Luttista ykkös tai kakkosketjussa, enkä mä näe top 6-joukkueessa Luttisen tasoinen pelaaja voisi olla ratkaisuroolissa.
Pelicansin ottaessa hopeaa kaudella 2011-12 Kai Suikkanen näki Luttisen olevan riittävän tasoinen pelaaja ykkösketjuun.

Mielestäni esim. Puustinen-Elkins-Luttinen on aivan riittävä tulosketju tähän liigaan. Siinä on kaikkea, mitä hyvältä ketjulta vaaditaan. Sopivat kätisyydet, taitoa, ratkaisuvoimaa ja riittävästi kyvykkyttä tappelemaan irtokiekoista ja rouhimaan laitojen lähellä.

Mielestäni HIFK:n tulisi hankkia pakki sekä maalivahti/toinen pakki noustakseen tuonne terävimmän kärjen tuntumaan.
 

red&white

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Philadelphia Flyers, CFC
HIFK on jättänyt kyllä mystisen epävarmaksi tuon puolustuksen. Onkohan tässä jokin logiikka? Toki siellä on nuoria, kehittyviä kiekollisia puolustajia, mutta ennakkoon nuo nimet eivät ole liigassa kärkikastia. Söderholm toki, mutta hänen jälkeensä onkin sitten paljon kysymysmerkkejä. Honkaheimo ja Grillfors voivat olla ihan ok, mutta Auvitu ja Taipalus eivät edelleenkään ole mitään varmoja suorittajia.

HIFK:n hyökkäys on varmaankin neljän joukossa, puolustus ei lähtökohtaisesti edes kuuden sakissa. Husso nyt todennäköisesti kuitenkin pelastaa paljon.

Puolustus on hyvin Stögön näköinen. Samaa meilläkin ihmeteltiin, että mitä vittua nyt taas. Stögö kaivoi kumminkin meidän kokeineiden ratsujen (Uitto,Heikkinen) seuraksi A:n Liigasta kaksi nuorta jotka kantoivat nousivat meidät the pakeiksi (Taimi,Tuohilampi) Hifkillä voidaan suoraan heittää noiden tilalle kokeneiksi Söde ja Honkaheimo ja Auvitun ja Taipaluksen breikkaajiksi.
 
Suosikkijoukkue
Hifk, Man Utd, Suomalaiset änärissä
Puolustus on hyvin Stögön näköinen. Samaa meilläkin ihmeteltiin, että mitä vittua nyt taas. Stögö kaivoi kumminkin meidän kokeineiden ratsujen (Uitto,Heikkinen) seuraksi A:n Liigasta kaksi nuorta jotka kantoivat nousivat meidät the pakeiksi (Taimi,Tuohilampi) Hifkillä voidaan suoraan heittää noiden tilalle kokeneiksi Söde ja Honkaheimo ja Auvitun ja Taipaluksen breikkaajiksi.

Jännä tuo Tuohilampi, käytännössä ei ole saanut mitään aikaan sen jälkeen kun oli Törmäsen valmennuksessa. Kai se Stögö sitten jotenkin osaa rakentaa tuon puolustuksen.
 

red&white

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Philadelphia Flyers, CFC
Tämä on täysin totta. Viine kaudellakin Tuohilampi oli meidän paskimpia pakkeja eikä uskonut samaksi mieheksi. Stögön alaisuudessa peli oli energistä, järkevää ja viihdyttävää. Myös tehokasta kun kausi päättyi Mestaruuteen. Ifk:n kannattajana en olisi lainkaan huolissaan vaikka kokoonpano ei hurraa huutoja aiheuttaisikaan. HIFK tulee olemaan top 3. Saa ottaa talteen.
 
Tämä on täysin totta. Viine kaudellakin Tuohilampi oli meidän paskimpia pakkeja eikä uskonut samaksi mieheksi. Stögön alaisuudessa peli oli energistä, järkevää ja viihdyttävää. Myös tehokasta kun kausi päättyi Mestaruuteen.
Tosin Tuohilammen tilanne Törmäsen Sportissa oli kokonaan erilainen kuin viime kaudella Räsäsen Sportissa. Törmäsen aikana Tuohilampi oli aloittamassa ammattilaisuraa ja näköpiirissä siinsi paikka liigassa. Tullessaan Räsäsen Sportiin oli tapahtunut takapakkia, särö unelmiin. Ja kuten itse #79 totesi, unelmat sisältävät mielettömästi energiaa.

Ifk:n kannattajana en olisi lainkaan huolissaan vaikka kokoonpano ei hurraa huutoja aiheuttaisikaan. HIFK tulee olemaan top 3. Saa ottaa talteen.
En tiedä, kuinka huolissaan IFK:n kannattajat ovat, mutta onhan tuossa mielestäni melkoinen ero esim. Lukon, Tapparan tai Kärppien pakistoon. Mainitulla kolmikolla on nähdäkseni selvästi enemmän takuuvarmoja, rutinoituneita suorittajia pakistossa.
 

aquanqua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vielä laitaan Puustisen ja Zaborskyn taustalle laatupelaaja, puolustukseen yksi kärkisuorittaja ja IFK:n joukkue näyttää valmiilta kauteen.

Luulen kuitenkin, että vain pakki tulee sisään ennen kauden alkua, jos sitäkään.
 

Seesam

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
En tiedä, kuinka huolissaan IFK:n kannattajat ovat...

Tänään aamulla (taas) negasiiven edustajana rustasin omat mietteeni HIFK:n pakistosta ''HIFK kaudella 2014-2015''-ketjuun tähän malliin:


Minusta HIFK:n puolustus on vain näennäisesti valmis: sinne ei sinäänsä mahdu enää lisää pelaajia, sillä se on tavallaan roolitettu jo valmiiksi viiden kokeneemman pelaajan varaan, ja kuudennen pakin tontista kamppailee nuoremmat pelaajat. Tosiasiassa HIFK:n puolustuksessa varmoja suorittajia on tasan yksi, ja se on Söde (ja ilmeisesti Grillfors, mutta minä en otteita näkemättä näin uskalla todeta), eikä nuo nuoremmatkaan puolustajat ole aiempien kausien peliotteiden perusteella hehkutusten arvoisia, vaikka Tomppa sitä kuinka nettisivuilla vakuuttelisi. Summasummarum, pakiston pelipaikat ovat jo täytettynä, mutta minun mielestäni käytetyt palikat eivät ole tarpeeksi laadukkaita, eikä nuorten pelaajien roimaa tasonnostoa ole mielestäni aiemmat kaudet huomioiden realistista odottaa.

Yllälausuttu on siis lähtökohtainen näkemykseni HIFK:n pakiston tasosta, mutta voihan se olla, että Taipalus ottaa urallaan askeleita eteenpäin ja nousee EHT:lle, Auvitu myöskin onnistuu nappaamaan kiekollisenpakin roolin, Honkaheimo tervehtyy ja palaa tutulle tasolleen, Grilleri on povatun varma suorittaja, ja Teppo onnistuu kehittymään vakaaksi liigapelaajaksi. On tuokin toki mahdollista, mutta lähihistoria huomioiden en uskalla noin hienoa paraatia nykyiseltä puolustukselta odottaa.

Enkä todellakaan edusta kaikkien HIFK-kannattajien mielipiteitä.
 

RV16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chilinakit ja muu paskansyönti
Ja Luttinen on juuri sellaista harmaata massaa joka sopii kolmos tai nelos kenttään.

Luttinen on juurikin kolmoskentän varma jyrä ja en uskokkaan hänen pelaavan kauden alkaessa kahdessa ensimmäisessä kentässä

Eikö Luttinen ole enemmänkin tämmöinen hyvä 3. ketju jyrä?

Mielenkiintoisia näkemyksiä, kun Arttu Luttinen on 2010-luvulla ollut kahdesti finaalijoukkueen ykkösketjussa ratkaisevassa finaalissa.

Toki ei kerro mitään tämän päivän tasosta, mutta mainittakoon kuriositeettina.
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
Jos ei joukkueeseen enää vahvistuksia tule, niin Kerho taistelee Sportin kanssa jumbosijan välttelystä, niin surkea tuo rosteri HPK:lla on. Saros varmaan joitain pisteitä torjuu päällään seisten, mutta 1-2:lla tehdyllä maalilla ei montaa peliä tulla voittamaan.

Häntäpääksi siis ehdolla Sport ja HPK.

Kärkipäätä edustanevat Kärpät, Lukko ja Tappara.
 
Tänään aamulla (taas) negasiiven edustajana rustasin omat mietteeni HIFK:n pakistosta ''HIFK kaudella 2014-2015''-ketjuun tähän malliin...
Ehkä hivenen valoisammin näen HIFK:n puolustajiston. Sanoisin, että Söderholm on hyvä allround-pakki sekä Honkaheimo kelvollista keskitasoa. Mutta tuo osasto on mielestäni liian suuri, jonka pelillinen taso lasketaan tulevan kauden kehityksen varaan.
 

Heitinga

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Jos ei joukkueeseen enää vahvistuksia tule, niin Kerho taistelee Sportin kanssa jumbosijan välttelystä, niin surkea tuo rosteri HPK:lla on. Saros varmaan joitain pisteitä torjuu päällään seisten, mutta 1-2:lla tehdyllä maalilla ei montaa peliä tulla voittamaan.

Turha myöskään mainita että mikäli Saros kadottaakin kummallisesti otteensa/loukkaantuu epäilen HPK:n olevan oikeastaan täysin pahnan pohjimmainen.

Puolustus nyt menettelee vielä Liigassa, mutta hyökkäys on heikoimpia mitä muistan koskaan nähneeni. On loukkaantumisherkkää Saarista, flopannutta Vihkoa, ikääntyvää Somervuorta sekä 0,3 pinnaa aikuissarjoissa tehnyttä arpa Viedenskya. Nämä kaverit kuitenkin ryhmittää joukkueen top 6 paikkoja. Lisäksi rosteriin mahtuu vielä Ranskan liigan sekä Suomi-sarjan hakuja. Nämä kaikki pessimis-realistisella näkemyksellä.

Kaiken kuitenkin onnistuessa joukkueella on mahdollisuudet sijoille 10-12.
 

avatar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aidosti Sysipaska
Spang on myös pariin otteeseen jo pelannut hyvin Suomessa. Totta kai nämä ovat varmempia kortteja, kuin Auvitu tai Taipalus, vaikka jälkimmäisillä saattaa potentiaalia olla enemmän.

Kyllä henkilökohtaisesti ottaisin joukkueeseeni Taipaluksen ennen Spangia. Useamman pelaajan lähtö kirpaisi viime kauden päätteeksi, mutta Taipalus silti mielestäni kaikista eniten. Teki viime kaudella välillä vähän hasardiakin viivoilla, mutta on parhaimmillaan huikaisevan hyvä ja kehittyy edelleen, kun vain saa paljon vastuuta.

Ja Glenn? No, on parhaimmillaan loistava, mutta ei se kaveri nyt mielestäni mitenkään häikäisevä ole. Kärppien tasoiselle joukkueelle nuo molemmat ulkkarit ovat silti pieniä arpoja mielestäni.
 

PJ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevat Mestarit
Vain aavistuksen heikommalta?

JYPin pakiston kulmakivi rakentuu kolmen erittäin loukkaantumisherkän Mikon(Luoma, Kalteva, Viitanen) varaan ja loppuosa koostuu enemmän tai vähemmän kokemattomista junnuista. Mikkojen osalta voi myös käydä tsekkaamassa historian ja taipumukset tehopisteisiin.

Hyökkäyksen koodisana on "kysymysmerkki".

Veskariosasto on hyvässä jamassa ja se on itseasiassa varsin mielenkiintoinenkin.

Joo, mikäpä minä ole JYPin rakennuspolitiikkaa puolustamaan :)

Sovitaan vain, että JYP näyttää ilman adjektiivejä tällä hetkellä heikommalta kuin viime kaudella. Eipä täydy olla ihmeellinen arvaaja, jos veikkaa vielä puolustajan ainakin liittyvän tuohon joukkoon.

JYPin sijoittaminen on kiistatta vaikeaa tällä hetkellä. Siksi tasaiselta näyttää, että muutenkin voimasuhteiden arviointi Kärppiä lukuunottamatta näyttää vaikealta.
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Joo, mikäpä minä ole JYPin rakennuspolitiikkaa puolustamaan :)

Sovitaan vain, että JYP näyttää ilman adjektiivejä tällä hetkellä heikommalta kuin viime kaudella. Eipä täydy olla ihmeellinen arvaaja, jos veikkaa vielä puolustajan ainakin liittyvän tuohon joukkoon.

JYPin sijoittaminen on kiistatta vaikeaa tällä hetkellä. Siksi tasaiselta näyttää, että muutenkin voimasuhteiden arviointi Kärppiä lukuunottamatta näyttää vaikealta.

JYP tosiaan on nyt aika vaikea sijoittaa tällä hetkellä mihinkään. Selvää on että puolustukseen tarvitaan ainakin yksi kiekollinen puolustaja lisää. Kemiläinen on pelannut hyvin harjoitusottelut, mutta muuten kiekollisella puolella on aika hiljaista kun Luoma ollut vielä pois.

Pitää toki muistaa että JYPistä on myös lähtenyt aika monta "syöpää" pois joten jos ilmapiiri on parempi niin joukkueen otteetkin voi parantua. Abid ja Myttynen oli valmentajan tähtäimessä ainakin eikä Jonne Virtanenkaan pelannut omalla tasollaan ja oli aika tyytymätön. Toki se voi mennä toisinkin päin että huonontuu vain ja pamahtaa nyt kunnolla sitten.

Lisäksi puolustuksesta lähti hieman loukkaantumisista kärsineet Välivaara ja Auvitu. Auvitulla varsinkin noita muutaman viikon poissaoloja oli monta ja aina kun vähän näytti että on läpimurtoa tekemässä niin taas loukkaantuminen tai tahti muuten vain hyytyi. Lupaava pelaaja, mutta aika näyttää tekeekö ilmapiirin vaihto hyvää. Ehjän kauden jos saisi niin mahdollisuus kärkiketjujen puolustajaksi.

Oikeastaan jos miettii niin Louhivaara on ainut iso menetys. Jopa Wärnin otteet tuossa loppukauden aikana huononi sen jälkeen kun taisi tietää että pelipaikka muualla on varma. Onhan tuossa puolustuksessa isoja kysymysmerkkejä, mutta 1-2 puolustajaa lisää niin joukkue näyttää jo humahtavasti paremmalta. Myös pitää muistaa että moni akatemian puolustaja pelasi jo viimekaudella paljon pelejä kun joukkue kärsi loukkaantumista eikä ihan huonosti pelaajilla mennyt kuitenkaan. Rinki on kapea , mutta jos ei isoja loukkaantumisia tule niin mahdollisuuksia joukkueella kuitenkin.

Onhan tuossa toki paljon noita että pitää nuorten ottaa vastuuta ja parantaa otteita. Ikosen pitää alkaa osua maaliin, Nenosen tehdä se lopullinen läpimurto, Tuppuraisen saada yksi vaihde lisää koneeseen jne..
 

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Virtanen on ensimmäisen kautensa perusteella niin huono ihmisjohtaja, että eiköhän näitä "syöpiä" löydy joukkueesta niin pitkään, kun hän JYPissä vaikuttaa.
 

opelix

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, JJK
Virtanen on ensimmäisen kautensa perusteella niin huono ihmisjohtaja, että eiköhän näitä "syöpiä" löydy joukkueesta niin pitkään, kun hän JYPissä vaikuttaa.


Kylläpä täällä ollaan negatiivisia(taas). Kuka mielestäsi olisi tällä hetkellä JYPille se valmentaja? Niin ja vastaisitko vielä millä rahalla? Ihan vain uteliaisuuttani kysyn. Neuvojia ja tietäjiä kun täällä kerran riittää. Eiköhän anneta pelien näyttää.

Pasin kanssa samoilla linjoilla. Boyce korvaa Wärnin tosin on monipuolisempi,Hännikäinen on "nuori Louhivaara",Ikonen ja Nenonen lyövät itsensä läpi. Pakistoon yksi kunnon vahvistus niin viime vuoden tasolla ollaan materiaalin puolesta.
 

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Kylläpä täällä ollaan negatiivisia(taas). Niin ja vastaisitko vielä millä rahalla?

Käsittääkseni JYPin taloustilanne on edellisen tilikauden rumista tappioista huolimatta ihan hyvä ja Virtaselle olisi ollut varaa antaa kenkää, jos tahtoa olisi ollut.

Kuka mielestäsi olisi tällä hetkellä JYPille se valmentaja?

Juuri nyt ei tietenkään ole liiemmin vapaana varteenotettavia valmentajehdokkaita, mutta minusta Petri Matikainen olisi ollut JYPiltä oikein pätevä valinta Virtasen seuraajaksi.

Pakistoon yksi kunnon vahvistus niin viime vuoden tasolla ollaan materiaalin puolesta.

Ei edes lähelle, vaikka kunnon vahvistus olisi Mäenpää.
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ei edes lähelle, vaikka kunnon vahvistus olisi Mäenpää.

Eipä ole ei, toisaalta viimekaudella oli niin paljon puolustuksessa loukkaantumisia että jos 3x Mikko pysyisi edes vähän viimekautta paremmin terveenä niin puolustus olisi jo sillä laadukkaampi kun viimekaudella. Varsinkin jos Mäenpää tulee. Välivaara ja Auvitukin kun kärsi aika paljon loukkaantumisista niin tilanne siltäkin osin parani vaikka Mikot vielä jäi. Toki loukkaantumiset voi jatkua ja tilanne olla entistä pahempi, varsinkin jos loukkaantumisien syyt oli esim. harjoittelussa tai pelitavassa( tai sen puuttuessa)

Mitä vielä tulee tuohon "syöpä" juttuun niin sen näkee kauden aikana sitten miten homma lähtee kulkemaan. Homma voi lähteä kulkemaan hyvin kun ollaan poistettu ne "ongelmapelaajat", eihän välttämättä Abid, Myttynen ja J.Virtanen niitä ongelmatapauksia pelaajien keskuudessa ollut, mutta jos valmentajan kanssa sukset ristissä niin ehkä homma lähtee nyt toimimaan paremmin. Tai jono kasvaa. Ei varmasti Virtastakaan ensikaudella kuitenkaan joulua pitempään pidetä jos homma ei lähde toimimaan. Silloin kannattaa vaikka Akatemia ajaa alas ja nostaa Ahvenjärvi päävalmentajaksi tai jos joku kova valmentaja vapaa niin totta kai joku kokeneempi siihen, Ahvenjärven aika taitaa olla myöhemmin vasta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös