Ilmoitukset

Käyttäjiä on huoltokatkon jälkeen piinanneet kirjautumisongelmat.

Jos koet kirjautumisessa olevan ongelmia ota yhteyttä ylläpitoon. http://keskustelu.jatkoaika.com/misc/contact tai @Ylläpito 

Sulje ilmoitus

Nimimerkki The Original Jags saa kirjoittaa jatkuvaa Venäjä-aiheista offtopiciaan jatkossa muualla kuin Jatkoajan keskustelupalstalla. Kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet on nyt poistettu.

Pelkkä hymiö ei anna mitään uutta keskustelulle. Tämän vuoksi nimimerkki jussilainen on seuraavan viikon pelikiellossa.

Nimimerkki Kake74 syyllistyi jälleen kerran itsemoderointiin, joten päätimme antaa hänelle tällä kertaa kahden viikon pelikiellon.

Nimimerkki nahkis kirjoitti turhan ja provosoivan viestin Pekka Virran ketjuun. Nimimerkin rikehistoriasta johtuen annamme hänelle kahden viikon pelikiellon.

Myös nimimerkki Lätkäjope innostui kirjoittamaan Lukko-osioon täysin turhan ja tarpeettoman naureskeluviestin. Annamme tästä hänelle viikon pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Jouduimme poistamaan suuren osan nimimerkki Kepuli8:n kymmenestä ensimmäisestä viestistä. Tämän vuoksi päätimme poistaa kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet sääntöjen 1§:n perusteella.

Käsitämme viestin. jossa lukee pelkästään "Aamen tälle!", sisällöttömänä onelinerina. Tämän vuoksi nimimerkki Mark Fox on seuraavan viikon pelikiellossa.

Sulje ilmoitus

LeKin yhteistyösopimukset

Viestiketju osiossa 'LeKi' , aloittajana PikkuKasi, 27.04.2007.

 1. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Lempäälän Kisa on monen muun pikkuseuran tapaan hommaamassa yhteistyösopimuksia lähellä sijaitsevien SM-liigaseurojen kanssa jotka ovat vieressä kiekkoilevat Tampereen Tappara ja -Ilves. Tapparan kanssa YT-sopimus on jo sovittuna ja varmaa on jo että LeKi:n pelaajia tullaan näkemään harjoituspeleissä Tapparan paidassa. Ilveksen kanssa sopimus ei vielä ole varma mutta tulollaan. Lähteenä Lempäälän Sanomat.

  Pelaajia jotka ovat A-Junnu/liigataso-rajalla ja täten hyviä lainalle:
  Harri Säteri(Tappara)
  Juha Metsola(Ilves)
  Miko Malkamäki(Tappara)
  Harri Ilvonen(Tappara)
  Matti Koistinen(Tappara)
  Niclas Lucenius(Tappara)
  Jukka Peltola(Tappara)
  Jarkko Näppilä(Ilves)
  Ville Korhonen(Ilves)

  HUOM: Listalla ei ole mitään totuusperää vaan ovat vain lista pelaajista jotka mielelläni näkisin LeKi:ssä. Kaverit A-Junnuja jotka eivät välttämättä mahdu vielä liigarinkiin joten hyvässä tapauksessa voisivat päätyä LeKiin.
   
 2. tuppu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Eepee, Matti Höylä
  Tervetuloa PikkuKasi linjoille, todella mielenkiintoista pohdintaa.
  Noista nimistä pudottaisin ainakin Säterin varmuudella pois, miestä aletaan tälle kautta ajamaan sisään edustukseen ja oletusarvona on hyppiminen edustuksen ja A:n välillä. Myös Malkämäen fysiikan riittämistä vielä miesten peleihin epäilen hiukan (toki syksyllähän tilanne saattaa olla jo ihan toinen).

  Yksi mielenkiintoinen nimi on Toni Rautakorpi, tuoko Juujärvi entisen luottomiehensä Mestikseen kasvamaan korkoa pariksi kaudeksi. Taitoa ja peliälyä Tonilla kyllä löytyy, jokin siinä kuitenkin vielä on kun homma ei aivan täysin natsaa. Pari kautta kovia miesten pelejä niin saattaisi olla ihan katsomisen arvoinen kortti.
   
 3. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Lainaus:
  Hauskan tässä osiossa tekee se että Papinsaaren uskotaan olevan juurikin Säteristä kiinnostunut. Jos Lehto jää niin eiköhän Säterikin voida LeKin kokoonpanossa nähdä.
   
 4. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Herätelläänpäs ketjua eloon. LeKi ja Ilves julkaisivat uuden yhteistyösopimuksen, jonka avulla pelaajat pystyvät kulkemaan seurojen välillä helpommin. Tämä taas on varmasti sidoksissa uuden valmentajamme pestaamisesta. Yhteistyö myös Tapparan kanssa jatkunee. Myös HPK on osoittanut kiinnostustaan. Sami Hirvonen väläytteli mahdollisten lainapelaajien olevan tällä hetkellä Jaakko Pellinen, Juuso Antonen ja Antti Roppo. Kahdesta ensimmäisestä varsinkin Antonen vaikuttaa hyvältä vahvistukselta. Hyvät tehot A-junnuissa. Antti Ropon nyt varmasti jokainen pleijareita seurannut haluaa tänne. Näytti kykynsä ja tervetullut tänne Lempäälään.
   
 5. Grub Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Ilves on "kaappaamassa" LeKiä itsellensä Tapparalta. Tästä kertoo jo tuo päävalmentajan paikan täyttäminen omalla nimellä ja tuo laaja "farmisopimus". Käsittääkseni myös LeKi haluaa ensisijaisesti toimia yhdessä Ilveksen kanssa, koska kuluneella kaudella yhteistyö oli paremmin toiminut juuri Ilveksen kanssa. Tällaista juttua olen kuullut. Tämä sopimus onkin toistaiseksi kevään ainut positiivinen uutinen Ilves- leiristä.

  Uskaltaisin väittää, että Pellinen, Antonen ja Roppo eivät pelaisi ensi kaudella Lekissä, vaan Ilveksessä... ellei täällä huseeraisi muuan Sakari Pietilä. Niin lupaavista pelimanneista on kyse, että liigapaikka olisi realistinen jo ensi kaudeksi, mikäli sitä kokemusta olisi hankittuna tältä kaudelta. Mutta ei siinä mitään, hienoa, että Lekistä löytyy pelipaikka ja kehitysmahdollisuus. Eiköhän jälki tulisi olemaan kohtuu tuhoisaa...
   
 6. Anadigi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Junnon kravatti ja Mikin ylädekki
  Tää yhteistyösopimus Ipan kanssa on erittäin hyvä juttu. Juujärvellä on kokemusta seurasta ja sen toimintatavoista, joten hommasta saadaan varmasti kaikki hyöty irti.

  Nyt tietysti kiinnostaa, miten Leinosen Mikki suhtautuu nyt solmittuun sopimukseen? Ensin oma palkallinen hyppää kilpailijan leiriin ja sitten vielä "farmijoukkuekin". LeKin puoleltahan tiiviimpi farmiyhteistyö on ehdottomasti järkevää Ilveksen suuntaan, sillä sieltä oltiin jo edellisellä kaudella aktiivisempia nimenomaan pelaajien pidemmän tähtäimen tavoitteiden suhteen.

  Toivottavasti Tapparalla riittää avointa mieltä tulevaisuudessakin, sillä kaikesta huolimatta Tamhockeyn tuki oli päättyneellä kaudella äärimmäisen tärkeää. Vielä kun HPK intoutuu "talkoisiin" mukaan, niin LeKillä ei pitäisi olla pelaajiston suhteen huolta huomisesta. Huolet on varmasti jatkossakin ihan muualla, sillä 350 katsojan keskiarvo ei vain jatkossa tule riittämään.
   
 7. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Lainaus:
  Eiköhän toinen kausi ja uusi halli vedä lisää väkeä halliin. Papinsaari ennusteli jopa tuhannen katsojalukuja tulevaisuudessa, joten jos tästä nyt edes osa on totta, niin eiköhän hallissa ala olemaan lisää väkeä. Myös markkinoinnin luulisi onnistuvan nyt paremmin.
   
 8. Wiipuri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Onko Lempäälään tulossa uusi halli lähitulevaisuudessa?
   
 9. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Lainaus:
  Jos en nyt läpiä puhu päähäni niin jo ensi kaudeksi tai viimeistään sitä seuraavaksi.
   
 10. Anadigi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Junnon kravatti ja Mikin ylädekki
  Lainaus:
  Oikeassa olet. Tai oikeamminhan nykyistä hallia laajennetaan ja parannellaan. Mutta ilmeisesti hallin pitäisi olla käytössä jo kauden avauskierroksilla.
   
 11. Leki-Fani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Detroit Red Wings
  Halli asiasta sen verran että se piti tehdä kai jo ens syksyks mutta jos en aivan väärin oo ymmärtäny niin rahaa ei saatu tarpeeks eli halli ei tule. Luultavimmin vasta sitä seuraavalle kaudelle. Ja hallihan on siis harjoitushalli jos sitä kaikki ei vielä tienneet mutta rakennus sisältää vanhaan uutta katsomotilaa ja luultavasti muutaman aition. Ja tieto on aika sisäpiiritietoa.
   
 • Pitkävedossa tänään

  Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  SaiPa - TPS
  • 2.70
  • 3.80
  • 2.20
  Ässät - Kärpät
  • 3.45
  • 3.90
  • 1.85