Ilmoitukset

Nimimerkki Vellihousu kirjoitti aamulla Ässien osioon sen verran monta henkilökohtaista hyökkäystä ja räikeästi hyvän maun vastaista viestiä, että annamme hänelle näistä rikkeistä suoraan kahden kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki FASlapsi kirjoitti täysin turhan ja luokattoman viestin Jesse Puljujärven ketjuun ja hän kuittasi tästä kuukauden pelikiellon. Tässä tapauksessa aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Nimimerkki Blacktowhite on asetettu viikon pelikieltoon Liigan kurinpitoa käsittelevän ketjun sisällöttömästä onelineristaan.

Nimimerkki Mike kuittaa itselleen viikon pelikiellon netiketin vastaisesta viestistään Jokerit-osiossa.

Nimimerkki Fernando huilaa seuraavan viikon sääntöjen 4§:n perusteella hänen kirjoitettuaan kiekkokeskusteluun viestin, jonka sisältönä on pelkästään "*hymiö*".

TPS-osiossa nimimerkki puukädet provoili ja meni henkilökohtaisuuksiin toista kirjoittaa kohtaan ja saa kuukauden pelikiellon sääntöjen 6§:n ja 9§:n perusteella. Kyseisen nimimerkin pelikieltoa pidentää se, että hän on vähän aikaa sitten kärsinyt pelikiellon vastaavanlaisesta rikkeestä.

Nimimerkki haukka on seuraavat kaksi kuukautta pelikiellossa syylistyttyään Jokerit-osiossa itsemoderointiin. Nimimerkin pitkä rikehistoria pidensi pelikieltoa huomattavasti.

LeKin pelaajat Tampere Cupissa

Viestiketju osiossa 'LeKi' , aloittajana anatomia, 15.08.2008 klo 12.03.

 1. anatomia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, LeKi
  Näyttää siltä, että ukot pärjää siellä vaarallisen hyvin. Ihan kirjallisen informaation pohjalta Tapparan paras ketju on ollut molemmissa pelissä Kangasniemen ketju ja Ilveksenkin peliraporteissa mm Joki-Erkkilää ja muita on kehuttu. Saa nähdä mihin suuntaan niitä ukkoja lopulta siirrellään...
   
 2. Anadigi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Junnon kravatti ja Mikin ylädekki
  Juu, näin on ilmeisesti ollut. Toisaalta olisi hyvä, että parille-kolmelle pelaajalle aukeaisi liigapaikka, niin vetovoima tulla pelaamaan LeKiin voisi olla jatkossa kovempikin.
   
 3. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Tommi Välimaa 2 peliä 0+1 2min jäähyllä
  Mika Niemi 2 peliä 1+2 0min
  Antti Kangasniemi 2 peliä 3+1 0min

  Iloistahan se on, kun omat kaverit onnistuvat, mutta toivottavasti sen verran hidastavat tahtia, että jäävät LeKiin vielä ensi kaudeksi.