LeKin logo

Viestiketju osiossa 'LeKi' , aloittajana RV16, 07.08.2010 klo 15.09.

 1. RV16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chilinakit ja muu paskansyönti
  Mistä tämä LeKin seuratunnus on peräisin? Eli tuo sinimusta kyhäelmä, jossa on jonkun elukan pää ja teksti LEKI HOCKEY. En muista LeKille aikaisemmin iskostuneen mitään tunnistettavaa logoa kuten lähes kaikille muille Mestis-seuroille, mutta jossain vaiheessa on tuollainen tekele ilmestynyt.

  Muovisen epäonnistunuthan tuo on, sopisi paremmin logoksi jollekin metallipajalle kuin jääkiekkoseuralle. Elukan pää olisi ehkä yksinään voinut jotenkin toimia ja teksti alla pienellä tai yläpuolella. Plussaa ainoastaan siitä, että ei ole ympätty vielä kiekkoa ja kahta mailaa ristiin tuohon.

  Mikä muuten oli edellinen seuratunnus?
   
 2. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Taisi olla tällainen.
   
 3. forrest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Jääsaukko Oy:n kanssa tehdystä yhteistyösopimuksesta. Tuolla firmalla on muuten harvinaisen ajan tasalla olevat ja edustavat kotisivut.
   
 4. karate Mauri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Karsinnat, tappelut, JoKP ja Solmu Salminen
  Jaa, en tiennytkään että logon syntyhistoria on tällainen.

  Muistanko väärin, vai oliko joskus LeKin kiekkoilijoillakin käytössä tämmöinen logo?

  Sanottakoon nyt, että ihan täysin onnistuneimmista onnistuneimpia eivät LeKin logot ole aikojen saatossa olleet...
   
 5. RV16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chilinakit ja muu paskansyönti
  Lainaus:
  Jassoo. Kohtalaisen härskiä muokata kokonaisen jääkiekkoseuran tunnus jonkin yksittäisen sponsorifirman logosta ja asettaa se pelkäksi mainosvälineeksi. Mitäs jos tämä Jääsaukko menisi vaikka konkurssiin tai uuden omistajan myötä alkaisikin sponsoroimaan jotain pääkilpailijaa. No, melkeinpä onnistuneinhan tuo nykyinen logo on noihin aikaisempiin hirvityksiin verrattuna.

  Kyllähän sitä joskus olettaisi että seuran logon suunnitteluun käytettäisiin enemmän kuin se maanantai-aamun 5 minuutin palaveri.