Ilmoitukset

Nimimerkki Jarna90 on seuraavan kuukauden pelikiellossa johtuen netiketin vastaisista viesteistä, joiden kirjoitusasu oli heikkoa. Tuoreet nimimerkit ovat moderaattoreiden erikoistarkkailussa ja kyseistä nimimerkkiä on jo huomautettu heikosta kieliasusta, mutta olemme valmiita antamaan kyseiselle kirjoittajalle vielä mahdollisuuden parantaa tapojaan.

Sen sijaan nimimerkki Kultaranne21 osoitti lyhyellä palstaurallaan sen, ettei hänellä ole annettavaa keskustelupalstalle, joten hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki scholl ei pelikieltonsa jälkeenkään ole muuttanut tapojaan, vaan on edelleen syyllistynyt jatkuviin henkilökohtaisuuksiin. Tämän vuoksi kurinpitoryhmä on päättänyt antaa hänelle kolmen kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki Klassinen sentteri ei osannut käyttäytyä otteluseurannassa, vaan syyllistyi henkilökohtaiseen hyökkäykseen, provosointiin ja jatkuvaan kirosanojen viljelyyn. Tämän vuoksi annamme hänelle viikon pelikiellon.

Nimimerkki Chickendinner syyllistyi Ässät-osiossa jatkuviin henkilökohtaisiin hyökkäyksiin ja offtopiciin ja hänelle on annettu näistä viesteistä kuukauden pelikielto. Kyseinen nimimerkki oli juuri hetki sitten pelikiellossa samasta asiasta, joten se vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

LeKi 2017–2018

Viestiketju osiossa 'LeKi' , aloittajana rasperi75, 11.08.2017 klo 06.48.

 1. rasperi75 Jäsen

  Noniin avataas täälläkin. Tänään LeKi pelaa ensimmäisen harjoitusottelunsa alkavalle kaudelle ja vastassa Tampereen KOOVEE. Miikka Kuusela jatkaa päävalmentajana ja kakkoskoutsina toimii Juha Selin. Sopimukset alkavalle kaudelle juuri nyt: (sattumanvaraisessa järjestyksessä)

  Hyökkääjät:
  Sami Laakso ''C'' - Tommi Harainen - Niko Lahtinen
  Ossi Pellinen - Waltteri Selimgerei - Erik Ahopelto
  Tommi Välimaa ''A'' - Alex Hukki - Miika Rissanen
  Ismo Nikkinen - Tuomas Koskinen - Jaakko Kerisalmi
  Valtteri Järviluoma - Alex Olkinuora

  Puolustajat:
  Niklas Kumpu - Jimi Jalonen
  Santeri Arousva - Mikko Saikkonen
  Riku Väkiparta - Tuukka Laakso

  Maalivahdit:
  -
  -

  Eli maalivahteja ei ole ilmoitettu... Mikäli LeKi ei aiokaan pelata tänään KOOVEE pelissä ilman maalivahteja niin mitä ilmeisemmin paljastuu ensi kauden maalivahdit tänään. Huhuja on ollut mm. Edelmann, mutta LeKin kannalta toivon että ei pidä paikkaansa.
   
 2. Mvpr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins
  Lainaus:
  Miksei Edelmann olisi ihan pätevä maalivahti lekille?
   
 3. rasperi75 Jäsen

  Lainaus:
  Mielipide. Viime kauden perusteella 85% hänen peleistään livenä nähneenä, ei kuuluisi tähän sarjaan ollenkaan. Ailahteleva ja väsähtänyt pelityyli joka ottelun sisällä. Lähes kaikki suorista vedoista sisään..
   
 4. rasperi75 Jäsen

  Eilen olikin LeKillä maalissa Kimmo Rautiainen ja Teemu Paavola. Veikkaisin olevan lainalla kunnes löytyy sopimusmaalivahdit?
   
 5. veekasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Jep, peli päättyi Lekin jatkoaikavoittoon 2-3. Peli oli tasaista, eipä voi tehdä päätelmiä, ainakin Lekillä oli uusia miehiä rosterissa hakemassa pelipaikkaa.
   
 6. Pumpkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, KiVa
  Lekin maalivahdit tulevalle kaudelle tulee HPK:sta ja Tapparasta. Peltosen Aaro on ollut tarjolla mutta "laina"maalivahtien takia ei omaa tarvitse hankkia.
   
 7. veekasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  No voi, voi........ Nyt herätys pirkanmaalaiset!!!! Tuto-Leki 6-2, Ässät-Ilves 6-2, TPS-Tappara 6-2. Jestas! Koomailut sikseen.
   
 8. veekasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Hyvä Leki ja Kuusela. Ei muuta kuin lisää virtaa pelaajille, jotka ovat esiintyneet ilmiöimäisesti. Olin todella hämmästynyt, kun katsoin viimeisen Sapko-Leki ottelun lehdistötilaisuuden. Siinä vastustajan valmentaja oli hillityn raivon partaalla alahuuli väpättäen. Tuntuu olevan kova paikka, jos Lekille häviää (varsinkin nuorille pelaajille). No, ei tätä kannata niin tosissaan ottaa, että alentuu itkupotkuraivareihin. PS. päästiin hyvin ihon alle.
   
 9. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko! SaPKo, Tappara ja NY Rangers
  Lainaus:
  Räsänen on kaikkiaan aika vahvasti profiloitunut valmentajaksi ja kiekkopersoonaksi joka haluaisi palauttaa maan kakkossarjaan uskottavuuden ja kunnioituksen. Siihen näissä on aina paikka laukoa. Samaa se sanoi KeuPa pelin jälkeen jonka voitti 0-4.
  Ihon alle tai ei niin nämä kaksi edellämainittua joukkuetta ei uskottavaan ja urheilulliseen sarjaan kuuluisi. En osoita pelaajia, enkä väitä etteikö tässä yksittäiset kiekkoilijat ehkä voittaisikin, sarja Mestiksenä ja sarjan arvostuksena häviää.
   
 10. JusuPlus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, KeuPa HT
  Lainaus:
  Piti itsekkin katsoa kyseinen lehdistötilaisuus, pisti kyllä hymyilyttämään. Hauska sinällään, kun SaPKossakin käynyt kauden aikana näitä Liiga-lainoja useammastakin joukkueesta. Ei siinä, onhan se viihdyttävää, kun on tunnetta touhussa. Räpsyn tämän kauden lehdistöistä saisi jo aika hyvän koosteen kasattua.
   
 11. rasperi75 Jäsen

 12. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  Pakko ihmetellä mitä hienoa tässä on. Hienompaa olisi saada Jokipojille, tai IPKlla keillä sitä TV-ottelua ei ollenkaan ole, ja ne joukkueet sentään kiinostaa joitaain ihmisiä. Pahoittelen niille seitsemällekymmenelle ihmiselle jotka käy LeKin peleissä.
   
 13. Lainaus:
  Niin, sekä SaPKo että LeKi taistelevat aivan sarjan kärkisijoista tällä hetkellä. LeKi pelaa aktiivista hyökkäävää jääkiekkoa nuorilla pelaajilla (olkoonkin lainapelaajia), sekö ei muka katsojia kiinnostaisi? Kun YLE näyttää vauhdikkaan LeKi-SaPKo ottelun, sehän voi ainoastaan näkyä positiivisesti LeKin katsojamäärissä, joka tuskin on huono asia.
   
 14. rasperi75 Jäsen

  Aika typerää ruveta väittelemään että kuka ansaitsisi tv-pelin ja kuka ei. LeKillä sitä ei myöskään vielä ole ollut ja nyt on. Aivan sama käykö siellä hallilla 600 vai 200 ihmistä. Koita jaksaa.
   
 15. Ilmestyskirjanpitaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, LA Kings, Raiders
  Taytyypa ottaa matsi ylos. Oma kiinnostus nousee kun Tapparan sopimuspelaajia riveissa, mielellani katson.
   
 16. veekasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Ilmiömäinen venyminen Lekiltä eilen 16.12.2017 Tutoa vastaan. Joukkue, maalivahti ja valmennus ansaitsevat ison kumarruksen lauantain pelistä. Kyllä teki nasulia voitto. Lähellä oli istumassa neljän turkulaisukon tiernapojat, jotka ilkkuivat Lekin maalivahdille. Olisin halunnut päästä kuittailemaan ottelun loputtua, mutta ei näkynyt miekkosia. Olivat vähin äänin murjottaen kähteneet Turkkuseen. Joulun alle erittäin lämminhenkinen peli. Olen huomannut aiemminkin Tuton palstalla, että hävityn ottelun jälkeen aletaan kirjoittamaan A-junnujen edesottamuksia, vaikka edellisiltana on ollut ottelu edustusjoukkueella. Oliskos lanttu kuumana? No, mitä tästä opimme? Ei kannata pullistella ennenkuin pilli on soinut pelin päätteeksi.
   
 17. vantaanvandaali Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa, Haukat, HPK
  Morjensta vaan! Olen suuntaamassa autoni kohti Lembööleä huomenna ja mietinkin tässä että onko LeKillä Masku-Areenalla jonkun sortin fanituotemyyntiä? Halajaisin pipooni LeKi-pinssiä.