Ilmoitukset

Nimimerkki Lihapiirakka on asetettu kuukaudeksi pelikieltoon, sillä sääntöjen 10§ koskee myös "Moro henkilö X!"-viestejä.

Nimimerkki Nils Andersson nappasi täysin turhista viesteistään viikon pelikiellon sääntöjen 4§:n perusteella. 

Nimimerkki Zeta03 kävi useamman viestin voimin provoamassa Lukko-osiossa ja tämän vuoksi hän saa viikon pelikiellon sääntöjen 9§:n perusteella.

Nimimerkki BigRedBob kirjoitti Karalahti-ketjuun täysin turhan viestin ja on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa sääntöjen 4§:n perusteella. Nimimerkin aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Myös nimimerkki huhupuhe on seuraavan viikon pelikiellossa sääntöjen 4§:n perusteella. Hänen kohdallaan rangaistus tuli viestistä, jossa oli lainauksen lisäksi vain yksi sana.

Nimimerkki KooJii_#1 rikkoi sääntöjen 4§:ä kirjoittamalla viestin, jossa oli pelkkiä hymiöitä. Annamme tästä rikkeestä viikon pelikiellon.

Nimimerkki Action Bronson kävi HIFK-osiossa provoilemassa. Koska nimimerkillä on vastaavista rikkeistä runsaasti historiaa, kurinpitoryhmä on määrännyt Action Bronsonin puolen vuoden pelikieltoon.

Nimimerkki Elkku kuittasi itselleen kahden viikon pelikiellon jatkuvista turhista ja provosoivista viesteistään Olli Juolevia käsittelevässä ketjussa.

Nimimerkki Luxray kirjoitti lukuisia provosoivia viestejä TPS-osioon ja hänet on laitettu viikoksi rauhoittumaan sääntöjen 9§:n perusteella.

Nimimerkki Lico kirjoitti pelkän hymiön sisältäneen viestin ja huilaa seuraavan viikon sääntöjen 4§:n perusteella.

Nimimerkki sumuinen suo osoittautui moderaattorien vanhaksi tutuksi ja hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu sääntöjen 16§:n perusteella,

Leijonapörssi – rahakimppa

Viestiketju osiossa 'Peliluola' , aloittajana Jääkaappi, 28.04.2016 klo 17.06.

 1. Samsteddy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Tappara, sympatiat Porin Ässät
  Jännäksi menee Leijonapörssin loppu. Mitä mietteitä arvon kilpaveljillä? Näyttäisi moni laskevan Kanadan ja Venäjän varaan. Itse otin taktiikaksi vaihtojen loppuessa sijoittamisesta tutun hajauttamisen. MM-kiekko on kuitenkin puolivälierissä kerrasta poikki ja yllätyksiä voi tulla suuntaan tai toiseen.
   
 2. Tanskanen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Tää kimppahan meni aivan reisille.
  Onneksi kuitenkin toinen joukkue kokonaissijalla 26.
   
 3. Dee Snider Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peace United
  Tänään ratkeaa aika paljon tai sitten ei. Jos Tsekkoslovakia pistää Neuvostoliiton lauluun, niin se olisi aika dramaattinen homma, kun noita jengejä kävin vaklaamassa. Tietysti muidenkin top4-jengien putoaminen aiheuttaisi melkoista hyperventilointia, mutta Kanada ja USA jatkavat ja melkein Ruotsikin, vaikka Sveitsi aiheuttanee päänvaivaa sveduille. Eli kyllä toi slobojen kohtaaminen on se mielenkiintoisin.
   
 4. Samsteddy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Tappara, sympatiat Porin Ässät
  Kiitos kaikille kilpaveljille äärimmäisen tasaisesta ja tasokkaasta Leijonapörssistä. Lähdin tänä vuonna ensimmäistä kertaa mukaan Jatkoajan kimppaan (liigapörssi+leijonapörssi) ja nyt jo pääsi kannua nostamaan.

  Erityisen suuret kiitokset koko hommaa pyörittäneelle @Jääkaappi -nimimerkille!

  Ja koko kimppana sijoituttiin toiseksi yli 20 henk. kimpoissa! Hyvä me!
   
 5. Tombe76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Paljon oli kimpan ukoilla voittopisteet? Tai Top-3? Itse lähin 1.kerran mukaan kaveriporukan kimppaan ja meni ihan nätisti. 11 vaihdolla 631pist ja tuon sarjan 9. Mitalipaikka jäi 15pist päähän. Toki oman kimpan voitto tuli ~140 pisteellä. Siitä kunniaa ja vähän rahaakin.

  Alkuun Vasilevski ja McKinnon teki kivasti pisteitä. Sitten menikin aika reisille mutta pari kiekkaa ennen lohkovaiheen loppua lukitsin joukkueeksi Vasilevski, Antipin, Parayko, Gusev, Marner, O'Reilly. Tuo jengi sitten kasasi 79-0-52-76-59-55-55 lopun pelipäivinä Ja tuo 0 kun Kanada ja Venäjä passasi.

  Parayko oli ainoa yli 400 ukko kun ostin. Muut luokkaa ~300-360t.
   
 6. flintstone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit&DT, Diniz, L.Lepistö, Johaug, Kadi, Käpä<3
  @Tombe76

  Jatkoajan kimpan TOP3

  1. HT Pakkotoisto 678
  2. Lötöä Pussiin 646
  2. Calgary88 646

  Onnea voittajille. Oma peli alkoi hienosti mutta sitten ne äijät joihin luotin ei enää tehneetkään pisteitä samaan tapaan niin homma lässähti, itsellä vaihtoja jäi jopa varastoon.
   
 7. Jääkaappi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Paras mahdollinen
  Onnittelut kaikille voittajille!

  Oon hengaillu synnärillä pari päivää ja tänään vihdoin saatiin synnytettyä, niin en ole oikein ehtinyt porukalle vastaamaan viesteihin.

  Voittorahat laitan viim. huomenna matkaan. :)