Leevi Teissala HIFK:ssa

  • 173 138
  • 1 018

Caney

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Philadelphia Flyers, Liverpool FC
Viime keväänä Teissala kuitenkin oli joukkueen parhaimmistoa. Harmi vain, että pelaa tällä hetkellä huonommalla tasolla kuin silloin vaikka monet, allekirjoittanut mukaanlukien, odottivat nimenomaan isoja steppejä ja lopullista nousua huipputasolle.

Tämä. Sakkasiko muu joukkue tuolloin niin paljon, että Teissalan oli "helppo" erottua valopilkkuna ja jäi sitä kautta mieleen itellekin erityisen hyvänä vai mikä juttu?

Paljon odotin pelkästään viime kauden väläytyksien perusteella, että tohon tekemiseen kun saa vielä päälle hyvän kesän, lisää kokemusta ja valmennuksen luoton pelata isojen poikien kanssa säännöllisesti niin 20-30 pinnaa olisi täyttä realismia. Teissala on nyt kuitenkin sellaisessa yhdeksän pisteen vauhdissa että joo, vituiks on mennyt ja huolella. Yhden pelin muistan katsoneeni tällä kaudella, minkä jälkeen tokaisin että nyt oli hyvä peli Teissalalta. Muuten on ollut aika hiljaista. Tilastoknoppina vielä se, että uralla on kertynyt nyt neljä runkosarjamaalia 68 peliin.

Toki, samaan koriin voi heittää myös Salinin ja Kaskimäen, sekä Taposen. Kaikkia näitä kundeja yhdistää lupauksia herättänyt täysi debyyttikausi viime vuonna - ja nyt mennään jokaisen kohdalla itseluottamus nollissa ja tilastot pakkasella. Salinilla ollut vielä paljon isommat saappaat, missä olisi ollut suotuisaa kausi aloittaa. Ei tässä nyt mitään heiskasia, lundelleja tai hinejä odoteta jokaisesta nuoresta joka osaa pelata, mutta harmittaa kovasti tää nuorten yskiminen. Kasvukipuja, joista on nyt vaan päästävä yli.

Se pitää vielä sanoa lopuksi, että on siellä vanhemmillakin pelaajilla ollut nihkeetä. Kenellä ruuti on märkää, paikat reistailee tai muuten vaan ei oo peli synkassa. Ja sen määrän näkee kyllä joukkueen ailahtelevista otteista, miten IFK on vielä kaukana valmiista paketista niin ei sikäli ihme, ettei junnuilla kulje.

Mitä tulee Teissalaan, niin toivotaan että saa vielä mahdollisuuden. Jalat, jalat ja pää ylös siellä kentällä perkele. Tai sit kutsuu TuTo.
 

/dev/null

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei tässä nyt mitään heiskasia, lundelleja tai hinejä odoteta jokaisesta nuoresta joka osaa pelata, mutta harmittaa kovasti tää nuorten yskiminen. Kasvukipuja, joista on nyt vaan päästävä yli.

Tämä on vähän se avainjuttu tässä. Tuntuu että nää supertyypit ainoastaan breikkaa meillä. Jotenkin kaipaisin lisää Jääskän kaltaisia tarinoita ja Teissalassakin voisi siihen olla ainekset.
 

Bafforosso

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK parhaimmillaan
Tämä on vähän se avainjuttu tässä. Tuntuu että nää supertyypit ainoastaan breikkaa meillä. Jotenkin kaipaisin lisää Jääskän kaltaisia tarinoita ja Teissalassakin voisi siihen olla ainekset.
Tuntuu siltä, että IFK:lla pitäisi olla yksi kehitysvalmentaja, joka keskittyisi pelaajien (varsinkin nuorten) kehittämiseen sekä pelillisesti että psyykkisesti.
Nyt vaikuttaa siltä, että valmennus on kollektiivista eikä yksilöllistä harrasteta juuri yhtään (paitsi ehkä maalivahdeille).
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tuntuu siltä, että IFK:lla pitäisi olla yksi kehitysvalmentaja, joka keskittyisi pelaajien (varsinkin nuorten) kehittämiseen sekä pelillisesti että psyykkisesti.
Nyt vaikuttaa siltä, että valmennus on kollektiivista eikä yksilöllistä harrasteta juuri yhtään (paitsi ehkä maalivahdeille).

Tämähän nyt on ihan höpöhöpöä. Meillä on jo vuosia ollut sellainen kaveri erityisesti nuoria varten kuin Kimmo Kuhta, jonka päävastuuna on nuorten pelaajien yksilöharjoituttaminen. Ja toki jutella myös kaikesta muustakin kuin lätkästä, eli pitää huoli omalta osaltaan siitä, että nuorilla on asiat kunnossa.

Mä itse arvioin Teissalan kohdalla, että hän on keskittynyt niin paljon omien vahvuuksiensa kehittämiseen junnuvuosina (koska niistä on saanut huomiota ja kehuja sekä tulokset ovat näkyneet taululla ja tilastoissa?), ettei hän ole ollut kovinkaan kiinnostunut kehittämään heikkouksiaan. Eikä näin ollen kunnolla menemään epämukaavuusalueelleen. Ja nyt ne tekemättömät työt ja harjoitukset ovat vähän lävähtäneet silmille, kun hän ei enää pystykään dominoimaan hyökkäyspäässä eikä pisteitäkään oikein tule. Elämä saattaa just nyt olla ehkä jatkuvaa epämukavuusalueella olemista, eikä hänellä mahdollisesti ole henkisiä valmiuksia käsitellä asioita sellaisessa mittakaavassa kuin nyt pitäisi olla. Ja siksi hän on mennyt vieläkin enemmän lukkoon.

Yleisesti ottaen tällaisessa tilanteessa voi mukana olla myös jonkinlaista "identiteettikriisiäkin", koska monen nuoren identiteetti on rakennettu vahvasti niiden omien erityisominaisuuksien päälle. Aika monelta nuorelta urheilijalta kun kysyy "Kuka olet?", saa vastaukseksi ensimmäisenä, että on tietyn lajin urheilija. Tämä on sinänsä ihan normaalia ja varsinkin yleistä, mutta sitten, kun kaikki ei sujukaan suunnitelmien mukaan, koko minäkuva saattaa mennä palasiksi ja epäonnistumiset tai saavuttamattomat tavoitteet tuntuvat siltä kuin olisi samalla ihmisenä jotenkin epäonnistunut. Mikä ei tietenkään pidä paikkaansa, mutta silti voi siltä tuntua, kun iso osa identiteettiä on olla hyvä jääkiekkoilija, futari tai maalintekijä. Nämä ovat niin isoja juttuja, että niitä ei myöskään korjata vain muutamalla keskustelulla psykologin kanssa, vaan se ottaa aikaa ja vaatii työtä myös yksin, kun kelailee asioita läpi ja vastaa suuriin kysymyksiin. Hyvin usein tällaisen prosessin aikana käydään läpi diippejäkin juttuja, jolloin kokemus voi olla hyvinkin raskas. Mutta, kun niitä lamppuja alkaa syttyä, sen jälkeen on usein aiempaa vahvempi, joten se kuitenkin kannattaa. Pitää vain olla malttia kohdata omat heikkoudet ja työstää niitä sekä tehdä omista vahvuuksista vieläkin vahvempia.
 

Helsingforce

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ilman Ville Peltosta ja Tobias Salmelaista
On kyllä melko törkeää että erinäiset kolmikirjaimiset (@EPK ja @BOL ) heittävät omaa pelaajaa surutta bussin alle ja syyttävät ties mistä vääristä tuuletuksista, surkean näköisistä oloista, norsunvituista ja muista valheista. Omat tulkinnat kerrotaan objektiivisina totuuksina mutta maskeerataan se "ihmettelynä". Jos minä ihmettelen "väärää olemusta kentällä", ei se todellakaan tarkoita että kentällä on "väärää olemusta". Se todellakin on anti-agenda, että keksii päästään päättömiä syytöksiä ja mustamaalaa pelaajan, kenties aika tuhoisin seurauksin. Sietäisi hävettää.

Tällä tavalla kun jatkat niin mä saan vielä potkut posikerhosta.

Jos luet viestejä tarkemmin, niin en ole kirjoittanut mistään "naama norsunvituilla" käytöksestä.

Olen kirjoittanut että oli surkean näköisenä Tallbergin maalissa, todennyt että sama tilanne kun Kaskimäki teki maalin ja iso kontrasti muiden kentällä olevien pelaajien reaktioon.

Älyttömäksi keskustelun tekee se mitä itse kirjoitat ja et lue mitä toiset kirjoittavat ja silti provosoidut. En tunnista tuota "anti-Teissala - agenda" juttua enkä ole leimannut ilmapiirin myrkyttäjäksi. Olen ihan tyytyväinen ollut jatkosoppariin mutta en peliesityksiin ja olen ihmetellyt olemusta kentällä.

Mainitsemallesi "posikerholle" ominaista on itse asiassa juurikin heittää pelaajia bussin alle. Tämän kerhon pyhillä lehmillä ei ole luistimia jalassa, vaan puvut päällä. Joten et sinä tuosta kerhosta potkuja saa, vaikka kerho onkin tekopyhä ja väärinnimetty.

Aidosti positiivinen siipi uskoo Teissalan, Taposen, Kaskimäen, Salinin ja Seppälöidenkin olevan jo pian käänteentekeviä pelaajia ja viimeistään keväällä pitelemättömiä. Ainakin, jos heitä kohdellaan reilusti, sekä valmennuksen että myös teidän bussinalleheittäjien toimesta. Ei tulisi mieleenikään keksiä päästäni valheita mustamaalatakseni oman joukkueen pelaajia. Esimerkiksi tänä yönä Jääskä teki järkyttävän virheen yrittäessään sokkosyöttää keskelle Vesalaiselle ja sählätessään sen vastustajalle, joka johti Tapparan 2-3 maaliin, mutta en minä silti häntä bussin alle heitä tai syytä häntä, sillä hän on kuitenkin yksi kantavista pelaajistamme, eikä peliä siihen edes hävitty, kun Martin toi vielä IFK:n tasoihin. Ja vaikkei yllä mainitsemani nuoremmat pelaajat vielä ole kantavia voimia, eivät he ainakaan sellaisiksi pääse, jos heitä mustamaalataan tai syyttömästi heitetään roskakoriin, eikä heihin uskota.

Myrkyllinen ilmapiiri ei synny siitä, että jokunen kirjoittaja kritisoi aivan aiheellisesti pukumiehiä, jotka ovat loppupeleissä kaikesta vastuussa, vaan siitä että bussinalleheittäjät heittävät jatkuvasti fragiilissa iässä ja uran taitekohdassa olevia pelaajia bussin alle. Kaksi viikkoa myöhemmin junnun onnistuessa ovat kuitenkin tuuliviireinä virtuesignaloimassa kannatustaan. Yök miten kaksinaamaista.

Pahoittelut jos ottaa noin koville kun joku ihmettelee nuoren pelaajan reaktioita muiden tekemiin maaleihin. Jos ne ihmetyttää, niin eikö niitä täällä saa nostaa esille vai kuka määrittää mistä täällä saa keskustella?

Aivan vähintään soisi pysyttäytyvän totuudessa.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Jos kuka tahansa pelaaja menee henkisesti solmuun siitä, että keskustelupalstalla fanit kritisoivat, niin silloin vika ei ole faneissa vaan pelaajassa. Ja eiköhän asia ole kuitenkin, että Teissalaa ja muita pelaajia ei oikeasti kiinnosta paskan vertaa, mitä heidän suorituksistaan täällä kirjoitellaan. Mikä on aivan oikein.
 

Bafforosso

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK parhaimmillaan
Tämähän nyt on ihan höpöhöpöä. Meillä on jo vuosia ollut sellainen kaveri erityisesti nuoria varten kuin Kimmo Kuhta, jonka päävastuuna on nuorten pelaajien yksilöharjoituttaminen. Ja toki jutella myös kaikesta muustakin kuin lätkästä, eli pitää huoli omalta osaltaan siitä, että nuorilla on asiat kunnossa.

Mä itse arvioin Teissalan kohdalla, että hän on keskittynyt niin paljon omien vahvuuksiensa kehittämiseen junnuvuosina (koska niistä on saanut huomiota ja kehuja sekä tulokset ovat näkyneet taululla ja tilastoissa?), ettei hän ole ollut kovinkaan kiinnostunut kehittämään heikkouksiaan. Eikä näin ollen kunnolla menemään epämukaavuusalueelleen. Ja nyt ne tekemättömät työt ja harjoitukset ovat vähän lävähtäneet silmille, kun hän ei enää pystykään dominoimaan hyökkäyspäässä eikä pisteitäkään oikein tule. Elämä saattaa just nyt olla ehkä jatkuvaa epämukavuusalueella olemista, eikä hänellä mahdollisesti ole henkisiä valmiuksia käsitellä asioita sellaisessa mittakaavassa kuin nyt pitäisi olla. Ja siksi hän on mennyt vieläkin enemmän lukkoon.

Yleisesti ottaen tällaisessa tilanteessa voi mukana olla myös jonkinlaista "identiteettikriisiäkin", koska monen nuoren identiteetti on rakennettu vahvasti niiden omien erityisominaisuuksien päälle. Aika monelta nuorelta urheilijalta kun kysyy "Kuka olet?", saa vastaukseksi ensimmäisenä, että on tietyn lajin urheilija. Tämä on sinänsä ihan normaalia ja varsinkin yleistä, mutta sitten, kun kaikki ei sujukaan suunnitelmien mukaan, koko minäkuva saattaa mennä palasiksi ja epäonnistumiset tai saavuttamattomat tavoitteet tuntuvat siltä kuin olisi samalla ihmisenä jotenkin epäonnistunut. Mikä ei tietenkään pidä paikkaansa, mutta silti voi siltä tuntua, kun iso osa identiteettiä on olla hyvä jääkiekkoilija, futari tai maalintekijä. Nämä ovat niin isoja juttuja, että niitä ei myöskään korjata vain muutamalla keskustelulla psykologin kanssa, vaan se ottaa aikaa ja vaatii työtä myös yksin, kun kelailee asioita läpi ja vastaa suuriin kysymyksiin. Hyvin usein tällaisen prosessin aikana käydään läpi diippejäkin juttuja, jolloin kokemus voi olla hyvinkin raskas. Mutta, kun niitä lamppuja alkaa syttyä, sen jälkeen on usein aiempaa vahvempi, joten se kuitenkin kannattaa. Pitää vain olla malttia kohdata omat heikkoudet ja työstää niitä sekä tehdä omista vahvuuksista vieläkin vahvempia.
No, jos Kuhta sellainen on, ei hän ole onnistunut kovin hyvin.
Itse olisin odottanut esim. siis esim. Nättiseltä ja Halttuselta paljon enemmän. Samaten Salinista ja mainitsemastasi Teissalasta.
Kehitystä!
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
No, jos Kuhta sellainen on, ei hän ole onnistunut kovin hyvin.
Itse olisin odottanut esim. siis esim. Nättiseltä ja Halttuselta paljon enemmän. Samaten Salinista ja mainitsemastasi Teissalasta.
Kehitystä!

Jaa. Halttunen ehti olla HIFK:ssa yhden kauden ja osan siitäkin oli loukkaantuneena. Sittemmin Halttunen on vaihtanut maisemaa ja näyttää tekevän mainiota tulosta siellä. Varmasti jäänyt jotain käteen HIFK-ajastakin, toivotaan ainakin.

Salinin ja Teissalan osalta henkilökohtainen taitotaso lienee ihan mallillaan, suurimmat ongelmat tulevat minun nähdäkseni voiman puutteesta, pelinlukuongelmista, kokemattomuudesta ja niiden yhdistelmästä yhdistettynä onnistumisten puutteeseen. En voi oikein antaa suoraa kritiikkiä Kuhdan toimista, kun en tiedä, mitä asioita on painotettu ja miten pelaajat ovat niistä kehityskohteista suoriutuneet. Vastuu on aina myös pelaajalla ja jotkut omaksuvat asioita helpommin kuin toiset. Jos joku pelaaja ei onnistu, vaikea siitä nyt on suoraan valmennusta syyttää.

Nättisen osalta en ihan ymmärrä, mitä hänen pitäisi erityisesti harjoitella? Vetojen menemistä tolppien väliin? Samaa mieltä, mutta hänen lisäkseen harjoituksiin voi ottaa käytännössä koko jengin.

@Helsingforce , ota vähän happea. Kukaan ei ole kiusannut tai heittänyt Teissalaa bussin alle. Eikä hakemalla hakenut hänestä jotain negatiivista. Minä ainakin toivon onnistumista ihan jokaiselle pelaajalle, joka meillä pelaa ja sen voi helposti tarkastaa vaikka kirjoitushistoriastani, jos kiinnostaa. Mutta tuskin sua kiinnostaa. Ei kannata ylianalysoida kirjoituksia, varsinkaan silloin, jos agendalla on pääasiassa keskittyä toisiin nimimerkkeihin. Eikä kannata liikaa lokeroida muita kirjoittajia mihinkään siipiin tai "alasiipiin".

Selvyyden vuoksi korostan nyt vielä kerran, että en ole hakemalla hakenut Teissalan ilmeistä mitään negatiivista, vaan kiinnitin huomiota ilmeeseen, kehonkieleen ja eleisiin, kun Aleksanteri Kaskimäki teki Kuopiossa maalin ja Leevi Teissala minun nenäni eteen kotisohvalle toimitettiin. Minusta Leevin ilmeet ja kehonkieli olivat negatiivisessa mielessä erikoisia. Kyllä sen saa tänne kirjoittaa, koska tänne saa ihmiset kirjoittaa mitä haluaa. Aika monesta HIFK:n pelaajasta kirjoitetaan paljon ikävämminkin, mutta en ole nähnyt sinua siellä nuhtelemassa muita kirjoittajia.

Mutta tämä keskustelu ei johda mihinkään, joten se nyt jää osaltani tähän. Leevi ilmeilee ja elehtii jatkossakin ihan niin kuin haluaa ja mä pystyn kyllä elämään sen kanssa. Toivottavasti on erinomainen joukkueurheilija ja nauttii omassa joukkueessaan varauksetonta suosiota. Toivon Leeville myös onnistumisia.
 

Bafforosso

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK parhaimmillaan
Jaa. Halttunen ehti olla HIFK:ssa yhden kauden ja osan siitäkin oli loukkaantuneena. Sittemmin Halttunen on vaihtanut maisemaa ja näyttää tekevän mainiota tulosta siellä. Varmasti jäänyt jotain käteen HIFK-ajastakin, toivotaan ainakin.

Salinin ja Teissalan osalta henkilökohtainen taitotaso lienee ihan mallillaan, suurimmat ongelmat tulevat minun nähdäkseni voiman puutteesta, pelinlukuongelmista, kokemattomuudesta ja niiden yhdistelmästä yhdistettynä onnistumisten puutteeseen. En voi oikein antaa suoraa kritiikkiä Kuhdan toimista, kun en tiedä, mitä asioita on painotettu ja miten pelaajat ovat niistä kehityskohteista suoriutuneet. Vastuu on aina myös pelaajalla ja jotkut omaksuvat asioita helpommin kuin toiset. Jos joku pelaaja ei onnistu, vaikea siitä nyt on suoraan valmennusta syyttää.

Nättisen osalta en ihan ymmärrä, mitä hänen pitäisi erityisesti harjoitella? Vetojen menemistä tolppien väliin? Samaa mieltä, mutta hänen lisäkseen harjoituksiin voi ottaa käytännössä koko jengin.

@Helsingforce , ota vähän happea. Kukaan ei ole kiusannut tai heittänyt Teissalaa bussin alle. Eikä hakemalla hakenut hänestä jotain negatiivista. Minä ainakin toivon onnistumista ihan jokaiselle pelaajalle, joka meillä pelaa ja sen voi helposti tarkastaa vaikka kirjoitushistoriastani, jos kiinnostaa. Mutta tuskin sua kiinnostaa. Ei kannata ylianalysoida kirjoituksia, varsinkaan silloin, jos agendalla on pääasiassa keskittyä toisiin nimimerkkeihin. Eikä kannata liikaa lokeroida muita kirjoittajia mihinkään siipiin tai "alasiipiin".

Selvyyden vuoksi korostan nyt vielä kerran, että en ole hakemalla hakenut Teissalan ilmeistä mitään negatiivista, vaan kiinnitin huomiota ilmeeseen, kehonkieleen ja eleisiin, kun Aleksanteri Kaskimäki teki Kuopiossa maalin ja Leevi Teissala minun nenäni eteen kotisohvalle toimitettiin. Minusta Leevin ilmeet ja kehonkieli olivat negatiivisessa mielessä erikoisia. Kyllä sen saa tänne kirjoittaa, koska tänne saa ihmiset kirjoittaa mitä haluaa. Aika monesta HIFK:n pelaajasta kirjoitetaan paljon ikävämminkin, mutta en ole nähnyt sinua siellä nuhtelemassa muita kirjoittajia.

Mutta tämä keskustelu ei johda mihinkään, joten se nyt jää osaltani tähän. Leevi ilmeilee ja elehtii jatkossakin ihan niin kuin haluaa ja mä pystyn kyllä elämään sen kanssa. Toivottavasti on erinomainen joukkueurheilija ja nauttii omassa joukkueessaan varauksetonta suosiota. Toivon Leeville myös onnistumisia.
Nuo olivat siis vain esimerkkejä. Niitä on aikaisemmiltakin vuosilta. Kirjoittamaasi: näin se osittain on. Tosin itse näen yhtenä ongelmana "mailasta puristamisen" vaikka mailataitureita ovatkin, sekä Salin että Teissala ja myös Kaskimäki.
Itseluottamuksen nostaminen ei ole ihan niitä helpoimpia asioita.
Pelinluku on kyllä kaikilla kolmella mielestäni aika huippua, ikä huomioiden. Esim. ja taas esim. Teissalan kohdalla olen useasti, hänen pelatessaan nelosketjussa nähnyt kuinka hukkaan hänen syöttönsä ovat menneet, kun vastaanottajalta on puuttunut oivallus sijoittautua tai hakeutua oikeaan paikkaan. En minäkään haluaisi pelata pinokkioiden kanssa. Kokemattomuus voi olla yksi syy, ettei onnistu. Toinen ehkä se, että vauhti liigassa on kovempi kuin kolleissa tai Mestiksessä, joskin nuorten jalat kyllä riittävät, mutta oivallus ei aina ehkä seuraa mukana. Mutta noita asioita pitäisi yksilöllisesti hioa.
Nättinen ja jotkut vähän varttuneemmat taas ovat eri asemassa. Mutta esim. Nättinen pelaa aika pehmeästi ja kuten moni on todennut on aika näkymätön kunnes sattuu paikalle, mikä tapahtuu aika harvakseltaan. Ja Ikosen ja monen muun tapaan laukaukset menevät vähän sinnepäin.
Mutta, kuten sanoit, ei tästä enempää. Mielipiteitä vain.
 

Jan_Peter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Chicago blackhawks
Jos kuka tahansa pelaaja menee henkisesti solmuun siitä, että keskustelupalstalla fanit kritisoivat, niin silloin vika ei ole faneissa vaan pelaajassa. Ja eiköhän asia ole kuitenkin, että Teissalaa ja muita pelaajia ei oikeasti kiinnosta paskan vertaa, mitä heidän suorituksistaan täällä kirjoitellaan. Mikä on aivan oikein.

Ei kai kukaan pelaaja ole tyhmä, että näitä juttuja täältä lukee? Jos on niin sitten saa syyttää ihan itseään. Ja katsoa peiliin jos ottaa niistä itseensä.
 

Helsingforce

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ilman Ville Peltosta ja Tobias Salmelaista
Ei kai kukaan pelaaja ole tyhmä, että näitä juttuja täältä lukee? Jos on niin sitten saa syyttää ihan itseään. Ja katsoa peiliin jos ottaa niistä itseensä.

Samaa ajattelutapaa soisi sitten myös sovelletavan pukumiehiin. Jos verrattaen laimeasti kutsuu Salmelaista laiskaksi, kun hän tekee helppoja sopimuksia, mennen siitä missä aita on matalin, on se aivan kauheaa ja syntistä, ja verrataan työpaikkakiusaamiseen. Mutta pelaajista saa ilmeisesti keksiä mitä vaan ja heitä haukkua vapaasti.

Ei kai kukaan toimiston mielensäpahoittaja ole niin tyhmiä, että näitä juttuja täältä lukee? Jos on niin sitten saa syyttää ihan itseään. Ja katsoa peiliin jos ottaa niistä itseensä.
 

aquanqua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mielenkiintoista Teissalassa on se, ettei hän aja/pääse maalille samalla tavalla kuin viime kaudella, vaikka tuntuu toisaalta saaneen vähän ruista ranteisiinsa eikä ole joka tilanteen päätteeksi katollaan. Toivotaan, että mahdollisuuden saadessaan uskaltaa pelata ennakkoluulottomasti ja onnistuu.
 

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
FARSSI
Täh - kaveri vetää alta kaiken arvostelun, ja sinä puhut olkiukoista?
Teissala tuntuu herättävän paljon tunteita puolesta ja vastaan. Monet uskovat, että se viime keväänä löytynyt taso saadaan vielä ulosmitattua ja toiset taas hieman karrikoiden olisivat valmiit päästämään Turkuun tai lähettämään Mestikseen.

Itse pohtisin asiaa myös hieman kokonaisvaltaisemmin. Eli miksi kaikilla niillä läpimurron kynnyksellä olevilla lahjakkailla yksilöillä, joilta odotettiin isoja kehitysloikkia kuluvalle kaudelle, tehot ovat jääneet piippuun melko raskaasti?

Kaskimäki: 19 ottelua, 4+0=4, -2 (peliaika-KA 12:15)
Salin: 22 ottelua, 0+4=4, 0 (peliaika-KA 15:35)
Teissala: 20 ottelua, 0+3=3, +2 (peliaika-KA 12:40)

Tähän päälle vielä Taponen. Nuorten pelaajien kohdalla tasonheilahtelut pitää toki hyväksyä osana kehitysprosessia, mutta jokuhan tässä on kun kaikilla on sakannut koko syyskauden. Kaskimäki tästä kolmikosta pelannut ehkä kokonaisvaltaisesti ehjintä peliä, mutta hänkin on profiililtaan sen tyylin pelaaja, että parhaat avut ovat hyökkäyspäässä, jolloin onnistumista mitataan pakostakin sen mukaan, että kuinka tulosta syntyy.

Ja vertailun vuoksi samaan aikaan kilpailijoiden leireissä Nymanit, Koivuset, Hämeenahot ja Huuhtaset takovat melko kovaakin tulosta.
 
Viimeksi muokattu:

LUHGUNITED

Jäsen
Suosikkijoukkue
Konkkakypsän kriisiseuran munattomat kendojanarit
Joka kerta, kun tähän ketjuun tulee viesti, niin oletan miehen lähteneen Turkuun.
Toivottavasti ei tule. Ainakaan vielä.

Hyvä pelaaja, muttei joukkuepelaaja. Ehkä kypsyy (ja aikuistuu) myöhemmällä iällä, kuten Anrei Hakulinen. Näissä herroissa paljon samaa niin kentällä kuin myös kentän ulkopuolisessa toiminnassa.

Kumpikaan edellämainituista eivät vielä tuossa 20+ iässä olleet sisäistäneet, mitä se ammattilaisuus vaatii.
 

Wiltord

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Voi hyvinkin olla, että tarvitsee maisemanvaihdoksen ja uuden ympäristön. Vähän vaikuttaa, ettei meinaa lähteä toimimaan IFK:ssa, vaikka mahdollisuuksia on annettu ja näytönpaikkoja kyllä ollut.

Itse Teissalana lähtisin katselemaan jotain pienempää seuraa, unohtamatta sitä, että kovaa työtä pitää tehdä jatkuvasti, jotta potentiaaliaan voi saavuttaa. Saattaa tosiaan olla, että Teissalalla menee vielä aikaa päästä sinne parhaimmalle tasolleen, vaikka ikää jo on. Voi hyvinkin olla, että sitä tulosta alkaa tulemaan vasta lähempänä kolmeakymmentä.
 

Bafforosso

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK parhaimmillaan
Teissala tuntuu herättävän paljon tunteita puolesta ja vastaan. Monet uskovat, että se viime keväänä löytynyt taso saadaan vielä ulosmitattua ja toiset taas hieman karrikoiden olisivat valmiit päästämään Turkuun tai lähettämään Mestikseen.

Itse pohtisin asiaa myös hieman kokonaisvaltaisemmin. Eli miksi kaikilla niillä läpimurron kynnyksellä olevilla lahjakkailla yksilöillä, joilta odotettiin isoja kehitysloikkia kuluvalle kaudelle, tehot ovat jääneet piippuun melko raskaasti?

Kaskimäki: 19 ottelua, 4+0=4, -2 (peliaika-KA 12:15)
Salin: 22 ottelua, 0+4=0, 0 (peliaika-KA 15:35)
Teissala: 20 ottelua, 0+3, +2 (peliaika-KA 12:40)

Tähän päälle vielä Taponen. Nuorten pelaajien kohdalla tasonheilahtelut pitää toki hyväksyä osana kehitysprosessia, mutta jokuhan tässä on kun kaikilla on sakannut koko syyskauden. Kaskimäki tästä kolmikosta pelannut ehkä kokonaisvaltaisesti ehjintä peliä, mutta hänkin on profiililtaan sen tyylin pelaaja, että parhaat avut ovat hyökkäyspäässä, jolloin onnistumista mitataan pakostakin sen mukaan, että kuinka tulosta syntyy.

Ja vertailun vuoksi samaan aikaan kilpailijoiden leireissä Nymanit, Koivuset, Hämeenahot ja Huuhtaset takovat melko kovaakin tulosta.
Samaa olen ihmetellyt. Ehkä se johtuu meidän pelitavasta tai yksilövalmennuksesta tai henkisen valmennuksen puutteesta (nuoret kokevat joutuneensa omilleen).
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Olen edelleen sitä mieltä, että Leevi on nyt ollut epämukavuusalueellaan sen verran pitkään, että itseluottamus on aivan nollissa. Eikä se itseluottamus nouse ilman onnistumisia. Siksi mun mielestäni olisi kaikkien, mutta ennen kaikkea Leevin itsensä kannalta fiksua, että Leevi kävisi pelaamassa muutaman Mestis-pelin jossain. Vaikka TuTossa, kun Jonne Virtasella on ainakin kova vaatimustaso. Mestis-keikka ei missään nimessä nimenomaan olisi mikään rangaistus tai epäluottamuslause, vaan ennemminkin keino muistuttaa kaikille, myös Teissalalle itselleen, miten hyvä pelaaja Leevi parhaimmillaan voi olla. Ja nyt ei ole ollut.

Jotenkin Teissala on niin jumissa, ettei vaikuta enää edes taistelevan tosissaan. Enkä väitä, että pelaisi vaihtoja erityisen huonosti tai tahallaan väärin, vaan sitä, että sellaista tappamisen meininkiä ei ole nähtävissä. Kaipailin Kaskimäeltä viime kaudella ja tämän kauden alussa munaa ja sitä on saatu. Vaikka omissakin on kolissut, Kaskimäen tekemisessä hyökkäyspäässä on nyt sellaista määrätietoisuutta ja maalille kohti menemistä, jota Leeviltä taas puuttuu.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös