Lause viimeisestä sanasta

  • 311 974
  • 8 241
Aikoja sitten tunsin rakkautta aviovaimooni Alishaan, lupasin itseasiassa pyytää rusinoita oksennukseeni ja etikkaa kakkaani, toisaalta inhoan oksentamista, inhoan sitä todella aamuisin mutta mitäpä en keksisi isolle norsunvittunaamalleni.

No oliko rakastajasi surkea uliseva nainen vai irvileukainen tyttömäinen tulkuttaja? Utelen näitä asioita alvariinsa muilta, aukomalla leipäläpeäni lilliputeille, enkä nuoleskele isompiakaan!
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Taisi jäädä Soilworkerin ensin kirjoitettu teksti jatkamatta, ja ns. väärää evoluutiohaaraa on jo jatkettu jokusen viestin verran, joten tarjotaan sitten kansakunnalle tupla-annos. Eli tässä sekä Soilworkerin että KotkaSydämen sanoista lause.

neitsyyttään

isompiakaan

Nunnuka-Aslak ei isottelun tuloksena saanut yhtään ystävää tässä todellisuudessa, Äkäslompolon äpärät nauroivat ilkeästi sihahdellen - outoja miekkosia paliskunnassa irvailemassa alvariinsa: kusipäät Aslakille avautuivat naurettavasti.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös