Lauri Korpikoski TPS:ään

  • 694 928
  • 3 112

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Vaikea tietenkn lainata Korpikoskea, kun ei Korpikoskea ole tälläkään kertaa edes yritetty haastatella, ainoastaan TPS-johtoa.
Kyllä tuossa jutussa välitetään ihan selvästi myös Korpikosken näkemyksiä asioista. Se, että jutussa ei ole suoria lainauksia Korpikoskelta, ei tarkoita vielä mitään. Jutussahan mainitaan "Korpikosken leiri" ja "Korpikosken lähipiiri", joten varmasti siellä joku on puhunut Hiitelän kanssa. Mutta kuten jotkut ovat täällä jo sanoneet, niin suoraan mediassa ei puhuta, ettei Korpikoski kaiva itse maata jalkojensa alta. Ja toimittajanhan ei tarvitse lähteitään paljastaa.
 

chauron

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIMARS
Erikoista että edelleen jotkut teistä puolustelee sataprosenttisesti tätä tilannetta ettei siellä taustalla ole mitään. Korpikoski on sairaslomalla vielä hetken ja palaa seuraavaksi jäille normaalisti. Ymmärrän toki seurarakkauden ja halun olla uskomatta mihinkään epäkorrektiin.

Medialla on iso vastuu millaisia huhuja tai spekulaatioita saa laukoa, etenkin kun nyt pelaa isoilla sanoilla kolme isoa lafkaa. Helppoa on heittää huhuja jostain pelaajasiirroista, sillä jos ne menevät metsään niin entä sitten? Nyt on kuitenkin kyse sellaisista asioista, että jos millään ei ole mitään pohjaa niin aika monta rikossyytettä löytyy mistä syyttää mm. is:ää tai mtv:tä. Noilla kirjoituksilla on aikamoista mainehaittaa tehty jos millään ei olisi mitään perustetta.

Itse olen sitä mieltä, että nimenomaan Korpikoskikin olisi tullut jo esille jonkinlaisella haastattelulla jos nämä olisi perättömiä. Hänen on parempi olla antamatta haastatteluita ja olla hiljaa, sillä kaikkea hänen sanomaansa voitaisiin käyttää häntä vastaan tai ainakin hän heikentäisi omaa asemaansa. Eiköhän siellä käy tällä hetkellä juristit keskenään vääntöä kuinka paljon TPS tulee tilanteesta maksamaan ja milloin.

Edelleen painotan sitä, että jos kaikki huhut olisi täysin perättömiä, olisi varmasti TPS:n asianajotoimisto ottanut yhteyttä noihin iltalehtiin ja kertonut että nyt on parempi olla hiljaa. Vaikka Suomessa on sananvapaus niin kyllä tuollaisen mainehaitan ja kunnialoukkauksen jälkeen lehdet istuisi käräjillä.
Kyllä, medialla on myös itsesäätelymekanismit ja vertaisvalvonta jotka loppupeleissä pitävät yllä ammatillisen työn laatua ja suhteessa korkeaa tekemisen standardia ja käytäntöjä. Jos nämä olisi keksitty, siellä olisi jo uhkasakkoa, huomautuksia, oikaisupyyntöjä yms jaettu ottamatta vielä huomioon TPS:n kunnianloukkausta. Eli kyllä siellä jotain on, ja journalistit ”vallan vahtikoirina” pyrkivät työllään tuomaan epäkohdat julki aivan kuin jossain Marinin aamiaiskohussa ja niin edelleen, lähteitä vaarantamatta koska vuodon tiedottamisella heille (mahdolliset nykyiset pelaajat) on taloudellisia seuraamuksia.

Ihan oma asia sitten miten tällaiseen toimintaan suhtautuu, mutta mielestäni tutkiva journalismi on hyvinvointivaltion tukipilareita.
 

12961

Jäsen
On kyllä jännä savustus jos siitä on kyse. Siinä tapauksessa TPS maksaa korpparin uran loppuun saakka täyttä palkkaa. Tuskin pitkän pelaamattomuuden jälkeen on enää saamassa järkevää pelipaikkaa mistään. Ja onhan miehellä jo ikääkin sopimuksen päättymisen jälkeen.

Korpparin kannalta toisaalta kyse on siitä, että jos haluaa vielä joskus pelata ammatikseen niin olisi syytä istua asap neuvottelupöytään ja purkaa soppari parhain mahdollisin ehdoin. Tai sitten treenaa, vetää lonkkaa ja nostaa palloseuralta rahat pois. Millainen treenivelvoite mahtaa olla?
 

Sure

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Mietin pitkään tuonko tätä havaintoa esiin, mutta kun keskustelu otti taas uusia kierroksia IS:n "jutun" takia, niin julkaistaan sitten.
Viime viikolla, muistaakseni torstai-aamuna ennen klo 7:ää, tässä viestiketjussa oli näkyvissä n. puolen tunnin ajan lyhyt viesti, joka kertoi syyn Laurin poissaololle. Omiin silmiini viestin sisältö oli toistaiseksi uskottavin ottaen huomioon ne vähäiset faktat mitä Laurin tilanteesta tiedetään ja linjassa myös miten Seuran puolelta asiaa on kommentoitu.
Viesti poistettiin n. puolen tunnin kuluttua ja ymmärrän sen hyvin mikäli sisältö oli faktaa. Toki viesti voi olla trollaustakin, mutta sen verran luotan palstalle kirjoittavien etiikkaan ja moraaliin ettei tänne julkaista ihan mitä tahansa. Aika näyttää mikä todellinen tilanne on, mutta itse luotan toistaiseksi tähän järkeenkäypään selitykseen.

En avaa enkä kommentoi viestin sisältöä sen enempää, vaikka tämäkin nostattaa monien mielissä tarvetta spekuloida.
Sen verran voisin itse kommentoida yleisesti tätä casea, että todellisia faktoja on julkisuudessa hyvin vähän tiedossa. On kuitenkin niin, että mikäli IL/IS:n jutuissa olisi perää, Urama ja Ahokas ovat ottaneet helvetinmoisen riskin kommenteillaan ja aika lähellä olisi, että kummallekin tulisi lähtö TPS:stä julkisen paineen takia.
 

Lätkäfani66

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS
Joo, mutta jälleen yksi iso media ottaa voimakkaasti kantaa ja käytännössä väittävät TPS:n johtoa valehtelijoiksi. Aika mielenkiintoinen keissi. Kummaltakin puolelta on tullut nyt niin kovia väitteitä, että valehtelijan leirissä tippuu päitä sinä päivänä kun totuus paljastuu.

Henkilökohtaisesti on vain niin vaikea uskoa näin monen mediatalon ottavan riskiä olemalla näiden väittäiden kanssa väärässä. Toisaalta voivatko Urama & kumppanit olla niin tyhmiä, että käytännössä vetävät itsensä julkiseen hirteen valehtelemalla kaikille päin naamaa?

Aikamoista...
Mediahan voi aina vedota lähteisiin, jonka mukaan ovat juttuja julkistaneet. Ei niitä oikein mikään sido...
Itse todellakin toivon, ettei Seuran taholta olla nyt perseilty tässä oikein olan takaa. Nyt ollaan kuitenkin melkoisessa nosteessa, eikä se kestä yhtään tämäntyyppistä skandaalia. Ja hämmästyttää kyllä sekin, ettei Korpikoski ole missään vaiheessa itse puhunut tai oikaissut tietoa omasta terveydentilastaan - siitä on kuitenkin media sekä seurakin puhunut. Kyllähän hänellä olisi oikeus siihen kantaa ottaa ilman, että vaarantaa omaa asemaansa. Jos siis on sellainen vaarana...

Ainahan sitä sanotaan, ettei savua ilman tulta. Mutta tässä tosiaan leikitään sitten sellaisilla asioilla, että yhteistyökumppaneilla on mahdollisuus vetää tukensa veks jos seura olisi toiminut päin helvettiä.
 

Lätkäfani66

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS
Tässä on kyllä hyvä pointti. Miksi Korpikoski antaisi median ampua rumputulella TPS:n johtoa, jos välit olisivat kunnossa?
Olisiko nyt kumminkin niin, että median tietojen takana on Korpikoski itse, mutta ei voi näitä julkisesti kommentoida? Tällä tavoin ei anna TPS:lle yhtään vipuvartta sopimukseen purkuun?
Niin - toisaalta seura on puhunut koko ajan Korpikosken sairaslomasta, joten olisihan hänellä mahdollisuus ja oikeus tuo oikaista jos ei se pidä paikkaansa. Nämä mediat ovat siitä jänniä, ettei Turussa ole mistään suunnasta tullut minkäänlaista "faktaa" asiaan liityen. Ja Turussa kyllä jääkiekkopiirit ovat sen verran pienet ja tiiviit, että takuulla jollain on tietoa...
Ja tuota juttua joukkuekavereiden sanomisista en usko hetkeäkään - yksikään joukkuepelaaja ei lähde antamaan minkäänlaista lausuntoa tällaisessa asiassa. Ei nimellä eikä nimettömänä, varsinkaan kun ei Korpikoski itsekään ole tässä ulos tullut.
 

HC Hetu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Tepsin toiminta muistuttaa Lukon puuhastelua ennen Sahlstedtin aikaa, olisiko sitten niin, että kun taustalla on riittävän iso lompakko, seurajohto kokee voivansa perseillä aivan miten sattuu, kun tausta on kuitenkin turvattu.

Kyllähän tästä(kin) huokuu amatöörimäinen puuhastelu taas ja on jotenkin kovin sympaattista kuinka taas turkulaiset ovat sitä mieltä, että kaikista viitteistä toiseen suuntaan huolimatta, ihan varppina se seura on se joka ei ole perseillyt.

No, mikäs siinä.
Voi kuule, ei meidän tarvi apinoida Lukon puuhastelua, meillä on jo pitkä historia tästä joten.. homma hoituu kuin itsestään.
Jaaha, vai on turkulaiset tuota mieltä? Missä niin sanotaan? Eiköhän täällä olla, kuten edellä mainitsin, totuttu tuohon perseilyyn ihan hyvin. Se että itse sanon että tällä hetkellä uskon eniten Uraman sanoihin, tarkoittaa se Turun murteella sitä että uskon kunnes se tullaan perseraiskaamaan isosti vielä Korpparin toimesta. Ja syy miksi uskon tällä hetkellä Uraman sanoihin on.. ne on ainoat oikeat sanat mistään, kaikki muut on jonkun twitteristin "näköhavainto", IL:n heinäkuinen juttu jota muut on kopioineet..
Selväähän tässä on se että Tepsi on tämän asian kanssa vielä kusessa, muuten se oltais ammuttu jo aikoja sitten alas.

IS:n jutussa oli hyvä pointti myös tuosta miten näitä asioita hoidetaan NHL:ssa.. meillä on tuolla johdossa mukana eräs Saku Koivu joka on ollut vuosia Montrealin kapteenina, miten helvetissä Saku antaa tällaisen tapahtua??
 

charlieglide

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
IS:n jutussa oli hyvä pointti myös tuosta miten näitä asioita hoidetaan NHL:ssa.. meillä on tuolla johdossa mukana eräs Saku Koivu joka on ollut vuosia Montrealin kapteenina, miten helvetissä Saku antaa tällaisen tapahtua??

Samoin voisi kysyä miten Paananen sallii tämän tapahtuvan kun oli itse Korpparia Tepsiin hommaamassa? Myös kiusaamista vastaan ollaan kampanjoitu Tepsin paidassa, joten hieman ovat asiat nyt ristiriidassa keskenään. Paananen toki aika harvoin on seuran operatiivisessa toiminnassa mukana, mutta luulisi että tästä olisi jo hänenkin korviin kuulunut.
 

Lätkäfani66

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS
Kyllä, medialla on myös itsesäätelymekanismit ja vertaisvalvonta jotka loppupeleissä pitävät yllä ammatillisen työn laatua ja suhteessa korkeaa tekemisen standardia ja käytäntöjä. Jos nämä olisi keksitty, siellä olisi jo uhkasakkoa, huomautuksia, oikaisupyyntöjä yms jaettu ottamatta vielä huomioon TPS:n kunnianloukkausta. Eli kyllä siellä jotain on, ja journalistit ”vallan vahtikoirina” pyrkivät työllään tuomaan epäkohdat julki aivan kuin jossain Marinin aamiaiskohussa ja niin edelleen, lähteitä vaarantamatta koska vuodon tiedottamisella heille (mahdolliset nykyiset pelaajat) on taloudellisia seuraamuksia.

Ihan oma asia sitten miten tällaiseen toimintaan suhtautuu, mutta mielestäni tutkiva journalismi on hyvinvointivaltion tukipilareita.
On ja "on". Ei tätä nyt kannata mihinkään valtakunnan aiheeseen Marinista verrata - kyse on todella pienestä aiheesta, joka ei kiinnosta valtakunnan tasolla kovin suurta piiriä. Lähinnä skandaalihakuista porukkaa - ja tässä on myös pk-seudun suuret mediat. En halua yhtään puolustaa seuran tekemisiä, olen niitä itsekin ihan riittävästi kritisoinut. Tässä vaan terve järki yrittää vielä sanoa, ettei seura mitenkään voi (jälleen kerran) toimia näin.

Toivottavasti joku tulee nopeasti tämän asian kanssa ulos, ettei tarvitsisi lukea näitä median sepustuksia.
 

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Ja tuota juttua joukkuekavereiden sanomisista en usko hetkeäkään - yksikään joukkuepelaaja ei lähde antamaan minkäänlaista lausuntoa tällaisessa asiassa. Ei nimellä eikä nimettömänä, varsinkaan kun ei Korpikoski itsekään ole tässä ulos tullut.
Sopimuksen alaiset pelaajat eivät tietenkään voisi ottaa kantaa asiaan julkisesti, mutta nimettömänä sekin onnistuisi lähdesuojan ansiosta. On sitten eri asia, haluaisiko kukaan tehdä niinkään. Mutta onhan Tepsistä lähtenytkin pelaajia viime kauden jälkeen. Nämä syväkurkut voivat olla niitä.
 

Lätkäfani66

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS
Samoin voisi kysyä miten Paananen sallii tämän tapahtuvan kun oli itse Korpparia Tepsiin hommaamassa? Myös kiusaamista vastaan ollaan kampanjoitu Tepsin paidassa, joten hieman ovat asiat nyt ristiriidassa keskenään. Paananen toki aika harvoin on seuran operatiivisessa toiminnassa mukana, mutta luulisi että tästä olisi jo hänenkin korviin kuulunut.
Paananen ja Kodisoja ovat molemmat Tepsin hallituksessa, enkä millään jaksa usoa, että heidän imagonsa kestäisi seuran ryvettämistä. Ja ovat kyllä takuulla tietoisia, mitä seurassa tapahtuu - ovat aikalailla toiminnasta vastuussa...
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Ei toimittajilla ole motiivia valehdella. Tai siis on ihan selvä, että jutussa on käytetty lähteitä, eikä niillä lähteilläkään ole oikeastaan mitään motiivia valehdella. Jos Korpikoski oikeasti olisi vaan saikulla ja palaamassa joukkueen mukaan kun paranee, niin eihän tällaisia juttuja kirjoitettaisi ja Korpikoski olisi itsekin jo asian oikonut varmasti.

Minulla on vahva vaikutelma, että Korpikoski kokee asian, kuten se on tuossakin jutussa kirjoitettu. Tepsillä voi olla eri näkemys. Tietysti ihmisten mielikuviin ja vaikutelmiin vaikuttaa myös se, että vastakkain (jos ovat) on 600 pelin nuhteeton NHL-ammattilainen ja seura joka vasta hiljattain otti turpaan edellisestä laittomasta työsuhteen purusta.
 

Lätkäfani66

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS
Sopimuksen alaiset pelaajat eivät tietenkään voisi ottaa kantaa asiaan julkisesti, mutta nimettömänä sekin onnistuisi lähdesuojan ansiosta. On sitten eri asia, haluaisiko kukaan tehdä niinkään. Mutta onhan Tepsistä lähtenytkin pelaajia viime kauden jälkeen. Nämä syväkurkut voivat olla niitä.
Tarkoitan tässä sitä, että haluaako yksikään pelaaja ottaa riskiä, että jutut tulevat tavalla tai toisella ilmi. Sellainen pelaaja ei ole enää kovin kiinnostava minkään seuran taholta. Ja olisiko kenelläkään intressiä edes medialle puhua asiasta, joka ei kosketa itseä? Niitä pelaajalausuntoja pidän kyllä kaikkein epäuskottavimpina - oli vielä joukkuessa tai ei niin omaan pesään eivät kyllä pasko.
 

Konson Antti

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Niin - toisaalta seura on puhunut koko ajan Korpikosken sairaslomasta, joten olisihan hänellä mahdollisuus ja oikeus tuo oikaista jos ei se pidä paikkaansa. Nämä mediat ovat siitä jänniä, ettei Turussa ole mistään suunnasta tullut minkäänlaista "faktaa" asiaan liityen. Ja Turussa kyllä jääkiekkopiirit ovat sen verran pienet ja tiiviit, että takuulla jollain on tietoa...
Ja tuota juttua joukkuekavereiden sanomisista en usko hetkeäkään - yksikään joukkuepelaaja ei lähde antamaan minkäänlaista lausuntoa tällaisessa asiassa. Ei nimellä eikä nimettömänä, varsinkaan kun ei Korpikoski itsekään ole tässä ulos tullut.

Miksei Korpikoski voisi olla sairaslomalla tässä (toistaiseksi vailla faktoja olevassa) tilanteessa, jossa tätä yritetään savustaa pois seurasta ja purkamaan sopimus? Aika moni olisi ja ihan syystä.
 

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Tarkoitan tässä sitä, että haluaako yksikään pelaaja ottaa riskiä, että jutut tulevat tavalla tai toisella ilmi. Sellainen pelaaja ei ole enää kovin kiinnostava minkään seuran taholta. Ja olisiko kenelläkään intressiä edes medialle puhua asiasta, joka ei kosketa itseä? Niitä pelaajalausuntoja pidän kyllä kaikkein epäuskottavimpina - oli vielä joukkuessa tai ei niin omaan pesään eivät kyllä pasko.
Miten mikään voisi tulla ilmi, jos toimittaja pitää kiinni lähdesuojasta? Toimittajat tuntevat kyllä pelaajia ja juttelevat näiden kanssa. Eivätkä nämä pelaajat ole mielestäni tuossa mitään kovin pahaa sanoneet, ovat vain kertoneet että olisivat toivoneet Korpikoskea mukaan viime keväänä. Tuota on luultavasti jopa kysytty, ja mitäs pelaaja siihen vastaa. Tuskin niinkään, että ei me mitään Korpikoskea tänne haluttu.
 

Akke P.

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Ja olisiko kenelläkään intressiä edes medialle puhua asiasta, joka ei kosketa itseä?

Asian luonne on sellainen, että tämä kyllä aivan varmasti kiinnostaa pelaajia laajasti niin TPS:ssä kuin muissakin joukkueissa; kysehän on pelaajien oikeuksista. Eli jos tässä nyt TPS:ssä on noin toimittu, mitä mediassa ounastellaan, niin päinvastoin ihmettelisin, jos joku tai jotkut eivät asiasta olisi medialle puhuneet.
 

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
Varmistui?? Ai siksi kun se lukee internetissä?

Ei, vaan siksi, että niin lukee valtakunnallisessa mediassa, joka on sitoutunut Julkisen sanan neuvoston periaatteisiin.

Jos juttu olisi vain IL-laina niin kuin jotkut heti arvelivat, olisi se julkaistu varmaan heti IL:n jutun jälkeen. Näin pitkä viive kertoo siitä, että IS on tehnyt viikkojen aikana oman taustatyönsä ja vasta vasta sitten lähtenyt hakemaan TPS:ltä kommenttia, kun heillä on omat riittävät näytöt.
 

Lätkäfani66

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS
Ei toimittajilla ole motiivia valehdella. Tai siis on ihan selvä, että jutussa on käytetty lähteitä, eikä niillä lähteilläkään ole oikeastaan mitään motiivia valehdella
Uskotko tähän ihan oikeasti itse? Äläkä nyt ymmärrä väärin, en puolustele seuran tekemisiä, joissa on ollut vuosien mittaan paljon paskaa... tuo on vaan niin sinisilmäisesti todettu, ettei mitään rajaa! Toimittajien tai lähteiden "motiiveja" ei kyllä kannata kenenkään arvailla.
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Uskotko tähän ihan oikeasti itse? Äläkä nyt ymmärrä väärin, en puolustele seuran tekemisiä, joissa on ollut vuosien mittaan paljon paskaa... tuo on vaan niin sinisilmäisesti todettu, ettei mitään rajaa! Toimittajien tai lähteiden "motiiveja" ei kyllä kannata kenenkään arvailla.
Siis että uskonko että Iltasanomien uutispäällikkö keksisi omasta päästään tarinan tai kirjoittaisi jonkun toisen keksimän tarinan Tepsistä ja Korpikoskesta? En usko. Tai uskonko että Korpikoskella tai muilla jutussa käytetyillä lähteillä on joku motiivi sepittää tarina työpaikkakiusaamisesta ja lakimiehistä, vaikka mitään sellaista ei olisi menossa? En usko.
 

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
Siis että uskonko että Iltasanomien uutispäällikkö keksisi omasta päästään tarinan tai kirjoittaisi jonkun toisen keksimän tarinan Tepsistä ja Korpikoskesta? En usko. Tai uskonko että Korpikoskella tai muilla jutussa käytetyillä lähteillä on joku motiivi sepittää tarina työpaikkakiusaamisesta ja lakimiehistä, vaikka mitään sellaista ei olisi menossa? En usko.

Ja uskooko joku, että olisi TPS:n intresseissä vaieta näin täydellisesti, jos heitä kohtaan esitetyt syytökset olisivat perättömiä? En usko.
 

Lätkäfani66

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS
kun heillä on omat riittävät näytöt.
Eipä tuossa jutussa ole yhtään enempää "näyttöjä" kuin aiemmassakaan jutussa. Nyt on vaan laitettu juttuun runsaasti täytettä, mm. näitä NHL-juttuja ym. Yhtään konkreettisempaa kommenttiakaan ei tässä jutussa ole?
Aika erikoinen on tämäkin tieto: "Nykyinen urheilujohtaja Rauli Urama ja ensimmäistä kauttaan päävalmentajana oleva Jussi Ahokas eivät missään kohtaa ole halunneet Korpikoskea joukkueeseensa." Ovat ilmeisesti ihan julkisesti näin kertoneet???
"Hän on saanut prosessin aikana tukea myös pelaajayhdistykseltä." Tähänkään ei pelaajayhdistyksestä ole nimeä löytynyt, vaikka sen suhteen ei varmasti mitään julkisuusestettä ole? Myöskään tuota ei ole laitettu Korpikosken kertomaksi...
 

Uuhis #97

Jäsen
Suosikkijoukkue
Molomoton TPS, LA Kings, , Newcastle United
Ei toimittajilla ole motiivia valehdella. Tai siis on ihan selvä, että jutussa on käytetty lähteitä, eikä niillä lähteilläkään ole oikeastaan mitään motiivia valehdella. Jos Korpikoski oikeasti olisi vaan saikulla ja palaamassa joukkueen mukaan kun paranee, niin eihän tällaisia juttuja kirjoitettaisi ja Korpikoski olisi itsekin jo asian oikonut varmasti.

Tämä boldattu tässä alkaa olla se miksi tilanne TPS:n kannalta alkaa näyttää huolestuttavalta. Alkuperäisen Iltalehden jutun jälkeen olin skeptinen, varsinkin kun jutun oli tehnyt politiikan toimittaja. Mutta nyt kahden muun valtakunnallisen median tartuttua asiaan(joskaan Maikkarin jutussa ei sinällään ollut mitään uutta IL:n jutun päälle) luulisi jotain tietä Korpikosken tai hänen edustajansa ilmoittavan että nyt kirjoitetaan palturia joka tarpeettomasti vahingoittaa häntä ja TPS:ää.
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
"Nykyinen urheilujohtaja Rauli Urama ja ensimmäistä kauttaan päävalmentajana oleva Jussi Ahokas eivät missään kohtaa ole halunneet Korpikoskea joukkueeseensa." Ovat ilmeisesti ihan julkisesti näin kertoneet???
Tämä voi olla toimittajan johtopäätös perustuen mm siihen, mitä hän lähteiltään on kuullut. Lähdehän on voinut kuulla asian vaikka suoraan kyseisiltä henkilöiltä tai sitten hän on tullut itse siihen johtopäätökseen kyseisten henkilöiden toiminnan perusteella. Mahdollista myös, että tuossa on vain raflaavasti haluttu sanoa, että silloin kun Korpikoski hankittiin, ei kumpikaan herroista ollut lähelläkään Tepsiä.
Mutta edelleen, jos tilanne olisi se, että Urama ja Ahokas haluavat Korpikosken joukkueeseensa, niin tällaisia juttuja ei kirjoitettaisi.

"Hän on saanut prosessin aikana tukea myös pelaajayhdistykseltä." Tähänkään ei pelaajayhdistyksestä ole nimeä löytynyt, vaikka sen suhteen ei varmasti mitään julkisuusestettä ole? Myöskään tuota ei ole laitettu Korpikosken kertomaksi.
Kumpikaan osapuoli (pelaaja tai TPS) ei ole kommentoinut asiaa julkisuudessa oikeastaan mitenkään, niin olisi aika erikoista jos pelaajayhdistyksestä joku Ramstedt tai Petrell alkaisi runoilla asiasta julkisesti.
 

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Aika erikoinen on tämäkin tieto: "Nykyinen urheilujohtaja Rauli Urama ja ensimmäistä kauttaan päävalmentajana oleva Jussi Ahokas eivät missään kohtaa ole halunneet Korpikoskea joukkueeseensa." Ovat ilmeisesti ihan julkisesti näin kertoneet???
Kukas menisi noin julkisesti sanomaan? Juu, ei kukaan. Tämä on todennäköisesti Korpikosken leirin näkemys asiasta, ja heillä on siihen varmaankin perustelut, jotka on toimittajalle esitetty.

"Hän on saanut prosessin aikana tukea myös pelaajayhdistykseltä." Tähänkään ei pelaajayhdistyksestä ole nimeä löytynyt, vaikka sen suhteen ei varmasti mitään julkisuusestettä ole? Myöskään tuota ei ole laitettu Korpikosken kertomaksi...
Ja Korpikosken kertomaa se luultavasti silti on. Ehkä pelaajayhdistys ei halua julkisesti sekaantua tähän kiistaan, ainakaan tässä vaiheessa.

Alkuperäisen Iltalehden jutun jälkeen olin skeptinen, varsinkin kun jutun oli tehnyt politiikan toimittaja.
Politiikan toimittaja kirjoitti jutun varmaan siksi, ettei urheilutoimittaja halunnut polttaa siltoja Tepsiin. Ei siinä sen kummempaa ollut.
 

Lätkäfani66

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS
Miksei Korpikoski voisi olla sairaslomalla tässä (toistaiseksi vailla faktoja olevassa) tilanteessa, jossa tätä yritetään savustaa pois seurasta ja purkamaan sopimus? Aika moni olisi ja ihan syystä.
Työsuhteessa ei voi vain olla sairaslomalla. Tässä on viimeisin tieto lääkärin jatkamasta sairaslomasta sinne lokakuulle. Myös sairaslomakorvaukset tulevat tässä mukaan, joten tuskin siellä huvikseen saikulla olla.
Kuten tuossa ole jo aiemmin maininnut niin todellakin toivon, ettei seura ole tässä nyt perseillyt. Ja Korpikosken kannalta todellakin toivon, ettei kyse ole vakavammasta sairastumisesta. Kaikki varmaankin tietää, ettei sairaus, joka Korpikoskella on, ole niitä mukavimpia - ja saattaa myös pahentua.
Lisäksi Tepsi on saanut kyllä opetella matkan varrella kriisiviestinnästä, joten vaikea uskoa, että tässä taas vetäisivät vihkoon...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös