Ladataan paineita...

  • 18 876
  • 93

Skoda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Pekonille

Kyllähän Tähtinen pisti Lukko-joukkueessa silmään jo ihan fysiikkansa puolesta. Heiveröisempää kaveria ei löydy hakemallakaan. Vaikka Tähtiselläkin noita kiloja on paperilla (84kg), näytti hän jäällä ihan pieneltä pojalta. Lisäksi silmään pisti selkeä väsyminen kun vaihdot vähän venyivät, enpä muista kenenkään puuskuttaneen vastaavalla tavalla. Voisi todeta että Markku oli loppukaudesta todella väsynyt kaveri. Tästäkin syystä hyöty jäi vähäiseksi.

Kovaa treeniä on siis luvassa ja paljon. En usko että Tähtinen saa mitään erikoiskohtelua, koska on fysiikaltaan selkeästi joukkueen heikoin lenkki. Toivottavasti joku tolkku kuitenkin pysyy mukana ettei kaikkea hyvää heitetä samalla hukkaan.
 

pekoni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Jep. Kyllä tuo Tähtisen voimanpuute tiedostetiin tälläkin suunnalla jo vuosia sitten. Eipä tilanne siitä mihinkään muuttunut, kun pelaaja ei niin sisimmässään halunnut. Kun Markun pelityyliin kumminkin kuuluu välttää pahimmat kahakat ja kolaukset - mikä on loukkaantumishistoriaa miettien aika luonnollistakin - en juuri näe hirveästi syitä ainakaan maksimipuoleen keskittyä. Jalkoihin ja kestävyyteen kannattaisi sen sijaan kyllä. Eli hioa edellytykset hyödyntää ne parhaat ominaisuudet entistä paremmin.

Tähtinen oli tosiaan viime kauden lopulla väsynyt. Eikä ihme kun hän ei kuitenkaan ollut tottunut sellaiseen ottelutahtiin mihin ne kolme maajoukkueturnausta sen kasvattivat. Asiaa ei myöskään auttanut se, että hänen vaihdoillaan on tapana venyä venymistään ja paineetkin tietysti kasvoivat kun hän nousi median silmätikuksi.

Sitä toivoisi tosiaan Tähtiselle ensimmäisen tasaisen kauden pitkään aikaan. Yleensä syksy on lähtenyt rullaamaan mallikkaasti, mutta pikku hiljaa se väsymys on alkanut painaa ja samalla tehot ovat painuneet keväällä pakkasen puolelle. Nyt siihen ei taida oikein olla varaa, koska Lukko hankki hänet kovat odotukset mielessään.

Ja jotta pysytään ketjun aiheessa, niin Tähtinen lienee kyllä Lukon joukkueessa se, jolle ainakin tältä suunnalta ladataan kovat odotukset jo tässä vaiheessa.
 
Viimeksi muokattu:

Black Adder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, The Original Six
Kärpät

Henkka Juntunen: Valtaa itselleen pelipaikan 2-/3-vitjan voimalaiturina. Tekee Pihlmanit!

Juissi Jokinen: Jatkaa siitä mihin viime kaudella jäi. The Liiga tähtäimessä.

Massimo Pyörälä: Pitää saman vireen läpi kauden mikä oli viime syyskaudella. Saa todennäköisesti lisää vastuuta, mutta myös tulosten pitää parantua entisestään kasvavan vastuun myötä.

Piku Viuhkola: Kakkosvitjan sentteri. Liikettä paremmaksi ja sama asenne läpi kauden mikä oli pleijareissa ja avot. Kaverilla on vielä mahdollisuudet lähteä haastamaan T. Ruutua.

Miklu Lehtonen: Varmuutta omaan päähän ja täts it. Tulee olemaan arvostettu pakki Liigassa ja pelätty blue liner yv:ssä.

Topi Jaakola: Kehitettävää jokaisella pelin osa-alueella. Asenne kohdallaan, nuoruuden intoa vain vähän liikaa vielä.

Osku Korpikari: Erittäin kypsä pelaaja ikäisekseen. Haastaa Jaakolan ja on varmasti kauden yllättäjiä, jos kroppa ja pää jaksavat läpi kauden.
 

Vaughan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Tapparaa ei olekaan vielä käsitelty

Puolustus

Pasi Puistola - pelasi hyvät pudotuspelit, nyt toivon saman jatkuvan koko kauden.

Pekka Saravo - oli junnuissa hyvä hyökkäävä puolusta, miehissä rooli kasvanut tasaisesti. Ensi kaudella jo yli 5 maalia ja 10 syöttöpistettä?

Mikko Pukka - Mestiksessä ylivoiman pyörittäjä. Toivottavasti pystyy Tapparassa samaan.


Hyökkäys

Sami Venäläinen, Johannes Alanen, Marko Mäkinen, Kimmo Koskenkorva - jonkun näistä herroista olisi noustava säännöllisesti kahteen ensimmäiseen ketjuun tekemään pisteitä, ja siksi että ansaitsevat paikan siellä, eikä siksi että muut epäonnistuvat.

Esa Pirnes - toivottavasti on joukkueen johtava pelaaja koko kauden. Runkosarjassa 10 syöttöpinnaa lisää ilman että maalinteko kärsii, niin siten laitureidenkin on helpompi kohottaa omaa suoritustasoaan.

Ojanen ja Barkov - jos vanhat herrat pystyvät vielä edes viimekautiseen suoritukseen, niin olen ihan tyyytyväinen. En kuitenkaan yllättyisi vaikka molemmat jopa parantaisivat hieman...


Mika Lehto
Tasainen kausi, nousu maajoukkueeseen ja liigan parhaaksi maalivahdiksi. Eikä tarvitse edes pelätä, että NHL vie sen jälkeen - siitä pitää lakko huolen...


Siinähän tulikin käsiteltyä puoli joukkuetta! Lopuilta odotan joko oman tason säilyttämistä, tai sitten en tunne heitä tarpeeksi, jotta osaisin mitään odottakaan...
 

Pate 00

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsingfors
Jere Karalahti - yli 50 liigaottelua huippukunnossa. Ja vähintään 10 ylivoimamaalia.

Hannu Aravirta - IFK-kiekkoa. Kaukalon laidat ja hallin katto koville, tyylistä ei luovuta muutaman jäähyn pelästyttämänä.

Tuomo Ruutu - sopimus IFK:hon elokuussa.

Jarno Kultanen - korkeintaan 10 negatiivista plus/miinus-saldoissa.

Roman Vopat - 15 maalia, IFK:n viiden parhaan pistemiehen joukossa. Rakastettua Roman-kiekkoa (vrt. IFK-kiekko)

Dave Stathos - runkosarjassa väh. 92% torjuntaprosentti, veskaritilaston top-10

Toni Söderholm - viime kauden uusinta maajoukkueineen.

Toni Häppölä - 25 pistettä

Eetu Holma - 15 pistettä

Tuomarit - kahvaus pois tänäkin vuonna.
 

timbe

Jäsen
Suosikkijoukkue
tappara
Tappara

Kimmo Koskenkorva- Maaleja saisi tulla ainakin 10 kertaa enemmän, mitä viime kaudella.

Aleksander Barkov- Pisteitä saisi tulla liki 40

Sami Venäläinen- Saisi jo viimein tulla se kauan odotettu läpimurto.
 

Petr T.

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks | Kärpät | SoJy
Re: Kärpät

Viestin lähetti Black Adder
Piku Viuhkola: Kakkosvitjan sentteri. Liikettä paremmaksi ja sama asenne läpi kauden mikä oli pleijareissa ja avot. Kaverilla on vielä mahdollisuudet lähteä haastamaan T. Ruutua.

Tuo meni nyt vähä liian pitkälle...!:D:D Ei mun mielestä Pikulla oo mitään mahollisuuksii haastaa Ruutua... Viime kausi ei VÄLTTÄMÄTTÄ ollut ihan parasta Pikua, ja ensi kaudella on PAKKO onistua paremmin...Mutta Ruudun tasoista pelimiestä Pikusta ei saa millään...
 

Polliisi

Jäsen
Suosikkijoukkue
#28
kräpät

Kari Heikkilä - Ei yksiäkään potkuja kauden aikana, eikä off-seasonilla. Paitsi itsensä voisi erottaa.

Juha Junno - Pitäis hankkia 60 maalia ja fyysinen pakki, tammikuuhun asti aikaa.

Pyörälä, Jokinen - Tason nostamista, jos mahdollista. Yhteensä yli 30 maalia.

Viuhkola - 40 pistettä. Taistelua ykkössentterin paikasta.

Lievers - Edellisen huippukauden jälkeen 30 pistettä. Tason pysyttävä samana, kuin viime kaudella.

Vallin/Lehtonen/Mikkola - Jonkun täytyy nousta puolustuksen kiekolliseksi johtajaksi. Näillä kolmella on siihen edes jonkinlaiset mahdollisuudet.
 
Odotan

Antti Virtanen - Jarkko Immonen - Tuomas Pihlman

Jos Pihlman ei lähde taalojen perään lätäkön toiselle puolelle, niin odotan JYPin ensi kauden ykköskentälliseltä nousua ainakin lähelle HPK:n viime kausien kotimaisten vauhtitriojen tasoa. Se edellyttäisi omasta mielestäni Pihlmanilta yli 20 maalia sekä Virtaselta ja Immoselta lähemmäs, tai mielellään yli, 40 pistettä.

Jari Korhonen

Odotan viime kauden ykköspakiltamme vähintään yhtä hyvää kautta. Tähän riittäisi koko kauden mittainen oleskelu pakkien pistepörssin kärkiviisikossa, kutsu vähintään yhteen pilipaliturnaukseen A-maajoukkuepaidassa sekä muutama huvittava kommentti medialle.

Ilari Filppula

Malemodel-Ilarilta (eikös se ole semmoinen kaunis poju?) odotan ennen kaikkea Immosen päihittämistä fanityttöjen suosikkina. Pelillisesti Antti Virtasen avauskautta pisteiden valossa muistuttava kausi olisi oikein hyvä saavutus.

Jaakko Uhlbäck

Yli kymmenen maalia, räiskyviä taklauksia ja hyvää meininkiä.

Eric Perrin

Jos Perrin jää ja on edes yhtä kova kuin viime kaudella, niin pitää olla kovin tyytyväinen.
 

Svante

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, FC Bayern
Viestin lähetti Aksu
Saipa:

Bruun - Oli loppukaudesta lupaava. Iso ja käsistään näpsäkkä sälli, jolla on ison vastuun myötä loistava tilaisuus lunastaa vuosia sitten asetettuja odotuksia.


Eikö tää ole se raitapaita, eli Saipa vaihtaa uuteen peliasuun?? ;-)

No pysytään raitapaidoissa. Kaikki aivan typerät koukkaamiset ja estämiset veks. Varsinkin erittäin ärsyttävät kärkikarvaajan estämiset.
 
Tuomariosaston odotukset ;

Markku Kruus - sai siipeensä käsimaali tapauksessa ja joutui pois ratkaisupeleistä. Kuitenkin yksi parhaista. Odotetaan taas hyvää tasaista kautta.

Simo Saarinen - oli loppukauden pois omasta pyynnöstään henkilökohtaisten syiden takia. Kovat paikka yritää tulla takaisin. Toivottavasti fanit,joukkueet ja media antavat työrauhan ja Simo onnistuu.

Japa Levonen - loistava viime kausi, toivottavasti ei iske menestyskrapula ja homma jatkuu siitä mihin jäi.

Uusille "kyvyille" onnistumisia jotta saadaan tasainen ryhmä kasaan.
 

Black Adder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, The Original Six
Re: Re: Kärpät

Viestin lähetti Petr T.
Tuo meni nyt vähä liian pitkälle...!:D:D Ei mun mielestä Pikulla oo mitään mahollisuuksii haastaa Ruutua... Viime kausi ei VÄLTTÄMÄTTÄ ollut ihan parasta Pikua, ja ensi kaudella on PAKKO onistua paremmin...Mutta Ruudun tasoista pelimiestä Pikusta ei saa millään...

Paineitahan tässä piti kasatakin...
 

Machulda

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Viestin lähetti Vaicci#63
Kas, itse Jumala unohtui listasta :)


Vaicci#63 hei ! Toi kuulostaa ikävästi piikittelyltä..et viittis. Vallu tulee kuitenkin olemaan ensi kaudellakin ratkaisu pelaajia, jos nimittäin meinataankaan unelmoida play-off paikasta. Tiedän et ensi kaudella pleijareihin pääsee entistä enemmän joukkueita, mut silti ! =)
 

LaCew

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Tähän voisi listata vaikka kuinka monta pelaajaa, mutta nämä nyt tulivat ekana mieleen:

Kauppila, Mäkkäri, Topo, Cech, Phillip - Jos ykköskenttä ei saa peliään kulkemaan, niin kusessa ollaan. Eli saisivat tämän kentän hyökkääjät pysyä siinä n. 50 jäähyminuuttia-tahdissa.

Setzinger, Widing, Julkunen - Kehitystä, kehitystä, yli kymmen maalin kaudet.

Keinänen - Joko tulisi se 30 pistettä? Voisi lyödä itsensä kunnolla läpi.
 

Shejbal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Jari Kauppila - ykkös sentteriltä pitää odottaa n. 50 pisteen kautta.

Toni Mäkiaho - taklauksia ja n. 20 maalia

Radek Philipp - jospa Radek pitäisi huolen oman maalin edustasta isännän elkein.
 

Kapulainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Bluesilaisista eniten odotan seuraavilta:

Juha Ylönen
Kapteenin pitäisi alkaa nostaa tasoaan sinne missä se on parhaimmillaan. En tarkoita mitään pistepörssin voittajaa, mutta sellaiset 40+ pistettä. Muutenhan mies pelasi ihan hyvin jo viime kaudella.

Ladislav Kohn
Calounin rinnalla miehen tulisi nakuttaa sellaiset 25-30 maalia, joka lienee ihan mahdollista.

Niko Nieminen
Läpilyöntiä on odoteltu jo jonkun vuoden ajan.
Nyt saanee vastuuta, kuten viime kauden alussa, mutta nyt ei saisi jäätyä samalla tavalla. Uskon vakaasti, että Nikolta voidaan odottaa noin 15 maalia ja muutenkin ennakkoluulotonta peliä.

Teemu Elomo
Jos Teemun kehitys (ainakin pisteiden valossa) jatkuu samana kuin viimeisen parin vuoden aikana, niin 45 pistettä ei liene mahdotonta, tosin enää ei pelanne Calounin rinnalla, joten lienee kohtuullista odottaa, että 35-40 pistettä tulisi.

Sami Heinonen
Viime kaudella pelasi hyvin, vaikka päästi monia helppojakin maaleja, mutta oli voittava maalivahti. Mies torjui hienot voitot niin Jokereista kuin HIFK:sta vieraskentällä. Hieman tasaisuutta niin Samista kasvaa vielä hyvä veskari.

Puolustus
Odotan jonkun nousevan puolustuksesta hyväksi kiekolliseksi pakiksi. Eniten odotuksia lataisin Sebastian Sulun tai Arto Laatikaisen harteille, mutten sulkisi pois Joni Tuomista tai Janne Jalasvaaraakaan.
 

jusas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa ja muut taistelevat
Saipa

Skriko.
Valmentajan pitää onnistua. Ei ole pystynyt pitämään joukkuetta kasassa koko kautta. Taso ei saa ailahdella.

Sachl.
Pysy kunnossa ole kiltti. Pisteitäsi tarvitaan.

Pekkala.
Ykköspakiksi nousu olisi toivottavaa. Toivottavasti kehittynyt niin paljon, että kiekko pysyy mukana.

Schantz.
Pitää pystyä myös liigavauhtiin. Pakisto tarvitsee tukea reilusti.

Kuokkanen.
Toivottavasti oppii Jamolta ja kehittyy oikeasti. Potentiaalia on ja toivottavsti sen käyttää.

Kaikkien pelaajien kunto.
Loukkaantumistilanne on pysyttävä siedettävänä. Riski on ensi kaudella suuri.
 

Veikko

Jäsen
Ilves

Martin Hlavacka

- Odotan nousua puolustuksen liideriksi, päälliköksi, sekä samalla nousua liigan vähintään top10 pakkien joukkoon. Uskon, että onnistuessaan voi olla liigan parhaimpia puolustajia Zetan, Vykoukal ja Tuulolan kanssa. 20-30 pistettä.

Vesa Viitakoski

- Nousua takaisin normaalille tasolleen loistavana voimahyökkääjänä, maaleja, maaleja ja räkämaaleja.
Tehot suunnilleen 28+25=53

Jesse Niinimäki & Ville Snellman

- Läpimurtoa huipulle. Ensimmäiseltä myös kovempaa asennetta.
Snellman 30-40 pistettä, Niinimäki 25-35 pistettä.

Erkki Rajamäki & Timo Peltomaa

- Verta, taistelua ja taklauksia

Marek Vorel & Radim Kucharczyk

- Flopata ei saa. Vorelilta ainakin hyvää peliä molempiin suuntiin sekä tietysti myös pisteitä. Kucharczyk ilmeisesti on hyvin taitava, joten kynäilyä ja pisteitä. Molempien on onnistuttava, jotta Ilves nousee taas kohti kärkeä. Vorel ainakin 35 pistettä, Kucharczyk yli 40 pistettä.

Raimo

- Orkesterin johtoa sekä lättyjä.
 

marzin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoon Blues
Blues

Marko Tuomainen: Lisää taklauksia ja terävyyttä maalipaikoissa, kyllä 30 pisteen kauteen pitäis pystyä

Juha Ylönen: En oikeastaan odota mitään muuta kuin sitä, että mies sais selvistä maalipaikoista kiekon reppuun eikä jäätyis pahemman kerran. Eihän se mikään pistenikkari olekaan.

Sebastian Sulku: Ei viime kausi huono ollut, mutta se määrä ohivetoja viivalta, se oli liian suuri. Tykki on hirmuinen. Jos kiekot osuu tolppien väliin, niin 15 maalin kausi ei ole ollenkaan mahdoton. Ja taklauksiakin joka pelissä ois hienoa nähdä.

Arto Laatikainen: Läpimurtoa on odotettu monta vuotta. Nyt sen on tultava, koska vastuutakin luvassa. Laatikainen on hyvin liikkuva, hyvän laukauksen omaava puolustaja, jolla on myös taitoa. Nyt se pitää peleissä saada näkymään. Viime kaudella tais olla itseluottamus hieman heikoilla..
 

Musta87

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
JYP

Tiedän, että iskee kuin miljoona volttia: Tuomas Pihlman, Eric Perrin, Tero Leinonen, Jari Korhonen

Uskon, että murtautuu lopullisesti kansalliseen eliittiin : Jarkko Immonen, Antti Virtanen, Miika Huczkowski, Tommi Nikkilä

Toivon, että ei tyydy jäämään takariviin vaan takoo, taiteilee ja taistelee: Jari Jääskeläinen, Ilari Filppula, Tommi Kovanen, Tuomas Mikkonen

Erityisen isot toiveet asetetaan "omiin poikiin" Jäsään ja Mikkoseen.
 

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Tässä muutamia nimiä TPS:stä, joilta odotan henkilökohtaisesti paljon tulevalla kaudella.

MAALIVAHTI: Teemu Lassila. Osoitti jo viime kaudella, että aineksia on vaikka mihin. Selkeä ykkösmaalivahti. Nuori ja kokematon. Toivottavasti pää pysyy kylmänä.

PUOLUSTUS: Jiri Vykoukal. Kokenut puolustaja, joka kykenee tehtailemaan mukavasti pisteitä. Liideripakki, jota TPS kaipasi.

Antti Hulkkonen. Saipassa loistava kausi. Osaa myöskin tehdä pisteitä. Hoitaa myös "peruspuolustamisen"

HYÖKKÄYS: Stanislaw Gron. Kehuttu hyväksi vääntäjäksi ja myös taitavaksi. Osaa pelata niin keskellä kuin laidassakin. Mielenkiinnolla odotan minkälaista roolia J.Koivu miehelle asettaa.

Antti Aalto. Todennäköisesti Tepsin ykkössentteri tulevalla kaudella. Jokereissa ei hirveästi pisteitä rapissut viime kaudella. Odotan tasonnostoa ja peli-ilon löytymistä.

Kai Nurminen. "kultaranne" viuhuu jälleen tulevalla kaudella. Saa virtaa ykköskentän uusiutumisen myötä.

Mikko Koivu. Lahjakas sisupussi, jolta odotetaan läpimurtoa tulevalla kaudella. Saanee paljon vastuuta isältään, joka koulii pojastaan NHL:ään huippukiekkoilijan. Odotan mikolta paljon.

Ville Vahalahti. Mies, joka pelaa mielestäni lähes aina hyvin. Korvaamaton pelaaja joukkueelle. Tekee pisteitä ja puurtaa eikä turhia vikise. Pitää oman tasonsa ja auttaa joukkuetta taas huomattavasti.

.
 

Kumipatja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Blues

Tässäpä näitä..

Jan Caloun: Liigan pistepörssin kärkinimi.

Ladislav Kohn: Laittaa Calounin jakelemat syötöt sisälle, eli paljon maaleja.

Matti Näätänen: Näyttää niille jotka ovat lähettämässä häntä ensi kaudeksi mestikseen, eli tekee noin 10 maalia ja pelaa muutenkin pirteää hyökkäyspeliä.

Niko Nieminen: Lunastaa paikkansa kakkos/kolmos ketjun laidassa, 20+ pistettä.

Jarkko Immonen: Pelaa hyvän tulokaskauden, saa peliaikaa ja tekee muutaman maalin.

Tero Määttä: Jatkaa niissä hyvissä merkeissä missä viime kausi loppui.

Sami Heinonen: Parantaa otteitaan maalissa, lisää varmuutta, ei niitä lipsahduksia.

Jere Myllyniemi: Pelaa kakkosmaalivahtina joitakin otteluita ja kehittyy entisestään.
 
Lisää paineita...

PELICANS:

Mikko Rämö: osoittaa olevansa ykkösmaalivahdin paikan arvoinen
Carl Grahn:haastaa vahvasti Rämön taisteluun peliajasta

Radek Philipp:johtajuutta luvassa puolustuksessa!
Ossi-Petteri Grönholm:Kehittyy lisää ja ottaa paikan kolmospakkiparista

Shayne Toporowski:maaleja,maaleja ja taklauksia!(yli 20 maalia)
Toni Mäkiaho:maaleja,maaleja ja taklauksia!(15-20 maalia)
Daniel Widing:osoittautuu kelpo pelimieheksi (10-15 maalia)

Itseasiassa Pelicansin koko joukkue on sen tyyppinen, että venymistä ja tason nousua odotan kaikilta, varsinkin kun viime kausi oli niin surkea...

Lisäksi:
Petteri Hirvonen:Nyt olisi näytön paikka
 

Cannonpowder

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Töpseleistä..

Seurajohto :
niin.. teillä mennään taas.. ihan kiva.

Valmennus :
J.Koivu - tuo ainakin asennetta touhuun, hyppää vaikka jäälle tarvittaessa.. lievä vastakohta Nenään.

Maalivahdit :
Lassilalta odotan samanlaisia otteita kuin loppukaudesta - toivottavasti hermot pitää sillä paljon on pojan varassa ensi kaudella.

Puolustus :
Vykoukal - Puolustuksen liideri.. tulisia kuteja viivalta - tätä on tepsi kaivannut pari viime kautta
J.Timonen - Jos kehitys jatkuu samana tässä tulee olemaan kauden positiivisin yllättäjä
M.Seikola - Olisi aika palata omalle tasolleen

Hyökkäys
M.Koivu - Ottanee ykkössentterin paikan kauden edetessä
K.Nurminen - Verkot tötterölle tänk juu
Nuoret - Joku nuorista tulee tekemään läpimurron.. katseet kohdistuu Pulliaiseen, Suoraniemeen ja Lehtisaloon..
 

Jeff

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet
Kimmo Koskenkorva- Maaleja saisi tulla ainakin 10 kertaa enemmän, mitä viime kaudella.
Ei tule. Usko pois.

Kärpistä lataan suurimmat paineet Jussi Jokisen niskaan. Potentiaalia on vaikka ja mihin. Nyt on Jussin ensimmäinen kausi kun ei ole mitään muita rasitteita vaan saa keskittyä 100% kiekkoon. Nyt on se näytön paikka ja Jussin viimeiset hetket Kärpissä ennen Dallasia. En olisi täysin puulla päähän lyöty mikäli Kärpistä löytyisi ensi kauden sensaatio ja jopa ehkä pistepörssin voittaja.

Viuhkola samaa tasoa kuin Ruuttu? Kommentoinko?... en kommentoi!.......kommentoin...... äh, en kommentoi.............ROFL... Never!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös