La 9.9.2017 Otteluseuranta (Liiga)

  • 63 871
  • 771

Ressa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
LaGarnier tais laittaa riparista sissää?
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Turrelle Ilmanen koukkijäähy, ei ny tarviis tuomarien jelppaa pelsuja ku Jukurit osaa hävitä muutenkii.
 

chubster

Jäsen
Ilmeisesti tuli jatkotilanteesta kun "potkaisi"/tuuppasi jalallaan vastustajaa että nousehan ylös.

Potkaisi? Eikö sellasista vois laittaa vaan suorilta ulos vaikka kuinka harmittaa että toine roikkuu jalassa. Hidastuksissa ei näkynyt mutta mikäli on potkinu nii pihalle vaa.
 

Raymond Pearl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Vainio taklaa Ässien hyökkääjän hyvin pois, mutta Ahoniemen purkukiekko palaa oman pelaajan luistimesta suoraan Laganieren lapaan takatolpalle. Huono onnikin ansaitaan.
 

Numero13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Yhden hidastuksen jälkeen todella törkeä niitti Sailiolta. Ilman mitään muuta kontaktia ohiluistellessa nostaa kyynärpään kupoliin. Pelikieltoa odotettavissa, ansaitusti.
 

shaminy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mestarit'13, Honkey Donkey Honkanen, Ape ja Pena
Ai että, todella hyvä Ässille että kaikki ulkomaanapu-hyökkääjät pääsivät ekassa pelissä jo maalin makuun. Ei tartte kattella kiikareilla apinaa selässä jouluun saakka, kuten monesti on käynyt.
 

Peltsi #18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Joo-o. Toki vasta kauden toinen peli menossa, mutta miten tuo pakisto on noin sekaisin. Parikkaa lukuunottamatta kaikki ukot aivan hukassa.
 

Satunnainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ässät 5-1, olisko ollut Laganiere !
Hän juuri. Helppoa tehdä, kun vastustajan maalinedustan puolustaminen on sitä, että... tai siis eihän sitä oikein edes ole.

Muutenkin Ilveksen peli on täysin sekaisin ja kuvaavaa on se, että selvissäkin paikoissa syötöt napsuvat isommalla prosentilla Ässien kuin omien lapoihin. Onneksi kohta alkaa korispeli, niin tulee jotain jännitettävää vielä tähän iltaan. Porissa peli on jo ratkennut. Toivottavasti ei loukkaantumisia tulisi, koska niitähän sattuu helposti, kun fokus on jossain ihan muualla kuin pelissä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös