La 8.2.2014 Pelicans - SaiPa

  • 7 205
  • 24

Lemiöö

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Detroit Red Wings, Wirta Stars
Helmikuinen lauantai ilta Lahessa ja kotijoukkue Pelicans saa vieraita idästä, Lappeenrannan SaiPan.

Pelicans löytyy sarjataulukossa sijalta 8, tosin kaikki 4 villikortti-kierroksen joukkueet ovat vain pisteen sisällä toisistaan, pelsut seilaa tällä hetkellä vahvassa myötätuulessa ja siitä osoituksena on 4 pelin voittoputkessa ja 15 ottelun kuntopuntarin kärjessä.
SaiPa on sarjataulukossa hitusen kotijoukkuetta edellä ja löytyy sijalta 3, ja kamppailee pudotuspelien kotiedusta ja suorasta pudotuspelipaikasta jossa SaiPa onkin esiintynyt viimeksin niinkin kaukaa kaudella 2005-2006, joukkue on esittänyt koko kauden melko tasaisia otteita, ja sitä keväällä tuttua romahtamista ei ole ollut.
Illan otteluun mukavan lisämausteen tuo Saimaan Keltamustien invaasio Lappeenrannasta(ilmeisesti 7 bussia) + omatoimisesti paikalle saapuvat, Stadin yhdistyksenkin piti alunperin saapua bussilla, mutta vähäisen osanoton vuoksi reissu jouduttiin perumaan.

Illan ottelussa SaiPa pääsee levänneenä kotijoukkueen kimppuun, koska harvinaista kyllä, SaiPalla ei ollut eilen peliä vaan joukkue sai huilailla torstaisen Jokerit-tappion jälkeen, tällä kertaa on taas kotijoukkue Pelicans saanut matkusta yömyöhään kotiin Kuopiosta, josta tuomisina oli Pelsuille 3 todella tärkeää pistettä.

Itse odotan että Pelsun olevan alussa terävämpänä, mutta mitä pidemmälle peli menee otteen pitäisi siirtyä SaiPalle, koska eilinen peli ei voi olla näkymättä kotijoukkueen jaloissa.

Lisämielenkiintoa peliin allekirjoittaneen näkökulmasta tuo SaiPan uudet vahvistukset, laitahyökkääjä David Spina(jota joku Saipa kannattaja tituleerasikin "Ryan Lasch" tyyliseksi pelaajaksi) sekä kivitalon kokoinen pakkijärkäle Jakub Cutta, se onko kaverit jo tänään kokoonpanossa ja missä kunnossa selviää myöhemmin, jännityksellä odotan.

Joku Pelicansista enemmin tietävä saa kertoa kotijoukkeen kuulumisia..

Pienenä yksityiskohtana on mainittava että ollaan kaverini(Pelsufani) kanssa käyty varmaan jo 10 Pelicans- SaiPa ottelua seuraamassa ja kertaakaan ei ole SaiPa näitä pelejä voittanut, viimeksi olen todistanut SaiPan voittoa lahessa kaudella 2006-2007 kun vierasjoukkueen voiton varmisti voittolaukauksilla surullisen kuuluisa Pat Kavanaugh..eli aikaa on kulunut jo liikaa, ehkä tänään...

Liitteenä Jatkoaika.com:n otteluennakko.

http://www.jatkoaika.com/sm-liiga/Otteluennakko/pelicans-saipa/viidett%C3%A4-voittoa-hakemassa/154576
 
Viimeksi muokattu:

Ferris

Jäsen
SaiPa tänään:

Tavi-Koho-Mankinen
Piitulainen-Flinck-Spina
Jokinen-V.Hämäläinen-Venäläinen
Leivo-R.Hämäläinen-Suutari

Glenn-Maalahti
Cutta-Savilahti
Pukka-Riikola

Markkanen

Spang teki siis tilaa Cuttalle ja Vauhkonen Spinalle. Roope Hämäläinen tekee paluun useamman kuukauden pakkotauon jälkeen.
 

Spac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sarı ve siyah, HIFK, Ketterä
Itsehän olisin toivonut pakkiparia Cutta-Pukka, mutta sutta siitä olisi saattanu tulla kuitenkin. Hyvä, että uudet äijät ovat heti kehissä!

Ja nyt yksi toivomus: Rva Fortuna! (ei kun se oli se Eeron toive). Eli oma toiveeni, vilpitön sellainen on, että tänään otetaan se voitto sieltä helvetin Lahdesta. Vaikka sitten tilastovoitto jos muu ei käy. Siellä on nyt otettu kuokkaan niin perusteellisen monta kertaa jo peräkkäin.

SaiPan rosteri on kieltämättä tällä hetkellä kokonaisuudessaan liigan leveimpiä. Käsittämättömällä tavalla porukka painaa tuolla kärjen tuntumassa ja tänään katkeaa kaanien liito. Eiks sovita näin! "noniin siinäs kuulitte ja käykäähän veikkailemaan" Poden Eero-Tautia.

Jatkakaa.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä, Bunch of Jerks
Nyt saa SaiPan uudet vahvistukset hyvän kuvan siitä miten Meijän poikia kannustetaan, kun puolen tuhatta SaiPan kannattajaa pitää meteliä hyvissä ajoin iltapäivällä aloitetun tankkauksen voimin. Kunhan ei tulisi pettymystä ensimmäisessä kotiottelussa, kun meno ei ole ihan samanlaista.

Lahden reissulta on yleensä tullut turpaan, mutta tänään voisi olla pitkästä aikaa sellainen päivä, että Jussi Markkanen pelaa SaiPalle pisteet.
 

Jari66

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Ukraina
Kyllähän SaiPa uusine vahvistuksineen on ylivoimainen ennakkosuosikki illan otteluun. Ihmeitä täytyy tapahtua jos Pelicans kykenee sinnittelemään edes siedettävissä tappiolukemissa. Tänään valitettavasti nähdään mikä ero on sarjakolmosella ja säälipaikasta taistelevalla joukkueella.

Toivottavasti edes yhden maalin kykenisi Pelicans tekemään ja jos arvata saa, veikkaan että sen tekee Ylösen Antti yläpörsään.
 

Dank Sinatra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Devils
Pelicans tänään:

1. kenttä

Pärssinen - Redenbach - Niinimäki
Leimu - Korpikari

2. kenttä

Ritamäki - Paakkolanvaara - Pikkarainen
Tuhkanen - Latvala

3. kenttä

Mustonen - Saarenheimo - Sopanen
Ylönen - Pietilä

4. kenttä

Tyrväinen - Immonen - Männikkö

Maalivahdit

Myllyniemi (Juvonen)

Samoilla siis mennään kuin eilen, sillä poikkeuksella, että Myllyniemi maalissa.
 

Jugger77

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tervetuloa maalille Pelikaanit! Toivottavasti saadaan huikea matsi tänään niin katsomossa kuin kentälläkin.

PSN on lapanen oman maalin edessä. Niin kuin kaikki muutkin SaiPan pakit. Cutta voi tähän tuoda poikkeuksen. Ja se jo itsessään olisi vahvistus. Tänään SaiPalla vihdoin neljä sentteriä. Milloin viimeksi?
 

Rademoottori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Lahesta
Jatkoaika.com kertoo Anni Saarelan otteluraportissa, että Pelicansin ja SaiPan väliset otteluvoitot ovat tasan. Noh, ihminen se on otteluennakon kirjoittajakin. Tosin ihminen on erehtyväinen ja lehmä märehtiväinen.

Arvelen tämän ottelun kääntyvän sputnikkijengille. Osoittautuko Cutta puolustajaksi vaiko vain kuttaperkaksi? Onko siinä uusi bombic vai ammattimies? Sitten Spina ... hmm mielenkiintoista. Luisteleeko spinanraivolla maalille? Todella mielenkiintoista.

Osa Pelicans-pelaajista olisi tarvinnut pidemmän palautumisajan, kuin mitä oli saatavilla. Se ei voi olla näkymättä tänään. Myllärin vire ratkaisee paljon.
 

3156155

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tänään taas tulossa kova ottelu Pelicansin ja SaiPan välillä. Ottelua odotan erittäin innoissani ehkä siksi, että tänään saadaan ensimmäinen maistiainen tuoreista hankinnoista. Toivottavasti uudet jätkät osoittavat heti kättelyssä, että ovat vahvistuksia! Yhden pelin otannalla ei tietenkään voi ruveta haukkumaan jos ei heti näy tarpeeksi positiivisia asioita otteissa. Calle Calle cutta cutta cutta Calle Calle Cutta Eh Oh on hankinta, joka on onnistuessaan siinä mitä häneltä odotetaan erittäin tärkeä jatkopelejä ajatellen SaiPan alakertaan. Spinan onnistumiseen luotan 100%, mutta nähtäväksi jää.

Pelicansilla oli eilen peli ja se saattaa näkyä tietysti otteissa, vaikka eihän sekään varmaa ole. Harmittaa pirusti nämä Davisin ja Giliatin vammat ja toivottavasti siellä ei ole mitään pidempää kummallakaan. Pelicans on piristynyt taas viime aikoina tuloksellisesti ja Myllyniemi on pelannut hyviä pelejä ja on tänäänkin paljon vartijana. SaiPalla on ollut vaikeuksia Pelicansia vastaan Lahdessa ja lähiaikoina ollaan nähty rumiakin lukemia SaiPan osalta. Positiivista on myös Roope Hämäläisen paluu peleihin onneksi Ruutu ei sentään lopettanut nuoren miehen uraa. Pelicansista otan seurantaan Mustosen ja SaiPalta Spinan ja Cuttan sekä tietysti Roope Hämäläisen pitkän taukonsa jälkeen.

Pelistä tulee kova vääntö, mutta SaiPa vie ottelun 2-5.
 
Viimeksi muokattu:

Jugger77

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Illan lopputulosta tärkeämpää on näiden uusien pelaajien sekä R. Hämäläisen otteet. Jos nuo hankinnat ovat vahvistuksia ja R. Hämäläinen täyttää tonttinsa edes jotenkin, niin edessä voi olla hiton hieno kevät. Cutta kyllä joutunee käymään jäähyaitiossa oppimassa ettei tässä liigassa saa taklata kovaa vaikka sen tekisi puhtaasti. Spina tehnee maalin tänään. Veikkaan 2-7 yllätysmurskajaisia.
 

Theofilus

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Perzkele, kun vituttaa, ettei erinäisistä syistä päässyt tämän kauden invaasioon. Viime kauden invaasio oli tappiosta ja humalatilasta huolimatta yksi parhaita kokemuksia, joita olen SaiPan parissa kokenut.

Cutta esittää hyviä otteita tänään, sen minkä ehtii. Mies saanee ulosajon ryntäyksestä jo ensimmäisen 20 minuutin sisällä.

Markkanen seisoo kuitenkin päällään, ja Spina napauttaa kaksi komeaa maalia, R.Hämäläinen samoin liekeissä olevan neloskentän avulla ja Koho tekee yhden pakollisen ylivoimamaalin. Peli päättyy 0-5.

Lappeenrantalaisten ja lahtelaisten fanien välillä on viime aikoina ollut niin hiljaista, että tänään taidetaan valitettavasti nähdä humalainen mylly katsomossa tai jäähallin käytävillä.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Perzkele, kun vituttaa, ettei erinäisistä syistä päässyt tämän kauden invaasioon. Viime kauden invaasio oli tappiosta ja humalatilasta huolimatta yksi parhaita kokemuksia, joita olen SaiPan parissa kokenut.

Sanasta sanaan sama. Ruudun välityksellä pitää vilkuilla. Uudet ukot ehdottomasti tarkastelun alle.

Lahdessa ei ole tarvinnut juhlia aikoihin, mutta jos tänään sekin ihme tapahtuisi.
 

Zolomy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerrotaan lähiviikkoina
55 minuutin peli ei yleensä riitä, eikä etenkään silloin kun se pelaamaton viisiminuuttinen otetaan heti pelin alkuun.

Häpeällinen pannukakku.
 

Samppakanki

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Mitä enemmän porukkaa, sitä pahemmin tuo joukkue faneille pyllistää. Mahdollisissa playoffseissa ei sitten minkäänlaista vierasmatkatoimintaa, kiitos!
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Hirveä alku, pelaajat oli alussa aivan pihalla. Jälkiviisaana olisin jatkanut samalla kokoonpanolla kuin Jokereita vastaan ja ajanut uudet ukot sisään harjottelun kautta.
 

Raúl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Erinomainen peli Pelicansilta siihen nähden, että eilen pelattiin myös. Toki alussa upposi kaikki, mutta 40 minuuttia peliä vietiin joka tapauksessa ja peli olisi pitänyt tappaa vielä selvemmin noista paikoista. Kolmannessakaan ei paniikkia päässyt tulemaan.

Ei SaiPalla olisi ollut tänään jakoa, vaikka Markkanen olisi paremmin pelannutkin alun.
 

pest

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
08.02.2013 Pelicans-Saipa 3-1
22.11.2013 Pelicans-SaiPa 3-2
21.09.2013 Pelicans-SaiPa 6-2
29.12.2012 Pelicans-SaiPa 3-2
06.10.2012 Pelicans-SaiPa 3-2
23.02.2012 Pelicans-SaiPa 10-3
18.10.2011 Pelicans-SaiPa 6-2
08.10.2011 Pelicans-SaiPa 4-1
08.01.2011 Pelicans-SaiPa 5-1

Viimeisin voitto

22.10.2010 Pelicans-SaiPa 1-2

Toivottavasti SaiPa ei saa säälipleijareissa Pelsuja vastaan
 

Paviaaniuros

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Joo-o.

Kyllähän Pelikaaneilta saatiin sellaiset jauhot ensimmäisellä vitosella suuhun, että vieläkin pöllyää kun avaa leipäläven. Onneksi ehdittiin edes ennen matsia lunastamaan monisatapäisen kannattajalauman potentiaalista pieni osa. Iso kiitos vielä jokaiselle mukana olleelle, hyvä tästä vielä tulee!
 

Tulppu

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Joo-o.

hyvä tästä vielä tulee!

Kausihan on jo nyt ollut, ainakin minun mittapuullani, vähintään hyvä ellei jopa erittäin hyvä. Eli ainakin itselleni kaikki tästä eteenpäin saatava menestys on sitä _kuuluisaa_ kermaa kakun päälle, ei tästä kauaa ole kun tämän illan pelin jälkeisiä fiiliksiä oli lähes joka matsin jälkeen.

Eli onhan tuo kokonaisuus ihan mukavassa kunnossa yhdestä pelsutappiosta huolimatta.
 

Zolomy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerrotaan lähiviikkoina
Kausihan on jo nyt ollut, ainakin minun mittapuullani, vähintään hyvä ellei jopa erittäin hyvä. Eli ainakin itselleni kaikki tästä eteenpäin saatava menestys on sitä _kuuluisaa_ kermaa kakun päälle, ei tästä kauaa ole kun tämän illan pelin jälkeisiä fiiliksiä oli lähes joka matsin jälkeen.

Tavallaan totta, mutta toisaalta kun ollaan jo päästy pisteeseen jossa realistisesti taistellaan oikeiden pleijareiden kotiedusta, olisin ainakin minä pettynyt jos matka katkeaisi puolivälierissä. Ei ole mitään lakia joka määräisi miten suuren askeleen joukkue saa ottaa aina yhden kauden aikana.
 

JjZz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit. Sympatiat kaikille paskoille.
Tavallaan totta, mutta toisaalta kun ollaan jo päästy pisteeseen jossa realistisesti taistellaan oikeiden pleijareiden kotiedusta, olisin ainakin minä pettynyt jos matka katkeaisi puolivälierissä. Ei ole mitään lakia joka määräisi miten suuren askeleen joukkue saa ottaa aina yhden kauden aikana.

Suoraan sanoen ihmettelen jos lappeenrantalaisille riittää taas se että runkosarjassa saatiin kiusata muita, ja ihan sama miten pleijareissa käy. Saipa on viime vuosina hiljalleen hivuttautunut kohti kärkeä, ja nyt on se paikka, kun on oikeasti saavutettavissa jotakin.

Joo aina voi sitten mennä sen budjetin taakse, mutta se pysyykin pienenä tasan niin kauan, kun menestystä ei tule.
 

Swift

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Philadelphia Eagles, Flyers
Se nyt on ihan sama mitä fanit tänne palstalle kirjoittelevat. Joukkue itse on nälkäinen, tietää olevansa hyvä ja menestystä haetaan.

Tämän päivän lähtö peliin oli sellainen, ettei toivottavasti enää koskaan tarvitse nähdä. SaiPa ilmeisesti vähän palaveerannut pelin jälkeen, joten moinen tuskin enää toistuu.

Ainakaan ennen kuin pelataan taas Lahessa.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Suoraan sanoen ihmettelen jos lappeenrantalaisille riittää taas se että runkosarjassa saatiin kiusata muita, ja ihan sama miten pleijareissa käy.
Ei todellakaan riitä tuo. Tämä joukkue on osoittanut, että kykenee taistelemaan kotiedusta pudotuspeleihin ja jos sitä ei pitkän raatamisen jälkeen saavuteta, niin se on kirvelevä pettymys. Ei ole mitään syytä nöyristellä ja vetää vanhaa sanontaa: "pleijarit on meidän mestaruus." Paskanmarjakset sanon minä. Vituttaa suunnattomasti, että tiputtiin tällä hetkellä neljänneksi ja nyt Lukkokin hengittää niskaan. Tuo kolmossija on otettava takaisin haarukkaan. Toivottavasti joukkue on nyt tästä sisuuntunut ja ennen taukoa otetaan kaikki tarpeelliset pisteet.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös