La 8.12.2012 KooKoo-SaPKo

  • 2 954
  • 12

Dynamite

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Tänään tarjolla Sumulaaksossa Luigin paluuottelu. Luigi pelaa ykkösketjussa.

KooKoo tänään:

1.kenttä:
Julkunen-Juutilainen-Liukkonen
Teppo-Lippojoki

2.kenttä:
Heikkinen-Nättinen-Alikoski
Pietilä-Lehto

3.kenttä:
Hämäläinen-Dineen-Salonen
Västilä-Valkonen

4.kenttä:
Roppo-Tuomisto-Sirén

Maalivahdit:
Rämö (am)
Järvinen
 
Luigilla hyvä kohta palata kotikatsomon edessä ja vastassa viime vuosien syvimmässä lamassa pörräävä SaPKo. Eiköhän kaverit järjestä muutaman maalin Luigille, että homma lähtee toimimaan mukavissa merkeissä. SaPKolla ei onnistu tällä kaudella oikein mikään, (paitsi Sportin voitto Vaasassa), kova on ollut pudotus Tirkkosen jälkeen. Mutta pelaillaan illan peli pois ja onnistumisia Luigille, oishan tuo SaPKo voinut värvätä Konstin yhteen peliin mukaan, jotta kentällä olisi ollut kaksi Mestis-ikonia.
 

Putte

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Tommy Wingels, San Jose Sharks
Tiukka matsi taas luvassa. SaPKo on huomattavasti parempi kuin mitä sarjasijoitus antaa ymmärtää. Edellinen KooKoon ja SaPKon peli päättyi Kouvolassa KooKoon niukkaan 2-1 voittoon. SaPKo on tällä kaudella voittanut vieraissa mm. Hokin, Jokipojat ja Sportin. Kouvolan Sanomissa ei valitettavasti millään tavoin mainostettu Luigin paluuta. Toivottavasti asia ei nyt kuitenkaan ole jäänyt ns. suurelta yleisöltä huomaamatta ja että tänään nähtäisiin edes yli 2000 katsojaa jäähallin lehtereillä. KooKoolta sivussa Matt Nickerson, Tommy Wingels + pitkäaikaispotilaat.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
tänään nähtäisiin edes yli 2000 katsojaa jäähallin lehtereillä.

Toivottavasti streami valehtelee, mutta ainakin sen perusteella vapaata tilaa riittää katsomossa taas liiankin kanssa. Noh, odotellaan virallista yleisömäärää ennen kuin kitistään lisää.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Toivottavasti streami valehtelee, mutta ainakin sen perusteella vapaata tilaa riittää katsomossa taas liiankin kanssa. Noh, odotellaan virallista yleisömäärää ennen kuin kitistään lisää.

Näemmä täydet 1756 oli jaksanut hallille vaivautua katsomaan sarjajumboa. Ja eipä tuosta pelistä kieltämättä paljon jäänyt lapsille kerrottavaa kotijoukkueen osalta. Rämölläkään ei ollut paras päivänsä sillä, vaikka vain kaksi meni taakse, niin varsinkin voittomaali etukulmasta olisi pitänyt ottaa. Eipä silti, SaPKo kyllä pelasi fiksun vieraspelin ja ansaitsi pisteensä.

Luigilla pelaamattomuus näkyi lähinnä siinä, että virtaa oli mukana enemmän kuin järkeä muutamassa tilanteessa. Noin yleisesti vaikutti pysyvän ihan hyvin jalalla mukana eli tulostakin sopinee odottaa vuodenvaihteen jälkeen.

Noh, ehkä JuuJuu kertoo meille lehdistötilaisuudessa, että näin taas se kokemattomuus (tämän illan rosterien keski-iät: KooKoo - 24,4 & SaPKo - 22,05) näkyy ja eihän aina voi voittaa muutoinkaan...
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
No se oli melkein rento ja vakuuttava suoritus...

Ei tuosta paljon hurrattavaa tai kehuttavaa jää. Peli oli surkeaa kauttaaltaan. SaPKo vei peliä ja KooKoo ei pystynyt tällä kertaa pelaamaan edes kahta hyvää erää. Jos JJ nyt lehdistötilaisuudessa kommentoi pelin laadukkuutta tms, niin voisi kyllä lähteä sen lauseen perään kotimatkalle. Kotimatkalle joutaisi myös tuntematon jääkiekkoilija lainamies Lehto. Niin ja se Västilä...

SaPKo pelasi tosiaan fiksusti ja sopivan simppelisti. Kiekko ristikulmaan ja perään, KooKoo kun ei jaksanut voittaa kaksinkamppailuja niin kiekon sai helposti mukaan. Lisäksi KooKoon alivoima oli todella pasiivista, alueelle pääsi lähestulkoon kävelemään sisään.

JJ:n on turha jauhaa kokemattomuudesta, hänen pitää löytää ne keinot tuon pelin kohentamiseen tai kohta käy Mansikat. Mansikka kertoili vielä helmikuussa, että on paljon pelaajia jotka eivät ole valmiita tälle sarjatasolle. Eipä JJ:ltä paljoa auktoriteettia tai tappuraa vaihtopenkillä ainakaan näy, vaikka peli on täyttä kuraa. Mutta papereiden pyörittäminen näytti toimivan ihan hyvin. Mitälie näihin taikapapereihinsa raapustaa: "Muista seuraavassa pelissä peluuttaa Roppoa lisää, hyvältä näyttää. Jos mahdollista, vähennä kouvolalaisten pelaajien määrää kokoonpanossa - ne ovat rasite. Muista ettet vahingossakaan peluuta J.Lehtosta ---> hanki tarvittaessa lainamies".

Ikimuistoisin asia oli tietenkin Luigin paluu. Tähän monumentaaliseen tapahtumaan nähden yleisömäärä oli toki surkea, mutta mitäpä muuta sitä voi odottaa kun:

1) Peliesitykset ovat tälläisiä
2) Liput maksavat 16€/kpl (-2€ SS-kortilla) vs. yleinen taloustilanne
3) Rosteri pullistelee lainamiehiä
4) Lipunmyyntijärjestelmä vs. jonot minimaalisella ihmismäärällä
5) Keli/joulu/ym. kausiselitteiset syyt

Ensi viikolla kylään tulee kiinnostava K-Vantaa. Joko tippuu alle 1500 rajan? Valitettavaa ja tämä varmasti käy myös talouden päälle, toivottavasti yleisöbudjettia ei ole tehty ihan pilviin.

edit: Rämö oli hyvä.
 
Viimeksi muokattu:

wilma

Jäsen
Tänään sai tosiaan melko vähän vastinetta rahalle. Näin kieltämättä joskus käy.

Vierailla oli sydän mukana pelissä, oliko mustilla? Tässä on ilmeisesti valmentajallakin vastuu? Sitä en kyllä ymmärrä, että mustaoranssit ovat jäähyjä valossa aina rikkovampi osapuoli. Tänäänkin vaikutti, että maalille menevä musta aina kommenttiin nurin?
 

EagleEye

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Olipas huikea peli! Kaunista peliä KooKoolta. Joka jätkä taisteli loppuun asti. Yleisökin oli löytänyt hallille hienosti. Vai olikos nuo asiat toisinpäin? Joka tapauksessa onnea Sapkolle voitosta. Ansaitut pisteet lähti S-linnaan.
 

Putte

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Tommy Wingels, San Jose Sharks
Illan pelistä ei löydä positiivisia asioita etsimälläkään. Kaiken kaikkiaan surkea jääkiekkoilta. Jos nyt KooKoo-SaPKo pelistä oikein etsimällä etsii niin ottelun parasta antia oli kuulutus Mikkelistä lopputulos Jukurit-TuTo 2-3. Onnittelut TuTolle! Tämänkin illan synkkyyteen tuo valoa se, että Jukurit hävisi. Tämä jos mikä on aina kivaa.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Tämänkin illan synkkyyteen tuo valoa se, että Jukurit hävisi. Tämä jos mikä on aina kivaa.

Nauti täysin rinnoin. Tätä herkkua on tupannut olemaan aika vähän tällä kaudella. Itse asiaan.. kuinkahan kauan Kouvolassa Juujuuta katsellaan vielä? Eikö tuo ole jo aika selvää, ettei Juujuun komennossa tuosta tule mitään.
 

Igor Siperia

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Itse asiaan.. kuinkahan kauan Kouvolassa Juujuuta katsellaan vielä? Eikö tuo ole jo aika selvää, ettei Juujuun komennossa tuosta tule mitään.

Veikkaan, että Juujärven johdolla mennään kausi loppuun. Voisin lyödä vaikka vetoa, että Juujärvi ei tule saamaan kenkää KooKoosta tällä kaudella. Lyödäänkö Tuusa veto kiinni ja mistä summasta? Saat määritellä summan mukana ollaan. Illan peli oli täyttä paskaa siitä ei pääse yli eikä ympäri. Luotan silti tähän joukkueeseen. KooKoolle varmaan paras lähtökohta playoffeihin olisi runkosarjan sijat 6-8 ja kyllähän tuo näyttääkin toteutuvan.
 

Igor Siperia

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Parempihan tuo meille on, että jatkaa kauden loppuun.

No eikös tuo ole jo ollut pitkään selvää, että ei KooKoosta ole Jukureille vastusta tällä kaudella riippumatta siitä kuka KooKoota valmentaa. Teidän kannattaisi keskittyä nyt ihan muihin joukkueisiin, sillä eiköhän Jukureiden pahimmat vastustajat tule tällä kaudella Turusta ja Vaasasta. Meillä on jo laitettu välikausilippikset tilaukseen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös