La 7.4.2012 JYP-Jokerit 3. välierä

  • 41 728
  • 123

Hauptmann

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
JYP oli parempi tänään. Sarja jatkuu kuitenkin vielä. Olisi ollut kiva, jos kiekko olisi pomppinut Jokereille esimerkiksi siinä Mäen läpiajossa ja Mäki olisi saanut kiekon sisään, mutta ei niin ei. Muutenkin Jokerien olisi pitänyt pystyä voittamaan peli, kun kerrankin päästiin pelaamaan JYP:iä vastaan johtoasemassa, ja vielä vieraissa.

Parempi joukkue voitti. Maanantaina pelataan taas.
 

_Wildchild_

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, sympatiat Halutulle muutokselle (TM)
Olisi kiva jos Jokeritkin saisi Jyväskylässä ylivoimaa ja vastustajalle ulosajoa tilanteista jossa siihen ei ole mitään aihetta.

Jyp oli pelillisesti parempi, mutta Jyp sai vain yhden alivoiman. Ainakin viisi selvää kakkosta jäi puhaltamatta Jypille. Helppohan se on voittaa kotona kun aina on tuomarit puolellaan kun Jokerit on vastassa. AINA.

Kaikella kunnioituksella, mutta tämä on nyt kyllä aivan turhaa itkemistä. Jos haluat syntipukin, niin katso Ruutuun päin, älä tuomareihin. Ja Erkkakin voisi jo pikkuhiljaa ruveta harkitsemaan Ruudun laittamista katsomoon.

Äärimmäisen tasainen peli jälleen kerran. Maanantaina olisi sitten jo mahdollisuus laittaa sarja poikki, mutta helpolla Jokerit ei tule luovuttamaan. Olipa kyllä kerrassaan viihdyttävä ja jännittävä peli!

Jokerifaneilta hyvää kannustusta, mutta perseennäyttö muutamalle ääliölle kolikoiden (ja sämpylöiden!) viskelystä. Aina näköjään täytyy jonkun päästä "edustamaan" täällä pöndellä.
 

chil

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kädet ylhäällä päähän, mutta pelaaja ei loukkaannu = 2+10min. Jos pelaaja olisi loukkaantunut = 5+20min. Nosta se puomi että juna pääsee kulkemaan!

Ei se nyt aivan noinkaan mene.

540 – PÄÄN TAI NISKAN ALUEELLE
KOHDISTUVA TAKLAUS


a) Pelaajalle, joka kohdistaa taklauksen tai iskun, millä
vartalonsa tai varusteensa osalla hyvänsä,
vastustajan pään tai niskan alueelle tai ”ohjaa” tai
”painaa” vastustajan pään suojalasia tai laitaa
vasten, tuomitaan erotuomarin harkinnan mukaan:
  • Pieni rangaistus + automaattinen käytösrangaistus (2’ + 10’) tai
  • Iso rangaistus + automaattinen pelirangaistus käytöksestä (5’ + PRK) tai
  • Ottelurangaistus (OR)
b) Pelaajalle, joka vahingoittaa vastustajaa ”pään tai
niskan alueelle kohdistuneen taklauksen”
seurauksena, tuomitaan:
  • Ottelurangaistus (OR)
 

Tukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Maajoukkue
Kaikki mitä bultsi sanoi....

On kyllä aika selkeät värilasit päässä herralla. Olihan siellä ties kuinka monta vastaavaa estämistä myös Jokereilta. Oikeesti jotain järkeä näihin.

Ruutu osui mailallaan koskista naamaan kun oli menossa ohi, vahinko tai pieni koirailu, vaikea sanoa, mutta ei siis tarkoitus varmasti olla osua naamaan. Silti selkeä jäähy. Eikä koskinen siinä kumarrellut vasta kun se maila osuu naamaan, totta kai siinä pelaaja menee jäihin kun keppi tulee naamaan.

Ärsyttää tälläiset analyysit tuomareista, mielestäni vihelti aivan fiksusti tänään, ehkä yhden jäähyn ois voinut jypille viheltää jostain tilanteesta mikä oli siinä 50/50 paikkeilla viheltääkö vai ei. Antoivat pelata ja propsit siitä!
 

bultsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kaikella kunnioituksella, mutta tämä on nyt kyllä aivan turhaa itkemistä. Jos haluat syntipukin, niin katso Ruutuun päin, älä tuomareihin.
Helppohan se on sanoa kun voititte. Jypin mestaruuskaudella Jyppiä suosittiin kunnolla välierissä Kalpaa vastaan. Sama homma nyt. Ja koita tajuta, ettei se ollut millään mittapuulla ulosajon paikka.

Ei se nyt aivan noinkaan mene.
Kyllä siitä virallisesti voi ulosajon antaa, kuin monesta tilanteesta. Mutta ethän sinä voittajana ja Jyp-lasit päällä tajua, ettei se ollut pelin hengen ja aikaisemman linjan mukainen tuomio.
 

Jarzki

Jäsen
Tuossa 5-3av:hen johtaneessa tilanteessa joku neverheardtusinajyppiläinen kyykistyy ja Ruutu sohaisee vain vähän kypärään, ei naamaan. Ei ollenkaan jäähyn paikka, eikä millään tavalla pelin hengen mukainen.

Eikös se nyt ole päivänselvä korkea maila, osuu maila kypärään tai naamaan? Täysin selvä jäähy, sääntöjen puitteissa ei ole mitään muuta mahdollisuutta kuin viheltää rangaistus korkeasta mailasta, jos mailan lapa osuu toista kypärään. Ja vielä noin selvässä tilanteessa.

Ruudulta idioottimainen taklaus. Mies nostaa kädet monta metriä ennen taklausta ylös ja vetää tuolla tyylillä taklauksen loppuun. Jos Koskinen olisi loukkaantunut, tulisi varmasti muutama peli huilia. Nyt korkeintaan yksi nimen perusteella. Tuomion oikeellisuudesta en rupea täällä vääntämään, mutta edelleen, aivan idioottimainen taklaus tuolla vauhdilla ja kädet selvästi ylhäällä.

JYP paransi peliään selvästi edellisestä ja tällä kertaa vei maalipaikatkin selvästi. Parjatut tähdet olivat tänään aivan uudella tasolla ja vain huono viimeistely vei useamman maalin voiton. Hieno tason nosto ja nyt on jälleen 4 ottelupalloa edessä.

Kilpeläinen on kova. Huonompi veska ja JYP olisi takonut vähintään 5 maalia tänään. Se torjunta Auvitun laukaukseen oli kyllä huikea. Todellinen game saver.

Hieno peli JYPiltä tänään ja onneksi saatiin jatkoajalla tapettua matsi. Osoittaa melkoista kanttia joukkueelta nousta kahdesti tappioasemasta ja ottaa voitto toisessa jatkoerässä. Hienoa JYP!
 

Pauli

Jäsen
Luusereiden itkemistä, tuomarit ei kyl oo kenenkää puolella. Provo tais olla sulta.

Katso hidastus oli ihan varmaan jalat ilmassa siinä Ruudun isossa jäähyssä. Jokainen vastaa mailastaan, ihan sama vaikka ei osu päähän lujaa jos vaan osuu. Aina jäähy siitä. Jos osuu lujaa ja naama aukee niin tulee vielä toinen kakkonen. Maalin edestä molemmille tuli jäähy, ei olisi tarvinnut kummallekkaan.

Minun mielestä Jarkolle ei kuulu lisärangaistusta vaikka sen todennäköisesti saakin. Koskinen ei loukkaannu joten jatketaan maanantaina tällä porukalla. Toivottavasti jokeripelaajat itkis yhtä pahasti niin maanantaina varma voitto. Veikkaan kuiteski että jokerit sen yhden voiton saa.
 

Valajas

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Bolts, Yanni Gourde
Luulisi että Westerlundilla on munaa pistää Ruutu katsomoon.. Ei uskoisi että kyseessä on kokenut nhl-mies. Huikea peli Jypiltä! Laatikainen ja Malmivaara ovat tällä hetkellä Jypin puolustuksen herrat. Ja Malmille vielä maali!
 

chil

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kyllä siitä virallisesti voi ulosajon antaa, kuin monesta tilanteesta. Mutta ethän sinä voittajana ja Jyp-lasit päällä tajua, ettei se ollut pelin hengen ja aikaisemman linjan mukainen tuomio.
Hienosti kumoat tuossa aikaisemman väitteesi, ettei se millään mittarilla ole ulosajon arvoinen. Kukaan muu ei ottelussa aikaisemmin sikaillut, joten on vaikea sanoa, olisiko joku muu lentänyt ulos Rantalan toimesta.

Ruutu ei ota yhtään lisää vauhtia ennen taklausta, eikä vauhti yleisesti ole erityisen kova. Eikä Ruutu myöskään hyppää.

1. Olet oikeassa: ei ota lisää vauhtia.
2. Olet väärässä: vauhti on kova.
3. Olet väärässä: Ruudulla on jalat ilmassa. Hidastuksesta pystyt sen varsin hyvin toteamaan.

4:10 --> SM-liiga - JYP - Jokerit 7.4.2012 | Nelonenpro.fi

Väärin taas kerran voitettu. Yhdennentoistakerran putkeen. Nyt bultsi kaljalle ja maanantaina uutta matsia Ilmalassa.
 
Viimeksi muokattu:

Jarzki

Jäsen
Luulisi että Westerlundilla on munaa pistää Ruutu katsomoon.. Ei uskoisi että kyseessä on kokenut nhl-mies.

Ruutuhan on pelannut tässä sarjassa pirun hyvin ja on parilla hyvällä maskipelaamisella edesauttanut maalin syntymisen. Tänään meni ensimmäistä kertaa yli. Tyhmähän Westerlund olisi jos heittäisi pelaamiseen keskittyvän Ruudun katsomoon, kun on oikeasti auttanut joukkuettaan tähän saakka.
 

_Wildchild_

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, sympatiat Halutulle muutokselle (TM)
Helppohan se on sanoa kun voititte. Jypin mestaruuskaudella Jyppiä suosittiin kunnolla välierissä Kalpaa vastaan. Sama homma nyt. Ja koita tajuta, ettei se ollut millään mittapuulla ulosajon paikka.

Kunnioitan mielipidettäsi, jokaisella olkoon omansa.. Jännä juttu, että otteluseurantaketjussa lähes kukaan (Jokeri-fanit mukaanlukien) ei tainnut pitää Ruudun ulosajoa epäreiluna ratkaisuna. Lähinä kirosivat Ruudun typeryyttä. Olisiko homma nyt kuitenkin ollut niin, että tästä ulosajosta tuli suuri vääryys vasta kun JYP meni voittamaan? Kysynpähän vain..
 

Pauli

Jäsen
Ruutu oli vissiin se joka teki loistavan maskin jokereiden toisessa maalissa. Loistavaa pelaamista siinä vaiheessa. Ruutu voi olla vieläkin ihan supertähti sm-liigassa kun vaan keskittyy oikeisiin asioihin. Isoon jäähyyn asti pelasi hyvin, sitten yks idioottimaisuus.
 

dafjkl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Diskos ja JYP
Lomamatkalla on kaikki pelit tullut seurattua netin kautta, mutta on ollut hienoa nytkin. Kun puuttuu nuo suomen kielen lopun aakkoset nettikahvilan koneesta, niin toteanpa vain tehneeni hienon ratkaisun, kun hankin kaksi pleijarikausaria matkasta huolimatta. Finaaleja ajatellen hankin ja sinne ollaan vahvasti menossa. Ja silloin olenkin taas kotimaassa.

Ruudusta on todettava se parille kirjoittaneelle innokkalle tukijalleen, et taitaapi mies olla itse hankkiutunut hakemalla tuomareiden ja vastustajien ja vastustajien kannattajien suosioon. Nyt taitaa olla se palkanmaksun aika. Koko kaudella mies ei ole loistanut pelillisesti, eli niin kuin kaikki tajuamme miehen mahdollisuudet mihin Ruudusta parhaimmillaan olisi. Nyt ei ole vain ollut.

Ja pleijareissa ei Ruudun meno muutu ja se on on jo ihme. NHLstaran olisi ratkaistava juuri nyt matseja muuten kuin suihkuun joutumalla. Siksi ilman provon haivaakaan totean: onneksi JYPIlla on Hubacek ja Perrin ja Jokereilla Ruutu ja Filppula...

Kiitos JYPille hienoista otteista kaukaa maailmalta
 

Ruutuässä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ennen ulosajoa Ruutu oli pelannut Jokerien hyökkääjistä eniten eli se kertoo varmasti jotain valmennusjohdon luotosta. Mutta ei itketä tuomareista tai taklauksesta. JYP oli tänään parempi kuin Jokerit, melkein tekisi mieli sanoa, että ensimmäistä kertaa sarjassa. 3-0 johto on kuitenkin jollain tapaa ansaittu, sillä Jokerit on joko sortunut virheisiin tai ollut tehoton. Marginaalit on pieniä, mutta vituttaa suuresti olla sillä puolella, joka häviää. JYPin peli on ihailtavan ehjää, vaikka vielä ei ole testattukaan, miten jengi venyy sitten kun on pakko eli vastustaja johtaa ja aika uhkaa loppua. Ehkä sitten finaalissa tai jos peli pysyy kasassa, niin ei sielläkään tarvitse jahdata loppuhetkillä.
 

Ruutu8

Jäsen
Minne ovat kadonneet ne herrat, joille maksetaan isoa liksaa otteluiden ratkaisemisesta? Eaves? Lahti? Filppula? Rita? Hardt?
Onhan se nyt koomista että meidän hyökkäyksen ehdoton ykkösmies illasta toiseen on B-junnuikäinen T.Teräväinen! Kivoja kiemuroita näiltä "ykköskentän" miehiltä, mutta ei mitään muuta. YV:lla ei yhtään vetoa maalia kohti! Vaikka vastus on kuinka hyvä tahansa, ei sitä pääse mihinkään pakoon, että näiltä herroilta odotetaan maaleja ja tehoja näissä otteluissa. Illasta toiseen. Mikään muu ei riitä.

Joukkueen viimeistelystä puuttuu se tappaminen ja kiima, mitä nähtiin IFK - sarjassa. Mistä se sitten kertoo? Mukavoiduttiinko liikaa "helpoista" voitoista ja kuviteltiin että JYP -sarja tulee olemaan läpihuutojuttu siihen verrattuna? Nyt tuloksena taas pataan, 0-3 otteluvoitot JYPille ja erittäin kivinen tie nousta enää taistelemaan finaalipaikasta.

Kaikki kunnia JYPille, eipä olisi syksyllä uskonut, että huhtikuun 7.päivä eletään tilanteessa, jossa Jyväskylän pojat ovat ehdoton kultamitalisuosikki nro 1 ja täysin ansaitusti!
 

Metro4ever

Jäsen
Suosikkijoukkue
Raitin Raukka, Pulu, STL, Töölö, HyRi
Eikö Suomessa ole muita tuomareita kuin tuo Rantala?
Miksi se saa olla pilaamassa kaikki meidän pelit?
 

bultsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Koko kaudella mies ei ole loistanut pelillisesti, eli niin kuin kaikki tajuamme miehen mahdollisuudet mihin Ruudusta parhaimmillaan olisi. Nyt ei ole vain ollut.
Väärin. Ruutu nimenomaan on loistanyt pelillisesti. Tämän kauden pisteet ylittivät kaikki odotukset. Harmi vain että Ruutu muistetaan näistä kyykistelyistä/filmaamisista/pelleilyistä. Itseppähän on kuoppansa kaivanut. Olisi loistava pelaaja kokonaisuutena, jos jättäisi nuo mainitut asiat. Mutta ei se sitä poista, että tämäniltainen ulosajo oli täysi oikeusmurha.

Ja koittakaat Jyppiläiset tajuta, että Jyp ansaitsi voittonsa tänään. Tarkoitan vain, että pelin kulku olisi voinut muuttua oleellisesti jos tuomarit eivät olisi suosineet Jyppiä radikaalisesti.

Ensimmäinen voitto sarjassa, jonka Jyp oikeasti ansaitsi.
 

masaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Fc nimetön
Hienosti kumoat tuossa aikaisemman väitteesi, ettei se millään mittarilla ole ulosajon arvoinen. Kukaan muu ei ottelussa aikaisemmin sikaillut, joten on vaikea sanoa, olisiko joku muu lentänyt ulos Rantalan toimesta.



1. Olet oikeassa: ei ota lisää vauhtia.
2. Olet väärässä: vauhti on kova.
3. Olet väärässä: Ruudulla on jalat ilmassa. Hidastuksesta pystyt sen varsin hyvin toteamaan.

4:10 --> SM-liiga - JYP - Jokerit 7.4.2012 | Nelonenpro.fi

Väärin taas kerran voitettu. Yhdennentoistakerran putkeen. Nyt bultsi kaljalle ja maanantaina uutta matsia Ilmalassa.

Kolmanteen kohtaan... Ok, luistin ilmassa, mutta ei missään tapauksessa hyppy.

Edelleen olen sitä mieltä, että Ruutu kärsii maineestaan. Puhdas niitti ja kovaa Koskisen yli ja Koskinen miehekkäästi nousee ylös ja mitä tekee tuomari? Paskoo housuihinsa...
 

Pauli

Jäsen
Eivät suosineet ja ulosajo oli täysin oikea tuomio. Yritä nyt tajuta säännöt sinäkin. Levonen tais muuten olla edellisessä pelissä joka vihelsi. Oliko Rantala toinen mut Levonen ainaski oli.
 

jerry

Jäsen
Kolmanteen kohtaan... Ok, luistin ilmassa, mutta ei missään tapauksessa hyppy.

Edelleen olen sitä mieltä, että Ruutu kärsii maineestaan. Puhdas niitti ja kovaa Koskisen yli ja Koskinen miehekkäästi nousee ylös ja mitä tekee tuomari? Paskoo housuihinsa...


Tämän lisäksi ottelunvalvoja vihaa Jarkkoa ja sanoo tuomion olleen oikea.
 

Ruutu8

Jäsen
Eikö Suomessa ole muita tuomareita kuin tuo Rantala?
Miksi se saa olla pilaamassa kaikki meidän pelit?
Rantalasta tuli mieleen..
Kaverini joka tuntee pari Liigatuomaria, kertoi mielenkiintoisen knopin tästä pillipiiparista. Pari vuotta sitten muut turkulaiset SM-liigatuomarit olivat ilmoittaneet Arto.I Järvelälle (Liigan tuomaripomo), etteivät halua/suostu viheltämään Aleksi Rantalan kanssa tämän täydellisen k*sipäisyytensä takia. Koski kuulemma niin Turussa pelattavia, kuin myös matkapelejä. Sen seurauksena Rantalaa ajatettiinkin yksin peleihin, muut tuomarit tulivat toiselta paikkakunnalta kyseisiin matseihin. Kertonee aika paljon miehestä, jos edes "omat" eivät arvosta tuon enempää. Tarina ei kylläkään kerro, minkä takia Rantala lähes joka kierros viheltää jossain ja yleensä aina siellä missä jotakin tapahtuu...

** Tänään kyllä tältä Ruudun bestikseltä oikea tuomio, niin turha temppu Rudilta viimeisillä minuuteilla tämä Koskiseen kohdistunut kädet ylhäällä ajelu.
 

chil

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Edelleen olen sitä mieltä, että Ruutu kärsii maineestaan.

Samaa mieltä tästä. Olisi kiva, kun voisi virtuaalitodellisuudessa katsoa mitä olisi annettu, jos taklaajana olisi ollut vaikka Rita.

Ruutu on tosin maineensa ansainnut ja menestyksekkäästi pitää sitä itse yllä jatkuvalla teatterillaan ja varsin usein nähtävillä ylilyönneillään. Erittäin ärsyttävä pelaaja vastustajan joukkueessa, mutta kun maajoukkuepeleihin päästään, niin ei tästä miehestä voi olla pitämättä!
 

Muksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Onpa kumma kun lätkä ei jaksa enää kiinnostaa, ja matseja tulee katsottua viisi vuodessa. Tuollaisesta ajetaan välierässä ulos, tuossa tilanteessa? Säbässä on enemmän meininkiä kuin tässä jääkiekon irvikuvassa.
 

bultsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jos tuota Ruudun ulosajoa ei lasketa, niin 2 min jäähythän ovat tässä sarjassa 11-10, eli JYPillä yksi enemmän. Helsingin ottelussa JYPille tuomittiin 100% enemmän kakkosia, kuin Jokereille.
Erittäin mielenkiintoinen tilastotieto. Kertoo erittäin paljon esim. tämän ottelun epäselvistä ja selvistä jäähytilanteista.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös