La 5.12.2015 SaiPa - Tappara

  • 4 470
  • 27

Lucantoni

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Se ois taas vaihteeksi aika El Classicolle. Odotukset ei SaiPan voitolle ole kovin korkeat. Yllätti, että veikkaus tarjoaa Tapparalle korkeampaa kerrointa, vaikka mielestäni Tappara on kyllä ennakkosuosikki tähän otteluun.

Illan kokoonpanot
SaiPa tänään
Rau - McIntyre - Jokinen
Lofquist - Savilahti-Nagander

Strömberg - Koho - Venäläinen
Lappalainen - Carson

Leivo - Järvinen - Kuronen
Backman - Larsson

Virkkunen - Hämäläinen - Vainikainen
Järveläinen

Markkanen (Nieminen)

Tappara tänään
Haapala - Lajunen - Kuusela
Saravo - Aalto

Laine - Järvinen - Peltola
Bonsaksen - Plastino

Savinainen - Ilomäki - Karjalainen
Kankaanperä - Elorinne

Kaksonen - Dixon - Heikkilä
Mäkinen

Karhunen (Hrachovina)

Otteluennakot:
Peseekö SaiPa kasvonsa kotiyleisön edessä? (Jatkoaika.com)
SaiPa ja Tappara vastakkain Kisapuistossa (SaiPa.fi)
Vieraskierros jatkuu Lappeenrantaan (Tappara.fi)
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
No en ainakaan usko, että sellaista konttausta kotijoukkueelta nähdään kuin edellisessä kohtaamisessa Lappeenrannassa.

Eikähän tästä tiukka vääntö pistehistä synny ja uskon, että taas mennään jatkoajalle.
 

Bacon

Jäsen
Kohoa vissiin jännitti El Klassikko niin paljon, että on poissa pelistä ainakin liigan kokoonpanojen mukaan.

SaiPa on tällä hetkellä niin vitun hyvä, ettei Tapparalla ole mitään saumaa ja SaiPa viekin todennäköisesti jotain 9-1.
 

KooMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, San Jose Sharks
Onkos Riikolakin loukkaantuneena kun ei ole kokoonpanossa, olettanut vain että ei ole enää mahtunut kokoonpanoon..
 

Altec

Jäsen
Mielenkiintoista nähdä miten homma toimii kuudella puolustajalla. Harvemmin Tirkkosen aikana on näin pelattu. Uskoisin, että puolustajille ainakin helpompi tilanne, kun pakkeja ei kierrätetä.
 

huhheijaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tapparalla vähän väsynyt jalka ja SaiPalta ihan hyvä peli. Pitkästä aikaa SaiPa sai jalkaa liikkeelle ja pelissä tuntui olevan vähän haluja ja sitä taistelutahtoa, mitä pitäisi löytyä joka peliin.

Päällimäisenä jäi kuitenkin paska maku tuomareista, joiden toiminta oli aika surkeaa. Löysiä jäähyjä molempiin suuntiin ja vielä loppuun Tapparalle erittäin kevyt jäähy, joka katkaisi Tapparan kirin.

Propsit Tampereen fanilaumalle. Porukkaa näytti olevan kivasti ja tunnelma läpi ottelun hyvä.
 

avatar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aidosti Sysipaska
Oli hyvin pitkästä aikaa SaiPalta tasapainoinen esitys koko 60 minuuttia. Tappara kyllä ekassa erässä polki lujaa, mutta taisi kyllä eilinen matsi vähän jaloissa jätkillä tuntua. Ja kerta SaiPa oli hyvällä asenteella liikkeellä, Karhunen piti huolen siitä, ettei peli ratkennut aiemmin.

Dumarit olivat kyllä aika kujalla, mutta en kyllä näe, että se peliä mitenkään ratkoi. Se lopun poikkari oli kuitenkin hyvin selvä tilanne. Ei siinä jää dumarille paljon vaihtoehtoja kun poikkarilla laitaan, jätkältä tasapaino tyystin pois ja rikkoja nappaa kiekon. Typerä hyökkäyspään jäähy ja saa kyllä syyttää itseään siitä.

McIntyren pelaaminen se edelleenkin ailahtelee. Välillä mies väläyttää julmetulla yrittämisellä, mutta ne ovat sitten monesti melkoisia yksilösuorituksia. Yksi järjetön hasardisyöttökin ennen vaihtoon lähtöä. Mistä meinasi tappara rakentaa maalinkin. Asenne miehellä oli parempi kuin joskus, mutta petrattavaa on selvästi. Kulmakamppailuun valmius ei äijällä varsinkaan omassa päässä vieläkään ole sitä, mitä pitäisi.

Molemmat molarit olivat hyviä. Markkanen pitkästä aikaa ei päästänyt helppoa. Edistystä!
 

Artyukhin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Ihan hyvä peli, Tapparan äijillä taisi olla hiukan maitoa pohkeissa, mutta ei niin rajusti kuin Stadin kingeillä. Kiitokset Tappara-faneille! Markkanenkin varmasti kiittelisi, tai en katsonut kiittelikö pelin jälkeen mutta kuitenkin.

Ensimmäisessä erässä mielestäni Tappara hallitsi peliä. Tuomareilta heikko ilta.
Järveläinen pelasi niin pitkin persettä Saravon maalia edeltäneen tilanteen kuin vain voi. Tärkeät pisteet meille.

Taisi olla Tapparan vaihtoaition vieressä olevat äijät hiukan jurrissa tai retardeja, noh hupia kuitenkin muille..:D
 

axe

Jäsen
Mää sanon taas kerran: Japa Levonen saattaa olla pelaajien suosikki, kun suostuu juttelemaan kaukalossa jne. ja pokkaa niitä parhaan tuomarin palkintoja, mutta kyllähän ukko ihan jäähyjen antajana/antamattajättäjänä on yksi sarjan heikoimmista. Onneksi kai päästään ensi kaudella eroon.

Vaikka tuomarit nyt framille nostetaan, niin ei niillä mitään tekemistä itse illan tuloksen kanssa ole. Vahvempi, nopeampi ja halukkaampi vei.
 
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä, Bunch of Jerks
Järveläinen pelasi niin pitkin persettä Saravon maalia edeltäneen tilanteen kuin vain voi.

Sääliksi käy pikkumiestä. Järveläisen peliaika koko ottelussa näytti olleen 2.21 minuuttia, ja ihan syystä.

Oli kyllä helvetin ryhdikäs esitys koko SaiPan joukkueelta. Pitkästä aikaa nähtiin voittavaa maalivahtipeliä, ja iltapäivän aikana uuden miehityksen saanut kakkosketju Strömberg-Järvinen-Venäläinen toimi loistavasti. Vielä kun ykkösketjun amerikanvahvistukset saisivat pelin kulkemaan alkukauden malliin, niin homma alkaisi näyttää hyvältä.
 

Krepo

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Málaga CF
Oli oikein mukava matsi katsella. Hyvä tunnelma hallissa, ja kotijoukkuekin taisteli ihan mukiinmenevästi. Tapparan ainoa Järveläisen piikkiin. Toivottavasti edes joku mestisjoukkue huolisi. En millään pysty näkemään herralle käyttöä liigatasolla.

Peukut täältäkin Tapparakannattajille! Hienoa möykkää, ja hieno ele Markkasta kohtaan. Världens bästa Larsson lakanalle myös arvostusta!
 

Satellite

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Wild
Tappara tuntui lähtevän vähän turhan etupainotteisesti peliin; Tarkoitus oli varmaan vyöryttää ekassa erässä tarvittava johto, ja puolustaa loppumatsi. Tapparan jalka olikin tosi pirteä ekassa erässä, mutta sitten hyytyi aika kovasti - eikä johtomaalia koskaan tullutkaan.

SaiPan hyökkäyspelaaminen ei vieläkään näytä kovin järjestätyneeltä 5vs5. Ylivoima ei kovin kummoinen, alivoima taas toimi esimerkillisesti.

Pisteet kotiin ja sillä hyvä.
 
Hieno ja tärkeä voitto. Tapparalla taisi lopussa hieman luistin painaa jalassa... Suurimman myötähäpeän aiheutti C3-katsomon järjestysmies, joka päätti että verbaalinen vittuilu vastustajan vaihtopenkille on katsomosta poistamisen uhalla kielletty...
 

Keltainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
Oli kiekkourani kohokohta, nhl miehen kanssa samassa kaukalossa! Eli viime viikolla Nokelainen kisapuiston ulkojäällä. Luisteli jo liukkaammin kuin minä, vähän kun poika vielä treenaa niin lähtee lämärikin napakammin. Kyllä siitä vielä mies tulee.
 

Keltainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
Jaa-a, meillä Hakalissa ei niin tarkkaa lukua pidetä mutta taisi olla tiistai. Saipalla oli vierasmatsi jossain, tiistai tai torstai, kuka näistä lukua pitää.
 

Gennadi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, R.I.P M-juna, Ketterä
Jaa-a, meillä Hakalissa ei niin tarkkaa lukua pidetä mutta taisi olla tiistai. Saipalla oli vierasmatsi jossain, tiistai tai torstai, kuka näistä lukua pitää.

Pitäisikö sun hakea vaaleissa paikkaa, vaikka SaiPa:n hallitukseen? Mä en tiedä mikä toi sun ainainen korostaminen noista Hakunilan miehistä on? MaMu,MaNne vai mikä olet, kerro ihmeessä?
 

Wolves

Jäsen
Onkos Riikolakin loukkaantuneena kun ei ole kokoonpanossa, olettanut vain että ei ole enää mahtunut kokoonpanoon..

Sairastui ennen matsia. Tirkkonen jutteli tästä lehdistötilaisuudessa. (kohdassa 4.59) Video.

E: korjattu linkki oikeaan videoon.
 

Zolomy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerrotaan lähiviikkoina
Katsoin ottelukoosteen ja olipa melkoinen oikeusmurha tuo Kankaanperän jäähy. Typerää ronkkimista Savilahdelta eikä tuo Kangen kuitti ollut millään tavalla liioiteltu, ihan rutiinitoimintaa maalinedustalla.

Petri Skriko on myös huumorimiehiä, ykkös- ja kolmostähtenä Jokinen ja Kuronen...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös