La 5.11.2022 Otteluseuranta (Liiga)

  • 20 736
  • 477

TheSirPena

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pentti Matikainen
Minullakin housut tuossa tilanteessa vähän likaantui mutta etupuolelta. Kunnon wanhan ajan meininkiä. Olisipa tuomarit samalla sivulla.
Mua ihmetyttää miten tuomarit on nykyään jotain jumalia tuolla. Ennen annettiin paskat sille, jos tuomari sanoi, että nyt sitten riittää.
 
Suosikkijoukkue
Ilves
Parempi voitti Kouvolassa tänään. Ilvekseltä varsin kova vierassuorite tältä viikolta. Yhdeksästä mahdollisesta pisteestä yhdeksän plakkariin. Tätä polkua on kiva jatkossa taivaltaa. Kiitos Ilves.
 

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Tuomarit paskoi Porissa ihan kunnolla housuihinsa, kun vähän hanskattiin. Paino sanalla vähän.
Nössöt puna- tai valkopaidat eivät uskaltaneet hanskata, kun kukaan pää-nössöistä ei uskaltanut edes tiputtaa hanskoja.

Hävetkää nössöt!
 

Sammy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Milloinkohan mahtaa Liigassa alkaa näkyä se, että nyt on peleissä niitä ammattituomareita. Siitähän on puhuttu vuosia, että olisi hyvä, kun voisi tehdä pelkästään sitä hommaa ja taso sitäkin kautta paranisi.
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Taitaa Kärpät kaventaa 1-3.
 

krk607

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Malaga CF, Uusi Refla
SaiPa käytti ilmeisesti eilen kaikki omat ja naapurinkin tuurivarastot loppuun. Hengetöntä nyhjäämistä, mitään toki Pelsuilta pois ottamatta.
 

tolling

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat HIFK:lle.
Hauskaa. HIFK ei pärjää jääkiekossa, eikä painissa. Joka torikokouksessa näyttää stadilainen maistelevan West areenan jäätä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös