La 5.10.2013 Jokerit-Ässät

  • 7 136
  • 24

ässäfani-95

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Ilmalassa on todella tärkeä peli. Sekä Jokereilla että Ässillä on lähtenyt kausi huonosti käyntiin. Etenkin Ässät tarvitsee sen vierasvoiton,jotta peli vieraissa vapautuisi jatkoa ajatellen. Peli päättyy 3-4 varsinaisella peliajalla Ässien hyväksi!
 

DefenceX

Jäsen
En kovin paljoa jaksa odottaa illan ottelusta, sillä edelliset ottelut Ilvestä ja SaiPaa vastaan on ollut aivan karmeaa katsottavaa. Edellä mainituista seikoista huolimatta menen hallille tänään. Toivottavasti kokoonpanossa nähdään tänään muutoksia, sillä hyökkäyksessä tällä hetkellä on koirallinen jätkiä, jotka voitaisiin heittää poppareita syömään. Lisäksi toivoisin vihdoinkin Irvingille lepovuoroa, mutta tuskinpa.

Veikataan ottelun päättyvän varsinaisella 2-2 ja lopulta Ässät vie kaksi pistettä Poriin rankuilla.
 

Haastattelija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Winnipeg Jets
Jokerit tänään

Lahti–Teräväinen–Moses
A.Tyrväinen–Koivisto–Hardt
Ruutu–Hahl–Rita
Ben-Amor–Mäki–Lamberg

Väänänen–Kousa
Eronen–Karalahti
Lindell–Dehner

Irving (Korpisalo)
 

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Oleelliset tilastofaktat:

- Pekka Virran valmentamat joukkueet Areenalla kaudesta 2010-11 eteenpäin: 1 jatkoaikatappio ja 4 tappiota varsinaisella peliajalla
- Ässät Areenalla kaudesta 2010-11 eteenpäin: 5 voittoa varsinaisella peliajalla, 1 jatkoaikavoitto ja 1 tappio varsinaisella peliajalla
- Ässät on ainoa joukkue, joka ei ole vieraspeleissään päässyt vielä pisteille, mutta kausilla 2010-13 Ässät oli liigan paras vierasjoukkue.

Vieraspeleissään Ässät on päästänyt keskimäärin 4,8 maalia ja tällä hetkellä Ässien pakisto on paperilla keskinkertaisen ja heikon välimaastossa. Tätä parempaa mahdollisuutta ketsuppipullon avaamiseen Jokerit ei tule ihan heti saamaan, mutta ketsuppipullon avaaminen vaatisi sitä että maalipaikkojakin saataisiin luoduksi ja maalipaikkoja ei saada luoduksi koska hyökkäyspelaaminen on päätöntä roiskimista. Toivotaan nyt kuitenkin optimistisesti että Eteläpäädyn kannatus siivittää Jokerit hikiseen 2-1 -voittoon.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Ässät tänään:

Tuomas Pihlman - Mika Niemi - Eero Elo
Ville Uusitalo - Valtteri Parikka


Niklas Hagman - Sami Lähteenmäki - Dragan Umicevic
Jyri Marttinen - Alexander Ribbenstrand


Sami Mutanen - Severi Sillanpää - Tuomas Huhtanen
Miko Malkamäki - Tommi Taimi


Juho Lammikko - Henri Heino - Ziga Jeglic


Juuso Riksman (Rasmus Rinne)


Ainoa muutos eiliseen on Lindbohm -> Parikka. Ässät tarvitsee edelleen pisteitä, 9 peliä ja 10 pistettä ei vielä riitä oikein mihinkään. Tänään on taas mahdollisuus ottaa 3 lisää...
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Vaikka kyseessä onkin hallitseva mestari ja Areenalla Jokereita suvereenisti viime vuosina dominoinut joukkue, niin silti olen sitä mieltä että Ässät on voitettavissa. Pieniä viilauksia Jokereiden kokoonpanossa, joka on osoitus siitä että valmennus ainakin on heräämässä horroksestaan, joten itse asiassa lähden yllättävän luottaivaisena tänään Areenalle. Toivottavasti yleisö löytää hallille ja toivottavasti Jokerit lähtee tänään rohkeasti hyökkäämään ensiminuuteista alkaen. Käsittääkseni Ässien vieraspelaaminen on ollut korostetun varovaista ja puolustusvoittoista tällä kaudella, joten jossain vaiheessa varmaan lähtevät rohkeammin pelaamaan. Vaikka toivoisinkin sen tapahtuvan tänään, niin en vaan jaksa uskoa että tässä ottelussa Virta mitään riskejä ottaa.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Philadelphia Flyers
- Saan tänää raahattua kolme kaveria katsomaan kauden esimmäiset matsinsa. Toivottavasti ei tarvitse hävetä Jokereita ja koko ottelutapahtumaa, kuten viimeksi...
- Kannoin oman korteni kekoon maalinteko-ongelman poistamiseksi ja vaihdoin Mosesin pois liigapörssistä
- Toivotaan Eteläpäädyn heräämistä henkiin, kaukalon sisäpuolella tuskin mitään ihmeellistä muutosta tapahtuu

Jokerit nappaa tooodella nihkeän 2-1 voiton, voittomaalin tekee Janne Lahti luistimella, josta kiekko kimpoaa visiirin ja yläriman kautta Riksmanin selkään, josta liruu maaliviivan yli maaliin.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
...
Jokerit nappaa tooodella nihkeän 2-1 voiton, voittomaalin tekee Janne Lahti luistimella, josta kiekko kimpoaa visiirin ja yläriman kautta Riksmanin selkään, josta liruu maaliviivan yli maaliin.

Ässiä vastaan on tehty tällä kaudella todella monta ihan uskomatonta pomppumaalia.

Hifk-pelin maali ehkä karmeimpana esimerkkinä, peli täysin hallussa, juuri tehty kavennus --> seuraavasta hyökkäyksestä Hifk-pelaajan epäonnistunut syöttö pakin luistimista suoraan alakulmaan.

Sanontahan kuuluu, että pitkässä juoksussa pomppujen pitäisi mennä tasan. Toivottavasti nyt olisi Ässien vuoro pompottaa maali tai kaksi.
 

Jan Koller

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät ♠, Carolina Hurricanes
Kaikki putket katkeaa aikanaan ja niin myös Ässien vierasputki. Veikkaus tarjoaa niin hyvän kertoimen (4,35) vierasvoitolle, että periaatteista poiketen piti napata kiinni.

Ässien puolustus tulee tarjoamaan Jokereille hyviä maalitekopaikkoja, vastaavasti Umi & co. luo muutamia vaarallisia tilanteita toiseenkin päähän. Tiistaina autettiin tuskaista Kärppää, tänäänkö Jokereita?
 
Suosikkijoukkue
Suomen suurin ja kaunein
Kyllä tässä vähän on kerennyt tottumaan siihen, että Ässiltä tulee turpaan kotona ja vieraissa. Kaikesta huolimatta jälkikasvun kanssa mennään paikalle ja mulle riittää se, että Eteläpääty on taas omiensa takana. Olisihan se tietysti kiva nähdä jos se toisi joukkueellekin lisää tahtoa ja uskoa. Veikkaan, että johdetaan peliä ja kolmannessa erässä sössitään johto sekä hävitään voittomaalikilpailu.
 

Ikkit

Jäsen
Suosikkijoukkue
JyP HT
Tänään on se päivä kun kaikki herää, Eteläpääty ja Jokerit. Tämän myötä pisteet jäävät Helsinkiin 6-1. Suurimpana sankarina jäällä nähdään Moses 3+1 tehoilla.
 

Kiekkovelho

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Ei oikein tiedä mitä odotettavissa, ehkä vähämaalinen peli tulisi mieleen. Ässät varmaan lähtee enemmän puolustuksen kautta ja tarkemmin kuin ennen, koska vieraissa omissa on kolissut aivan liikaa. Entä miten vaikuttaa viime päivien pelimäärät, ässillä viiteen päivään kolme peliä, jokereilla neljään päivään sama määrä.
 

Mondie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen brändipuuhastelu
Kaikki putket katkeavat joskus. Tänään on uskoakseni se päivä kun joko A) Jokereiden maalinteko-ongelmat jäävät taakse ja ketsuppipullo aukeaa kunnolla, tai B) Padan vieraspelaaminen asettuu uomiinsa ja vähämaalisen mittelön voittajaksi selviää Ässät maalin erolla.

Tottakai toivon tuota jälkimmäistä vaihtoehtoa. Mutta pahoin pelkään, että Jokeri-kannattajien tehdessä paluun Jaffalaan, saa kotijoukkue tästä uutta tulta purjeisiinsa ja tyylittelee vakuuttavaan voittoon.
 

Ressa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ässät aloittaa tänään pelin käytännössä 1-0 tilanteesta. Sillä 99,9% todennäköisyydellä joku maalin suuntaan heitetty kiekko menee pakin jalasta sisään. Mutta ehkä nyt kun kirjoitin sen, sitä ei tapahdu?

Olisko tänään se päivä. Veikkaus tarjoaa mielestäni lievää ylikerrointa vaikka Ässät onkin vieraissa huono ollut.
 

Kyyberi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit,Preds,Jordin Tootoo,M.O.P.A.K.
Haastattelussa Lämsä totesi että pelitapaa on muutettu viime kevään oppien perusteella. Eli aika pitkälle sama mitä Jokeri-osiossa on uumoiltu.

Onko tuo analyysi sitten miten fiksua, onkin eri asia.
 

apkarhu

Jäsen
Suosikkijoukkue
ÄSSÄT , Leijonat, Liverpool, Real Madrid
0 / 6

Ei muuta

Vähän samaa mieltä. Ottelun katsottua ei oikein osaa sanoa mitään. Virran aikaansaannoset ei todellaaan vakuuta, jos keväällähalutaan vielä pelata, on jotain muutoksia tapahduttava. Ei kokoajan voida vedota siihen
että kausi on vasta alussa.
 

Kiekkovelho

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Hyvää peliä ässiltä ensierän loppupuolelta lähtien, verrattuna aiempiin vieraspeleihin. Voittotaistelu jäi oikeastaan kiinni kahdesta puolustajasta, jos Ribben ja Parikan tilalla olisi pelannut Sammalkangas ja "Heshka", olisi ollut hyvä mahdollisuus voittoonkin. Parikka hieman liian isossa roolissa ykkösparissa.
Niin pakko mainita että on se Dragan hyvä ja oivaltava pelaaja, parantanut viime kaudesta vielä. Tappio harmittaa, kun päästiin jo tasoihin, mutta hyvä maku jäi ässien pelaamisesta jo. Vierapiste tai -voitto on jo lähellä.
 
Suosikkijoukkue
Suomen suurin ja kaunein
Toivottavasti nyt olisi Ässien vuoro pompottaa maali tai kaksi.

Yhden pompotti ja yksi pomppi omassa päässä onnekkaasti ohi maalin. Pitkät juoksut on hetkeksi juostu.

Ei muuten ennen matsia uskonut, että Jokerit tämän pelin voittaisi eikä varsinkaan sitä, että Jokerit tekisi peräti 5 maalia. Olkoot, että Ässillä on vieraspelit ollut tahmeaa tällä kaudella, mutta ihan hyvältä Ässien peli silmääni näytti. Ruutu ja Ertsi pelasi hienosti. Sydäntä lämmitti kun jonkun Ässäfanin huutelut Ruudusta lakkasi rankkariin ja kaveri alkoi vetämään takkia niskaan. Kiitos!
 

Karhunkulta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Skellefteå AIK
HAHHAHA ihan vitun timanttista on se, että olen vetänyt pitkävedossa Ässien vieraspelejä aina kotijoukkueelle ja tänäänKIN ainoa, joka osui oikeaan oli tämä Jokerit-Ässät ottelu.

Vielä kun löytäis muitakin varmoja kohteita, niin alkais rahaakin tulla.
 

hellcop

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Flyers
Matsista kotiuduttu ja tässä parit ranskalaiset viivat:

- Eteläpääty on herännyt ja mökä toi varmasti lisävirtaa myös pelaajille.
- Eronen on aarre. Ehdottomasti Liigan top 3-kiekollinen puolustaja.
- Mosesin maali näytti merkitsevän paljon. Toivottavasti apina lähti selästä.
- Henrik Koivisto täyttää "DeSimonen saappaat" enemmän kuin hyvin. Turha ostaa ulkomaisia jämäjätkiä, kun omia poikia löytyy.
- Ässät oli vaisu ja sai Jokerit näyttämään hyvältä.
- Irvingille meni taas yläkulmaan.
- Lindell oli pari kertaa täysin hukassa alimpana miehenä.

Kaikenkaikkiaan hyvä matsi ja toivottavasti näytönpaikkoja saisi myös Salminen sekä Hännikäinen. Koivisto on lunastanut jo paikkansa edarissa.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Philadelphia Flyers
- Saan tänää raahattua kolme kaveria katsomaan kauden esimmäiset matsinsa. Toivottavasti ei tarvitse hävetä Jokereita ja koko ottelutapahtumaa, kuten viimeksi...
- Kannoin oman korteni kekoon maalinteko-ongelman poistamiseksi ja vaihdoin Mosesin pois liigapörssistä
- Toivotaan Eteläpäädyn heräämistä henkiin, kaukalon sisäpuolella tuskin mitään ihmeellistä muutosta tapahtuu

Jokerit nappaa tooodella nihkeän 2-1 voiton, voittomaalin tekee Janne Lahti luistimella, josta kiekko kimpoaa visiirin ja yläriman kautta Riksmanin selkään, josta liruu maaliviivan yli maaliin.

Kolme ensimmäistä kohtaa osoittautui enemmän, kuin hyvin kohdilleen. Upean viihdyttävä peli, Jokerit teki maaleja ja EP heräsi. Toki vauhtia oli ajoittain enemmän, kuin järkeä, jolloin Ässätkin rokotti, mutta mielummin näin, kun niitä vitun 2-1 tai 1-2 nyhjäyksiä. Tuomarit oli kyllä aivan hukassa. Välillä sai tehdä mitä vaan ja välillä molemmille tuli todella helposti jäähyä. Toki, tätä osasi odottaa, kun ennen peliä kuulutettiin Rantalan nimi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös