La 30.12.2023 Otteluseuranta (Liiga)

  • 13 925
  • 426

Pervert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiitospaidat
Kohtuullinen erä vieraissa. Paikkoja ei nyt ollut kuin hammaslääkärissä, mutta nollat taulussa.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Joo. Lukko-Pelicans 1-3 ekan erän jälkeen. Lukko oli tasakentällisin kyllä niskan päällä, mutta Pelicans puolestaan sitten erikoistilanteissa.
 

SSAA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Viihdyttävä ensimmäinen erä Raumalla. Toivottavasti jatkuu maalirikkaana ja tunteikkaana. Aavistuksen silti kehottaisin myös kotijoukkueen setiä katsomaan yrittääkö väkisin hakea sen Laschin lanaamista. Voipi äkkiä kolahtaa omaan nilkkaan jos väkisin koitetaan toisen tähdiltä valoja sammutella
 

Krepo

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Málaga CF
On tämä nyt helvetti, kun rauhassa katselee HPK-SaiPa pelin erätauolla mainoksia, niin lyödäänkin kanavalle Kärppien peliä Saukkosen selostamana. Eikö vittu mikään kidutus riitä? Eikö tässä SaiPan pelien katsomisessa ole jo rangaistusta pienelle ihmiselle muka tarpeeksi! Ei saatana sanon minä!
 

Etäfani

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Cheerleaderit, Vaihtuvat valmentajat
Ihmemiehelle (MacGyver) ei tarvetta jään kunnostamiseen, todettiin pelaajan ja tuomarin toimesta. Sen sijaan pelillisesti sellainen tarvittaisiin nyt. 2. erän alku olisi hyvä paikka mennä johtoon.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Selostajakin hoksasi että Lebe ei ole vaihtopenkillä edes.
 

Juteeni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalanche ja Tappara
Helppo lähtee peliin kun piti olla penkillä ja sitte ykskaks meet maaliin ilman varaukkoa penkillä edes ja omat koomailee kentällä.

Onhan se tietenkin liikaa pyydetty joidenkin mielestä, että tekisi työnsä. Aikamoista pyörimistä oli tuo liike maalikoosteessa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös