La 30.12.2017 Otteluseuranta (Liiga)

  • 56 684
  • 753
Suosikkijoukkue
Lukko
Ei riitä sanoja Lukon esitykselle. Yksittäisiä pelaajia lukuunottamatta joukkue pelaa täysin päin persettä. Tosi tässä pelissä nähdään, kun Kähkönen pelaa huonon pelin. Tämä vaan taitaa olla joukkueen taso ilman voittavaa maalivahtia. Ts. ilman Kaapoa oltais illasta toiseen tässä tilanteessa.
 

Fironic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Ducks, Kraken
Juoksi mailaan? No joo, Laganiere heittää Mortal Kombat -erikoisliikkeen ja tuommoista on Suomelan aika vaikea ennakoida.

0-4!
 

Taksari

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, KPC.
Jerry! 4-0! Kelpaa Turkulaisen pelaaminen ainakin JYPille.
 

Warrington

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tällä hetkellä joukkueen huonoimpia.

Tämä selvä. Ramuhan ei ole mikään sisukas taistelija (pl. 15-16 playoffit), ja jos joukkueella ei kulje, niin Ramu ei välttämättä ole paras johtava pelaaja sytyttämään joukkuetta. Toisaalta jos maaleja tarvitaan, niin niitä maalipaikkoja Ramu jakelee yleensä liukuhihnalta. Ja ketjukaverit tuhlaa niitä yleensä liukuhihnalta *hymiö*.
 

k0l1kk0

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
YV toimii ja Jerry iskee! OijoijoiOijojoijoi!!!
 

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kärki :D jos vähän kurottais et edes näyttää siltä kuin yrittäis puolustaa...

Mistä helvetistä tuo joukkue kaivaa näitä esityksiä.
 

Crapbag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..

huhheijaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Noo viimeksi kun SaiPa ja Ilves pelasivat vastakkain, alkoi ottelu lauantaina kello 15, ja Ilveksen edellinen peli oli Perjantaina kello 18:30. Tällöin SaiPan edellinen peli oli keskiviikkona. Eli kyllähän edellisessä pelissä SaiPalla oli isompi lepohyöty.
En nyt erityisemmin tätä peliä tarkoittanut, vaan yleisesti mielestäni yleistynyt, mikä näkyy kyllä peleissä. 3 peliä muistan tältä kaudella(jos tätä ei lasketa), jossa SaiPa tai vastustaja ollut väsynyt, kun toinen levännyt ja pelit olleet sen näköisiä. Ei tuossa edellisessäkään Ilves-pelissä ollut mitään järkeä. Luulisi, että nykyajalla onnistuisi noiden vähentäminen, vaikka haluttaisiin paljon pelejä sekä perjantaille että lauantaille. Nytkin eilen pelasi kuusi jengiä, joista kaikki pelaa tänään ja vain 2 noista pelaa keskenään. Tilastojen valossakin muistaakseni levänneellä joukkueella aika selvästi etu noissa tuplissa, vaikka pelaajat ja valmentajat muuta väittävät.
 

k0l1kk0

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP

Vahva tunne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
On se kumma, miten joukkueen vaihtelee. Välillä viedään kärkijengeiltä pisteitä ja tällaiset täysin voitettavat vievät kuin mätää kukkoa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös