La 3.2.2018 Otteluseuranta (Liiga)

  • 63 838
  • 980

spaceman

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, #26, #15, #11, #45
Virtanen valinnut taas peruuttelutaktiikan kolmanteen erään. Lupaa hyvää. Nyt isot rahat ristille.
 

BitterX

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FC Wacker, Punaportin vapaakaupunki
Jaha, aikalisä. Mikäli vanhat merkit paikkansa pitää, niin HIFK saa avopaikan 8 sekunnin sisään.
 

peno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Madness!
Onnittelut Ilvekselle/HPK:lle, kumpi sitten ikinä ottaakaan tuon pleijaripaikan. Tiä vaikka molemmat jos pelsu vielä sukeltaa.

Ässät ei tule pleijareissa pelaamaan, eikä kyllä sitä ansaitsekaan.
 

Raymond Pearl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Saako nykyään puolustava joukkue potkia jäässä olevia mailoja miten haluaa? Ilveksen jätkät potki kahdesti mailaa Ässien pelaajaa päin ja toisella kerralla maila kaatoi Matushkinin kun luisteli maalin taakse.

En ihan tarkkaan tunne tämän säännön yksityiskohtia. Käsittääkseni, jos irtomaila liukuu luistimista johonkin, ei tässä ole mitään väärää.
 

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Malte!!!

1-3
 

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Vittu miten turhauttavaa. Itse ei tehdä maaleja ja omissa kolisee saatana melkein joka paikasta.

Tämä peli oli tärkeä ja nyt alkaa usko loppumaan lopullisesti.
 
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Kyllähän tämänkin matsin perusteella voi sanoa seuraavaa: Kerholla olisi niin paljon enemmän annettavaa pudotuspeleissä kuin Ässillä. Toivotaan siis nykyvireeseen peilaten, että HPK nousee. Voihan Ässätkin toki vielä herätä vikan kymmenen matsin aikana. Jos ei Kerho sääleihin nouse heikossa hapessa vetävien Ässien tai Pelsujen kustannuksella, niin ei se sitä ansaitsekaan.
 

Altec

Jäsen
Miten Kestilälle saatiin syöttö Mankisen maaliin? Eikös Mankinen katkaissut SaiPa-pelaajan syötön?
 

HekeK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jääkiekkojoukkue
Mä en kyllä vingu, ei jaksais kiinnostaa ja tää peli ei tuomareihin kaadu, mutta ihan mielenkiinnosta: eikös ilves pelaaja lyönyt tuon mailan matushkinin jalkoihin?

Myönnän virheeni, jos näin on käynyt. Katsoin, että ässäläinen meni kulmaan jossa se irtomaila odotti saalista. Jos ilvesläinen sen löi ässäläistä kohti, niin toki siitä olisi pitänyt jotain viheltää.
 

Jussizip

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Porin Ässät, Chelsea FC
En ihan tarkkaan tunne tämän säännön yksityiskohtia. Käsittääkseni, jos irtomaila liukuu luistimista johonkin, ei tässä ole mitään väärää.

Joo itsekään en tunne tätä tarkemmin. Sellainen kutina ollut kuitenkin, että jos "pelaa" irtomailalla niin tuomitaan jäähy.
 

BussiKUSKI

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport ennen Tomek Valtosta ja heti sen jälkeen
Keränen kuoli?

aika löysä poikkari jäähy.... ymmärtäisin jos olis oikeasti vetänyt voimalla selkään...
 

Ralph

Jäsen
Tuulola antoi kivan vastataklauksen kiekollisena Heiskaseen.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Mä en kyllä vingu, ei jaksais kiinnostaa ja tää peli ei tuomareihin kaadu, mutta ihan mielenkiinnosta: eikös ilves pelaaja lyönyt tuon mailan matushkinin jalkoihin? Nykysääntöjen mukaan tyyliin rankkari tms vai mitä se sääntökirja sanoo?

Mutta siis mulle ihan sama että siitä ei vihelletty ja varmaan oikein meni.
ii. Pelaaja voi liu’uttaa tai ohjata minkä tahansa mailan tai sen osan pois välittömästä läheisyydestään, kunhan teko ei estä vastustajaa. Kuitenkin, jäällä olevalle pelaajalle, joka heittää tai ohjaa mailan tai osan siitä tai jonkin muun esineen kiekon suuntaan tai kiekkoa kuljettavan pelaajan suuntaan puolueettomalla alueella tai hyökkäysalueella, tuomitaan pieni rangaistus.
iii. Pelaajapenkillään tai rangaistusaitiossa olevalle pelaajalle tai joukkueen toimihenkilölle, joka heittää tai ohjaa mailan tai osan siitä tai jonkin muun esineen kiekkoa tai kiekkoa kuljettavaa pelaajaa kohti puolueettomalla alueella tai hyökkäysalueella, tuomitaan pelaajalle pieni rangaistus tai joukkueen toimihenkilölle joukkuerangaistus.
iv. Jos pelaaja tai joukkueen toimihenkilö syyllistyy mihinkään näistä Säännön 165-ii tai Säännön 165-iii rikkeistä puolustusalueellaan, päätuomari tuomitsee rangaistuslaukauksen ei-rikkoneen joukkueen hyväksi.
v. Kiekon tai kiekkoa kuljettavan pelaajan sijainti sillä hetkellä, kun heitto tapahtuu, on määräävä tekijä päätettäessä, tuomitaanko pieni rangaistus tai joukkuerangaistus vai rangaistuslaukaus.
Siinä
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös