La 3.2.2018 Otteluseuranta (Liiga)

  • 63 872
  • 980

khufu

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Peliitat
Kirjoittaja: Khufu. Suosikkijoukkue: TPS.

Toinen jännä ilmiö on se että tällaiset kommentit kirjoitetaan silloin kun kohteena on "oman" joukkueen pelaaja, tapahtuisi vastustajalle ja "oma" kärsii, silloin kirjoitetaan sisällöltään päinvastainen viesti.

Joo, ihan totta, olihan se varsin todennäköistä että kritisoin tätä makoilukommentointia juuri palloseuran peleihin liittyen. Ihan siitä syystä, että muita pelejä tulee katsottua vain satunnaisesti, ja ne muut pelit ei siinä määrin kiinnosta että kommentointikynnys ylittyisi. Ei kuitenkaan poista sitä tosiseikkaa, että samanlaista katsomon makkaraporukan vajavaisesta lajikokemuksesta johtuvaa paskaa nuo ovat tapauksesta riippumatta.
 

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ikävän näköisesti kaatui Heikkinen laitaa päin. Onneksi ei loukkaantunut. Perin kevyt oli tuo Ruohomaan töytäisy ja ulsoajo vallitsevilla tulkinnoilla oli vääryys. Yleensä laitataklauksesta tai selästä taklaamisesta on saatu ulosajo pelaajan loukkaantuessa. Näinhän sääntökirja käsittääkseni määrää, tai niin sitä on Suomessa ainakin tulkittu. Nyt mennään näin. Seurataan mielenkiinnolla, kuinka jatkossa huidotaan, estetään, kiinnipidetään ja annetaan poikkaria ilman rangaistuksia.
 

Hoitsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Monen.

Näiden nimimerkkien "Suosikkijoukkue:" kohdassa tosin lukee Oulun Kärpät.
Ainoa joka niin on sanonut olin minä. Ja sillä tarkoitin nimenomaan sitä, että en kauheasti valittaisi jos parilla kakkosella paikattaisiin tuommosta munausta. Tietenkään niin ei pitäisi joutua tekemään, kun ei tuommosia virheitä pitäisi tuomareilta tulla ollenkaan.
 

Rocco

Jäsen
Heitänpä palstalle kysymyksen. Kuinka monen.mielestä tuomarin pitäisi paikata virheensä ottelussa? Esim antamalla helppoja jäähyjä vääryydestä kärsineelle joukkueelle
Tätähän tapahtuu aina, jos lukee palstaa tai twitteriä. Jokainen jäähy on vähintään paikkaus tai hyvitys.

Kyllähän se on niin, että jos tuomari ei näe, sitten ei tuomari näe. EI siellä kukaan hyvittele.
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Rattijuoppo Levonen taas herkällä päällä
 

Ralph

Jäsen
Levonen antaa Tyrväiselle 2+10? On se huumorihahmo. Levonen siis.
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Vittu Hämptonissa ihan naurettava linja. Antaisivat pelata, kun kaksi kovakuntoista jengiä vastakkain.
 

Crapbag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
Korhonen tekee aika usein läpiajoista.. hienoa toki että pääsee ja nyt oli hyvä yritys, ihan putken alle muttei sisään. prkl!
 

Raymond Pearl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ilveksen kakkosketju hyökkää taas yli-innokkaasti unohtaen puolustamisen. Korhosen pakollinen läpiajo Ilvestä vastaan ei tuottanut onneksi maalia.
 

Ralph

Jäsen
Yleensä valitetaan, kun mistään ei vihelletä. Nyt vihelletään kaikesta. Levoselle luvattu eläkeläisbonusta jokaisesta rangaistusminuutista?
 

spaceman

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, #26, #15, #11, #45
Tuppuraista estettiin aika rajusti maalin edessä. EI jäähyä.
 

Hoitsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ei se Heikkinen siellä äsken halvaantunu eikä Rouvalinkaan onnettomuus liity mitenkään tuohon kylttiin. Jotain rajaa noilla aasinsilloillakin. Kyltillä ei ole mitään tekemistä Simo Rouvalin kanssa.
Vähän sama asia olis pahoittaa mielensä aaltojen tekemisestä Nordiksella, koska joku entinen HIFK pelaaja kuoli Thaimaan tsunamissa
 

L. Paraske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomi, Arttu Hyry, Hagaby Golf 2
Kärpät kierrättää sentteriä Ruohomaan paikalla.

Sailio on ollut tänään helvetin hyvä muuten!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös