La 3.11.2012 SaiPa - Tappara

  • 19 738
  • 77

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Jossainmäärin linjatontahan se tuomareiden viheltely oli, Laaksosen ollessa pillin päässä ei edes mikään yllätys.
Mutta tarkoitin sitä, että lehdistötilaisuuden vetäjän asia ei ole kommentoida noita koukkimisia ja estämisiä, se on sitten valmentajien tehtävä jos niin haluavat.
Tirkkosen en usko kovin helpolla niihin puuttuvan, tuntuu olevan todellinen herrasmies, ei kommentoi edes tuomarien toimintaa, niinkuin Selin teki kovinkin herkästi.

Mukavaa lukea kun "omien" toimintaa tai siis siihen liittyviä tahojakin voidaan arvostella, kun on sen paikka.

Kuten itsekkin sanon niin eihän tuollaisen lehdistötilaisuuden vetäjän pitäisi oikeastaan provoilla mitään, vaan ainoastaan johdattaa tilannetta sujumaan hyvin. Kysymysten ja kommentoinnin voi sitten jättää toimittajille ja valmentajille.
 

Setämies

Jäsen
Jos nyt unohdetaan Tapparan estopeli ja keskitytään tähän yhteen tapaukseen. Tuukka Mäntylää ei edelleenkään kiinnosta vastustajan terveys pätkääkään.

Tänään tämän sai huomata Jesse Mankinen, jonka titaaninen pää kuitenkin kesti kohtelun.

Jäähyähän tästä ei tuomittu.

Ny kun otit ton tilanteen esille, niin kerrohan mitä mieltä olet maalivahdin hakkaamisesta vihellyksen jälkeen? Ei jäähyä SaiPalle ja aloitus Tapparan alueelta = oikeusmurha... Onneksi seuranneesta aloituksesta ei syntynyt maalia. Jos tuomari olisi nostanut tassun pystyyn kun Metsoa hakattiin niin olisi Mankinenkin selvinnyt ilman iskua.
 

J.Grönvall

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Newcastle United, Philadelphia Eagles
Olihan se tiukka vääntö. Tapparan fanina tietysti vähän harmittaa tappio, varsinkin kun on vankka usko, että rankuilla pinna olisi saatu Tampereelle. Ja olisihan se kiva voittaa SaiPa yhden kerran.

Kolmas erä hämmästytti myös minua. Tasoitusmaalin jälkeen ajattelin, että Tappara edelleen pyrkisi nostamaan tempoa ja kääntämään painopisteen SaiPan päätyyn mutta aika varovaista se molempien pelaaminen lopulta oli. Peluutusta tosiaan tiivistettiin mutta sehän on Rautakorven uraa seuranneille ihan tuttua kauraa, hän antaa paljon kuormaa parhaille pelaajille.

SaiPa oli aika pitkälle sitä mitä odotinkin, työteliästä ja sinnikästä pystysuunnan jääkiekkoa. SaiPahan pelaa aika perinteisillä teemoilla ja hyvin näyttää peli kulkevan. Hieman paremmilla palikoilla joukkue olisi todella vaarallinen, nyt jää väkisin vielä se mielikuva, että esim. ykkösketjun taidot vähän loppuvat kesken, kun pitäisi pistää naula arkkuun. Onneksi peli ja aika näyttävät miten SaiPa tässä suhteessa pärjää.

Tapparasta nousi esiin ainakin Jannik Hansen, joka oli todella huono matsin alkupuolikkaalla ja sen jälkeen sitten paransi sen verran ettei erottunut mitenkään. Se mistä Barkov joutui ottamaan koukkausjäähyn oli kyllä suoraan jostain Kummelin lätkäparodiasta. Ensin ajaa Barkovin pystyyn sinisellä ja jäästä vielä huitaisee SaiPan jätkän melkein läpi :D "Hi, my name is Jannik Hansen, and I play ice hockey in Vancouver Canucks".

SaiPa otti paljon jäähyjä ja Tappara olisi voinut kääntää pelin niissä, nyt onneksi edes piste tuli sen ansiosta. Kovaa painimista peli oli mutta en minä kyllä oikein päässyt Kisapuiston yleisön kanssa samalle aaltopituudelle niiden huutojen kanssa :) Jossain vaiheessa kaikki olisi pitänyt viheltää jäähyiksi.

Jos tauolta tultaessa lähtötilanne on tämä, niin kyllä Tapparan voi odottaa nostavan sijoitustaan, vaikka paljon toki duunia vaaditaan edelleen. Ei peli lähelläkään valmista ole. Silti, tasakentällisin on tainnut mennä neljässä pelissä kaksi omiin (tai kolme, jos tämä jatkoaikamaali lasketaan). Pirun hyvinhän se on.

PS. Jos Murmeli jaksat tuollaisesta provoilla, niin luulisi, että se Mark Leen taklaus pelin alussa olisi myös saanut verenpaineesi nousemaan. Kyllä se Mäntylä antaa kipua mutta takaisinkin tulee ihan kiitettävästi. Eikä kaveri valita koskaan!
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Hitto, oli varmasti paras SaiPa - Tappara, mitä olen Kisapuistossa todistanut. Molemmat pelasivat hyvin, eikä lepsuiluun ollut varaa. SaiPa vei kaksi pistettä ansaitusti, kolmannen erän hallinnalla kolmekaan ei olisi ollut vääryys. Tuomarit olivat hyviä läpi pelin, niihin ei kumpikaan kaatunut. Kiitos SaiPa!
 

Nwoke

Jäsen
Suosikkijoukkue
SAINTS salibandy, Spiral-liiga, Tampere
Jos nyt unohdetaan Tapparan estopeli ja keskitytään tähän yhteen tapaukseen. Tuukka Mäntylää ei edelleenkään kiinnosta vastustajan terveys pätkääkään.

Tänään tämän sai huomata Jesse Mankinen, jonka titaaninen pää kuitenkin kesti kohtelun.

Jäähyähän tästä ei tuomittu.

Tasapuolisuuden nimissä voisit kaivaa toisen erän tilanteen, jossa Mäntylää taklataan selkästi kyynärpäällä päähän, mutta jäähyä tilanteesta ei SM-liigan erinomaisen linjan mukaisesti tullut, koska Mäntylä ei jää tilanteessa syömään lunta. Urho-kaksikkokin tilanteen huomasi ja ihmetteli hiukan ettei rangaistusaition ovi auennut.

Viimeistä erää en nähnyt, mutta muuten Tapparalta kaksi ekaa erää oli todella vahvaa 5-5-pelaamista, jota tosin hieman sekoitti muutama mm. Peltolan ottama jäähy jotka olivat seurausta liiasta innokkuudesta. Torjunnat eivät kyllä kertoneet aivan oikeaa kuvaa noista kahdesta erästä.

Hansen nyt näytti samanlaiselta surffailijalta kuin kotipelissäkin, mutta tällä kertaa ilman tehoja. Kyllä peli-ja luistelukunto näyttäisi olevan vielä pahasti hakusessa.
 

Murmeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Vancouver Canucks
Tasapuolisuuden nimissä voisit kaivaa toisen erän tilanteen, jossa Mäntylää taklataan selkästi kyynärpäällä päähän, mutta jäähyä tilanteesta ei SM-liigan erinomaisen linjan mukaisesti tullut, koska Mäntylä ei jää tilanteessa syömään lunta.
Luonnollisesti sen voin tehdä. Osaatko vinkata missä kohtaa peliä tämä tapahtui?

Mitä tulee näihin kommentteihin kakkossijan juhliminen vs. vittuuntuminen cheap shotista.. En tapaa juhlia mitään tässä vaiheessa kautta vaikka loistava alku hyvältä tuntuukin. Mankista me kuitenkin tarvitaan vielä kauden jäljelläolevissa 39:ssä pelissäkin + mahdolliset pudotuspelit. Onneksi ei tällä kertaa loukkaantumista tapahtunut.

Sitä en kyllä ymmärrä, miten tuota lyöntiä voidaan väheksyä ja antaa sille oikeutus siksi, että Mankisen maila kävi Metsolan patjoissa.
 

obi-wan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hammarby IF, HC Andersen, HC Jatkoaika
Jos nyt unohdetaan Tapparan estopeli ja keskitytään tähän yhteen tapaukseen. Tuukka Mäntylää ei edelleenkään kiinnosta vastustajan terveys pätkääkään.

Tänään tämän sai huomata Jesse Mankinen, jonka titaaninen pää kuitenkin kesti kohtelun.

Jäähyähän tästä ei tuomittu.

Hyi kauheaa. Kehtasi mennä huitaisemaan Metsolan patjoja naputellutta Mankista hanskalla. Aaltokin murjoi Salcidoa minkä kerkiää. Onneksi vastaavaa ei nähdä pakkien toimesta kuin äärimmäisen harvoin.

Harmi, ettei Murmeli pysty muiden saipalaisten tavoin nauttimaan voitosta vaan keskittyy pelkästään vastustajan kritisointiin, kun SaiPalla kerrankin olisi aihetta juhlaan.

Aa, hyvä että Murmeli otit tilanteen esille, meinasi unohtua. Jos nyt otat värilasit pois silmiltä, niin Saipallehan tuosta olisi kuulunut jäähy. Parikin keltamustaa hakkasi Metsolaa patjoille vielä noin minuutin sen jälkeen kun kiekko oli jo Metsolan hallussa. Kuvastaa hyvin tuomarilinjan paskuutta, että kyseidestä koiruudesta aloitusta ei viety edes keskialueelle vaan Saipa sai jatkaa YVn pyörittämistä hyökkäysalueelta.

Pelkästään tuo Tuukan tilanne, ei mietitä saiko Tuukka kyynärpäästä joskus aiemmin yms, niin 2+10 päähän kohdistuneesta olisi kuulunut, ei epäilystäkään. Tuo tulkitaan taklaukseksi, takaa luistellen nyrkillä vauhdista päähän.

Mitä muulloin tapahtui ei ole relevanttia.

Ja muuten vinkkinä, kiekkopelissä ei kaksi rikettä nollaa toisiaan. Tuntuu olevan joidenkin ajatusmalli
 

Keltainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
Tuossa kun olisi kentällä ollut mies meiltä Hakalista, niin se olisi ollut Mäntylällä turpareissu.
 

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
Tuukka veti Mankista sääntöjen vastaisesti, mutta jos unohdan SaiPa-lasit, niin juuri noin pitää toimiakin silloin, jos vastapuolen pelaaja hakkaa mailalla oman maalivahdin patjoja. Siihen tullaan silloin väliin riittävällä voimalla, ja samalla näytetään muille, että "meidän maalivahti on koskematon". HIFKissä pelatessaan Markus Kankaanperä oli esimerkki pelaajasta, joka tuli kyllä kiitettävällä aggressiivisuudella puolustamaan omaa maalivahtia, jos vastustajan hyökkääjät olivat iholla liikaa.
 

Borre

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Tuukka veti Mankista sääntöjen vastaisesti, mutta jos unohdan SaiPa-lasit, niin juuri noin pitää toimiakin silloin, jos vastapuolen pelaaja hakkaa mailalla oman maalivahdin patjoja.

Juuri näin.

Kyllähän tuosta olisi jäähyn voinut viheltää, mutta en edelleenkään näe tuossa mitään poikkeuksellista. Maalin edessä pakit ja hyökkääjät antavat välillä rajusti nyrkkiä ja mailaa erityisesti silloin, kun omaa maalivahtia koputellaan.
 

obi-wan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hammarby IF, HC Andersen, HC Jatkoaika
Voihan noihin tilanteisiin takaa tulla muutenkin kuin nyrkki päähän-taktiikalla. Heittää jäähän tms. Olisi pikkasen reilumpaa
 

J.Grönvall

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Newcastle United, Philadelphia Eagles
Ja muuten vinkkinä, kiekkopelissä ei kaksi rikettä nollaa toisiaan. Tuntuu olevan joidenkin ajatusmalli

Kuten näyttäisi hurskastelukin olevan. Kummasti taas Mäntylän toiminta saatiin framille tilanteessa jollaisia tulee varovasti arvioiden satoja kaudessa. On se raaka jätkä.

Mutta joo, leima on lyöty ja sillä mennään. Tätä se viihdeteollisuus on.
 

Juze

Jäsen
Kyllähän se Leen taklaus Mäntylään oli ottelun selvin viheltämättä jäänyt tilanne; ryntäys, kyynärpäätaklaus tai päähän kohdistunut - vara valita. Taisi olla toisessa erässä(?) Tapparan puolustussinisen tuntumassa.
 

kepardi

Jäsen
Onpa mitättömästä asiasta saatu iso haloo aina Saipan otteluraporttia myöten. Ronskistihan Mäntylä tilanteeseen tuli, mutta mitä kauheaa tilanteesta sitten seurasi? Mankinen laittoi kypärän päähän ja lähti vaihtoaitioon. Jos Saipan pakki olisi syyllistynyt vastaavaan, niin veikkaan että ei olisi ylittänyt uutiskynnystä.
 
Suosikkijoukkue
Tampereen TAPPARA
Heh, on tämäkin sitten nähty. Kusipääkiekon lanseeraajat itkevät täällä kuorossa kuinka meidän metrin mittainen Patukka hoitaessaan tonttiaan kiusaa isompiaan?! Olkaa tyytyväisiä kahteen pisteeseen ja nauttikaa menestyksestänne!
 

Daywalker-75

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, JäKi
Heh, on tämäkin sitten nähty. Kusipääkiekon lanseeraajat itkevät täällä kuorossa kuinka meidän metrin mittainen Patukka hoitaessaan tonttiaan kiusaa isompiaan?! Olkaa tyytyväisiä kahteen pisteeseen ja nauttikaa menestyksestänne!

JEP!

Peli on päättynyt ja voitimme sen.
Eiköhän anneta tämä ketju jo kuolla...
 

xkouhiax

Jäsen
Suosikkijoukkue
Panthers
Pelkästään tuo Tuukan tilanne, ei mietitä saiko Tuukka kyynärpäästä joskus aiemmin yms, niin 2+10 päähän kohdistuneesta olisi kuulunut, ei epäilystäkään. Tuo tulkitaan taklaukseksi, takaa luistellen nyrkillä vauhdista päähän.

Mitä muulloin tapahtui ei ole relevanttia.

Ja muuten vinkkinä, kiekkopelissä ei kaksi rikettä nollaa toisiaan. Tuntuu olevan joidenkin ajatusmalli

Kummasti kukaan teistä saipa-faneista ei ole kommentoinut sitä, että kaksi saipalaista meni hakkaamaan Metsolaa, vaikka kiekko oli jo hallussa. Tää on just tätä puusilmäsyyttä, että omat pelaajat ei tee ikinä mitään väärin, mutta sitten kun vastustajan sikailija käy lyömässä, niin pitäs suunnilleen antaa elinikäinen pelikielto. Oletteko ikinä kuulleet syy - seuraus -suhteesta? Jos meet grillijonossa sorkkimaan jonkun toisen ruokia, niin on hyvin todennäköstä, että saat ankarasti turpaan sen jälkeen.
 

Frank. B

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Devils
Kummasti kukaan teistä saipa-faneista ei ole kommentoinut sitä, että kaksi saipalaista meni hakkaamaan Metsolaa, vaikka kiekko oli jo hallussa. Tää on just tätä puusilmäsyyttä, että omat pelaajat ei tee ikinä mitään väärin, mutta sitten kun vastustajan sikailija käy lyömässä, niin pitäs suunnilleen antaa elinikäinen pelikielto. Oletteko ikinä kuulleet syy - seuraus -suhteesta? Jos meet grillijonossa sorkkimaan jonkun toisen ruokia, niin on hyvin todennäköstä, että saat ankarasti turpaan sen jälkeen.

Miun mielipide tähän on, että tässä kritisoidaan enemmänkin paskaa tuomarointia koko pelin ajan, ennemmin kuin tapparan "sikailua". Niitä otetaan vain esimerkeiksi miksi ei pilli soi...

Tapparalta jäi muutama selkeä estämis/kampitus jäähy viheltämättä, minkä seurauksena ei enään pilli soinut kumpaankaan suuntaan. Aivan hirveän näköistä toimintaa.

Sitä mie en ymmärrä miksi Rautakorpi rupesi aukomaan naamaansa lehdistötilaisuudessa siitä kun Pexi haukkui tuomarit. Rautakorpi yleensä on ensimmäisenä avautumassa näistä asioista, mutta taisi tappio kiukuttaa sen verran.

Tuomaritarkkailija on varmaan silittänyt Laaksosen Tompan päätä, ja sanonut että: "ei se mitään, onneksi ei oltu Venäjällä pelaamassa."
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Pitää nyt tulla vielä tuon VOITTO-OTTELUN jälkeen itsekin ölisemään tuosta Mäntylän tempusta. Olen itse mirasanen kanssa samoilla linjoilla vaikka kuinka laitan vahvempaa värilasia naamalle: mielestäni Mäntylä teki ihan oikein kun meni maalivahtiaan puolustamaan, siinä hommassa saa antaa vähän kovuutta. Nyt ylti sitten pygmin kädet sitten majakka-Jesseä (177cm) päähän ja kypäräkin lensi, olihan se aika raju tirvaisu joo ja ois voinu ehkä jotenkin toisinkin hoitaa mutta en nyt lähtis Tuukkaa tommosesta ristiinnaulitsemaan.

Tossa tilanteessa kiekko jäi jonnekin Metsolan patjan alle, ei ollu mitenkään Metsolan hallussa joten jos riittää pokkaa niin tietenkin sitä mennään sorkkimaan sieltä maaliin, ihan niinku Mankinen ja Salcido teki. Ja tietenkin vastustajan pakit tulee silloin päälle, ihan niinku Mäntylä ja Aalto teki. Tämmöstä jääkiekon pitääkin olla eikä mitään nyhväilyä ja hieromista.
 

Derrick

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Oletteko ikinä kuulleet syy - seuraus -suhteesta? Jos meet grillijonossa sorkkimaan jonkun toisen ruokia, niin on hyvin todennäköstä, että saat ankarasti turpaan sen jälkeen.

Jep, näinhän kävi tuossa Peltonen-SBA tapauksessa. HIFK tökki aikansa kunnes Tomekilla keitti.

Ja kyllähän tuo Jukan avautuminen kertoo pitkälti siitä mitkä on painetaso Tapparassa just nyt. Joukkuetta on vahvistettu erittäin paljon mutta kuitenkin joukkueella ei ole heittää neljää kenttää peliin. Jos liigan taso olisi kovempi noutaja olisi jo tullut.
 

Daywalker-75

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, JäKi
Pitää nyt tulla vielä tuon VOITTO-OTTELUN jälkeen itsekin ölisemään tuosta Mäntylän tempusta. Olen itse mirasanen kanssa samoilla linjoilla vaikka kuinka laitan vahvempaa värilasia naamalle: mielestäni Mäntylä teki ihan oikein kun meni maalivahtiaan puolustamaan, siinä hommassa saa antaa vähän kovuutta. Nyt ylti sitten pygmin kädet sitten majakka-Jesseä (177cm) päähän ja kypäräkin lensi, olihan se aika raju tirvaisu joo ja ois voinu ehkä jotenkin toisinkin hoitaa mutta en nyt lähtis Tuukkaa tommosesta ristiinnaulitsemaan.

Tossa tilanteessa kiekko jäi jonnekin Metsolan patjan alle, ei ollu mitenkään Metsolan hallussa joten jos riittää pokkaa niin tietenkin sitä mennään sorkkimaan sieltä maaliin, ihan niinku Mankinen ja Salcido teki. Ja tietenkin vastustajan pakit tulee silloin päälle, ihan niinku Mäntylä ja Aalto teki. Tämmöstä jääkiekon pitääkin olla eikä mitään nyhväilyä ja hieromista.

Samalla lailla Giliatikin mouhii vastustajaa, joka uskaltaa ronkkia kiekkoa Hatun patjoista.
Kohta tässä lajissa ei saa enää tehdä mitään!
Nytkin jo käännetään selkää laidoissa, jotta vastustaja ei voi taklata. Jätetään useassa selkeässä paikassa taklaamatta. Kun/jos vastustaja jää maahan makaamaan, niin napsahtaa 5+20. Tappelukielto on ollut kauden alusta asti tämän benmuurin takia, yms paskaa.

Tämä laji menee kohta rusettiluisteluksi, jossa pidetään vastustajaa kädestä kiinni
 

ultras

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara Tampere
Sitä en kyllä ymmärrä, miten tuota lyöntiä voidaan väheksyä ja antaa sille oikeutus siksi, että Mankisen maila kävi Metsolan patjoissa.

Luulin ensi alkuun tuon tilanteen esille nostamisen olleen jokin läppä. Ihan vakavalla pohjalla siellä ollaankin Youtube-videoineen. Sääli, se on sitä mitä tunnen sinua kohtaan tuosta tilanteesta, en suinkaan Mankista. Toivottavasti pääset tilanteen yli.

Kovasti uhosin ennen peliä olevan helppo peli. Eihän se niin mennyt. Peli oli ihan kelvollista vaikka SaiPa pääsikin kahden maalin karkumatkalle. Nieminen maalissa näytti jälleen pitkää nenää Tapparalle ja piti SaiPaa pystyssä loistavilla torjunnoilla. Tasoituksen jälkeen SaiPa vei miten lystäsi ja Tappara pakitteli tappion pelossa. Jatkoajalla sitten älyvapaata pelaamista ja SaiPalle lisäpiste.

SaiPa vaikutti kyllä aika ärhäkältä jengiltä ja luistin liikkui.
 

Murmeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Vancouver Canucks
Luulin ensi alkuun tuon tilanteen esille nostamisen olleen jokin läppä. Ihan vakavalla pohjalla siellä ollaankin Youtube-videoineen. Sääli, se on sitä mitä tunnen sinua kohtaan tuosta tilanteesta, en suinkaan Mankista. Toivottavasti pääset tilanteen yli.
Sääli on sairautta.

Pidän pääni tässä tilanteessa. En kritisoi sitä, että Mäntylä tuli tilanteeseen pitämää oman maalivahtinsa puolia. Olen kuitenkin hämmäsynyt siitä yleisestä hyväksynnästä minkä nyrkinisku päähän takaviistosta on täällä saanut. Mikäli Mäntylä olisi vaikka heittänyt puoli nelsonilla Mankisen jäihin tms olisi tilanne ollut aivan eri.

Toivottavasti Metsolalle ei jäänyt traumoja Mankisen ja Salcidon teloitusyrityksistä.
 

Setämies

Jäsen
Jep, näinhän kävi tuossa Peltonen-SBA tapauksessa. HIFK tökki aikansa kunnes Tomekilla keitti.

Ja kyllähän tuo Jukan avautuminen kertoo pitkälti siitä mitkä on painetaso Tapparassa just nyt. Joukkuetta on vahvistettu erittäin paljon mutta kuitenkin joukkueella ei ole heittää neljää kenttää peliin. Jos liigan taso olisi kovempi noutaja olisi jo tullut.

Hyvät naiset ja herrat, tässä on ketjun ylivoimaisin viesti!

Kai se Jukka "avautuu" jos siellä vihjaillaan että "Tappara kahvasi koko pelin" tms.

Sitten tämä viimeinen lause, huhhuh. "Jos liigan taso olisi kovempi" :D "Jos Saipa pelaisi NHL:ää", "Jos Venäjä laittas ydinkärjen Suomeen".

Ensimmäiseen kahteen lauseeseen en viitsi ottaa kantaa. Ei ois varmaa pitäny laittaa mitään tämmöseen väsyneeseen provoon. Menkööt.
 

J.Grönvall

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Newcastle United, Philadelphia Eagles
Sitten tämä viimeinen lause, huhhuh. "Jos liigan taso olisi kovempi" :D "Jos Saipa pelaisi NHL:ää", "Jos Venäjä laittas ydinkärjen Suomeen".

Jos SaiPa olisi Tappara niin sillä olisi jo ainakin 12 Suomen mestaruutta! Harmi, kun tämä taso nyt on mitä on, SaiPakin toisena sarjassa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös