La 29.9.2012 Jokerit - HPK

  • 25 982
  • 75

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Joo-o, kuulin välillä väliaikatuloksia ja ihmettelin kotiin tullessa, että lukemat ei revenneet pahemmiksi. On tämä vaan jännittävä ottelupari, voi pojat.

Karlssonin en olisi uskonut ihan näin hehkutettuun suoritukseen heti, mutta kyllä kaveri näytti miksi valittiin maailman parhaaksi. Alen ei ottanut taaskaan jäähyjä, muutenkin Kerholla suhteellisen vähän rangaistuksia. Kiinnostava pointti on se, miten Järvinen pelasi? Järkevä veto Seliniltä vaihtaa veska tuohon kolmanteen erään. Tärkeää saada edes vähän peliaikaa ja seuraavaan matsiin sitten vaikka Järä heti kärkeen luukulle. Kyllä tää tästä.

Edit: Ja olihan siellä Rita pisteillä. On se perkele. Laitilan kanavarkaat, me like!
 

Drygin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Minnesota
Jokerit hallitsi taas täysin peliä lukuunottamatta toista erää joka oli aivan kamalaa kiekkoa. Väänänen, Nordlund, Lindell menettivät kiekkoja solkenaan omalla alueella.

Tuohon ykköskenttään pitäisi kyllä laittaa ihan joku muu kuin tulikuuma Moses, joka menee täysin hukkaan tuossa ketjussa missä Filppulan veljekset syöttelevät toisilleen ja Moses jää kerta toisensa jälkeen ilman syöttöä ja joutuu ajamaan pienenä maalille ja tähän rooliin sopisi aivan eri pelaajatyyppi.

Dehneriltä aivan hirveä peli, miksi se jokaikinen kerta koittaa viedä kiekon vastustajan päätyyn ja menettää sen siellä eikä laita vain helppoa avaussyöttöä hyökkääjälle.

Kohtalainen suoritus Jokereilta ja 5-1 voitto johon pitää olla kyllä tyytyväinen mutta paljon parannettavaa jäi tästä pelistä.

Erik Karlsson oli aivan huikea, uskomaton kaveri. Suoraan lentokonejaloilla peliin ilman yhtäkään virhettä ja huikeaa siniviivapelaamista sekä avaussyötöt napsuivat joka kerta lapaan.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Pelasiko muuten ketään singlenä Jokereiden voittoa? Olisi kiva tietää ketä uskalsi panostaa eniten?

Jokereilla yleisöä yli 10 000 Kerhon matsissa. Hieno homma, vaikka varmaan Hjallis kironnut kun Kerho laitettu pelaamaan weekendiksi. Tuohon ns.seksikkäämpi vastustaja niin halli olisi ollut täynnä.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Kai tuosta Karlssonista voi sanoa että oli ihan jees tuo miehen debyytti Jokereissa ja SM-liigassa, ei vaan olihan tuo huikea suoritus kun ottaa huomioon että jätkä tuli käytännössä suoraa lentokentältä pelaamaan. Kuinkahan huikeaksi tuo kerkeääkään kun pääsee vielä paremmin sisään joukkueeseen. Vaikka esitin vastalauseen hankinnasta jos vaihtoehdot oli Bergenheim vs Karlsson niin kyllä tuo Karlsson on ainakin ensimmäisen pelin perusteella todettava hyväksi hankinnaksi (no ei kai kukaan epäillyt pelillisen tason riittävyyttä, mulla ainakin oma jätkä vs ulkoa tullut keikkailija oli periaatteen takana) ja Kekäläiselle sekä Jarkko Ruudulle sulka hattuun hienosta hankinnasta. Karlsson on todellinen supertähti. Tänään näytti puolustaminenkin kiinnostavan, tai ainakaan miehet ei hukkuneet, toisaalta Karlsson oli niin kiekkovarma että ei tarvinnut hirveästi puolustaa kun mies oli kentällä. Tulee tekemään huikeat pisteet niin pitkään kuin täällä viihtyy.

Mitä peliin muuten tulee niin Kerho oli totutun helppo vastustaja ja numerot olisi voineet olla Jokereille paljonkin isommatkin jos kolmannessa erässä ei olisi rakenneltu vain kuukauden highlight maalia. Valle hakee edelleen omaa peliään, mutta Illu on huikeassa vedossa pelatessaan veljensä kanssa samoin Moses on erinomainen tuossa rinnalla - todella loistava hankinta tämäkin Keklulta. Nelosen Lamberg pelaa itseään fanien suosikiksi, näätätaustasta huolimatta. Kaiken kaikkiaan loistava lauantai peli ja hallissa oli hauskaa. Jäätytöt ja Cheer Up team tuo välillä niin paljon silmäkarkkia että ei tiedä minne katsoisi. :P
 

Kyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicansin ja Bruinsin tv-mainokset.
Perinteinen parempi voitti. Yllättävän tunteeton ja siisti ottelu näiden kahden joukkueen välillä, ei jälkinahinoita, ei sikailiuja, ei juuri mitään extraa.

HPK:n olisi ehdottomasti pitänyt onnistua hyödyntämään 5-3 yv. 3-1 maalin kohdalla nitkahti ja ottelu oli pelattu. Tolvasen piikkiin menee mielestäni tuo osuma sekä 4-1. Muutamia huomioita:

- Karlsson oli komeasti läsnä ja tuntui olevan myöskin aina oikeassa paikassa, vaikka joukkueesta tai pelikirjasta ei varmastikaan juurikaan tietoa.
- Saatanan Moses. Paha pelaaja vastustajalle
- Seliniltä fiksu reagointi vaihtaa Järvinen, olisipa vaihtanut jo 3. jälkeen. Järä pelaakin seuraavat 4 peliä putkeen.
- JP Jalon selostus on joskus väsyttävää, HPK rikkoo, tuomari ei ehtinyt nähdä tai huomannut, Jokerit rikkoo, rikkojan peli on värikästä tai muu kehuva adjektiivi.
- HPK hallitsi miedosti toista erää, mutta ei kuitenkaan päästy Kilpeläistä kovasti ahdistelemaan.
 
Suosikkijoukkue
Kalpa
Karlssonin en olisi uskonut ihan näin hehkutettuun suoritukseen heti, mutta kyllä kaveri näytti miksi valittiin maailman parhaaksi.

Vielä on pojalla matkaa Sami Vatasen suorituksiin. Siis paljon huonommin joutuu Karlsson pelaamaan, että putoaa Vatasen tasolle. Uskomaton kiekkovarmuus kaverilla, kun pääsee vertaamaan SM-liiga tasoon. Ylivoimaisuus ei ole aina huono asia, varsinkaan yksilöiden kohdalla, kun ne luovat taidetta jäällä.
 

vaihtomiäs

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Jotenkin yllä mainittuun lisäisin sen että selostajan ja kommentaattorin mielestä HPK pelas ekan erän hienoa jääkiekkoa, sitte kun rupes ropisemaan omissa niin se hieno muuttui itseääntoistavaksi ja muutenkin paskaksi. Mutta se siitä. Turpaan tuli niin että sattuu!
 

Frank McKee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, T. Arima
Telkusta kattelin pelin kerrankin ilman hirveempiä häiriötekiöitä (tenavat).

Ajattelin illan peliin keskittyä pelkästään Karlssonin seuraamiseen mutta muutama muukin psti silmään siinä sivussa;
Mm. Teräväinen paransi hieman tasoaan alkukauden otteistaan, Spang hyvässä ja huonossa, Eronen ja tasaisesti jo lähes kulttihahmoksi noussut Alen.

Erik Karlsson.
Ensimmäisen pelin SM-liigaa tv:n kautta nähneenä täytyy sanoo et on perkele huikee peluri.
Ilman virheitä koko peli, maali ja pari sooloa joista jollakin valmentajalla vois nousta hiukset pystyyn että ei alimpana pojat näin.
Itseluottamus.
Jätkällä on 120% itsdeluottamus omaan tekemiseen, nuppi on kunnossa nuorella jätkällä sekä fysiikka.
Luistelu, liuku ja pelin luku. Syötöt lapaan. Ja kaikki kunnia kummallekkin sekä Filarille että Erikille hänen ekaan maaliin SM-liigassa.

Karlssonia en ole päässyt näkemään ku yhden pelin änärissä mutta olihan suoritus tänään se mitä hehkutettiin.
Ootellaan kuhan kaveri pääsee kuntoon.

Ei mulla muuta...
 

charger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Puree! , Україна
Pakkohan tätä oli vielä tutkia.

Kerhon voiton todennäköisyys Areenalla runkosarjassa:

  • Mestaruuskausilla 50%
  • Pronssikausilla ~10%

Ei toi nyt niin paha oo.
 

Crank

Jäsen
Yön ja päivän vertaaminen toisiinsa on liian mieto ilmaus, jos vertaa HPK:n ja Jokereiden ylivoimia keskenään. Oliko Kerholla 5-3:lla ehkä kaks vetoa Kilpeläisen paidan logoon, kun taas Jokerit tulitti 11 sekunnissa kiekon häkkiin. Kyllä tais olla perinteisesti huonot housussa jo ennen peliä. On se uskomatonta, miten kaudesta toiseen, kokoonpanosta huolimatta, Areenasta ei jää mukaan muuta ku paha mieli.
 

vaihtomiäs

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Tuotahan tuossa jo aijemmin ihmettelin... Valmentajat vaihtuu + iso osa joukkueesta vaihtuu, silti sama Hartwall peikko on ja pysyy... Onhan siellä kirkkaammat valot ja onhan siellä enemmän väkeä lehtereillä, mutta silti... Meillä on vaihtunut tyyliin 80% jengistä ei pitäis enää vanhojen peikkojen olla harteilla!!!
 

Hasse

Jäsen
Suosikkijoukkue
Arsenal, Hertha BSC, HIFK
Pelasiko muuten ketään singlenä Jokereiden voittoa? Olisi kiva tietää ketä uskalsi panostaa eniten?

Jokereilla yleisöä yli 10 000 Kerhon matsissa. Hieno homma, vaikka varmaan Hjallis kironnut kun Kerho laitettu pelaamaan weekendiksi. Tuohon ns.seksikkäämpi vastustaja niin halli olisi ollut täynnä.

10 000 katsojaa on täyttä roskaa. Istuin alakatsomossa 108:ssa ja katselin hallia niin ihmettelen jos paikalla oli 8000 ihmistä. Pohjoinen yläkatsomo oli täysin suljettu ja täten koko yläkatsomo kaarteinen tyhjä. Samoin alhalla oli jokapaikassa tyhjiä penkkejä sielä täällä. Tietysti myydyt liput ja katsojamäärä on täysin eriasia mutta kyllä tilaa oli paljon.

Pakko antaa arvostusta eteläpäädyn fanikatsomolle. Koko ottelu ihailtavaa kannatusta ja mekkalaa. Fanipaidat ja värit kunnossa, kaikin puolin hieno meininki. Huvittavinta oli edessä istuneet venäläiset jotka olivat täysin myytyjä jokereista ja huusivat venäjäksi jotain jokereilta kuulostavaa vähän väliä. Muutenkin edellisestä visiitistä aikaa niin pakko kehua myös ravintoloiden toimintaa. Bissen saa nopeasti, sen saa juoda alas istuneena ja kerkeää vielä takaisin ennen erän alkuakin. Ja niin, on se Karlsson kova. Kaveri tullut tälläiseen tilanteeseen ja sitli täysin erilainen kuin kukaan muu. Millainenhan on kun pääsee rytmiin.
 

Varis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KiVa, EK65
10 000 katsojaa on täyttä roskaa. Istuin alakatsomossa 108:ssa ja katselin hallia niin ihmettelen jos paikalla oli 8000 ihmistä. Pohjoinen yläkatsomo oli täysin suljettu ja täten koko yläkatsomo kaarteinen tyhjä. Samoin alhalla oli jokapaikassa tyhjiä penkkejä sielä täällä. Tietysti myydyt liput ja katsojamäärä on täysin eriasia mutta kyllä tilaa oli paljon.
Kyllä siellä se kymppitonni oli. Olin matsin alussa varma, että tepsimatsin lukemat menee rikki, mutta vähän näköjään jäätiin silti. Yläkatsomosta näkee aika hyvin koko hallin ja ei sieltä kyllä sinistä juuri näkynyt, kuin juuri siellä yhdessä päädyssä, johon menee ehkä 1000 ihmistä.

Joku näppärä voisi laskea Kerhon maalieron Areenalla Jokereita vastaan. Voisi olla aika hauska lukema, kun tuntuu että viime vuosina ainakaan matsit eivät ole olleet numeroidenkaan valoissa ihan tasaväkisiä.

Mulla jäi vähän auki, että oliko se kolmannen erän isät vastaan pojat-pyöritys Kerhon huonoutta vai Jokereiden hyvyyttä. Minkään puolustuksen ei pitäisi auketa jatkuvalla syötöllä tuohon tapaan, mutta toisaalta siellä oli melkoisia maestroja pyörittämässä peliä. Hyvää viihdettä yhtä kaikki. En yhtään ihmettele, että näissä peleissä Oransseja paitoja saa etsiä aika tarkkaan.
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
En yhtään ihmettele, että näissä peleissä Oransseja paitoja saa etsiä aika tarkkaan.
Omasta mielestäni on lähinnä säälittävää, että HPK:n faniporukka ei enää järjestä reissuja Hartwallille, koska "siellä tulee kuitenkin turpaan". No, niin varmaan tuleekin, mutta onpa vitun hieno asenne! En sitten tiedä, onko kyseinen laini huoneentauluna HPK:n kopissa, mutta samansuuntainen, alistunut asenne tuntuu olevan Ilmalan jäällä aina - riippumatta siitä, mitä nimiä pelipaitojen selässä on.
 

Röynä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Boston Bruins, AIK
Pelasiko muuten ketään singlenä Jokereiden voittoa? Olisi kiva tietää ketä uskalsi panostaa eniten?

En liiemmin vedonlyöntiä harrasta, mutta Kerhon vieraillessa Areenalla laitan rahat tiukasti ykköselle. Tällä kertaa tosin vain 50 euron sijoituksella mutta investointi osoittautui kannattavaksi, kuten aina ennenkin.
 

Swearengen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fortress Europe, turvattomat tilat
Kyllä siellä se kymppitonni oli. Olin matsin alussa varma, että tepsimatsin lukemat menee rikki, mutta vähän näköjään jäätiin silti. Yläkatsomosta näkee aika hyvin koko hallin ja ei sieltä kyllä sinistä juuri näkynyt, kuin juuri siellä yhdessä päädyssä, johon menee ehkä 1000 ihmistä.

Jep. Omiin silmiin näytti n.11k tuvalta ja olinkin yllättynyt - sekä hieman pettynyt - kun katsojia olikin vain se kymppitonni. Jos Areenassa olisi ollut nimim. Hassen väittämä 8000, niin paljon tyhjemmältä olisi katsomot näyttänyt.

Kun Världens bästa Karlsson räväytti ranteella 1-0, niin kaikki tiesivät, että Jokerit voittaa matsin. HPK jaksoi kuitenkin ihmeen hyvin sinnitellä vastaan 2 erää.
 

Varis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KiVa, EK65
Joku näppärä voisi laskea Kerhon maalieron Areenalla Jokereita vastaan. Voisi olla aika hauska lukema, kun tuntuu että viime vuosina ainakaan matsit eivät ole olleet numeroidenkaan valoissa ihan tasaväkisiä.
Sain statistiikat yksityisviestinä. En ole ihan selvillä säännöistä niiden julkaisua koskien, joten jätän ansiokasta työtä tehneen tilastoniilon nimettömäksi.
hieno mies kirjoitti:
Maaliero Jokerit 156 - HPK 68. Joukkoon laskettu kaikki matsit Areenalla.

29.09.2012 17:00 Jokerit - HPK 5-1
SM-Liiga 2011/2012
13.01.2012 18:30 Jokerit - HPK 7-0
20.09.2011 18:30 Jokerit - HPK 6-0
SM-Liiga 2010/2011
26.02.2011 18:30 Jokerit - HPK 4-1
25.11.2010 18:30 Jokerit - HPK 3-0
SM-Liiga 2009/2010
2010-01-09 17:00 Jokerit - HPK 3-0
2009-12-05 17:00 Jokerit - HPK 2-1
SM-Liiga 2008/2009
2009-01-03 17:00 Jokerit - HPK 3-2
2008-10-23 18:30 Jokerit - HPK 3-2
SM-Liiga 2007/2008
2008-02-21 18:30 Jokerit - HPK 4-3
2007-12-03 18:30 Jokerit - HPK 5-2
SM-liiga - Playoffs 2007
2007-03-31 17:00 Jokerit - HPK 4-0
2007-03-28 18:30 Jokerit - HPK 2-1 ja
SM-Liiga 2006/2007
2007-03-06 18:30 Jokerit - HPK 8-3
2006-12-01 18:30 Jokerit - HPK 7-2
SM-Liiga 2005/2006
2006-02-03 18:30 Jokerit - HPK 4-3
2005-11-18 18:30 Jokerit - HPK 1-3
SM-liiga - Playoffs 2005
2005-04-05 18:30 Jokerit - HPK 4-1
2005-04-01 18:30 Jokerit - HPK 5-3
SM-Liiga 2004/2005
2005-03-08 18:30 Jokerit - HPK 1-3
2004-12-04 17:00 Jokerit - HPK 4-3
SM-Liiga 2003/2004
2004-02-13 18:30 Jokerit - HPK 2-1
2003-11-17 18:30 Jokerit - HPK 3-3 ja
SM-Liiga 2002/2003
2003-02-14 18:30 Jokerit - HPK 5-4
2002-11-25 18:30 Jokerit - HPK 5-0
SM-Liiga 2002
2002-04-04 18:30 Jokerit - HPK 1-0
2002-03-31 16:00 Jokerit - HPK 3-2
SM-Liiga 2001/2002
2002-02-06 18:30 Jokerit - HPK 4-1
2001-10-30 18:30 Jokerit - HPK 4-4 ja
16.01.2001 Jokerit - HPK 7-3
21.09.2000 Jokerit - HPK 6-0
xx.xx.2000 Jokerit-HPK 7-0 (2. välierä)
18.1.2000 Jokerit-HPK 4-3
28.9.1999 Jokerit-HPK 5-2
24.2.1999 Jokerit-HPK 2-1
22.10.1998 Jokerit-HPK 4-3
20.1.1998 Jokerit-HPK 4-3
14.9.1997 Jokerit-HPK 5-4

Jokerit 156
HPK 68
 

Kennedy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Noutajat
En nähnyt peliä. En ollut paikalla. Mutta toivottavasti Kerho edes taisteli loppuun asti. Jotenkin tuntuu siltä, että Kerhon tulisi lähteä HWA:lle mentaliteetilla "vittu nyt taistellaan ja lampaita ei olla - tuli pisteitä tai ei.". Kun rekordi on mitä on, luo se luonnollisesti jokaikinen vuosi joukkueelle paineita suoriutua Areenalla. On Jokereilla kokoonpanossa sitten C-junnuja/änäritähtiä, peräsimessä HV tai kaikki tähdenkappaleet kohdillaan. Näin fanin väsynein lauantaisilmin tuntee itsensä voimattomaksi Areena-otteluiden kohdalla, koska vuosien varrella paikan päällä koetut matsit ovat olleet surkeita. Jopa se kuuluisa 2005-vuoden voittopeli, kun edellisellä työsulkukaudella käytiin ihan fanien kera todistamassa voittoa Areenalla Norosen ollessa Kerhon maalilla. Tuokin peli voitettiin enemmän Jokereiden huonouteen, kuin Kerhon hyvyyteen.

Ei tuo tulos 5-1 ketään yllätä. Odotetaan seuraavat 30 peliä ja toivotaan niistä voittoa tai kahta. Ai niin, tänäänhän ei tunnetusti Kerholla ollut peliä saati lätkää seurattu.. Ehkä taas tiistaina palataan pelaamaan pisteistä.

Btw. EK:n saaminen Jokereihin on kova temppu ja ennen kaikkea tekee hyvää liigalle. Toivottavasti ihastuttaa/vihastuttaa taidoillaan samalla mitalla kuin Senssin alakerrassa viime kausina. Huikee jannu. Yhtään Valtteria väheksymättä.
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Hieno ilta hallissa ja Eteläpäädyssä. Miinuksena toisen erän hyytyminen. Tsiigailin Ruotsin lehdistön kirjoituksia, joissa myös hehkutettin Karlssonia. Fanit siellä veikkaavat, että kuukauden päästä on back in Sweden. Voi olla, mutta nautitaan siihen saakka.

Hallille tuli eilen porukkaa, jotka käyvät vain harvoin siellä. Pelkästään positiivista palautetta matsista ja Eteläpäädyn menosta sain heiltä.

Torstaita ja juudasta odotellessa...
 

P.R. 33

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit & Colorado Avalanche
Pelasiko muuten ketään singlenä Jokereiden voittoa? Olisi kiva tietää ketä uskalsi panostaa eniten?
50 eurolla kahden maalin voittoa betsasin PAF:illa. 1,90 oli kerroin. Kyllä minulle on aina ilmainen raha kelvannut.

Itse pelistä samat kuin muillakin. Karlsson oli maaginen. Viimeisessä erässä kome-neljä vaihtoa meni jo kiusaamisen puolelle, niin karusellissa oli Kerho. Noissakin paikoissa pitäisi kylmästi iskeä maaleja eikä hauskuuttaa ja näperrellä maalipaikoissa. Kilpeläisellä oli taas parempi päivä. Elekieli heti alusta alkaen oli Eerolla sellainen, että tänään koppi tarttuu. Steve Moses on aivan uskomattoman hieno pelaaja ja pidän edelleenkin kiinni omasta veikkauksestani että tuo mies tekee 60 pistettä tällä kaudella, kunhan vaan pysyy tervenä.
 
Viimeksi muokattu:

Ben_D

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chris Simon
Viimenen erä oli muodollisuus joten eipä siihen kannata paljoo tuijotella. Tämänkin illan jälkeen ollaan kuuden sakissa (toisin kun vastustaja) ja meillä vielä matsi vähemmän kun edellä olevilla IFK:lla ja Kalpalla. Tiistaina Jypin kaatoon.

Karlssonin vikuroille plussaa. Arvostan.
 

BitterX

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FC Wacker, Punaportin vapaakaupunki
On nostettava hattua vastustajalle. Jokerit paransi jatkuvasti ottelun vanhetessa. Filppuloiden ja Moseksen ketjun ollessa jäällä oli jatkuvasti pelko perseessä - onneksi pystyin pidättelemään, sillä vaihtohousuja en ottanut mukaan. HPK oli hyvin mukana Tolvasen imaisemaan 4-1 maaliin asti, jonka jälkeen - siis kolmannessa erässä - nähtiin valitettavasti alistunutta paskaa. Tämä ei sopinut ottelun arvolle, koska HPK oli ihan hyvä tuohon asti.

Onhan tuommoinen hallikirous urheilukulttuurillisesti helvetin mielenkiintoinen ilmiö - harmi vaan, että tässä tapauksessa osuu omaan nilkkaan. Varmasti näitä löytyy muitakin maailmalta riittämiin: pitänee tehdä pientä harrastelijatutkimusta.

Tästä pitää antaa plussaa. Hymyilytti. Samalla toivotan Järvelän Juhan sekä muut keravalaiset 1.11. Rinkelinmäelle. Päädyn myös toteamaan, että 10 years and counting :)

Yllä oleva linkki siis iltalehteen.
 
Viimeksi muokattu:

Hasse

Jäsen
Suosikkijoukkue
Arsenal, Hertha BSC, HIFK
Jep. Omiin silmiin näytti n.11k tuvalta ja olinkin yllättynyt - sekä hieman pettynyt - kun katsojia olikin vain se kymppitonni. Jos Areenassa olisi ollut nimim. Hassen väittämä 8000, niin paljon tyhjemmältä olisi katsomot näyttänyt.


Pohjoinen yläkatsomo ja kaarteet kokonaan tyhjät (ei edes avattu ja alakatsomot eivät missään nimessä loppuun myydyt. Hallin kapasiteetti on n. 13,5k niin kyllä eilen jäätiin takuu varmasti reilusti alle 10. Harmi etten ottanut kuvaa kun nimim. Masculinen kanssa yleisömäärien liioittelusta keskustelimme aiemmin ja halillla olimme molemmat sitä mieltä ettei ole millään 10k tänään ja silti ilmoitus oli taas enemmän. Sama se, osalta ihan yhden tekevää paljonko yleisöä oli tai on missäkin. Peli oli lauantaina hyvää ja se riitti.
 

Kennel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Pohjoinen yläkatsomo ja kaarteet kokonaan tyhjät (ei edes avattu ja alakatsomot eivät missään nimessä loppuun myydyt. Hallin kapasiteetti on n. 13,5k niin kyllä eilen jäätiin takuu varmasti reilusti alle 10. Harmi etten ottanut kuvaa kun nimim. Masculinen kanssa yleisömäärien liioittelusta keskustelimme aiemmin ja halillla olimme molemmat sitä mieltä ettei ole millään 10k tänään ja silti ilmoitus oli taas enemmän. Sama se, osalta ihan yhden tekevää paljonko yleisöä oli tai on missäkin. Peli oli lauantaina hyvää ja se riitti.

Hallista puuttui siis ilmoitetun yleisömäärän mukaan 3500 henkeä, mikä on pirun iso luku. En nyt muista tarkkaan, mitkä yläkatsomot olivat suljettuina, mutta tuolta pystyy ynnäilemään katsomokapasiteetteja.

306 - 308
307 - 232
308 - 198
309 - 147
310 - 148
311 - 198
312 - 231
313 - 320

Katsomot 307-312 yhteensä 1154 paikkaa, eli kolmasosa puuttuvista katsojista.
Katsomot 306-313 yhteensä 1782 paikkaa, eli puolet puuttuvista katsojista.
 

Detritus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit-vuodesta 1972, KiVa.
Harmi etten ottanut kuvaa kun nimim. Masculinen kanssa yleisömäärien liioittelusta keskustelimme aiemmin ja halillla olimme molemmat sitä mieltä ettei ole millään 10k tänään ja silti ilmoitus oli taas enemmän. Sama se, osalta ihan yhden tekevää paljonko yleisöä oli tai on missäkin. Peli oli lauantaina hyvää ja se riitti.
Eli sinusta on yleisömäärän liioittelua, jos ilmoitetaan myytyjen lippujen määrä? Millä vitulla se "oikea" määrä lasketaan? Onhan tuota tehty joskus toisinkin päin, kysy vaikka Ässien edesmenneltä johtajistolta, joka sai tuomiot veronkierrosta.
Ajatteles, miltä Nordiksella näyttäisi, jos sieltä puuttuisi tuo 3500 katsojaa. Se on helvetin iso määrä tyhjiä penkkejä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös