La 29.12.2012 Jokerit-HIFK

  • 38 839
  • 105

Sturm

Jäsen
Suosikkijoukkue
1967
Saako avata jo?

Stadin derby, paikallismatsi, taistelu helsingistä.

Molemmat joukkueet viilettävät voittoputkissa kun Tvättas on napsinut täydet pisteet edellisestä kolmesta ottelusta, Jokerit taas ovat onnistuneet napsimaan myös kolme voittoa putkeen, tosin edellinen voitto heltisi vasta jatkoilla. Molemmat joukkueet pääsevät aloittamaan pelin varsin "epätuoreilla" jaloilla, kun edellisistä peleistä on n. 20 tuntia. Toivon todellakin että vauhtia ja tapahtumaa riitää ja että joukkueet saavat kunnon show:n käyntiin.


Jokerit top 5

Filppula 15+30
Moses 18+14
Karlsson 8+21
Teräväinen 7+12
Ruutu 7+9

HIFK top 5

Joakim Eriksson 11+11
Toni Söderholm 4+15
Eero Somervuori 9+8
Markus Granlund 5+9
Ville Varakas 3+11

Maalivahdit

JOK Eero Kilpeläinen 2,12 (91,72)
IFK Joni Ortio 2,12 (92,70)
 

DefenceX

Jäsen
La 29.12 Jokerit - HIFK

Kauden neljäs paikallinen pelataan tänään ja kiekko putoaa jäähän vajaan 17 tunnin päästä. HIFK:n murskaavaan 7-3 kotivoittoon. Toinen ottelu pelattiin Hartwallilla, jossa puolestaan kotijoukkue Jokerit oli vahvempi luvuin 4-2 tiukassa ottelussa. Kolmannessa joukkueiden kohtaamisessa Jokerit haki vierasvoiton Nordikselta 2-3 lukemin.

Joulukuun maaottelun tauon jälkeen kotijoukkue Jokerit on pelannut sillä tasolla, kuin sarjakärjen kuuluukin. Kolmesta ottelusta tauon jälkeen on nimittäin tullut kolme voittoa, joskin yksi vasta jatkoajan jälkeen. Huomioitavaa näissä kolmessa edellisessä ottelussa on se, että Jokerit on pitänyt Eero Kilpeläisen johdolla maalinsa puhtaana kahdessa ottelussa, ensin Lukkoa vastaan Raumalla ja heti perään Bluesia vastaan kotona. Jokereilta parhaiten näissä otteluissa on onnistunut pisteiden valossa herrat Karlsson, Moses, Filppula ja Pulkkinen. Kotijoukkueen leiristä kannattaakin ehdottomasti seurata viimeistä otteluaan Jokeripaidassa pelaavaa Erik Karlssonia, sillä näin dominoivaa puolustajaa ei tässä liigassa tulla vähään aikaan näkemään. Karlssonin lisäksi suosittelen kiinnittämään katseen Teemu Pulkkisen tekemiseen kaukalossa tällä hetkellä. Pulkkinen on yksi Jokereiden parhaista tällä hetkellä ja onkin 5. ottelun pisteputkessa.

Vierasjoukkue HIFK on myöskin esiintynyt joulutauon jälkeen tuloksellisesti (onko pelillisesti?) ainakin todella vakuuttavasti, sillä kolmesta ottelusta on tullut kolme puhdasta voittoa! Jokaisessa kolmessa ottelussa on HIFK ollut tappiolla ensin, mutta kääntänyt ottelun aina voitoksi, joten ei voida puhua joukkueen ainakaan luovuttaneen tippaakaan hieman heikosti menneen alkukauden johdosta.


Jokereiden pistemiehet TOP3:

1. Ilari Filppula 15+30=45
2. Steve Moses 18+14=32
3. Erik Karlsson 8+21=29

HIFK:n pistemiehet top3:

1. Joakim Eriksson 11+11=22
2. Toni Söderholm 4+15=19
3. Eero Somervuori 9+8=17

Silmiin pistävää näissä tilastoissa on se, että Ilari Filppulalla on enemmän pisteitä, kuin vierasjoukkue HIFK:n kahdella parhaalla pelaajalla yhteensä. Steve Moseksella puolestaan maaleja on melkein saman verran, kuin vierasjoukkueen parhaalla pistemiehellä pisteitä yhteensä. Kummaltakin joukkueelta pelistä puuttuu sisäisen pistepörssin top4 miehet, kun Teuvo Teräväinen on 19. pisteellään Jokerieden 4. tehokkain pelaaja ja Markus Granlund puolestaan on 14. pisteellään niin ikään joukkueensa 4. tehokkain pelaaja. Molemmat pelaajat ovat Venäjällä U20 maajoukkueen mukana mm-kisoissa.

Paikallisotteluista ei tunnetusti yhtään tiedä miten ottelussa tulee käymään, mutta omissa papereissan ratkaisevia asioita ovat;

1. Jokereiden ykköskenttä; Ykköskentässä Ilari Filppula, Steve Moses ja puolustuksen Erik Karlsson ovat pelanneet todella hyvin yhteen, jos HIFK mielii voittaa pitää tämä kolmikko saada kuriin.

2. Maalivahdit; Kumpi maalivahti onnistuu paremmin? Jokereiden Eero Kilpeläinen pelasi alkukaudesta todella ailahtelevasti, mutta viimeisissä (~10 edelleistä ottelua) otteluissa Eero on ollut todella vakuuttava ja kiekot ovat tarttuneet hyvin, tuskin sulaa huomennakaan kotiottelussa. Vierasjoukkueelta puolestaan Joni Ortio on pelannut läpi kauden aivan huikaisevalla tasolla ja on ollutkin yksi liigan parhaista, ellei jopa paras maalivahti, tuskin kaatuu vierailijat maalivahtiin.

3. Jokereiden poissaolot; Kotijoukkueella on paljon poissaoloja, joiden taakse ei periaatteessa pitäisi kätkeytyä, mutta ei noin suuri määrä poissaoloissa voi olla täysin näkymättä. Pelaavasta kokoonpanosta on poissa U20-kisojen takia Teuvo Teräväinen, Matti Lamberg, Saku Salminen, Markus Hännikäinen ja Petteri Lindbohm. Sairaslistalla puolestaan ovat pitkäaikaispotilaat Valtteri Filppula ja Teemu Henritius. Ben Eavesin tilannetta seurataan ja päätetään aamusta pelaako illan ottelussa vai ei. Näiden lisäksi ottelusta on sivussa Jarkko Ruutu saatuaan yden ottelun pelikiello 10 tilin täytyttä edellisessä ottelussa.


Jokerileiristä kannattaa laittaa erityistarkkailuun:

Ilari Filppula: Uskallan väittää, että sm-liigan yksi parhaista, ellei paras sentteri tällä hetkellä. Filppula on tällä hetkellä 6. ottelun pisteputkessa ja näissä otteluissa on syntynyt mukavat 1+9 tehot! Ylivoimalla pelaa loistavasti yhteen Steve Moseksen ja Erik Karlssonin kanssa.

Erik Karlsson: Pelaa tällä erää viimeisen ottelun jokeripaidassa ja täten saattaa, jopa muuan Kristian Näkyväkin mennä pisteissä ohi loppu kauden aikana, jos mies ei enään sm-liigaan palaa. Kiinnittäkää erityisesti huomioita siihen miten Karlsson tuo kiekon hyökkäysalueella todella vaivattomasti. Karlsson on tällä hetkellä 5. ottelun pisteputkessa ja näissä ottelussa kertynyt huikeat 3+7 tehot puolustajalle!

Teemu Pulkkinen: Alkukaudesta mikään ei onnistunut ja peli näytti ajoittain jopa siltä ettei Pulkkista oikeastaan edes kiinnostanut. Pulkkinen on kuitenkin ryhdistäytynyt ja onkin tällä hetkellä yksi joukkueen yritteliäimmistä pelaajista, tämä näkyy nyt myös pisteissä! Pulkkinen on myöskin 5. ottelun pisteputkessa ja näissä otteluissa on kertynyt mukavat 3+3 tehot.


Jokereiden poissaolot:

Valtteri Filppula
Ben Eaves (kunto ratkeaa aamulla)
Teemu Henritius
Teuvo Teräväinen (U20)
Matti Lamberg (U20)
Saku Salminen (U20)
Markus Hännikäinen (U20)
Petteri Lindbohm (U20)
Esa Lindell (U20)


HIFK:n poissaolot:

Markus Granlund (U20)
Thomas Nykopp (U20)

E: Otteluketjua aloittaessani kirjoittamaan ei ottelulle ketjua löytynyt, mutta tämän postattua huomasinkin jo kyseiselle ottelulle löytyvän ketjun. Modet vois yhdistää vaikka? :)
 
Viimeksi muokattu:

Masculine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jokerit on ollut kotiotteluissaan tällä kaudella äärimmäisen kova joukkue. 18 kottiottelusta Jokerit on voittanut 16, pistekeskiarvon ollessa järisyttävä 2.44/peli. Jokerit tekevät keskimäärin 3.44 maalia kotiotteluissaan, kun vastustaja jätetään 1.83 maaliin. HIFK on tehnyt tämän kauden vierasotteluissaan maaleja 1.64 tehokkuudella, joka ei tule riittämään mihinkään huomenna, ellei Ortio pelaa aikamoista Jumalpeliä. Tämä tehottomuus on ollut myös suuri syy sille, että HIFK on vierasotteluista pisteitä vain 1.00/peli. Edellinen vierasvoitto Hartwall Areenalta on haettu 13.11, saa nähdä onko HIFK:sta seuraavaksi yllättäjäksi.



- Erik Karlssonin viimeinen peli tältä erää. Ensimmäiset 29 peliä on vedetty tarkalteen piste per peli tahtia (8+21 +11) ja eiköhän se yksi piste sieltä huomennakin tule. Ylivoimalla ihan järkyttävän kova ja tuo kiekon alueelle käytännössä aina kun tahtoo, myös 5v5 vastaan.

- Teemu Pulkkinen on todella kovassa iskussa. Viiden pelin pisteputkessa painava nuorimies on jäänyt pisteittä viimeisessä 10 pelissä vain kaksi kertaa, joten tälle toivotaan jatkoa myös huomenna. On todellisuudessa jopa tehojaan kovemmassa iskussa, sillä Pulu on ollut ajoittain joukkueen paras hyökkääjä.

- Jokereiden kokoonpanosta tippuu siis Jarkko Ruutu ja mahdollisesti Ben Eaves, joten nuorukaisia tullaan näkemään jälleen kokoonpanossa. Ben Amor ottanee Eavesin paikan nelosen laidasta, mutta Ruudun paikkaaja selvinnee huomenna. Alexander Ruuttu lienee yksi vaihtoehto.
 

Sturm

Jäsen
Suosikkijoukkue
1967
E: Otteluketjua aloittaessani kirjoittamaan ei ottelulle ketjua löytynyt, mutta tämän postattua huomasinkin jo kyseiselle ottelulle löytyvän ketjun. Modet vois yhdistää vaikka? :)

Joo, modet voi tehä miten parhaaksi näkevät. DefenceX ketjunaloitus on huomattavasti kattavampi kuin toi oma pierasuni, pisteet siitä!

Huomenna paikanpäällä olleena, luonnollisesti huomioni keskittyy suurelta osin Karlssoniin. Niinkuin ketjunavauksessa jo mainittiinkin, on hänen kiekonkäsittely aivan jotain omaa luokkaansa. On aivan käsittämätöntä nähdä, miten vaivattoman näköisesti kiekko saadaan kuljetettua hyökkäysalueelle ja sinne päästessään tekee juurikin se oikean ratkaisun, miltein aina.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Lisättäköön HIFK:n poissaolijoihin kotimaassaan tällä hetkellä oleva Perreault, yksi iso syömähammas pois. HIFK:lla ei tuon kolmikon lisäksi pitäisi olla muita poissaolijoita ja uskonkin, että kokoonpano tulee olemaan sama kuin eilisessä Tappara-ottelussa. Eli tällä tavalla:

Peltonen - Perrault - Talaja
Söderholm - Jokela

Luttinen - Eriksson - Somervuori
Melart - Klubertanz

Kuhta - Liivik - Pakarinen
Vaarasuo - Varakas

Sailio - Töykkälä - Petrell

Ortio
(Norja)

Itse veikkaan, että pelin tulee ratkaisemaan erikoistilanteet, koska Jokereilla ei ole enää niiiin suurta etua viisikkopelin toimivuudesta kuin edellisissä kohtaamisissa. HIFK on alkanut löytää punaistalankaa tekemisessään. Kuitenkin, vieraspelit ovat olleet myrkkyä suurimmaksi osaksi tällä kaudella, mutta paikallistaistohan on aina oma juttunsa. Kovaa taistelua odotan puolin ja toisin, mitään ei saa antaa ilmaiseksi.
 

Nwoke

Jäsen
Suosikkijoukkue
SAINTS salibandy, Spiral-liiga, Tampere
Hyvää ennakointia ottelusta, mutta hieman hymyilyttää jälleen tuo purnaaminen poissaolijoista. Kuinka monella kentällä Jokerit oikein pelaisi mikäli kaikki ukot olisivat käytettävissä? Eihän noista nuorista taida mahtua kuin Teräväinen edes kokoonpanoon, joten aika turhaa ja naurettavaa edes puhua poissaolojen merkityksestä.
 

DefenceX

Jäsen
Hyvää ennakointia ottelusta, mutta hieman hymyilyttää jälleen tuo purnaaminen poissaolijoista. Kuinka monella kentällä Jokerit oikein pelaisi mikäli kaikki ukot olisivat käytettävissä? Eihän noista nuorista taida mahtua kuin Teräväinen edes kokoonpanoon, joten aika turhaa ja naurettavaa edes puhua poissaolojen merkityksestä.
Hyvällä tuurilla junnuista olisi tänään mukana Teräväinen, Lamberg, Salminen, Hännikäinen ja Lindbohm.Todennäköisesti Salminen ja Hännikäinen eivät, mutta voisivat olla.
 

Nwoke

Jäsen
Suosikkijoukkue
SAINTS salibandy, Spiral-liiga, Tampere
Hyvällä tuurilla junnuista olisi tänään mukana Teräväinen, Lamberg, Salminen, Hännikäinen ja Lindbohm.Todennäköisesti Salminen ja Hännikäinen eivät, mutta voisivat olla.

Hyvällä tuurilla ehkä, mutta kuinka paljon paremman joukkueen he Jokereista tekisivät, eivät kai ne tämän päiväisetkään kokoonpanossa olevat mitään yksi kätisiä ja jalattomia mestisukkoja ole. Fanien silmiin voi näyttää pahalta kun ukkoja puuttuu, mutta voitontodennäköisyyden kanssa poissaoloilla ei taida olla edes marginaalista merkitystä.
 

DefenceX

Jäsen
Hyvällä tuurilla ehkä, mutta kuinka paljon paremman joukkueen he Jokereista tekisivät, eivät kai ne tämän päiväisetkään kokoonpanoon joutuvat mitään yksi kätisiä ja jalattomia mestisukkoja ole. Fanien silmiin voi näyttää pahalta kun ukkoja puuttuu, mutta voitontodennäköisyyden kanssa poissaoloilla ei taida olla edes marginaalista merkitystä.

Tämä on totta, sillä Teräväisen poissaolo on pikeastaan ainoa, joka kirpaisee kunnolla näistä junnuista. Lamberg olisi toki myös ollut loistava lisä kokoonpanoon taklausvoimansa takia, sillä paikallisessa siitä on vain hyötyä! Lindbohm puolestaan on aika yksyhteen Niemen kanssa tällä hetkellä, eli sekään ei suuresti kirpaise. Enemmän sotten kirpaiseekin Filppulan ja mahdollisesti Eavesin poissaolot, mutta helvetin kovan nippu meillä joka tapauksessa askissa tänään kun kiekko putoaa jäähän 17:00.
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Jos Jokereilla on paperilla kovempi nippu kasassa, niin kyllä Jokereiden poissaolot, Ruudun pelikielto ja loukkaantumisista toipuneiden pelituntuman hakeminen tasaa puntit tältä osin. Sanoisinkin että otteluun lähdetään aika tasavertaisista lähtökohdista. Kun HIFK samaan aikaan on kulkenut voitosta voittoon, on mielestäni perusteltua odottaa todella tasaväkistä ja jännittävää ottelua. Tämä voi kääntyä kummalle tahansa, veikkaan että hermokontrolli tulee näyttelemään isoa roolia tänään, samoin kuin ylivoimapelin tehokkuus. Tapahtumarikasta ja jännittävää kiekkoiltaa odotellessa, sekä SM-liigan kaikkien aikojen parhaan puolustajan läksiäisiä kunnioittaen.
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Kumma, ettei porukka huomaa yhtä tärkeintä poissaolijaa eli Tomekia. Varsinkin paikallisessa hänen panoksensa hengenluojana on lähes korvaamaton. Rudin poissaolo on myös huono juttu, mutta jos peli lähtee tuomareilta lapasesta, niin asia voi olla myös toisin.

Edellisen paikallisen piti olla selkeästi naapurin heiniä ja tämän taas Jokereiden. Totuushan on yleensä aivan toista kuin todennäköisyydet, mutta Jokerit on kuitenkin tällä hetkellä kotona todella kova, joten luotto kotivoittoon on myös vahva. Karlssonille vedetään tänään jäähyväislaulut. Hieno pelaaja.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Tapahtumarikasta ja jännittävää kiekkoiltaa odotellessa, sekä SM-liigan kaikkien aikojen parhaan puolustajan läksiäisiä kunnioittaen.
Nytkö ne Rafalskin läksiäiset vasta pidetään? Parempi myöhään.

Mutta nyt on vaihteeksi jännitystä ilmassa. Soppa-soppa ja kaikki muu on myllerretty ja ilmeisesti molemmat joukkueet aika hyvässä tikissä. Pari ylälyöntiä vielä, ja kiekkoilta saa multihuipennuksensa! Vieläköhän Urho uskaltaisi vaihtaa pääkanavan matsinsa?
 

Aake

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit vuodesta 1983, HJK
Kyllähän nuo junnut ovat tuoneet roimasti liikettä ja taistelua, mutta myös irtopisteitä mukanaan, joten kyllä poissaolot tuntuvat vaikka nuo nimet eivät välttämättä suurelle yleisölle (vielä) kerro mitään. Vielä ei taida olla kokoonpanosta tietoa, mutta kyllähän esim. Lamberg ja/tai Salminen olisivat merkittävä lisä kolmoseen ja neloseen jos Ruutu ja Eaves ovat poissa ja Lindbohm antaisi valmennusjohdolle hyvän vaihtoehdon Niemelle puolustukseen back-to-back peleihin. Mutta niillä mennään mitä on eikä tulos tänäänkään määräydy kokoonpanojen mukaan. HIFK on sitäpaitsi kovassa myötätuulessa, joten vaikea ottelu tulisi millä kokoonpanolla tahansa. Joko muuten IFK-fanit rupeavat laulamaan Sopan ylistyslauluja jos se tänään lyö neljännen voiton putkeen pöytään?

Matsista vielä sen verran että minulla on jotenkin sellainen tunne että Joonas Rask tekisi tänään tehopisteen. Olen todennäköisesti väärässä, mutta olin näkevinäni enneunen jostain ripulipomppumaalista jossa kiekko osui vahingossa Raskiin.
 

Bulldog

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, QPR, St Pauli
IFL:lla ei ainakaan pitäisi olla mitään paineita lähteä Ilmalan paikallispeliin. Jokerit on ollut jo pitkään liigan paras joukkue, peli sujuu illasta toiseen, vaikka rosterista on ollut pelaajia poissa säännöllisesti. Jokerit lähtee illan matsiin selvänä ennakkosuosikkina ja liigan parhaitten suorittavana kotijoukkueena. IFK pääsee hyvillä fiiliksillä "underdogina" haastamaan. Mikäli Ortio ja puolustus hoitaa tehtävänsä hyvin lienee meillä pieni mahdollisuus yllättää. Hävittävää ei siis ole, tunnetta pitäisi löytyä paikallispeliin. IFK, en gång och alltid!
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Jokerit tänään:

43 Nichlas Hardt – 81 Ilari Filppula – 12 Steve Moses
88 Joonas Rask – 22 Juhani Tyrväinen – 6 Teemu Pulkkinen
14 Tomi Mäki – 32 Riku Hahl – 28 Jani Rita
53 Jani-Petteri Helenius – 55 Henri Heino – 18 Semir Ben-Amor

21 Teemu Eronen – 4 Ossi Väänänen
40 Markus Nordlund – 2 Jeremy Dehner
7 Antti-Jussi Niemi – 65 Erik Karlsson

37 Eero Kilpeläinen AM
33 Frans Tuohimaa

Mäki nostettu Ruudun tilalle ja Helenius nostettu paikkaamaan. Ihan hyvältä tuo näyttää. Tänään sitten Kung Erik voisi iskeä vaikka sata maalia.
 

juhana

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1975-2013, 2023-, Roihuttaret, K-Vantaa
Tapahtumarikasta ja jännittävää kiekkoiltaa odotellessa, sekä SM-liigan kaikkien aikojen parhaan puolustajan läksiäisiä kunnioittaen.
Nikolai Makarov??

No, tietysti eri pelaajien ja varsinkin eri aikakausien vertaaminen on tietysti jos ei ihan mahdotonta, niin ainakin vaikeaa. Mutta mielestäni Makarovin merkitys Jokereille kaudella 82-83 oli vielä suurempi mitä Karlssonin merkitys Jokereille kaudella 12-13. Huikeita pelimiehiä molemmat.

Itse ottelusta harmittaa jo se, kun paikalle ei pääse. Varsinkin, kun tosiaan on vielä Karlssonin viimeinen peli ainakin tällä erää. Siksikin voitto olisi tärkeä. Tunnelma tulee toivottavasti olemaan huikeaa ja toivotaan hyvää ja kovaakin peliä. HIFK on parantanut viime kierroksilla, joten se lupaa hyvää asetelmaa. Monesti vaan kun on odoteltu näitä kaikkien aikojen pelejä, niin sitten tuloksena onkin ollut vaisua ja nihkeää kiekkoa.

Ruudun puuttuminen on Jokereille menetys, mutta toisaalta ehkä nyt pystyy molemmat leirit keskittymään paremmin itse peliin. Monet odottavat nyt jopa ns. myllyjäkin, mutta itse en usko, että mitään isompaa nähdään, vaikka varmasti loppuun asti tilanteissa painetaan. Nimittäin kuitenkin sen verran ison suurennuslasin nämä seurat ovat edelleen tiettyjen tapahtumien johdosta.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Eli HIFK menee samalla kokoonpanolla kuin eilen voitokkaassa Tappara-ottelussa, selviää aikaisemmasta viestistäni. Jokela ei saanut pelikieltoa eilisestä tappelusta, mikä oli hyvin odotettu ratkaisu, tuskin tuosta on tehty edes mitään raporttia mihinkään. Parempi voittakoon.
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Nytkö ne Rafalskin läksiäiset vasta pidetään?

Nikolai Makarov??

Kylmä totuus eli fakta on se, että vaikka eri aikakausina pelanneita on usein monien mielestä vaikea verrata toisiinsa, niin minulla ei ole mitään vaikeuksia tässä asiassa:

1. kori
Erik Karlsson

2. kori
Makarov, Rafalski (varsinkin kerhokaudellaan)

3. kori
Campbell, Zidlicky, Brooks jne jne
 

Brock

Jäsen
Suosikkijoukkue
Paras organisaatio
Vikinä-Ville tuo punapaulaneitonsa taas vieraisille. Lippua en enää matsiin saanut, joten seuraaminen jää teksti-TV:n varaan.
Kun haluaa näyttää tietäjältä pitäisi tänne listata joukko taktisia ohjeita omalle joukkueelle. Minä en siihen pysty, joten laitan tähän muutaman avainkohdan.

1. Filppula vs. Melart
2. Kummanko molarin ilo on isompi?
3. Räppi-Heka uhosi HS:ssä tänä aamuna. Paneeko menemään?
4. Syyskuun alun tapahtumat. Mikä on valkkujen muisto?

Näillä mennään!
 

Mr Uffi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Toivottavasti tänään nähdään jotain spektaakkelimaista, eli maali joko Joonas Raskilta tai Kimmo Kuhdalta.

Otetaanhan tästä rutiinivoitto, eikä anneta vastustajan kapteenille mahdollisuuksia päästä itkemään maikkarin kymppiuutisiin.

Karlssonin vika matsi ja toivottavasti yleisö muistaa tätä huikeaa pelaajaa.
 

|Henguli|

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Keittoralli, Team-Huijaus
Tasurilta haiskahtaa kyllä pahasti. No mulla on vain kaksi toivetta tähän peliin 1. Voitto 2. Joku ajaa hame-Villeä ja kovaa!

Lets play!
 

Orava

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kylmä totuus eli fakta on se, että vaikka eri aikakausina pelanneita on usein monien mielestä vaikea verrata toisiinsa, niin minulla ei ole mitään vaikeuksia tässä asiassa:

1. kori
Erik Karlsson
Olet nyt pahasti väärässä. Näkemissäni otteluissa (edellinen paikallinen Nordiksella) Karlsson on ollut todella huono. Ei huono pelaaja voi olla paras.
Jokerit tänään:
21 Teemu Eronen – 4 Ossi Väänänen
40 Markus Nordlund – 2 Jeremy Dehner
7 Antti-Jussi Niemi – 65 Erik Karlsson

Täytyy kyllä sanoa, että tuossa on todella kova pakisto. Onneksi Karlsson lähtee pois, niin se ei enää ihan noin kovalta näytä. Teillä on laittaa SM-liigaan todella kovatasoinen kiekollinen pakki jokaiseen pakkipariin, eikä se parin toinen puoliskokaan kovin heikko ole.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Leijonat
Toivottavasti tänään nähdään fyysistä ja hyvää lätkää. Nyt kun se eka myllykin on pois läpsytelty, voi olla kuumat tanssit tänään tulossa.

Paikallisissa voi käydä miten vaan, näissä ei oo ennenkään merkannut mitään se miten toinen on vetänyt alkukauden. Toivottavasti dumarit antaa pelaa ja hyvistä niiteistä ei heitellä ukkoja boksiin.

4-2 Jokereille, Rask heittää vikan tyhjiin :)
 

Jack Sparrow

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Liverpool, Barcelona, HJK
Matsista vielä sen verran että minulla on jotenkin sellainen tunne että Joonas Rask tekisi tänään tehopisteen. Olen todennäköisesti väärässä, mutta olin näkevinäni enneunen jostain ripulipomppumaalista jossa kiekko osui vahingossa Raskiin.

Minulla tuli myös mieleen et tänään on Joonaksen päivä!
Olen siitä jopa aika varma... Tai niin varma kuin Raskin tapauksessa nyt voi olla. :)
Myös Hardtille toivon onnistumisia, sekä Pulkkisen pisteputkelle jatkoa.

Aivan varmasti tulee hieno kiekko-ilta, parempi voittakkoon!
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Haastajana tähän matsiin lähdetään se on selvä. Kotijoukkue Jokerit ollut oikeastaaan koko kauden vakuuttava hieman heikon alun jälkeen. HIFK kolmen ottelun voittoputkessa, mutta tänään mitataan todellinen taso, suonenveto vaiko pysyvä muutos tapahtunut pelaamisessa? Vierasjoukkueelta ei tänään riitä vain hyvä peli vaan tänään pitää esittää parastaan sillä niin vahvasti on Jokerit pelannut varsinkin kotona.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös