La 26.3.2016 Otteluseuranta (Liiga)

  • 98 420
  • 934

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Hienosti SaiPan kannattajien "meidän pojat" kuuluu jyskälässä. Osaavatko paikalliset muuten kannustaa kuin hakkaamalla noita hv muoviläpysttimiä?
Mulle työnnettiin väkisin käteen vuosi sitten SaiPaa vastaan sääleissä läpsytin. Lensi ensimmäiseen vastaantulleeseen roskikseen.
 
Harmi että tepsiltä loppuu jalat. Helvetin hyvää taistelua muuten. Spina ja Kume mukaan turussa niin olisi vielä rahkeet kääntää tämä sarj taalliiindeeer!!@
 

PJPT

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, SaPKo & Latvija
Olihan tuo Malmivaaran lyönti niin järkyttävän selvä etten uskonut että siitä kukaan jaksaa kitistä? Mut näköjään joku jaksaa.

Selviä jäähyjä menee SM-Liigassa vuodesta toiseen niin paljon ohi, etten kyllä kovin montaa rikettä sanoisi järkyttävän selväksi. Nyt pelattiin vielä alivoimalla. Usein tuntuu siltä, että vain korkeat mailat ja kiekko katsomoon vihelletään oikein, muut arvotaan sitten ihan miten sattuu. Esim. viime pelissä syyteltiin TPS:ää rikkeistä joka helpotti heitä tms. Todellisuudessa Kärpilläkin oli pelkästään toisessa erässä monta jäähyn paikkaa joista lopulta 5 tai 6 vihellettiin juuri ennen erätaukoa. Amatöörien puuhastelua monella tasolla..
 

Olkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 20-21
Ahosella oli tunti aikaa purkaa, mutta piti antaa viivaan Tappara pakille. Nyt oikeesti, nää on niin pienestä kiinni, ettei noihin vaan ole varaa.
 

Hoitsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tallinder punnertaa läpiajoon ja liruttaa längistä kavennuksen, Kaijomaalta loistava syöttö läpi kentän. Tepsi mukaan peliin.

edit: ja tätä kirjoittaessa TPS tasoittaa
 

kyykäärme

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Mussa taitaa olla joku vika kun kaikki vihelletyt ovat olleet nahdakseni oikein puhallettu. Susikadella repi, selva jaahy
Juu ja hetkeä ennen Kankaanperä heitti puolinelsonilla Lukon pelaajan jäähän.

Tuo oli se kuuluisa tasoittelujäähy, tässä pelissä kun nuo olisi vihelletty, siellä istuisi joku koko ajan boksissa
 

Iso-Olli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
OOOOOOOOOOOOOOOOO!Kalliooooooo!Hunajata!
 

Hauntti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins, TPS
KALLIO! 2-2. Maistuu maistuu hunajalta.
 

kakkonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tallinder show..
 

Etäfani

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Cheerleaderit, Vaihtuvat valmentajat
Baby Beastitkin katsovat ihan ihmeissään, mitä kentällä oikein tapahtuu. On tämä merkillinen peli: Kärpät vie miten tahtoo ja heti kohta kiritään tasoihin kuin tyhjästä. 2-2.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös