La 26.2.2011 Ilves - Blues

  • 8 602
  • 32

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365 ja Real Madrid
Jeespoks se on menoa taas huomenna, kun vastakkain Tampereella asettuvat perätysten sarjassa olevat Ilves ja Blues. Blues näistä joukkueista siis ylempänä neljä pistettä enemmän keränneenä.

Ilveksen kotisivujen otteluennakko
Bluesin kotisivujen otteluennakko

Joukkueiden kokoonpanot näkee huomenna Liigan sivuilta.

Suoraa asiaa kiertelemättä. Vaadin Ilvekseltä täyttä pistepottia illan ottelusta selvän pelillisen ylijuoksun jälkeen. Ilves hallitsi joukkueiden edellistä kohtaamista viikko sitten Espoossa, ja nyt kun pelataan Tampereela uskon pelillisen tasoeron olevan vielä suurempi. Ilves hyökkää ja Blues koittaa puolustaa ainoan aseensa, Iiro Tarkin, taistellessa sen minkä voi.

Johtoon Bluesia ei kannata päästää, sillä kukaan ei jaksa katsoa sitä loputonta pitkänkiekon heittämistä ja täydellisen antikiekon pelaamista. Ei sillä etteikö Ilves nousisi takaa tasoihin ja ohi.

Mentäis jo! Ai niin. Peli alkaa jo kello 17:00. Kaikki halliin!
 
Viimeksi muokattu:

Jeda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Jos Uugen huhuilut Koffin sivuilla pitävät paikkansa, on Blues jonkinlaisessa sisäisessä kriisissä. Arnason ja Robinson ovat tulilinjalla Uugen mukaan. Hyvä hetki ajautua kriisiin.. Näistä lähtökohdista Ilveksen voitto näyttää varmalta. Täytyy kuitenkin muistaa, ettei Bluesin otteita pysty etukäteen veikkaamaan, kaikki on mahdollista. Espoolaisten vahvuus lienee maalivahtipelissä, joka taas saattaa isännillä pettää.

Jos Arnason on tosiaan ulostettu joukkueesta niin voi vittu mitä meininkiä. Varsinkin Arnasonilta itseltään. Viileä arvio 4-1, oma toive 1-3.
 
Viimeksi muokattu:

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Espoo tänään:

Sailio - J. Lajunen - Luttinen
Turunen - V.Lajunen

Lammassaari - T. Sallinen - Robinson
Varakas - Karalahti

Kähkönen - Miettinen - J. Sallinen
Kurki - Heiskanen

Laine - Öhman -Nöyränen

Maalivahtina Tarkki (Tolvanen)

Ei Arnasonia vaan Heikki Laine tilalle. Just...
 

DanC

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, Bleg, ACM
Jos Arnason on tosiaan ulostettu joukkueesta niin voi vittu mitä meininkiä. Varsinkin Arnasonilta itseltään.

Juuri näin, ulos vaan jos ei homma kiinnosta. Pelisysteemi nyt on mikä on, mutta sen mukaan pelaajat.
 
Viimeksi muokattu:

Makkeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Avalanche
Toisaalta ihan ymmärrettävää että Arnason ei pelaa jos ei kerran kiinnosta, mutta toisaalta kun niitä käsiä ei ole tasan yhtään niin eikö siellä nyt se yksi taitoniilo voisi vähän vaikka fleguillakkin jos kuitenkin saa jotain aikaiseksi? Tai olisi edes nelosen keskellä ja pelaisi pelkät yv:t ja ampuisi rankkarit.

Varmasti vaikea peli tänään tulossa Bluesille. Yleisesti tälläiset pelit pitäisi voittaa, varsinkin nyt kun mahdollisuudet kuuden joukkoon on vielä aivan loistavat, mutta ylensähän Blues pettää aina, joten ei voi odottaa liikoja.
 

sladdi#17

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sininen Suosikkijuoma: Ilmanen
Voi vitun pillu jos nämä huhuilut Arnasoneista ja kriiseistä pitää paikkaansa. Juuri kun sitä on alkanut vesikielellä odottelemaan mahdollista suoraa play-off paikkaa niin vähän hivautetaan nivusille pientä kärkkäriä varovaisille toiveille.

Minä jätän nämä IFK miesten huhuilupalstat omaan arvoonsa. Ehkäpä on vain tarkoitus hämmentää pakkaa kun alkaa näyttämään siltä että puolivälierä pari voisi hyvinkin olla IFK-Bleg ja Arnason on normaalista ensi viikolla kokoonpanossa.

Itse pelistä. Bleg on onnistunut koko helvetin kauden aikana keräämään viisi (5) 3 pisteen vierasvoittoa. Se on helvetin vähän. Hakametsän saldo on tällä hetkellä kuitenkin 3/3. Siitä toiveet tämän illan peliin.

Ipa oli kyllä viikko sitten Espoossa yllättävänkin vahva, vaikkei maalipaikkoja paljon lunutkaan ja sen jälkeen olen sivusilmällä seurannut että peli on kulkenut. Kaikenkaikkiaan pirteä ilmestys tämän vuoden liigassa.

Ps. Minä en kyllä lähde katsomaan säälejä Kärppiä vastaan jos Robinsonin ja Arnasonin paikalla pelaa Hesus ja Talaja. Vaikka kuinka olisivat kusipäitä eivätkä osaisi pelata samaa jääkiekkoa kuin jo muinaiset Spartalaiset puusta veistetyt Bauerit jalassa.
 

trap

Jäsen
Miten Laine ja Nöyränen menevät Lostedtin edelle? En kyllä mitenkään ymmärrä.

Arnasonin temppuilut ei pahemmin yllätä. Todennäköisempänä voi varmaan pitää hyllytystä koko loppukauden ajalta, kuin motivaation nousua huippuunsa ja paluuta kokoonpanoon nälkäisenä.

UK on tehnyt aktiivisesti juttuja & seurannut Bluesia lähietäisyydeltä koko kauden. Vaikka IFK:n mies onkin, niin ei kyseessä nyt mikään pikku-IFK:n mustamaalaus ole.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Vaikka IFK:n mies onkin, niin ei kyseessä nyt mikään pikku-IFK:n mustamaalaus ole.

Ei ole ei, koska on hyvää pataa Jeren ja Petun kanssa, muuten ei olisikaan näin paljon kirjoitusta Bluesiin liittyen. Tähän vaikuttaa kaikista eniten Jeren pelaaminen Buesissa, kun taitavat olla siviilissäkin ihan hyviä frendejä keskenään?
 

Jeda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Joku mulle väitti, että Uugen tytär olisi naimisissa Luttisen kanssa. Ampukaa alas tai vahvistakaa. Uugehan tekee huomattavan osan Bluesin otteluraporteista "salanimellä" JPK. On kyllä hyvin perillä myös Bluesin asioista.

En lyönyt vetoa illan peleistä vaikka Ilveksen kahden maalin voitolla (+Ässät, Jokerit & Kärpät) olisi voinut tehdä pienen omaisuuden...
 

Kissa Jansson

Jäsen
Suosikkijoukkue
We never give in
No sehän vaan meille kelpaa jos espoolaisten kopissa ei ole kaikki kondiksessa!

Ilves tänään:

Sointu-Määttänen-Korhonen
Rajala-Myttynen-Anttila
Marjamäki-Rask-Niinimäki
Kantola-Tuominen-Pellinen

Glenn-Bäckström
Tukio-Laine
Bruun-Jokipakka

Aittokallio
Wiikman

Mielenkiintoiset hyökkäyssommitelmat, jännä nähdä miten Marjamäki-Rask-Niinimäki-kolmikko toimii!
 

Takkuturkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalervo Kummola
No sehän vaan meille kelpaa jos espoolaisten kopissa ei ole kaikki kondiksessa!

Ilves tänään:

No nyt kyllä Bluesin leiristä kantautuvat huhut ja Ilveksen kokoonpano antavat odottaa menestystä tupsukorville tänään. Harmi vaan, että Ilves todella usein yllättää; silloin kun voittoa eniten odottaa, on esityslistalla perseilyä ja silloin kun odotukset ovat matalalla joukkue tekee usein kovaa tulosta.
 
Suosikkijoukkue
Spartalaiset puukäsiajokoiragladiaattorit
Ansaitut pisteet Ipalle. Aittokallio pelasi ihan hyvin ja varmasti, mutta totuuden nimissä Blues ei päässyt ihan huippupaikoille testaamaan nuorukaista toden teolla. Ilveksen puolustus sai aika hyvin painettua Bluesin laukaukset lähtemään huonolta sektorilta.

Ilves teki sen minkä 3 pisteen eteen täytyi tehdä. Ottelu ei ollut mitenkään suuri spektaakkeli tai kuuma tunteiden osalta. Eipä tossa ainakaan paljoa asetelmia haettu säälipleijareita ja mahdollista kohtaamista varten.

Blues ja (tämän matsin perusteella) Ilves ovat molemmat sellaisia joukkueita, että mahikset päästä pudotuspelien ekalle kierrokselle löytyy, mutta ei missään nimessä siitä jatkoon.
 

Wladislaw

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ps. Minä en kyllä lähde katsomaan säälejä Kärppiä vastaan jos Robinsonin ja Arnasonin paikalla pelaa Hesus ja Talaja. Vaikka kuinka olisivat kusipäitä eivätkä osaisi pelata samaa jääkiekkoa kuin jo muinaiset Spartalaiset puusta veistetyt Bauerit jalassa.

Kiitos, viikon paras läppä! Piristi iltaa. Pitää tosin ottaa huomioon, että oon maannut melkein koko viikon pirullisen kuumeen uhrina ja tänään vasta jaksaa istua pystyssä ilman että huippaa. Että ihan kauhean kattavaa vertailupohjaa ei ole. ;)
 

msg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sopimustekninen verovelka
Nojaa. En osaa puhua Bluesin puolesta sen tarkemmin, mitä nyt nähnyt teidänkin vievän melkein mitä tahansa vastustajaa puolustuksen kestäessä.

Niinpä varmaan ollaan viety. Sääläreissä voi vielä sattua vahingossa kaksi voitettua matsia, mutta paras seitsemästä sarjassa ei ole toivoakaan saada kasaan neljää voittoa.
 
Hyvin oli Ilveksellä paketti kasassa pelin ajan ja ihan ansaitut pisteet kotijoukkueelle. Blues on kyllä hankala vastustaja, erinomainen maalivahti, kovat puolustajat ja loppuun asti yrittäminen on mukavaa katsoa. Käsiä joukkueessa voisi tietysti olla lisää..

Pariin kertaa pelin jälkeen arvostellut Anttilan peliä ja nyt täytyy kyllä kehua miestä. Kauden loukkaantumiset taitaneet olla pääsyy aikaisempiin esityksiin. Hienoa liikettä isolla miehellä, haastamista, kovia taklauksia ja jopa hyviä syöttöjä. Täytyy toivoa että säilyy terveenä tulevat kaudet, pelaa sitten missä tahansa. Nyt nähdyillä otteilla olisi tietysti jatkoa arvoinen myös Ilveksessä. Myös Aittokallion peliä on hieno katsoa, ikä ei näy millään tavalla otteissa. Kylmäpäinen kaveri joka taitaa haastaa Wiikmanin tosissaan loppukauden pelipaikasta.
 

Takkuturkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalervo Kummola
Seurasin ottelun vain Jatkoajan otteluseurannan kautta ja nyt katoin ton Iltalehden maalikoosteen Netti-tv | Iltalehti.fi mutta näiden vaatimattomien lähteiden kautta nähtynä uskoni Kevään Suureen Joukkueeseen vain vahvistuu.

Pelaajien ilmeet maalien jälkeen...aijai. Tunnetaso on juuri oikealla lukemalla. Ja Marjamäen maali on todella upea yhdistelmä taitoa, tahtoa ja itseluottamusta. Tärkeä voitto, tärkeät kolme pistettä!
 

Nagyanya

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Liverpool, Detroit Red Wings
Millähän järjellä Ilveksen kolmanteen maaliin löydettiin kaksi syöttäjää? Samapa tuo toki, kunhan pisti tilanne silmään aika räikeästi.
 

Ekonyymi

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo, Blues, Honka
Vilpittömät onnittelut Ilvekselle voitosta. Jotenkin etiäiset kuihki, että Ilves voittaa. On nyt Tampereen ykkönen, kun Tappara menetti käytännössä mahdollisuudet päästä edes sääläreihin.

Taidetaan tavata sääläreissä.

Kun harjoitusottelukauden aikana törmäsin Ilveksen joukkueeseen Jalasjärven Juustoportissa, näyttivät pelaajat kovin pieniltä, keveiltä ja nuorilta. Hyvin ovat kauden aikana patvineet, kun nyt säälärit kutsuvat.
 

Mortal

Jäsen
Suosikkijoukkue
ILVES
Bluesin hyökkäys on kyllä HMV-puukäsiä pullollaan.
En tiedä onko osa kiinni valmennuksesta, mutta ei yhtään ovelaa syöttöä ei yhtään toiseen aaltoon pelaamista vaan aaduttomia laukauksia lihamuuriin.

Anttila oli tänään erinomainen samoin kuin pahasti varjoissa ajoittain vaeltanut kapteeni Pasi Määttänen.

Tuomarointi oli erikoista. Ilvekselle vihellettiin kolme rinnalla luistelu jäähyä ja toisaalta selkeä niskalenkki jäi viheltämättä. Jollain lailla linja kuitenkin piti - erittäin.
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Blues oli pettymys, odotin nimittäin pelistä enemmänkin playoff-kiekkoa, kuin normaalia peliä runkosarjassa. Blues oli hmv, Ilves pelasi ja voitti.

Aittokallio teki mitä tarvitsi ja Määttäsen kenttä oli jälleen loistava. Määttänen on jälleen se tuttu "kevät-Pasi", mitä viime kaudellakin. Loistavaa!

Ps. Anttilan yv-aikaa voisi kyllä vähentää, tänään taas sellaista koheltamista kiekon kanssa että huh. Ei tosin mitään katastrofaalisen huonoja virheitä tehnyt.
 

kananlento

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
Iltalehden otsikon (Urheilu | Iltalehti.fi) mukaan Ilves-vahti torjui lähes toistasataa kertaa. Hirmuvireessä oli siis Aittokallio.

Erittäin iloinen saa jälleen kerran olla Ilveksen otteista. Tämä joukkue yksinkertaisesti osaa voittaa. Jokainen ketju osaa tehdä maaleja, joten yhden ketjun vaisumpi ilta ei tukahduta peliä. Ja kaikille tulee tasaisesti peliaikaa. Hienoa seurattavaa kaikin puolin.

Espoosta jäi tosiaan mieleen se, että oikein mitään yllätyksellistä ei tehty missään vaiheessa peliä. No, lukuunotamatta Varakkaan syöttöjä sekä Ilveksen että Bluesin maaliin. Hyvä on espoolaisten työmoraali, mutta kyllähän tuosta puuttuu ne ratkaisupelaajat.

Ilveksestä plussat Aittokalliolle, Anttilalle, Määttäselle, Korhoselle ja Soinnulle.
 

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365 ja Real Madrid
Kyllähän Ilves oli lähes koko ajan askeleen edellä ja järjesti pelin vaarallisimmat paikat. Ilveksen karvaus tuomi jälleen hyvin ja Bluesin puolustajat olivat ongelmissa. Parhaiten jäi mieleen tilanne jossa Bluesin pakki oli menossa kulmaan hakemaan kiekkoa, mutta yleisö karjui "AJA AJA AJAAA!" niin Bluesin pakilla lurahti housuun ja mies kaarsi maalille antaen Anttilan hakea kiekko. :D

Toisen erän alussa Ilveksellä oli kaksi tuhannen taalan paikkaa. Ensin Määttäsellä oli tyhjä maali, mutta kapteeni hautoi niin kauan että Tarkki pääsi pystyyn ja asetti itsensä jonkinnäköiseen torjunta asentoon. Pari sekuntia myöhemmin Määttänen pelasi Glennin takatolpalle vapaaksi, mutta laukaus osui (Tarkin varusteiden kautta?) tolppaan. Ilveksen tilanteiden jälkeen nähtiinkin malliesimerkki siitä että jos et itse tee niin vastustaja tekee. Seuraavassa vaihdossa Lammassaari viimeisteli hienosti Bluesin tasoituksen. Tämän jälkeen Bluesilla oli neljä minuuttia pyöritystä Ilveksen päässä, ja tässä kohtaa oli Bluesin sauma kääntää ottelun kulku itselle. Näin ei kuitenkaan tapahtunut vaan Marjamäki vei Ilveksen uudelleen johtoon komealla yksilösuorituksessa.

Kolmannessa erässä Blues sai enemmän lauakauksia aikaiseksi, mutta prosentuaalisesti Ilves hallitsi erää ja kiekko olikin isoimman ajan Bluesin päädyssä Ilvespelaajan lavassa. Glenn tarjosi Bluesille vielä kavennusmahdollisuutta, kun mies yritti ampua Raipea kiekolla päähän.

Aittokallio yllätti jälleen minut aivan täysin. Nyt oli Samin viides peli putkeen, kun poika on voittova maalivahti päätössummerin soidessa. Ensi kaudella on ehdottomasti tultava 20 aloitettua peliä Sampalle.
 

Kalix

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Koo-Vee, LeKi
Parhaiten jäi mieleen tilanne jossa Bluesin pakki oli menossa kulmaan hakemaan kiekkoa, mutta yleisö karjui "AJA AJA AJAAA!" niin Bluesin pakilla lurahti housuun ja mies kaarsi maalille antaen Anttilan hakea kiekko. :D

Ja sitten heräsit?

Itse en nähnyt ottelua jossa Ilves oli edellä, mutta näin ottelun, jossa Ilves oli parempi maalipaikoissa. Aittokallio hoiti 44 vetoa, mutta olivatten enimmäkseen peruskauraa, mutta kuitenkin niin merkittäviä, että kun tähtiä jaettiin, niin nuoret pelaajat oli työntämässä molsea koko ajan ottamaan omansa (mistä tuli vain se viimeisin tähtönen). Tähdet meni mihin meni, mutta Aittokallio oli Ipan paras pelaaja, jos mietitään kokonaisuutena koko joukkueen esiintymistä.
 

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365 ja Real Madrid
Ja sitten heräsit?

Ensimmäisessä erässä Blues-pakki oli menossa kulmaan, mutta yleisö huusi aja-huutoa niin Bluesin pelaa kaarsi pois kulmasta hakemasta kiekkoa vaikka oli jo metrin päässä siitä. Tämän voi todistaa koko D-pääty, niin makea naurunremakka siitä tilanteesta irtosi.

Itse en nähnyt ottelua jossa Ilves oli edellä, mutta näin ottelun, jossa Ilves oli parempi maalipaikoissa. Aittokallio hoiti 44 vetoa, mutta olivatten enimmäkseen peruskauraa, mutta kuitenkin niin merkittäviä, että kun tähtiä jaettiin, niin nuoret pelaajat oli työntämässä molsea koko ajan ottamaan omansa (mistä tuli vain se viimeisin tähtönen).

Blues pelaa suoraviivaista kiekkoa jossa kiekkoa tuomitetaan maalille. Ei ole siis mikään ihme, että Aittokalliolle kertyi enemmän terjuntoja. Ilves kuitenkin hallitsi peliä, joukkueella ei ollut mitään hätää (paitsi toisen erän alussa Masin maaliin asti) ja kiekko olikin enemmän Bluesin kuin Ilveksen puolustuspäässä. Ilves pelasi siis kulmapeliä kun taas Blues roiski kiekkoa maalille. Lisäksi se ei ole sattumaa että Ilves käytti paikkansa paremmin, sillä Ilveksen pelin aikana saamat maalipaikat olivat selvästi laadukkaampia, koska olivat monesti keskialueen kiekonriistojen jälkeen syntyneitä ylivoimahyökkäyksiä, hallittujen hyökkäyksiin lähtöjen tulos tai kulmapelin seurauksia.

Mitä tuohon tähtien jakeluun tulee niin se on ihan naurettavaa. Sielä joku sama väsynyt Iltasanomien toimittaja istuu pelistä toiseen arpomassa tähtiä. Pelicans pelin 3 tähteä sai Matias Sointu, jonka ainoa saavutus oli olla kerran pelissä oikeaan aikaan oikeassa paikassa siten että sai lyödä voittomaalin tyhjiin.

Edir. Kirotus vireitä kojrattu.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös