La 25.3.2017 Otteluseuranta (Liiga)

  • 87 764
  • 1 281

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Ai niin puolen Suomen jengi. Kärpiöt on lomilla, menisit sinäkin vaikka terassille kaljalle. Eiku perkele, Lapissa on vielä pakkasta.
Vaikuttaako pakkaset kaljan juontiin terassilla jotenkin? Vissiin jollain neideillä siellä suunnassa ehkäpä.
 

Sammy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Finleyn taklaus menossa ohi ja siitä sitten turha tökkäisy poikittaisella. Muuten edelleen hienoa ja puhdasta peliä Finleyltä.
 

Inttikaveri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK (Joukkue ja nimimerkki)
Näytti Finley tilanne, että Tepsiläinen väistää taklausta ja sen seurauksena maila osuu käsille, toki Finley on vastuussa mailastaan. Mutta on se kumma kun yleisön huutelun perusteella vihelletään
 

k0l1kk0

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kerho saa roikkua mielinmäärin.
 

KuKKaKeppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KYRöskosken PÄrske
Aika tylsää läpsyttelyä Tampereella. Ehkä jotenkin aistii, että samankaltaista kiimaa ei löydy kun vaikka satakunnanderbyssä
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Lukka rauhotu
 

chubster

Jäsen
vois edes yhden 10 noista kerhon roikkumisista ottaa pois. Enpä muista hetkeen nähneeni vastaavaa kuin mitä HPK joutuu nyt esittämään.
 

Keskiviiva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuopion KalPa
Joko saa nuolaista, välierät TPS - KalPa lähenemässä.. Olisivat ensimmäistä kertaa pudotuspeleissä vastakkain sitten kevään 1991 finaaleiden, ellen väärin muista. Turussa asuvana KalPan kannattaja tuota odotettu piiiiiiiiiitkäään.
10 vuotiaana olin paikalla Turussa vuonna 1991 ja revanssi toiveissa.

Ensin pitäisi vain KalPan kaataa Pelicans, TPS:n HIFK, sekä Tapparan Ilves, tai jos Ilves tiputtaa Tapparan, niin.. en sano enempää.
 

spaceman

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, #26, #15, #11, #45
huonot tuomarit jkl:ssä. voisi viheltää tuosta kiekottoman ja kiekollisen estämisestä vähän herkemmin
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquinta
Mutta on se kumma kun yleisön huutelun perusteella vihelletään

IFK:n faneilla sen verran tunnekuohuissa lajin aakkoset hukassa, että tuossa tilanteessa päätuomari kävi kysymässä linjurilta ja tämän lausunnon perusteella sitten arvottiin kaksiminuuttinen. Ei pitäisi olla enää vuonna 2017 ihan uusi juttu lajissa nimeltä jääkiekko.
 

Lahis

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Red Wings, Barcelona, AC Milan.
Yhdyn moneen muuhun palstalaiseen (en kirjaimellisesti) siinä, että ihmeen myöhään tuo Finleyn jäähy annettiin. Kakkosen paikka toki, mutta aika rajusti jälkikäteen tuli.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös