La 25.2.2017 Otteluseuranta (Liiga)

  • 42 052
  • 565

odwaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kepa ja Pena
Ihmetellään uudestaan, onko Neloselta rahat loppu kun ei ole studiota ollenkaan?
Miten mulla on semmoinen mielikuva, että aika usein ei oo just lauantaina? Ti-to tai ke-pe ehkä, viikolla halvempi tehdä?
 

Karhunkulta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Skellefteå AIK
Tunnetaan ne logot. Jos ton sekottaa lukon logoon, niin aika pihalla on. Tuskin löytyy ees suosikkiseuraa. Ässät edes yrittää tänään. Posia.
 

Kapinalätkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kotkat, Tähdet, Saarelaiset ja Pantterit (UK+US)
Vaasasta ei ole vieläkään tullut kiekkomaailmaan mitään hyvää tai merkittävää, paitsi viihdyttävän löyhämoraalisia neitosia vieraspelimatkoilla. Sportin kannattaa sainata lisää jämäilveksiä.

Mites tuo ilveksen oma liigataival on tässä viimeiset vuosikymmenet sujunut?
Kummasti kelpas ilvekselle vaasalainen puolustaja kuitenkin.
 

bebeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ylöjärven Ryhti
Kylläpäs täällä ollaan herkällä hipiällä liikenteessä. Täytyy sanoa että hienot ovat nuo Rosenlew-paidat. Kuka muistaisi Upon Palloa?
 

Etäfani

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Cheerleaderit, Vaihtuvat valmentajat
Kyllä siellä lukee vieläkin tässä ketjussa viestissä, jossa on illan pelit Lukko-Tappara. Eli kyllä se on jollain sekoittnut ja nuo värit tekee siinä ison osan.
:D Lisäsin kyllä korjauksen, mutta alkuperäinen osuus jäi paikalleen. Koetin olla nopeasti avuksi avaajalle ja katsoin pikaiseen Liigan sivuilta pelit ja vähän meni värien mukaan, oranssia, sinistä, mustaa, punaista... ja sattui pieni kämmi kun ei ollut ehtinyt tarkemmin surffaamaan mitä tänään missäkin tapahtuu.
 
Suosikkijoukkue
Jukurit, TML
Ajattelin valtavan tuomarivirheen tapahtuneen, kun yksi vaasalainen kertoi jo tuomarin kuolevan pelin jälkeen. Noh, Kankaanperä taklaa puun takaa kädet ylhäällä D'Amigoa ja näyttää osittain osuvan päähän..
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Nonnii, kolmas erä alkamassa ja kyllähön sitä puolustussotaa lähdettäneen jatkamaan. On kyllä aikamoinen Ihantalan... siis Ikioman ihme jos 3 pinnaa jää vaikka meno jatkuisi samana kuin toisessa.
 

Etäfani

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Cheerleaderit, Vaihtuvat valmentajat
Nyt punnitaan TPS:n kyky hallita johtoasemaa. Aletaanko vaan roiskimaan kiekkoa pois vai...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös