La 25.2.2017 Otteluseuranta (Liiga)

  • 42 037
  • 565

Pika1

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ilveksen koti-ilme pikkuisen (=totaalisesti) muuttunut helmikuun puolenvälin jälkeen. Se Jukurit selkäsauna näköjään herätti. Toivottavasti tulee edes vähän sokeria hyvännäköisestä loppukaudesta tulisi ja vire kestäisi.
 

bebeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ylöjärven Ryhti
Ässät yv.
 

#76Sally

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Kauden kohtaamiset eivät ainakaan anna mitään syytä sille miksi HPK olisi tullut takki auki Mikkeliin. Pikemminkin vaikuttaa siltä että Jukurien kevät vaihde on löytynyt. Edellinen 0-4 Ässät nöyryytys antoi jo tästä osviittaa. Tänä iltana kerho ei käkäile enää kyydissä, vaan jätetään asemalle.
Olet oikeassa mutta vertaankin HPK:n peliä siihen miten se yleensä pelaa. Jukurit pelaa hyvin, se on selvää mutta HPK ei päässyt siihen peliinsä mitä se yleensä pelaa. Ehkä syy on sitten Jukureiden.
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Jep. Paltsin riparista Manninen 3-1 ja yv jatkuu yli minuutin.
 

Ralph

Jäsen
Sakke kaventaa ja toisen voisi tehdä myös ylivoimalla.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Parlett on parempi, ei ole käyttöä Maximukselle.

Matushkin on parempi hyökkäyspäähän. Parlett sellainen kingi yleispuolustajana ettei kahta sanaa. Molemmat erinomaisia hakuja. Jos pitäisi valita, niin Parlett. Matushkinilla on tietty sellaista pelien ratkaisijan särmää.

Muuten peli 2. erässä on Porin pelin intensiteetti laskenut aika tavala. Veikkaisin että Ässykät ratkoo kolmannessa.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Manninen 3-1...
Mitä vittua siellä on tapahtunut ekassa erässä kun peli on 3-0 kun pääsee kotiin peliä katselemaan?
 

odwaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kepa ja Pena
Vielä siitä taklauksesta; kädet alhaalla, luistimet jäässä, täydellinen vauhdin poisotto, mutta olkapää osuu naamaan koska kavereilla pikkuisen kokoeroa ja asennot ei natsaa.
En ole nähnyt tilannetta, mutta itse kuvailet tässä päähän kohdistuneen taklauksen. Niistä tulee jäähy. Päähän ei saa taklata, edes kädet alhaalla hiljaisella vauhdilla ja vaikka kaveri olisi pienempi tai huonossa asennossa.

Tosin olihan siinä ehkä ylimääräistä "keräilyä".
Totta, mutta kyllä jäähy pitäisi tulla teosta, eikä seurauksesta. Nyt jos Tallberg olisi vain noussut ylös ja jatkanut peliä, ei jäähyä olisi tullut.
Mikä nyt sitten on ylimääräistä keräilyä? Jos taklaus tulee rinnan korkeudella ylöspäin kohdistuen ja todnäk leukaan asti, niin on ihan luonnollista keräillä hetki. Siitä saattaa myös toipua hetken päästä. Mun mielestä noi on ihan hyvä ottaa pois, tommoset ylöspäin suuntautuvat osumat. Foppa ois voinu pitää kropan alhaalla.
 

Tepi#45

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
TPS on vienyt 2.erää ja on pari napsua aktiivisempi joukkue
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös