La 24.3.2018 Otteluseuranta (Liiga)

  • 109 142
  • 1 478

bebeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ylöjärven Ryhti
Surkea erä Tapparalta vaikka alussa maalin tekivätkin. KalPa johtaa ansaitusti.
 

Karhunkulta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Skellefteå AIK
Juu, kummasti oululaiset unohti sen jo :)

Mutku ei se oo sama asia, jos Kärpät taklaa.

Mut joo, olihan toi Lambergin taklaus taas niin typerä, kun muutenkin pitäis tietää että tänään nousee käsi valkopaidoille ihan jokaisesta rikkeestä. Otto ei kyllä ketään tule noutamaan, ei ole munaa pleijareissa.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Tuliko SaiPa tänne patikoiden? Jalkanopeudeltaan kuin Naantalin VG 62 tai vähän hitaampi. Ihmekös jos ei mikään luonnistu.
 

Domi28

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Maple Leafs, Liverpool

Valmetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks, Bruins
Puttula oli kiekollinen pelaaja, eli täysin taklattavissa. Opetelkaa edes auttavasti ne säännöt. Manner saa ottaa mahdolliset loukkaantumiset omalle kontolleen, kun peluuttaa näitä Kuttuloita yms junnuja miesten pelissä. Sarja ihan mielenkiintoinen ja tunteita herättävä, mutta nämä saatanan puuhastelijatuomarit pilaavat parhaansa mukaan nautintoa. En puhu Lefan tilanteesta mutta Ässien pikkurikkeet kaivetaan puolen kentän päästä, mutta toinen joukkue ei muka riko tsi estä missään tilanteessa. Haisee kotipuluilta pahasti. Joko otetaan molemmilta kaikki pois tai sitten vain "kuolleet", mutta ei saatana näin...
 

El Lude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kvanttimobikki kolmessa eri ulottuvuudessa
Ootko pitänyt KalPan rikkeistä yhtä tarkaa kirjanpitoa? Ihan mielenkiinnosta olisi kiva tietää nekin.
Väitinkö minä, että Kalpan pelaajat eivät riko. Viime keväänä muuten sai kuulla jatkuvasti siitä teidän leiristä, että nämä rikkeet tai lähinnä niiden viheltämättäjättämiset menevät pitkässä juoksussa tasan. Nyt näyttäisin edes hiukan KalPaa tuomarilinja suosivan. Oletko muuten itse pitänyt tukkimiehen kirjanpitoa oman suosikkijengisi rikkeistä?
 

alcoholic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Vikaan erään Ässien täytyy tulla sillä asenteella, että vittu tää peli tasoitetaan. Vittu tolla muniinpuhaltelulla ja omissa pyörimisellä edes haasteta Kärppiä. En ole vuosiin nähnyt näin heikkoa playoffpeliä.
 

peruspata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
Jäähyihin ja Leskisen helppoon maaliin on tämä peli ratkeamassa.

Jäähyjä Ässät on ottanut liikaa. Lambergin temppu oli täysin turha kyllä, ja harvasta muustakaan nyt isosti voi mainita. Leskisen varma ainoa sukellus, tähän peliin siis. Urallaan rikkoi 800 sukelluksen rajapyykin, palkinto jaetaan seuraavassa kotipelissä.

Hassu fiilis on, että menee vielä mainettaan tasaisemmaksi, ja sitä ei epätietoinen James Bond kestä.

Kunpa tuomarit eivät aina olisi Kärppiä vastaan...

Nykytilanne vastaa kyllä pelin kulkua, kuten muutenkin tässä sarjassa. Hyvää hokia tämä on.
 

Taksari

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, KPC.
JYPiltä hyvä toka erä. Hallissa täyttä ja hyvä mökä, ai että, tää on pleijjaripeli parhaimmillaan!

Kuningassulttaani on edelleen kuningas.
 

massimo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Devils, FC United of Manchester
Kaikissa muissa pareissa tuntuu olevan tunnetta ja ylilyöntejä... Jyp ja Hifk pelaavat reilun pelin hengessä välttäen tunteen syntymistä.
 

Crapbag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
Vikaan erään Ässien täytyy tulla sillä asenteella, että vittu tää peli tasoitetaan. Vittu tolla muniinpuhaltelulla ja omissa pyörimisellä edes haasteta Kärppiä. En ole vuosiin nähnyt näin heikkoa playoffpeliä.

Tää on kyllä jokseenkin Playoffien irvikuvaa, en tiedä mistä kaikesta johtuu mutta ei kyllä mitään henkeä koko tapahtumassa ylipäätään. Virkaintoiset nuijat vielä osaltaan kitkemässä sen pienenkin vähän mitä pelissä voisi syttyä. Haukotuttaa lähinnä
 

ernestipotsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kävin nyt erätauolla katsomassa tuon Hagertin taklauksen. Selostaja hölisee jostain kiekottomasta pelaajasta vaikka pelaaja on vielä ihan selvästi kiekollinen ja näin ollen taklattavissa. Itse taklaus ehkä juuri ja juuri kakkosen arvoinen. Vähän kädet nousee saatossa mutta muuten ei mitään väärää.
 

Raimoton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Philadelphia Flyers, La Albiceleste
Suosikkijoukkue
Jokipojat, HIFK, Montreal Canadiens, Liverpool.
Mitä helvettiä Tappara kuvittelee tuollaisella pelillä voittavansa? Herätkää nyt, vittu, jo!

Ei se ole Tapparan vika, vaan Kalpa yksinkertaisesti pelaa nopeaa ja jatkuvaan paikanvaihtoon perustuvaa lätkää, jota se on treenannut koko kauden. Se saa Tapparan näyttämään heikolta kun vastassa on Rautakouran "kaikki varman päälle nuhjauskiekko". Kalpan pelissä on jääkiekon tulevaisuus, Tapparan kiekossa sen menneisyys.
 
Suosikkijoukkue
Tappara
Vituttaa kattella, kun tuolla Tapparan rosterilla ei kye muuta kuin seisoon kantapäillään perseet vastakkain oman maalin edessä ja varovasti koittaa pitkällä mailalla ronkkia kiekkoa keskialueelle. Playoffeissa! I don't fucking get it....
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös