La 24.03.2012 Ässät - JYP, Puolivälierä, 2. ottelu

  • 25 545
  • 98

Jupa

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
No olihan Viitasella eniten tänään kiire JYPin pakeista ja sitähän tässä nyt on lähinnä puhuttukin.

Törmäsi Vatasen kanssa toisen erän alussa ja saiko jotain pientä puujalkaa tms., mutta pystyi kuitenkin jatkaamaan.

Kiitos näistä ja tosiaan, jopa huippupelin jälkeen joukkueesta löytyy aina heikoin pakki ja heikoin hyökkääjä, vaikka olisivatkin pelanneet hyvin.

Raatini valitsee nyt sekä mainitsemisen arvoiset parhaat ja huonot pelaajat kategorioissa hyökkäys ja puolustus. Joukkue rajautuu JYPiin:

+++ Vatanen
++ Näkyvä
+ Laatikainen

--- Koskinen
-- Viitanen
- Malmivaara

Puolustuksen osalta merkille pantavaa on mielestäni erityisesti Laatikaisen miehekkäämpi ote, flegmaattisen pelaamisen jälkeen...

+++ Tuppurainen
++ Hytönen
+ Louhivaara

--- Pihlman
-- Virtanen
- Lahti

Hyökkäyksen osalta positiivista Hytönen-Louhivaara -kaksikon tsemppi ja negatiivista erityisesti Pihlmanin seikkailut. Tuomaksella on edelleen kaikki se potentiaali, mutta jalka ei vaan nouse enää ja paikoissa kipsaantuu.

Jupa
 

Crapbag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
Älä huoli, Vataselta yritetään muutenkin lyödä käsiä poikki joka helvetin pelissä ja muutenkin koukkia sekä ronkkia vauhtia pois, koska yksikään liigapelaaja ei pysy Samin perässä. Mutta ehkäpä tuo porsastelu mitä torstaina nähtiin, antaa suurimmat orgasmit perusporilaiselle ässäkannattajalle.

Teillä muutamilla näyttää olevan suunnattomia puutteita luetun ymmärtämisessä, tilannetajussa ynnä muussa. Kannattaisi myös vilkaista mihin tietyissä kieliposkessa -heitoissa on ensin viitattu. Peräsin vastustajan kunnioittamista molemmin puolin ja täällä huudetaan suu vaahdossa jostain hitsipilleistä ja murrosiästä? Ettei ne hikoilut nyt vaan olisi sillä puolella ruutua?

Vatanen, on aivan helvetin hyvä pelaaja, ärsyttävän hyvä kuten M.Granlund. Tänäänkin JYP oli juuri Vatasen verran parempi. Molempien kohdalla on tosin todettava, että heidän kaatumisensa on eri arvoinen kuin esim. Sipiläisen tai Laaksosen kaatuminen.

Päähän sattuu ja harmittaa, mutta ei voi mitään. Ässät taisteli Savinaisen johdolla hullun lailla, mutta JYP on kuin robotti, uskomaton mörkö Ässille vuodesta toiseen. Joukkupeli on vaan sarjan eliittiä, tyhjästä ei sekään tule joten kai siitä hattua pitää nostaa vaikka en pelityylistä tykkää. Tuskin tänään silti olisi ollut hillitön vääryys jos loppulukemat olisivat olleet 2-1? Olisi sarjankin kannalta hieno asia. Siltikään ei luovuteta, joskus se pomppii vielä Ässillekin ja päästään johtoasemassa pelaamaan ja katsomaan mitkä on JYPin eväät siinä kohtaa. Tänään lirui taas tuuman verran ohi se Laaksosen pomppu. Toisaalta tätä ennen JYP laukoi tolppaan. Pienestä on kiinni eikä pelistä jaksa oikeastaan kirjoittaa muuta. Tuomareista en tiedä, Ässille aika raju määrä kakkosia kenttätapahtumiin nähden, näin ei voi jatkua jos meinataan vielä mennä jatkoon. Kahdesti löydettiin tuollainen kolmen perättäisen jäähyn setti, sitten taas pilli taskuun. Maalin edustalla sentään annettiin tänään vääntää rehdisti, jotain playoff -henkeä. Paljon paremmin pysyi näillä puusilmillä peli lapasessa kuin ekassa pelissä.

Joppe vei aika näppärästi siinä viimeisillä sekunnilla jonkun pakin puikoista, mutta kiekko nousi lavassa pystyyn siinä kohtaa kun veto lähti.. tuo veto joka useimmiten helähtää yläputken alle. Tänään Armia-Vatanen kaksikko mitteli useaan otteeseen keskenään, Sami ei kyllä Armiaa saanut kovinkaan hyvin kuriin omassa päässä. Hyökkäyssuuntaan Vatanen puolestaan painoi tuttuun tyyliin ohi about kaikesta ja se lämäri.. on se kova.
 

teemu73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tulipa sitten ainakin yksi play off -matsi itsekin nähtyä paikan päällä tänä keväänä. Ensi lauantaiksikin kyllä olisi aikaa varattu samaan. Toivotaan että sarja jatkuisi sinne asti.

Jyp oli juuri tuon verran parempi. Kyllä siellä taisteltiin, mutta ei vaan riittänyt. Paikkoja tulee sen verran vähän, että ne pitäisi pystyä paremmalla prosentilla käyttämään.

Turhat jäähyt harmittaa, ja se ettei Vatasta saada millään kiinni. Näihin asioihin tarvitaan vähän korjausta.

Mutta maanantaina mennään taas!
 

Jupa

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kiitos Jupa kattavasta raportoinnista, mutta lainaamaani kohtaa en nyt oikein käsitä. Kalle pysyi tänään poissa parrasvaloista = hienosti meni. Perusvarma mauton ja hajuton, mutta 3 miinusta? Avaatko...

Tähän lyhyt vastaus: listaa itse JYPin pakit tänään järjestykseen. KAIKKI pelas hyvin, mutta aina voi listata paremmuusjärjestystä. Oma rivisi?

Jupa
 

Saint

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Jes, hyvä reissu ja kannatti lähteä, vaikkakin kohtalaisen vittumainen keli oli molempiin suuntiin ajella. Finaalikypärän jätin suosiolla kotiin, kun ajattelin, että voi muuten tulla röökipaikalla pataan ja reissu venyä vähintään sairaalakäynnin verran. Porilaiset olivatkin JYP-merkittömälle Saintille "yllättäen" varsin ystävällistä porukkaa ja neuvoivat kysyessä aina. Voikin kysyä, olisiko kohtelu ollut samaa kypärä päässä? Tämä jäi vaivaamaan ja varmaan tulee joskus vielä kokeiltua.

Peli oli jo paljon parempaa, kuin tuossa ekassa kohtaamisessa. Muuten kaikki kerrottu. Kiitos JYP!
 

Vami Satanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, K-Espoo, Liverpool, Baltimore Ravens
Jupalle: Ok, meni meikältä tyylikkäästi ohi, että kyseessä pelkät pakit...sorry! Mut kuiteskin olisin tänään Viitasen heittäny viimeseks, vaikka av-jyrä olikin. Ja heti perään, että ansaitsee ehdottomasti paikan kokoonpanossa, ellei Paveli tee paluuta.

Jos Jypin kenttäpelaajista yleisesti miinuksia arvotaan, niin mun lottorivi on:

--- Pile
-- Huba
- Lahti
 

Marcus Juslin

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Mitä tämä nössöily on? Minusta Laatikainen pelasi ihan moitteettoman pelin, Näkyväkin paransi loppua kohden oltuaan alussa hivenen vaikeuksissa. Viitasella nyt vähän oli hätäilyä paikkapaikoin.
Jos tuosta pelistä haluaa miinuksia jakaa, niin minusta pitäisi huomioida pakkien esitystä enemmän esim. Miika Lahden huono peli. Eikä se Riskakaan kovin kummoisia esittänyt.
Tuolla nössöilyllä tarkoitin lähinnä sitä, että suuri osa Ässien mylläköistä sai alkunsa, kun em. puolustajat menivät arkaillen tilanteeseen tai katsoivat vierestä kun ässäpelaajat haki päädystä kiekot, vaikka aikaa olisi ollut vaikka kuinka. Mutta ei siellä puolustuksessa ketään floppeja ollut - pikku minuuksia vain jaoin. Ja samaa mieltä Lahdesta, unohtui kirjoittaa. Ilmeisesti edellinenkin peli ollut huono. Lahden otteissa ei tällä hetkellä ole juuri mitään erityistä kehuttavaa, vaikka ei se siellä hölmöillytkään (vrt. Huba, Pile). Ehkä Riska näytti hyvältä kun muut ketjukaverit oli "paskoja". Mutta yhteenvetona: joukkue voitti ja millään muulla ei ole väliä. Jokainen edellä haukutuista pelaajista voi maanantaina napata taas sankarin viitan, yhtään en epäile.
 

Tj

Jäsen
Suosikkijoukkue
Melchester Rovers
Pori nähtiin ja hyvillä mielin palattiin. Paikallisten kanssa ei ollut mitään ongelmia eikä meidänkään faniporukassa hirveästi rähinähenkeä tainnut olla. Tunnelma oli ihan mukava, vaikka täytyy tunnustaa että itse tungin jo alussa korvatulpat korviini, ettei soi päässä viittä päivää pelin jälkeen. Kaikki kuulutukset ja kannatukset erotti ihan miellyttävällä volyymilla.

Itse peli oli aika lailla yhden maalin peli. Molemmilla oli paikkansa (Heleniuksen huikea jalkatorjunta 1. erässä ja Laatikaisen tolppa 2. erässä), mutta kun JYP meni johtoon niin siinä selkeästi Ässien selkäranka vähän notkahti, kuten myös ehkä kotiyleisöllä. Kavennusmaali toi vielä kiriä eikä se lopussa kaukana ollut (ylärimaanko se Savinaisen(?) nosto osui?) mutta pienet marginaalithan nää pelit ratkaisee. Tällä kertaa näin, joskin kyllä JYPin taistelu ja pelaaminen johtoasemassa oli loistavaa katsottavaa.

Hubacek vissiin luki kehut ekasta pelistä, kun esitys oli kauniisti sanottuna sekava. Ehkä sitten taas Hippoksella pysyy kiekotkin mukana. Pesonen oli ennen maaliaan huono, ei malttanut lainata millään ja teki ratkaisut liian hitaasti. Pihlmanilla ei oikein tee yhtään mitään, vaikka en häntä tuosta Ässien maaliin johtaneesta sekoilusta syytäkään. Joko tulee kolmosketjuun muutoksia maanantaille?

Pakeista Laatikainen pelasi todella hyvän ja perusvarman pelin, sen sijaan Näkyvä oli taas vähän vaikeuksissa, kuten 1. osaottelussakin. Vatasesta ei oikein enää keksi mitään uutta sanottavaa, ihan uskomattoman jäätäviä suorituksia taas kerran. Maalikin oli taattua "vittu mikä lämäri -Kari Tyni" - osastoa, Raannalla ei mitään mahdollisuuksia.

Sen sijaan haluaisin sanoa että Mikko Viitanen on pelannut nämä pleijarit ja runkosarjan lopun ihan helvetin hyvin. Yksinkertaista peruspeliä ja hyvää äijämäisyyttä omassa päässä, sitähän Mikolta on odotettukin. Hienon näköistä oli kun Viitanen tuuppasi Dixonin lentoon maalinedustalta - sinne ei tulla suuta soittamaan, tai sitten otetaan iskuja.
 

sonnychiba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Hyvä peli, Jyp oli juuri sen maalin verran parempi. Kyllä näitä pelejä voitettaisiin, jos löytyisi maalintekijä. Vatanen on hiton hyvä, muuten Jypillä on aika tasainen joukkue. Hallilla oli loistava tunnelma.

Ens keskiviikkona toivoisin, että ne kermaperseet tulisivat sieltä tv-ruutujen äärestä hallille kannustamaan.
 

Buffalo_1988

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Peli oli tasainen kaksi ja puoli erää. Huomasi selvästi Pesosen maalin jälkeen että Ässille alkoi tulla pieni paniikki kotiyleisön edessä vaikka kavensivatkin yhdellä. Hallista sen verran että hyvä tunnelma ja ensimmäisessä erässä jopa erinomainen, mutta ilman tuota massiivista seisomakatsomoa se olisi ihan samanlainen kuin Kuopiossa, Jyväskylässä tai vaikkapa lappeenrannassa, joten elkää luopuko siitä.

Peukut molemille faniporukoille. Molemmat kannattivat omiaan, mitä nyt lopussa yksi ässä fani tuli jotain meuhkaamaan, mutta järkkärit veivät hänet nopeasti pois.
 

peruspata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
Kiitän asiallisesta kommentoinnista ja selkeästä pelistä informoinnista, Ässien tappio tietenkin harmittaa. Vielä seuraavaankaan peliin Porissa en ehdi, en edes kuunnella mistään, joten sama meno jatkuu siltä osalta. Luetun varassa ollaan.

On hienompaa lukea asiallista kirjoittelua, kuin normipäivää Ässät-JYP -otteluista, jostain syystä ovat jo vuosia herättäneet tunnetiloja puolin ja toisin. Maanantaina on jo pakkovoitto, mutta luovuteta ei ikinä, loppuun asti kannustetaan.

Jos matka katkeaa, joudutaan Porissa miettimään, miksi ollaan etelän naapurin tavoin ajautumassa runkosarjajoukkueeksi.
 
Viimeksi muokattu:

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Pelistä on varmaan kaikki oleellinen jo kerrottu, mutta kehutaas vielä erikseen Mikko Viitasta. Vaikka hädässä onkin ajottain, semmoinen tietty varmuus pelissä kuitenkin on. Ja Viitasen peluuttamisella nuo pakkiparit on saatu parempaan balanssiin kuin aiemmin. Etenkin Laatikainen-Näkyvä pari oli pahassa pinteessä ja, vaikka Auvitu pärjäsikin Malmivaaran parina on kokonaisuus nyt parempi kuin Auvitun ollessa kehissä. Toki harmittavaa Auvitun kannalta, että hyvistä otteista huolimatta joutuu seuraamaan pelejä katsomosta.
 

Hypodermic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Mukava reissu Poriin tuli tehtyä. Onneksi se meidän bussikin lopulta saatiin "tulille" taukopaikalta, ja päästiin ajoissa hallille. Mitään ongelmia en itse huomannut fanien välillä ja järkkärit tosiaan noukkivat hienosti sen ainoan(?) pelin loputtua riitaa haastaneen Ässäkannattaan pois. Rumpujakaan ei onneksi hirveästi ollut mukana ja ihan kiitettävästi mielestämme pidettiin möykkää yllä läpi pelin. Kotikatsomo oli todella äänekäs etenkin ottelun alkuvaiheilla ja lopun kavennusmaalin mainingeissa. Kaljallakin ehti käydä erätauoilla, vaikka ainakin seisomakatsomon puoleinen käytävä aika tukossa olikin.

Hieno peli, hieno tunnelma ja omasta näkökulmasta oikean joukkueen voitto - mitäpä sitä muuta hyvältä jääkiekko-ottelulta tarvitseekaan. 2-0 tilanteesta on helpompi lähteä seuraavaan otteluun. Yhtään ei ole tietenkään varaa löysätä vaan päinvastoin, peliä pitää kokoajan pystyä petraamaan.

Tuli myytyä kaulassa ollut JYP-kaulaliina paikalliselle JYP-kannattajalle. Toivottavasti meni hyvään kotiin. :)
 

Handyy

Jäsen
Mitään ongelmia en itse huomannut fanien välillä ja järkkärit tosiaan noukkivat hienosti sen ainoan(?) pelin loputtua riitaa haastaneen Ässäkannattaan pois.
Vähän ennen pelin loppua itse asiassa oli aineet katastrofille. Seisoin perimmäisenä ja ensin joku random-ässäfani löi takaapäin nyrkillä kylkeen. Sen jälkeen paikalle ilmaantui useampikin suhteellisen äkäisen oloinen ässäfani, jotka yrittivät päästä keskelle JYP-katsomoa. Tämän kuitenkin järkkärit estivät ja huutivat sitten sille järkkärille että "nuo rummut pitää saada v***uun täältä".

Eli isot kiitokset Porin järkkäreille. Todella hyvin hoidettu tilaisuus, jossa mahdolliset turpakäräjät estettiin olemalla oikeasti paikalla.
 

Jupa

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Jupalle: Ok, meni meikältä tyylikkäästi ohi, että kyseessä pelkät pakit...sorry!

Pelkällä nimimerkilläsi saat anteeksi ja muutenkin :)

Tulipa sitten katseltua peli vielä uusintana Urho Playlta. Fiksua rahan käyttöä...

Tuon uusinnan jälkeen korostuu, että Tuomas Pihlman oli heikoin eilen. Samalla edelleen mielestäni joka ikinen JYPin pakki pelasi omaan tasoonsa nähden erinomaisen ottelun. Siksi noiden miinusten jakaminen oli täysin turhaa - väärä formaatti.

Television kautta respect-nappulaa painaisin Ässien puolelta Savinaiselle ja Raannalle tässä järjestyksessä. Savinaiselta miehekästä taistelua mm. tilanteessa, jossa Viitanen pyyhkäisee kypärän päästä ja tilanne jatkuu.

Se mikä on illasta toiseen mielenkiintoista: ennen jokaista peliä puhutaan nykyään "miten toi Vatanen pysäytetään?" Ei hän mikään yllätyspelaaja ole, kaikki hänet tuntevat, jokainen vastustaja haluaa hänet pysäyttää, mutta ei tähän mitään suoranaista lääkettä ole. Toki yksittäisissä tilanteissa hänet voi pimentää, mutta keskimäärin ilman likaisia otteita häntä on todella vaikeaa hiljentää. Juuri siksi "liian hyvä tähän sarjaan" -sanonta on paikallaan.

Jupa
 

Hyytiäinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
KeuPa & Ottawa
+++ Tuppurainen
++ Hytönen
+ Louhivaara

--- Pihlman
-- Virtanen
- Lahti

Hyökkäyksen osalta positiivista Hytönen-Louhivaara -kaksikon tsemppi ja negatiivista erityisesti Pihlmanin seikkailut. Tuomaksella on edelleen kaikki se potentiaali, mutta jalka ei vaan nouse enää ja paikoissa kipsaantuu.

Jupa

-Että Virtanen olis ollu toiseks "heikoin" hyökkääjä? Hiukan olen eri mieltä. Esimerkiks alotuksia Jonne kaapi yllättävän hyvin siihen nähden ettei ole mikään puhdas sentteri. Hytösen aloitukset näyttivät menevän useammin vastustajalle. Mitään tilastoa mulla ei aiheesta ole mutta näin silmämääräisesti.

Ja edelleen tosta Jonnen roolista. Istuu ehdottomasti paremmin sentterin paikalle. Ja läsnäolollaan tuo muulle Jypille sellasta uskoa omaan fyysisyyteen. Vähän samaan tapaan kuin Jody Shelley aikanaan. Ei Shelleynkään tarvinnu Jypissä kertaakaan tapella. Lähtökohtaisesti pidän kuitenkin Ässiä Jypiä fyysisempänä joukkueena.

Kyllähän tuo Ässien maaliin johtanut tilanne aukes vähän varkain sen Pihlmanin siniviivalla "suorittaman" koomailun takia. Pile taitaa kantaa melkosta kivireppua selässään tällä hetkellä?
 

Jupa

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Nämä saa haastaa, se kuuluu asiaa. Ehkä hyökkääjissä ei eilen muutenkaan ollut hirveästi hajontaa, joten osin arpomista tämä on aina. Keitä olisit Hyytiäinen itse nostanut esille?
 

Mike Bossy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Valtra & Massey Ferguson
Ihan hyvätunnelmainen peli eilen ja ainakin vauhdikas, vähän jopa liiankin sillä järki meinasi välillä unohtua. Kahden pelin perusteella tästä on näköjään sittenkin muodostumassa pystysuunnankiekon riemujuhlaa, vaikka olisin ennakoinut Ässien lähestyvän hieman toisella tavalla tätä sarjaa. Eilenkin peli aaltoili aika paljon ja tuloksena oli maalipakkoja erikoisistakin tilanteista. Kummallakaan joukkueella ei oikein ole varsinaista hallintaa peliin nähden ja niimpä maalipaikkansa paremmin hyödyntänyt on vienyt pelit nimiinsä, tosin aika niukasti. Tähän väliin on todettava, että onnneksi meillä on Helenius ja Vatanen, jotka selkeimmin ovat nousseet esille.

Enemmän kaipaisi omalta joukkueelta ns "lyhytsyöttöpeliä" sillä välillä siellä kentällä yritetään sellaisia puolenkentän hakuja, jotka eivät sitten kuitenkaan johda kulmapeliin/painostusjaksoihin vaan kiekko menetetään varsin nopeasti siellä hyökkäysalueella. Eilen myös ylivoima oli vaisua, eikä niistä yhtään pystytty hyödyntämään. Toivonmukaan tämäkin vähän petraantuu sarjan edetessä.

Kaiken kaikkiaan täytyy olla tyytyväinen siitä, että sarja on meille 2-0 sillä parannettavaa kyllä olisi. Seuraavaan kohtaamiseen odotan jommankumman muokkaavan hieman pelitapansa.
 

Hyytiäinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
KeuPa & Ottawa
Pelaaja-arviota.

Keitä olisit Hyytiäinen itse nostanut esille?

-maalimäärästä jo voitaneen sanoa ettei suurempia epäonnistumisia tai epäonnistujia ollut. Näin totesit itsekin. Ehkä siellä miinuspuolella on juuri Pile sen Ässien ainokaista edeltäneen tilanteen johdosta ja Hytönen koska hänestä ei ole hyökkäyspäässä juuri tukea tällä hetkellä Perrinin ketjulle.

Onnistujiin voidaan tietty laittaa Perrinin ketju. Parempaakin peliä heiltä on nähty mutta tuo voittomaali oli kuitenkin se syy. Ja kyllähän tuosta kokemuksesta on apua kun pelataan johtoasemassa ottelun loppuminuutteja. Eli duunariosastolle yleensäkin antaisin kiitosta.
 

Vanhapuuma

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYPinkylä, Suomen maajoukkueet, IF Gnistan
[...] Lähtökohtaisesti pidän kuitenkin Ässiä Jypiä fyysisempänä joukkueena.

Kyllähän tuo Ässien maaliin johtanut tilanne aukes vähän varkain sen Pihlmanin siniviivalla "suorittaman" koomailun takia. Pile taitaa kantaa melkosta kivireppua selässään tällä hetkellä?

Minun mielestäni myös JYP on kyllä aika fyysinen joukkue, josta löytyy paljon sellaisia pelaajia, jotka pystyvät antamaan painavia & puhtaita pommeja. Mutta vähän turhaa lähteä vertailemaan kumminkaan "kumpi on fyysisempi" eli "kummalla on isompi kikkeli". Helpompaa olisi sanoa: niin Ässät kuin JYP ovat fyysisiä joukkueita. Tosiasia oli kuitenkin eilen, että Ässät oli selvästi hanakammin liikkeellä tällä osastolla, ja tämän osaston kautta saikin hyvää painetta JYPin pakeille - ja mielestäni osittain onnistuivatkin. Mutta se ei kuitenkaan riittänyt, koska esim. Vatanen on siinä mielessä jännä kaveri, että se tuntuu vaan saavan lisää puhtia siitä kun sitä taklataan, so. tulistuu siitä ja aloittaa oman kiekollisen show'nsa.

Näytti tosiaan koomailulta tuo Pilen tilanne, mutta pitää sen verran puolustaa, että sitä kiekkoa ei tosiaan aina näe kun se jää jalkoihin pyörimään, joten tuo nimenomaan näyttää paljon tyhmemmältä koomailulta siihen verrattuna mitä siinä oikeasti voi tehdä. Muuta kuin pyöriä ja katsoa jalkoihinsa muiden huudellessa "jaloissa!!". Nimimerkillä itsellä kokemusta.
 

Buffalo_1988

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Näin pelin uudestaan ja pari asiaa nousi vielä esiin. Kolmannessa erässä oli luultavasti kolikoita tai jotain jäällä kun kolme pelaajaa kaatui ihan omituisesti suorasta luistelusta.

Toinen mitä en livenä huomannut oli Dixonin todellinen romahtaminen. Kaveri hakkasi kaikkea mikä liikkui, koukki ja lopuksi ehkä tyhmin poikkari ikinä.
 

makeyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tänään Armia-Vatanen kaksikko mitteli useaan otteeseen keskenään, Sami ei kyllä Armiaa saanut kovinkaan hyvin kuriin omassa päässä. Hyökkäyssuuntaan Vatanen puolestaan painoi tuttuun tyyliin ohi about kaikesta ja se lämäri.. on se kova.

Pistesaldosta päätellen Vatanen, ja koko joukkue, on saanut Jopen aika hyvin kuriin
 

Crapbag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
Pistesaldosta päätellen Vatanen, ja koko joukkue, on saanut Jopen aika hyvin kuriin

Varmaan mielestäsi nokkelakin heitto, pelit nähneenä Armia on kuitenkin ollut molemmissa matseissa nokikkain Heleniuksen kanssa. Vähintään kaksi kolmesta päättyy näissä maaliin, nyt ei ole onnistunut. Ylipäätään komea irrotus taas tämäkin kommentti/lainaus asiayhteydestä.

E: tuntuu että Vatasen nimeä ei saa edes mainita missään, koska tämä sumentaa kaiken arvostelukyvyn ja sen jälkeen aivot hakkaa tyhjää. Viestien sisältöä ei vaivauduta sen enempää miettimään, kunhan äkkiä vaan torjutaan kamala hyökkäys.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös