La 24.02.2007 Pelicans - JYP

  • 6 738
  • 53

lihaani

Jäsen
Pelin tärkein anti ensiksi: Helmeri hyökkäyksen kärkenä teki jalkakynän! Ounastelin, että Helge ja Rahikainen viihdyttäisivät hiihtokeskuksen yleisöä, mutta eiväthän taitopelaajat tappele!

Eka erässä JYP karvasi aggressiivisesti ja korkealta, mutta sen jälkeen bensa loppui ja kentällä oli vain yksi joukkue. Parhaiten pelin kulkua kuvaa, että Pelsut minuuttitolkuaa tasakentällisin pelasivat kuin ylivoimaa. Vähän kuin Petrov-Mihailov-Harlamov aikoinaan.

Nuori Samu Vilkman oli positiivinen yllätys. Jarna ja Yetman olivat myös hyvässä vedossa. Samoin ottelun kestovakuuttaja Henri Heino. Ja koko joukkue pelasi niin kuin pitääkin. Ainoana miinuksena Kakon lukuisat harhasyötöt.
 

david

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Isot respektit paikan päälle vaivautuneille JYP-faneille. Harmi, että hommasta jäi Musta Pekka käteen. Tämä kausi on nyt sitten lopullisesti taputeltu Jypin osalta.

Onnea pelsuille sääläreihin.
 

Shejbal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Shejbal kirjoitti:
Mielenkiintoista nähdä taas livenä miten Sopanen pärjää isojen ympyröissä. Nyt olisi mahdollisuus Vilillä näyttää parasta osaamistaan, kun pääsee hyökkäävässä kentässä pelaamaan. Toivottavasti myös peliaikaa siunaantuu ja hän saa kunnon mahdollisuuden.

Hyvin käytti Vili tilaisuutensa. Hienoa nähdä kahden oman kasvatin tekevän uran ensimmäiset liigamaalit tärkeään paikkaan. Nyt on Sopasella saumat ottaa Karo Koivusen paikka loppukaudeksi.
 

Miguel

Jäsen
Shejbal kirjoitti:
Hienoa nähdä kahden oman kasvatin tekevän uran ensimmäiset liigamaalit tärkeään paikkaan.

Ilahduttava kuulla tällaista, sillä torstain Ilves-pelissä Sopanen ja Vilkman olivat täysin jäässä ja pelasivat kädet tutisten. Vilkmanilta on jo tottunut näkemään hyviä liigapelejä, joten torstainen sohellus sai jo säikähtämään kaverin taantumista. Ilmeisesti turhaan.

Nyt ei muuta kuin toivotaan Tepsille hyviä pelejä ja IFK:lle huonoja. Turussa Pelicans ei pystyisi kuitenkaan voittamaan, ja ovathan Pelicansin TPS-matsit olleet totutusti aivan steriilejä ja tylsiä. HIFK:ta vastaan olisi ainakin vähän meininkiä, vaikka vastustajana sekin ryhmä on paha. Tästä voitosta on kuitenkin hyvä lähteä rynnistämään kohti playoffeja.
 

ToBey

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Jyväskylä
Eipä tähän voi muuta sanoa kuin se oli sitten siinä, eikä ollut ensimmäinen kerta kun kauden tärkein peli ja tulos on tuota luokkaa. Ainiin, yksi juttu vielä.. oli muuten JYPin tämänpäiväinen suoritus sitä luokkaa, että on pakko vaihtaa ihan allekirjoitusta.
 

Kynä

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Se on siinä!

Vihdoin voi oikein luvan kanssa paketoida viimeisetkin toivonrippeet tämän kauden osalta ja keskittää optimisminsa tulevaan kiekkokauteen 2007-2008. Älä tule paha kausi, tule hyvä kausi...

Kaksi erää jaksoin peliä kuunnella, mutta kolmannesta riitti tuloksen tarkistaminen. Ja kieltämättä jotenkin perverssiä, että päällimmäisenä tuntona tuon nolon 0-5-tappion jälkeen on tietynlainen helpotuksen huokaus. Siinä määrin on tämä kausi ollut via dolorosaa, mutta onpahan nyt sekin tie loppuun lompsittu. Näitä helkkarin kohtalonotteluja ja pakkovoittojakin pelattiin varmaan kymmenkunta ja silti vaan aina saatiin lisää siimaa. En mitenkään viitsi vaivautua tilastoja kaivelemaan, mutta itsellä on sellainen olo, että nämä kuolemanottelut hävittiin vieläpä jotenkin aina äärimmäisen viiltelevällä tavalla. Joko tylysti turpaan 0-5 kuten Lahdessa tänään tai katkerilla viime hetken tasoituksilla tai takaanousuilla (Kalpa-pelit tai äskettäinen Lukon nousu viisi sekkaa ennen loppua). Mahtoikohan Jyppi juurikaan hävitä tällä kaudella kunniallisilla 2-4 tai 3-5-lukemilla?

No, nyt katse kohti ensi kautta ja kunnollisista vahvistuksista unelmoimaan. Hieman ehkä tekisi mieli nostaa esille nimiä Korhonen, Virtanen, Immonen ja Pihlman. Näille kaikille on viimeisen 1-3 kauden aikana odotettu tuloksetta korvaajia. Ja toinen yhdistävä tekijä on, että näiden kaikkien ura on viime aikoina ollut joko laskusuunnassa tai paikallaan polkemassa. Eipä Marttinenkaan hyvin ole Malmössä aloittanut, mutta nämä haaveet voinee kuitenkin jättää haaveilematta. Vaan tuskinpa Jyri ensi kaudeksi ainakaan Allsvenskania jää pelailemaan.

Niin, ja onnea Pelicansille pudotuspeleihin. Luulisi joukkueelle ja faneille maistuvan tuo herkku. Viisi vuotta taitaa olla viime kerrasta? Ja onnittelut myös Sopaselle ja Vilkmanille hyvään paikkaan tehdyistä ensimmäisistä liigamaaleista.
 

mr purnu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rehelliset seurat ja fanit
Paikalla olleena onnittelut pelsulle kypsästä pelistä. Alatalo otti piikkiinsä lehdistötilaisuudessa joukkueen surkean esityksen.

Olisi tarvittu suurta sydäntä voittamiseen, mutta kun ei saada yhtään tekopaikkaa edes 5/3 paikassa, oikealle joukkueelle menivät pisteet.
 

Huerzo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Donnerwetter S.p.A.
Sellainen reissu tällä kertaa, olipa todellakin jotain erilaista. En olisi uskonut, että tällaiset lukemat olisivat mahdollisia pelissä, jonka piti olla kauden tärkein. Ihmetellä täytyy missä ovat pelaajien asenne ja tunteet tällaisessa pelissä? Toivottavasti aivan kaikki eivät merkitse verotustietoihin ammatin pohdalle "jääkiekkoilija". Valmistautumisen on täytynyt olla huono, muuten tuollaista peliä ei voi selittää. Tosin jotenkin ilmassa on myös helpotusta: nyt kausi on virallisesti ohitse ja loppukaudesta voidaan keskittyä muihin asioihin. Ei tarvitse roikkua ohuissa oljenkorsissa. Ensi kautta varten voidaan keskittyä aiempaa tarkemmin esim. Pelsujen ja SaiPan kaatamiseen - tälle duolle hävittiin tämän kauden aikana aivan liikaa pisteitä.

Ensimmäinen erän kymmenen ensimmäistä minuuttia kelvollista tavaraa, mutta kun ne parikin maalipaikkaa sohlattiin Niemen suojiin, niin tärkeää ensimmäistä maalia ei saatu. Muita paikkoja ottelussa ei tainnut JYPillä ollakaan. Pelicansin kiekollinen peli toimi ja syötöt napsuivat lapoihin paljon JYPiä paremmalla tarkkuudella. JYPin kiekollinen peli - noh, helpommalla pääsee kun toteaa ettei sitä ollut. Tuo pelaamisen taso halventaa jopa SM-liigakiekkoa ja sellaista ei luulisi näkevänsä edes Mestis-peleissä! Järkyttävää kuinka paljon joukkueen otteiden taso vaihtelee parin päivän sisällä.

Noh, tulipa kannustettua. Kiitokset mukana olleille, parempaa olisi ansaittu. BTW, melko ronski vitsi JA:n toimittajalta arpoa Filppula JYPin parhaaksi pelaajaksi...
 

Kemulator

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, JJK
Nothing of importance happened today

"Hävetti, vitutti ja nauratti", sanoi Samuli Edelmann kun laivasta tippui. Missio sai arvoisensa päätöksen, täysin munaton esitys tasan yhdellä hyökkäyksen näköiseksi kutsuttavalla suorituksella (Tenkasen ajo laidasta maalille 1. erässä) aika harvoin tuo voittoa saati playoff-paikkaa. Nimimerkki Suomi-Salaman lanseeraama hömppämies-teoria päti oikein mainiosti taas kerran, kun kahdesta ensimmäisestä maalista käytiin kiekko vielä talteen kaivamassa. Kauden päätteeksi voisi läksiäislahjaksi antaa koko joukkueelle otteluvideo tästä ottelusta ja luvata pienen bonuksen sille pelaajalle, joka kesäloman aikana keksii, mitä helvettiä JYP tuossa pelissä touhusi.

Pelicansille onnittelut pudotuspelipaikasta ja onnea jatkopeleihin, jotka joukkue on selvästi ansainnut.
 

edekingi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, JJK, Werder Bremen
Ei pysty sanomaan mitään muuta kun et vittu kiitti jee. Alatalo ulos, pelaajat ulos ja tuokkola ulos. Ei tästä tuu kyllä yhtään mittään. tack ska du ha..

Kiva kuitenkin kun hannu es koitti näyttää tuomarilta ja vihelti vieraille jäähyjä juitsuista joita kotijoukkueelta nähtiin koko ajan. Surullista tämä s/m-liigan tuomarilinja tänäänkin. Vittu!
 

Kapo 00

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Koskaan en ole pelistä poistunut ennen loppua, enkä tehnyt sitä eilenkään, mutta pelin jälkeen otin Isku Areenalta sellaisen rakettilähdön että olin fanibussin luona ennen kuin bussikuski.
Kynä kirjoitti:
Se on siinä!

Vihdoin voi oikein luvan kanssa paketoida viimeisetkin toivonrippeet tämän kauden osalta ja keskittää optimisminsa tulevaan kiekkokauteen 2007-2008. Älä tule paha kausi, tule hyvä kausi...

Kaksi erää jaksoin peliä kuunnella, mutta kolmannesta riitti tuloksen tarkistaminen.
Eli voitte ehkä kuvitella mikä oli fiilis paikan päällä. Kolmannessa erässä piti vielä toivottomassa tilanteessakin kannustaa JYP:iä vain sen takia että mokomatkin velliperseet ymmärtäisivät edes hävetä!
Huono tunnelma tai sitten paikallisetkin ymmärsivät kunnioittaa vainajaa (Missio -07)
 

RV16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chilinakit ja muu paskansyönti
Näin se kuuluukin mennä, kotijoukkue vie ja vieraat vikisee. Liian usein se tuntuu toteutuvan Pelicansin vieraspeleissä mutta taas kotipeleissä ei siitä tietoakaan. Tänään ekaan varttiin kaksi häkkiä ja loppu olikin lähinnä kosmetiikkaa, vaikka ei sitä ehkä Aravirran joukkueista pitäisi koskaan sanoa. Tällä kertaa kävi vihdoin vähän sitäkin munkkia mitä yleensä näkee vain Kaikki Maalit-koosteessa muilla joukkueilla, eli pari maalia livahti helpohkosti viivakudeista, vieläpä juuri ne selän katkaisseet 3. ja 4. maali.

Ja nyt kun vielä muistan aiheeseen liittyen huomion katsomosta, eli minkä takia Pelicans aloittaa AINA kotipelin jarrukentällisellä jolloin vastustaja saa monesti ykköskentällään pyörityksen päälle alussa sen sijaan että otettaisiin omalla ykkösellä heti peliote itselle?

Sopasella ja Vilkmanilla tähdet kohdallaan. Joskus se liigauran aukeneminen vaatii hieman sattumiakin mukaan, joku toinen loukkaantuu ja vastustajalla vaisu ilta. Vilkman-Vakuuttaja-Komarov toimi yllättävän hyvin, kaikki kovia vääntämään ja sen kulmapelaamisen ja ovelien syöttöjen kanssa oli vastustaja helisemässä. Soisi noiden liigajyrienkin ottaa mallia kuinka se harmittoman oloinen kulmavääntö käännetään parilla liikkeellä maalintekopaikaksi. Sopasen vetopaikkojen haistelu oli kivaa katsottavaa, maila pystyyn ja heti valmiina ampumaan.

Kakon niitistä mielipiteitä, laitataklaus?

JYPistä ei oikeastaan jäänyt muuta mieleen kuin se että Miska Kangasniemi selvisi liigaottelusta ilman 2 minuutin jäähyä.

Tunnelma oli keskivertoa parempi, mikä taas kertookin kaiken keskiverrosta. JYP-faneille annan propsit sitten kun tekevät saman reissun parin-kolmen-neljän kauden taaperruksen jälkeen. Ties montako kautta putkeen joukkue yltänyt playoffeihin ja suurin piirtein säpiä pitäisi jakaa siitä että raahautuvat lauantai-päivänä sadan kilometrin päähän vähän heikomman kauden ratkaisevaa peliä katsomaan. Oikein piti toivottomassa tilanteessa vielä kannustaa. Tervetuloa pikkuseuran kannattajien maailmaan.

Vaikuttaa muutenkin siltä että Jyväskylässä on totuttu liian hyvään, tai ainakin Jatkoajassa. Ties kuinka pienellä budjetilla taas lähellä playoff-paikkaa, mutta Alatalo on suurin antikristus, Seppäsenkin saisi potkia pellolle ja ties mitä. Noh, tietysti kun on missiota ja mitalia luvattu niin kai se antaa faneille aiheen kritisoida. Ilmeisesti Lahessakin totuttiin syksyllä liian hyvään 10-1-meininkiin kun ei yleisö innostu enää peleistä muuten kuin lukumääräisesti.
 
Viimeksi muokattu:

Zuuk

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Olihan peli....

Pelistä ei kyllä jää kerrottavaa kenellekkään JYPin fanille. Sen verran laiskaa oli koko vierailevan joukkueen peli tänään. Itselle ei joko humalan tai Jypin paskuuden takia jäänyt oikein mieleen ainuttakaan kunnon maalipaikkaa. Päällimmäisenä jäi mieleen kolmella viittä vastaan tapahtunut koomailu viivalla kun helppo syöttö ponnahti lavan yli. Sen jälkeen ei peliä saatukaan rauhoitettua sillä yv:llä.

Henriksonia en kehu mutta ei vedä missään nimessä paskuudessa vertoja Salmisen pojalle torstaina.

Rahat menivät pelin osalta hukkaan, mutta paluumatka oli kumminkin mukavaa menoa pelin tuloksesta huolimatta. Kiitokset siitä paikalla olleille JYP-faneille.

Pelicanssille todellakin ansaitut pisteet tänään ja ansaittu paikka sääläreissä, JYP ei sitä näköjään riittävästi halunnut ja EI todellakaan ansainnutkaan... Eli siis onnea Pelsuille jatkopeleihin meidän lomaillessa.
 

Korppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kaikki kunnia Pelicansille. Voitto tärkeässä pelissä on jotain sellaista jota JYP ei tällä kaudella ole pystynyt tekemään. Meillä on tällä kaudella ollut kolme erityisen tärkeää vieraspeliä: Lukko 0-6, Ilves 0-6 ja Pelicans 0-5. Tässä nyt vain kolme tärkeintä. Puhumattakaan edes kotipeleistä. Mutta ei se mitään.. Media kyllä jaksaa muistaa että JYPillä on hyvä(?) valmentaja. Ja kilin vitut sanon minä. Jos Jypillä olisi liigatason valmentaja, niin paikka kuuden joukossa olisi selviö, mutta kuten sanonta kuuluu: Ei alatalolla moottoritielle.
 

vsop

Jäsen
edekingi kirjoitti:
...Kiva kuitenkin kun hannu es koitti näyttää tuomarilta ja vihelti vieraille jäähyjä juitsuista joita kotijoukkueelta nähtiin koko ajan. Surullista tämä s/m-liigan tuomarilinja tänäänkin. Vittu!
Surullista todeta, että Hannu Henrikssonilla on lista päässä ennen ottelua tuomioista. Aina JYP-otteluissa pitää JYPin saada ensimmäinen jäähy ja vastustajan pitää saada ensimmäinen maali, jotta HH olisi tyytyväinen iltaan. Tästä mainitsin jo ennen ottelua, mutta totuudestahan tässä kirjoitetaan eikä mielipiteestä.
 

Suomi-Salama

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Surkealle kaudelle surkea loppu. Jäljellä olevat pelit ovat enää kosmetiikkaa. Lopettaisi Alatalokin tuon mantransa hokemisen jo. Olisi pitänyt tapahtua oikeita asioita jo kauan sitten, nyt on myöhäistä. Eniten ihmetyttää, miten joukkueen taistelutahto voi olla niin totaalisen mennyttä juuri silloin, kun pitäisi tapella hampaat irvessä.

RD:n aikakautta odotellessa. Olkoot sitten robottikiekkoa tai mitä tahansa, mutta jos voittoprosentti on suurempi, olen tyytyväinen. Tämä nössöily on nyt nähty. Pari kotipeliä olisi vielä, annettais niissä edes Rikulle vapaat kädet.

Kaaneille onnea jatkoon!
 

Shejbal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
RV16 kirjoitti:
Kakon niitistä mielipiteitä, laitataklaus?

Mielestäni Rahikaista lennätettiin tilanteessa aivan puhtaalla taklauksella. Ilmeisesti laitataklauksen kriiteeritit täyttyvät Hannulla jo siitä, että taklaus on kova. Enään tosin ei tarvitse ihmetellä, että tiistaina Glad lensi pihalle Tibbettsin ajelemisesta.
 

raisu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicäns
Entäs Rahikaisen 2 minuuttinen laitataklauksesta, oliko siinäkään mitään?
Itse on tilannetta kunnolla nähnyt. Kakon taklaus oli ainakin täysin puhdas.
 

Paha_Kurki

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Paikalla olleille:

- Miltä Pelicansin peli näytti?

- Mitä kotijoukkueen peli piti sisällään?

No eipä se pelicansin peli mitään häikäisevää ollut, parempaa on nähty jokaisessa näkemässäni tämän kauden pelissä. Suurimpana erona oli se että heidän syötöt menivät lapaan, kun taas jyp pelaajien syötöt eivät menneet sinnepäinkään.. Ihmetyttää että kuinka voi noin paljon puristaa mailaa? olihan se tärkeä matsi, mutta eikai siitä noin sekaisin VOI mennä? Mitähän matkalla keski-suomesta oli vedetty? =P

Mut pelsujen nuoriso-osasto oli todella hyvä pelissä. Onnittelut Sopaselle ja Vilkamanille ekoista maaleista! =D Sopanen pelasi todella hyvän ottelun, paikkoja oli vielä pariinkin maaliin.. Kokeneempi osasto pelasi ns. "peruspelin" ja se riitti todella hengetöntä jyppiä vastaan helposti. En olisi uskonut että liigan 10:nnen ja 11:sta välinen ero on viisi maalia..;D

En voi kuvitella miten paljon mahtoi vit..harmittaa niitä jotka keskisuomesta asti tätä tulivat katsomaan, koska itteäni harmittaa kun tulin 400 metrin päästä.
 

mr purnu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rehelliset seurat ja fanit

Täysin linjalla nähneenä Rahikaisen taklaus puhdas, Hannu näki ilmojen lähtiessä pihalle, että ukko boxiin. Ei katsonut edes sinne suuntaan taklauksen tapahtuessa. Kakko ryntäsi ja käytti käsiään hyväksi, ukko oli reunasta metrin verran irti, jopa Muukkoselle tutkittavaksi, koska selvä vahingoittamis yritys ja vain kakkonen... Mutta pelsu ansaitsi voittonsa. Toivottavasti Matti jatkaa HPK:ssa tärkeiden pelien häviämistä...
 

puupenkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat(HeKi), HIFK, Pelicans
Onnitelut Pelsuille tärkeästä voitosta ja erityiset onnitelut Samulle ensimmäisestä liiga-maalista. Oli hieno seurata otteitasi HeKi:n paidassa alkukaudesta. Täällä oltaisiin kyllä pidetty mielellään sinut loppuun saakka, mutta peliuralla pitää mennä eteenpäin. Pelit jatkuvat kuitenkin siellä pitempään.
 

raisu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicäns
mr purnu kirjoitti:
Kakko ryntäsi ja käytti käsiään hyväksi, ukko oli reunasta metrin verran irti, jopa Muukkoselle tutkittavaksi, koska selvä vahingoittamis yritys ja vain kakkonen...
Tämänkaltaista täysin värittömien lasien takaa katsottua, kylmän viileää ja analyyttistä kommenttia juuri toivoinkin.
 

Dvozak

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Jaaha Pelsut pelas melko vakuuttavan pelin olosuhteisiin nähden, vaan eipä näy vielä täällä montaa lahtelaista kiekkofania "hyppimässä" riemusta. Juhlat vielä päällä?

No, eipä siinä onhan siihen pleijareiden lopulliseen varmistumiseen vielä matkaa, mutta tärkeä, ratkaisevan tuntuinen voittohan tuo oli. Kuvitella minkälaista poru täällä olisi jos peli olisikin mennyt toisinpäin.

Uudet kaverit ottivat vastuuta nyt maalinteosta, kun se on viime aikoina ollut niin helvetin vaikeata pistää kiekkoa reppuun. Ainakin Sopasesta voi tälle kovasti kysytylle osastolle olla paljon hyötyä jatkossakin.

Tästä on hyvä jatkaa tiistaille. Taas yksi pieni askel kohti voittamisen kulttuuria on otettu.
 

mr purnu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rehelliset seurat ja fanit
raisu kirjoitti:
Tämänkaltaista täysin värittömien lasien takaa katsottua, kylmän viileää ja analyyttistä kommenttia juuri toivoinkin.


Näitlkö linjalta itse tilanteen. Koivu lensi heppoisimmin perustein pihalle tuossa taannoin, mutta suosittelisin teikäläistä kunnioittamaan muiden mielipiteitä ja meitä on niin moneen lähtöön. Kun vedät herneitä nenään tuollaisesta pikku kommentoinnista, olisiko hyvä mennä itse omine nimineen ja naamoineen esittämään kommentteja julkisesti, vai piiloutua monien "värittömien lasien" taakse?
 

raisu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicäns
mr purnu kirjoitti:
Näitlkö linjalta itse tilanteen. Koivu lensi heppoisimmin perustein pihalle tuossa taannoin, mutta suosittelisin teikäläistä kunnioittamaan muiden mielipiteitä ja meitä on niin moneen lähtöön. Kun vedät herneitä nenään tuollaisesta pikku kommentoinnista, olisiko hyvä mennä itse omine nimineen ja naamoineen esittämään kommentteja julkisesti, vai piiloutua monien "värittömien lasien" taakse?
En nähnyt, niinkuin jo kerroin. Miksi Jypiltä ei tullut minkäänlaista kuittia Kakon suuntaan jos se taklaus kerran oli niin kauhian törkeä. Mikäli siinä Rahikaisen töötissä ei ollut mitään väärää, ei se tuota minulle minkäänlaisia tuskia myöntää jäähyn tulleen aivan turhasta, mutta kun kuitenkin saat Kakon taklauksen näyttämään vähintäänkin taponyritykseltä on aika vaikea ottaa kommenttejasi tosissaan.
 

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
Iso-Britannia vs Tanska
  • 8.00
  • 6.40
  • 1.26
Saksa vs Kazakstan
  • 1.25
  • 6.60
  • 8.00
Tshekki vs Itävalta
  • 1.10
  • 10.00
  • 12.00
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös