La 23.9.2023 Kärpät - Lukko

  • 1 051
  • 4

Kepakko

Jäsen
Kutkuttava jumbokohtaaminen edessä. Nuoret kiekkomaestrot Marjamäki ja Lämsä ovat piiskanneet joukkueensa oivaan syysvireeseen. Hyväntuulisuudestaan tunnetun Marjamäen ja aukottomasta pelikirjastaan tunnetun Lämsän kohtaaminen on kaikkien aikojen Liiga-kauden odotetuimpia valmentajanakohtaamisia.

Koko Oulu ja muu Lappi odottavat ottelua malttamattomina. Jarno Toppilasta on heräillyt pitkin yötä onnenhiestä märkänä, kun unessa Mörkö on ohittanut Lukon profiilihankinnan Lebedeffin Anttilalle ominaisella tulisella lyöntilaukauksella.

Samaan aikaan sataman työntekijä Jukka pyöräilee yövuorosta keltainen liivi päällään kohti Meriraumaa kuvitellen, kuinka Lukon samettikäsi Henri Ikonen kiitää jälleen läpiajoon ja ohittaa kliinisesti Kärppien Westerholmin, tuon Kärppien huippukaappauksen SaiPasta.

Ilmassa on paljon odotusta, jännitystä ja tunnetta. Niin, sitä tunnetta. Onneksi sekä Lukko että Kärpät ovat herrasmiesjoukkueita, eivätkä tunteet kuohahda yli. Rasistista käytöstä ei sallita, joten "v*tun läski"- tyylisiä, pelirangaistukseen ja kurinpitoon eteneviä ilmauksia ei ottelussa esiinny.

Kohta mennään!
 
Viimeksi muokattu:

Fireblade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & Baby Beast
Sade näyttäisi loppuvan parahiksi ottelun alkuun mennessä, joten yleisökin voisi löytää halliin. Viime pelissä kärppien kolmas erä oli jo ihan mukavaa katsottavaa. Jätkät luisteli ja asenne oli kohdillaan. Jos sama meno jatkuu tänään, niin uskon että kolme pistettä jää ouluun. Ei tämä konttaaminen voi jatkua loputtomiin.
 

1946

Jäsen
Suosikkijoukkue
PM07, Oulun Kärpät
Vilpittömät onnittelut ja itse asiassa suuret kiitokset Lukolle voitosta tänään! Meidän seurajohto kun osaa lukea ainakin sarjataulukkoa ja talouden madonlukuja (siihen se osaaminen tuntuu ikävä kyllä jäävänkin), joten ehkä joku ˚hyväveljeistä˚ hoksaa tänään kesken saunaillan selänpesun, että tuo ˚sivubisnes˚ nimeltä Oulun Kärpät ei voi oikein hyvin tällä hetkellä (viimeiset 10 vuotta). Lisää tätä paskaa, niin ehkä joskus saamme Ouluunkin seurajohdon, joka ei päivätyökseen paskanna faniensa päälle.

PS. Pahoittelut paikanpäälle raahautuneille Lukko-faneille lippujen hinnasta ja muutenkin köyhästä kokemuksesta. Nyt kun Raksilan yleisökeskiarvo on saatu revittyä seurajohdon avustuksella sieltä 6000:ta lähemmäs 3000:a, niin pakkohan ne massit on jostain selästä repiä. Vuoden päästä Raksilaan tonnilla, varsinkin jos olet Kärppä-fani.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Roku
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös