La 22.10.2011 Ilves - Lukko

  • 5 933
  • 21

Tifosi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Home Box Office
Kas niin, kas näin. Nokka kohti tamperetta. Tapparaa ei olla vielä kohdattu kertaakaan mutta ilves luistelee vastaan jo kolmannen kerran. Mielestäni ei mitään mielenkiintoa lisäävää otteluohjelmaa tähän asti.

Eilisen hpk-pelin lukko kirjaimellisesti läpsytteli pois joten tänään pitäisi virtaa riittää. Ilveksellä näyttää olevan aikamoinen tappioputki joten se ei ainakaan meinaa hyvää lukon kannalta, koska myytti on että "onko huono putki menossa? Lukko katkaisee sen putken".

Jatkoajan ennakossa ei mainita Lindgrenin poissaoloa vaikka näin ilmeisesti vielä on? Joten tamperelaisyleisö ei pääse näkemään "suosikkiaan" tänään tositoimissa.

Raumalta ilmeisesti lähtee oikein megamatka tampereelle? Nämä tampereella pelattavat viikonloppupelit ovat aina pitkän ja pimeän kauden valonpilkahduksia, vaikka ainakin tapparalta tulee aina pataan. Joten on the road!
 

1936

Jäsen
Suosikkijoukkue
1963 | 2021
Tulosten taakse katsottuna väitän jopa, että Ilves lähtee ennakkosuosikkina matsiin. Iles oli jo KalPaa vastaan kenttäpelissä erittäin hyvä ja ilmeisesti sama trendi jatkui Lahdessa. Lukko taas on ollut vieraspeleissä varsinkin luvattoman heikko lähiaikoina. Pahaa pelkään, että tänään Ilves hyökkääjien apinat tippuvat selistä ja Ilves hoitaa tämän ottelun. Toivon toki muuta.

Omia kannustetaan ja paikan päälle ollaan tulossa. Raumam bojat tulevat paikan päälle lukkofanien kanssa ja saapa nähdä onko Hakametsässä yhtä helppo haltuunotettava kuin Isomäki kauden avausmatsissa.

Lukko on siipirikkoinen ja voitto on kurinalaisen puolustuspelin, BBB:n ja Mika Norosen takana.

Päätty ast!
 

Miksu00

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ipa heittääkin rohkeasti Aittokallion luukulle! Wiikmannillakin jotain vaivaa, vai onko tää joku herättely joukkueelle? Veskariin tuskin ilveksen peli ei tänään kaadu.
 

Nagyanya

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Liverpool, Detroit Red Wings
Tulosten taakse katsottuna väitän jopa, että Ilves lähtee ennakkosuosikkina matsiin. Iles oli jo KalPaa vastaan kenttäpelissä erittäin hyvä ja ilmeisesti sama trendi jatkui Lahdessa.
Ei sikäli paljon lämmitä jos kenttäpelissä on hyvä, jos ei se tuota maalin maalia. Kyllä miten päin tätä pyörittelee ja katselee tulosten taakse niin kyllähän Lukko aivan selkeä ennakkosuosikki ottelussa.

Nopea avausmaali Ilvekselle maistuisi kyllä tänään, tai edes se jotta päästäisiin johtoon jossain vaiheessa.

Lisätään ny vielä kokoonpanokin kotijoukkueen osalta:


25 Rajala - 10 Myttynen - 11 Niinimäki
77 Järventie - 8 Peltola

20 Korhonen - 75 Kangasniemi - 19 Kantola
6 Koistinen - 33 Jokipakka

15 Marjamäki - 22 Lee - 29 Sointu
5 Bäckström - 44 Glenn

72 Välimaa - 17 Kuronen - 85 Pellinen

74 Aittokallio (62 Wiikman)
 
Viimeksi muokattu:

Madfexx

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Hallille olisi tarkoitus parin tunnin päästä raahautua - kauden ensimmäinen kettupeli täällä Tampereella on vihdoin ovella. Eilisen HPK-läpsyttelyn Urholta katselleena ei voi kuin pelätä pahinta ja toivoa parasta. Ei Lukon peli ole viimeaikoina näyttänyt kuin hetkittäin hyvältä ja toisaalta Hakametsä on ollut aina paha pelipaikka Lukolle.

Lukko tänään:

Bomersback-Beech-Bertrand
Honkaheimo-Aalto

Pesonen-Jasu-Nurmi
Pettinen-Tikkanen

Huhtanen-Keränen-Blomqvist
Robar-Generous

Kangasmäki-Kauvosaari-Elo

Noronen
(Nielsen)
 

Nagyanya

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Liverpool, Detroit Red Wings
Otetaas tuollainen hieno lainaus kysymyksen pohjalle. Kertokaas lukkolaiset hieman Eero Elon tilanteesta. Käsittääkseni aikoinaan suuret odotukset saanut toveri hiihtelee nelosen laidalla omppu-omppu tehoilla. Mikä mättää? Tekisikö maisemanvaihdos hyvää vai mikä?
 

Tyler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Otetaas tuollainen hieno lainaus kysymyksen pohjalle. Kertokaas lukkolaiset hieman Eero Elon tilanteesta. Käsittääkseni aikoinaan suuret odotukset saanut toveri hiihtelee nelosen laidalla omppu-omppu tehoilla. Mikä mättää? Tekisikö maisemanvaihdos hyvää vai mikä?

Ei meinaa vauhti oikeen riittää liigatasolle. Tuntuu että itseluottamus on ihan nollassa, ja aina kun saa kiekon laukoo sen huonostakin paikasta maalille tai sutasee pois. Aikasempina kausina uskalsi pitää kiekkoa ja hakea parempaa vetopaikkaa/syöttää nyt tyytyy luopumaan kiekosta heti sen saatuaan. Veto edelleenkin huippuluokkaa, avausmaali vois vapauttaa eeron peliä. Alkaa olemaan vaa viimesiä hetkiä Lukossa, jos ei ala onnistumaan. Maisemanvaihdos voisi tehdä hyvää. Viimeset kolme kautta ollut muuten valmis liigaan, mutta luistelunopeus junnutasoa. Ylivoima-aikaa ei eero saa, ja usein on ensimmäinen ralen koirankopissa(osittain kyllä syystäkin). Kuitenkin luulisi että tolle vedolle ois ylivoimalla käyttöä..
 

Madfexx

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Otetaas tuollainen hieno lainaus kysymyksen pohjalle. Kertokaas lukkolaiset hieman Eero Elon tilanteesta. Käsittääkseni aikoinaan suuret odotukset saanut toveri hiihtelee nelosen laidalla omppu-omppu tehoilla. Mikä mättää? Tekisikö maisemanvaihdos hyvää vai mikä?

Tilanne on tosiaan tällä hetkellä hieman sellainen, että Elolla ei meinaa riittää liike ja luistelunopeus SM-Liigan vauhtiin. Laukaus on edelleen hyvä, mutta mies menettää kiekon lähes 100% varmuudella heti kun vastustaja ajaa hyökkäysalueella iholle kiinni. Itseluottamus näyttäisi tosiaan olevan aika nollilla tällä hetkellä - taisi olla odotukset itsestään jossain vaiheessa vähän turhan korkealla.
 

MPN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Ei kauheasti auta jos joukkuepelissä yhden pelaajan yhdelle ominaisuudelle on yhdessä (ylivoimat ja ehkä rankkarit) tilanteessa käyttöä. Muun ajan surffailee pelin ulkopuolella tekemättä mitään hyödyllistä. Näin kärjistetysti. Treenaus keskittyy pitkälti tennispallon puristeluun ja kuulemaan mukaan jopa lenkillä selkä suoristuu ekana. Melkeinpä kaikki mahdollinen tehty, treeniohjelmat varmasti olisivat kunnossa, luisteluvalmentaja löytyy ja ainoa mikä puuttuu on motivaatio. Mielellään EE nyt lukisi näitä ketjuja ja näyttäisi epäilijöille ja treenaisi itsensä kuntoon, tekisi 30 maalia tällä kaudella jne.
 

Mortal

Jäsen
Suosikkijoukkue
ILVES
Tänään on Ilveksellä todella suuresta ottelusta kysymys.
Avausmaalin merkitystä ei voi korostaa liikaa.

Jos Ilves tekee avausmaalin uskon putken katkeavan.
 

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365 ja Real Madrid
Mikko Kuukka. Siinä vasta hieno mies. Päätti sitten auttaa Ilvestä kriisissä ja ensin tuhosi Lindgrenin polven(?) ja sitten vielä oman koipensa. Pakko arvostaa. Ja vielä Ilveskasvatti Palolankin saitte myytyä niin Ilveksen voiton todennäköisyys kasvoi juuri 75%. :) Okei. Huono juttu.

Pisteodotukset oli eilen ja tänään herättyäni kovat illan pelin suhteen, mutta hieman tulivat alaspäin kun näin Aittokallion nimen. Minulla ei poikaan ihan niin kovaa luottoa ole kuin joillain muilla. Toivotaan pojalle onnistumista jotta meillä on kaksi pelaamaan pystyvää maalivahtia vaikka Vesku loukkaantui.

Paikanpäälle piti kovasti lähteä katsomaan tätä spektaakkelia ja uudestusyntynyttä Ilvestä, mutta arvioin sietokykyni väärin ja kärsin himassa krapulasta sekä URHOn selostajasta.

Tukio ilmeisesti loukkaantui hieman saatuaan nähdäkseni kiekon jalkaansa kolmanenssa erässä?

Ai niin. Jättäkää se Elo tänne Tampereelle niin saa nauttia Niinimäen tarjoiluista, kun teillä näköjään taiteilijaluonteista sniperia istutetaan neloskentässä.
 

Madfexx

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Mikko Kuukka. Siinä vasta hieno mies. Päätti sitten auttaa Ilvestä kriisissä ja ensin tuhosi Lindgrenin polven(?) ja sitten vielä oman koipensa. Pakko arvostaa.

Vähän on Mansessa nyt väärää tietoa asian tiimoilta. Homma meni todellisuudessa niin, että Perttu törmäsi Kuukkaan harjoituksissa ja hajotti rytäkässä Kuukan jalan. Kuukalla ei puolestaan ole mitään tekemistä Pertun toissaviikolla harjoituksissa jalkaansa saaman viiltohaavan kanssa. Perttu on takaisin kehissä heti kun haava tervehtyy, eli mistään polvivammasta ei ole kyse.
 

Jyty

Jäsen
Suosikkijoukkue
käyttää lehväslukkoa logonaan.
Vähän on Mansessa nyt väärää tietoa asian tiimoilta. Homma meni todellisuudessa niin, että Perttu törmäsi Kuukkaan harjoituksissa ja hajotti rytäkässä Kuukan jalan.

Vieläkin on väärää tietoa, joten korjataan.

1vs.1-tilanteessa Kuukka kaatui ilman kontaktia Perttuun ja jalka meni siinä rikki.

***

Odotukset peliin ovat mollivoittoiset eilisen pelin takia. Lukko oli valitettavan heikko heikkoa HPK:ta vastaan. Joukkueen mahdollinen voitto perustuu pitkälti siihen, kuinka Noronen selviytyy omasta hommastaan.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Niinkuma eilen pelin aikana sanoin ja pelin jälkeen kirjoitin niin samanlaisella pelillä ei tänään tule pistettäkään Tampereelta. Oli vastassa sitten millainen jumbojoukkue hyvänsä. Eli siitä lähdetään että paljon paremmin Lukon on pelattava ja paljon paremmin se myös pelaa ja ottaa kolme pistettä. Ja pelätään ja manataan tietysti sitten sitä toista vaihtoehtoa eli Ilveksen voittoa.

Lukon uusista miehistä Robar oli jo eilen kohtalaisen hyvä. Jospa Blomqvist'kin saisi tänään hiukan enemmän peliaikaa ja sitä myöten myös jotai näkyvää aikaiseksi niin äijän jatkosta Lukossa voisi edes keskustella.
 

1936

Jäsen
Suosikkijoukkue
1963 | 2021
Kupletin juoni oli vähän kuten ounastelinkin. Toki pitää sanoa, että Lukolta ihan ok vieraspeli, verrattuna muutamaan katastrofaaliseen mitä tässä on lähiaikoina ollut. Lukolta vahvoja jaksoja, mutta kenttäpelissä ilves oli parempi. Ansaitsi pisteensä.

+++ BBB, Lukon paras illlasta toiseen. Bertrandilta hieno veto. Beechin maali tsägällä.
+ Pettinen, Lukon paras pakki.

--- Materiaalin kapeus alkaa näkymään. Yksinkertaisesti ei vaan taito riitä. Ainoastaan yksi kenttä vastaa maalinteosta ja se ei riitä. Jasun kenttä pitää miettiä uudestaan, Nurmi ja Pesonen liian samankaltaisia pelaajia.
- Lukon alivoima, ei toimi.
- avopaikkojen hassaus, Huhtasten ja Jasujen pitäisi osua kun on paikka tasoittaa ottelu.

Ei huonoin esitys mitä olen nähnyt, mutta kaukana parhaasta. Mielestäni taistelu tahto oli hyvä, mutta Lukko ei pääse oikein paikoille kun pelinrakentajat puuttuvat. Lindgreniä tarvitaan ja pikaisesti. Sen lisäksi ainakin yhtä laituria. Yksinkertaisesti alkaa materiaalin riittämättömyys näkyä pistesaldossa. Puolustus toimii mielestäni kohtuullisesti ja Robar tuntuu olevan hyvä täsmähankinta.

Onnea Ipalle. Ansaitut pisteet.

Ps. Hallin akustiikasta huolimatta, hyvää meininkiä raumalaisilta katsojilta! Hyvä Boja, lukkofanit ja kaikki raumamieliset.
 
Suosikkijoukkue
#41 & #66
Kaikki putket katkeaa joskus, mutta tämä voitto oli vain ajan kysymys. JYP-ottelu oli ihan ok, mutta KalPa laitettiin todella ahtaalla. En tiedä millainen peli Lahdessa oli, mutta itselleni tämän päiväinen voitto ei ollut yllätys.'

Toivottavasti apinat, gorillat ja simpanssit lähtivät joukolla karkuun tämän päiväisen esityksen myötä. Ainakin Kantolan syöttämässä 3-1 maalissa oli sen merkkejä. Ja kun Kantolaa on hehkutettu aikaisemmin köyhänmiehen Peltomaaksi, niin varmaan ainakin Lukko-fanit muistaa, kun jokunen vuosi takaperin Seva ja Peltomaa tekivät samanlaisen maalin.

Ps. Hallin akustiikasta huolimatta, hyvää meininkiä raumalaisilta katsojilta!

Sama.
 

Mortal

Jäsen
Suosikkijoukkue
ILVES
Valtava helpotus.

Niin kauan kun parantunt pelaaminen on johtanut ainoastaan sympatiapisteisiin on olo säilynyt yhtä ahdistuneena.

Kun se ikuisuuden odotettu avausmaali saatiin vapautui peli kuin taikaiskusta. Uskallusta ja pientä kikkaa alkoi löytyä kuin huomaamatta enemmän ja enemmän.

Ville Koistinen alkaa olemaan siinä vireessä, että liigan paras puolustaja pelaa Tampereella. Sulavaa luistelua ja hirvittäviä taklauksia.

Tuomaristo oli surkea, kuten on tapana sanoa.

Lukolla ei ykkösen ulkopuolella juuri ruutia ole.

Ottelun kohokohta oli Ilveksen 3-1 osuma, jossa Kai Kantola esitti sellaisen spin-o-rama backpass yhdistelmän joita harvemmin näkee.
 
..
Ville Koistinen alkaa olemaan siinä vireessä, että liigan paras puolustaja pelaa Tampereella. Sulavaa luistelua ja hirvittäviä taklauksia.
...
Kova on meininki Koistisella. Mutta jos on noin holtittomasti pelannut viime vuodet, niin en ihmettele yhtään ettei vakipaikkaa änärissä tullut. Koistinenhan oli kerran läpiajossa ja useamman kerran hyökkäyspään päätyviivalla pyörimässä. Siinä on hyökkääjien herätyskellot kovalla koetuksella, että pystyvät paikkaamaan noita nousuja.

Kantolalta todellista urkkaruutu-kamaa! Eikä hassumpi ollut Bertrandin ranarikaan.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Ei tuonut se kolmannen erän alun kavennusmaali toivottua lopputulosta. Sen kummemmin en voi peliä luonnehtia kun radion varassa olin, mutta parempi voitti ja eilisenkään esityksen perusteella tätä tulosta ei yllätyksenä voi pitää.
 

ICE

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Tuomaristo oli surkea, kuten on tapana sanoa.
Harvoin tuomareita tulee mollattua, mutta olipa tänään pari erikoista vihellystä. Bertrand taisi horjahtaa omia aikojaan ja Ilvekselle jäähy. Sitten Noronen vetää purkukiekon ja Ilves-pelaaja luistelee samalla ohi, niin siitä jäähy. Käsittämätön vihellys ja siitä Ilves 2-0-johtoon, joka aika pitkälti ratkaisi pelin. Mutta juu, aika tasanhan nuo mokat taisi mennä.

Pelistä ei kummempaa sanottavaa. Ilves jatkoi hyviä peliesityksiään ja nyt sai sitten palkinnon myös voiton (ja maalien) muodossa, ihan ansaitusti.

Jasulla ollut nyt näytön paikka kakkosessa kahden pelin ajan ja tulos 0+0 -2. Ehkä hän on kuitenkin parempi kolmossentterinä, jossa pääsee ikäänkuin puskista iskemään. Toki Pesonen ja Nurmi ovat myös sitä samaa kolmosketjukamaa, joten eipä heistä paljoakaan apuja Jasulle ole ollut.

Jossain vaiheessa kolmannessa erässä Jasun kanssa oli myös Bertrand. Siinä voisi ehkä olla ideaa jatkoa ajatellen, koska tehoja pitäisi saada muuallekin kuin ykkösvitjaan.
 

Bronco

Jäsen
Kai Kantolan kauden paras ottelu. Nyt harmittaa, että tuli poistettua jannun fanisivu irtisanoutuessani Facebookista.

Kaksi upeaa avojään niittiä, uhrautuvaa puolustuspelaamista ja ennen kaikkea tuo Anteliaan Matin kyykyttäminen voittomaalin yhteydessä puhuvat puolestaan. Kantola on toki väläytellyt lähes vastaavaa kiekollista taituruutta useasti aiemminkin. Ainoastaan tuo kolmannen erän jäähy jätti pienen tahran illan suoritukselle.

Ilves pelasi yhtä hyvän pelin kuin tiistaina KalPaa vastaan. Muutama nukahdus (merkittävimpänä vierasjoukkueen avausmaali), mutta muutoin paketti pysyi aika hyvin kasassa koko ottelun ajan. Lukko päästi Ilveksen heti alusta alkaen vaarallisemmille tekopaikoille kuin kuopiolaiset ja kun Marjamäki onnistui vielä maalinteossa, palaset loksahti kohdalleen.

Melkein jokaisen tupsukorvan itseluottamus / pelirohkeus kasvoi uudelle tasolle ottelun edetessä. Uskallettiin harhauttaa, voitettiin kaksinkamppailuja ja sijoituttiin siten, ettei hyökkäyspään painostukset loppuneet välttämättä heti ensimmäiseen kiekonmenetykseen / tilanteeseen.

Koistisella oli 2-3 vaarallista paikkaa sillä kuuluisalla maalintekosektorilla, Marjamäellä (puolittainen) läpiajo, Sointu pääsi nokikkain Norosen kanssa hassutettuaan Lukon puolustajan, Bäckströmille pedattiin ns. varma kaappi, illan ahkerin laukoja Rajala oli muutamaankin otteeseen lähellä maalia... Sikäli oli ihan oikeutettua antaa Noroselle yksi tähti tästä kamppailusta.

Toivottavasti jatkossa käytetään tilanteet vieläkin kovemmalla prosentilla hyödyksi, jotta pisteiden saalistus ei jää tähän.

Illan parhaat: Kantola, Koistinen, Glenn
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös