La 21.10.06 Saipa-Blues

  • 8 362
  • 56

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
RedSox kirjoitti:
Jos Kudroc on huhujen mukaan lähdössä Ilveksestä, niin nyt on seurajohdon oltava hereillä ja houkuteltava mies takaisin kotiin, (jos rahakirstu antaa periksi).
Turha edes spekuloinneissa kaivata miestä tänne. Varat ei varmasti riitä, enkä tiedä onko muutkaan asiat sen puolella. Osoite varmasti ihan muualla kuin SaiPa. Ei siis kannata odottaa.

Vaan, kyllä se puolustus lisävahvistusta jossain muodossa kaipaisi. Näillä mennään varmasti kuitenkin.

Tästä ottelusta ei kyllä SaiPalaisittain jää juuri jälkipolville kertomista. Lippojoki varmasti muistaa ainakin debyyttinsä. Miten mies muuten pelasi? Raakile varmasti vielä ja vaikeaan paikkaan joutui, mutta onko tulevaisuutta?

Toivotaan, että tämä oli kauden pohjanoteeraus ja tästä mentäisiin taas ylöspäin. Ei tälläistä tulosta voi selitellä varmasti millään, parempi voitti ja ei mahda mitään. Millähän nuo ali- ja ylivoimat saataisiin kondikseen?
 

msg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sopimustekninen verovelka
"Liigan paras metristä" palasi kokoonpanoon ja lapioi vakiopaikaltaan sisään Bluesin toisen maalin. Neljä matsia ja kolme maalia.

Munattomat velttoperseet yllättivät ja palkitsivat sitten bussissa istuneen kannattajajoukon. Sijoitus on nyt neljäs, mutta kahden voiton päässä on 13. joukkue.
 

Espoonmies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
msg kirjoitti:
Munattomat velttoperseet yllättivät ja palkitsivat sitten bussissa istuneen kannattajajoukon.

Täällä me istutaan vieläkin. Olipa kerrankin hyvä fiilis pelissä. Pelillisesti ei kuitenkaan kannata vetää hirveästi johtopäätöksiä. YV toimi. Puoleenväliin asti peli oli hyvinkin tasainen, sitten Blues sai sihdin kohdalleen ja paukutti YV-maaleja liukuhihnalta.

Henriksson ei todellakaan vakuuttanut, mutta sekoili kyllä varsin tasapuolisesti.
 

Swift

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Philadelphia Eagles, Flyers
Voi morjens tuota SaiPan esitystä. Tuollaisella maalineduspelillä ei voitettaisi edes Titaaneja, vaikken alakaan vähättelemään pätkääkään Bluesin suoritusta. Blues oli toisesta erästä lähtien (sitä ennen mentiin tasaisesti ja peli olisi hyvin voinut olla vaikka 2-2) ottelussa selkeästi askel, kaksi edellä joka kiekossa ja ansaitsi voittonsa. Ihan turha jossitella, jos mummolla olisi munat niin se olisi setä ja niin edelleen, tänään oltiin TODELLA PASKOJA, HÄVETKÄÄ!

Ja jotain Kudrocia on ihan turha tänne haaveilla takaisin, se mies ei SaiPaan tule.
 

Murmeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Vancouver Canucks
Joopa joo.

Olipa mukava fanimatka spoolaisille. 0-7 ja täydellinen pelin hallinta. Kateellinen olen. Kannustus ihan ok, tosin toiseen päätyyn kuului vain rumpu ja huuto joko "Kiitos Espoo!" tai "We want more!". Ei saanut selvää.

SaiPa oli huikean surkea. Ei tässä saatana löydä sanoja. Onneksi sitä tietää, että kenenkään ei tarvitse ulkopuolelta kertoa jengille, että ne oli paskoja tänään. Kyllä ne sen tietää ja jo tänään oli luvassa keskustelua videon avulla.

Annan kuitenkin puhtaat paperit ykkösketjulle. Yrittivät minkä pystyivät mutta kun peli ei kulje se ei kulje. Pisti silmään kapteenimme Koskenkorvan viimeinen(?) vaihto n. kolme minuuttia ennen pelin loppua. Mieletön taistelu ja yrittäminen. Näytti ainakin esimerkkiä.

Henriksson.. Oli tasapuolisen heikko mutta videota selailtuani ei niin heikko kuin mitä katsomossa luulin. Muutama tyrmäämäni jäähy oli sittenkin oikeutettu, joskin vaati toki sääntökirjan kirjaimellista noudattamista. Pelin hengen mukainen tuomarointi olisi ollut erilaista.

Vaikka Blues teki kaikki maalinsa ylivoimalla, en millään suostu sanomaan tappion olleen pelkästään SaiPan surkeuden ansiota. Blues pelasi alusta alkaen hyvällä liikkeellä ja varsinkin aggressiivinen alivoima oli kaunista katseltavaa. SaiPa ei ehtinyt yleensä saada kolmea syöttöä hyökkäysalueella ylivoimalla, kun sinipaita oli jo iholla kiinni ja kiekko kohta päädyssä. Tämä oli paras Blues mitä olen nähnyt vuosiin ja mukaan lasketaan Länkkärinkin matsit.
 

JuVii

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues
SUPER ESPOO BLUES!

Hieno matsi. Itse lähdin odottamaan tappiota, historia Kisapuistosta oli liikaa mielessä.

SaiPasta en syystä tai toisesta pysty oikein ketään erikoisen hyvää nimeämään. Koskenkorvalla oli muutama hyvä nousu, on suhteellisen nopea kaveri. Eikös Kossukin ole yleensä ollut näitä duunareita.

Blues uskomattoman hyvä, en sitten tiedä oliko SaiPa erityisen huono, mutta Blues oli hyvä.

+ Semir Ben-Amor, kaksi maalia samassa matsissa, milloin viimeksi?
+ Kalto, 2 maalia.
+ Laatikainen, 0+3
+ Super-Kariya, 0+3
+ Marvinin paluu, Mr. Slowhand 1+1.
+ Brücklerin nollapeli, aika helpolta näytti, mutta nolla silti.
+ Ylivoimakin alkoi pitkästä aikaa toimimaan kunnolla.

- Henriksson, ei tämmöistä enää. Uskomattoman linjaton vihellys tänään.

Ei kyllä tullut Suhosta ikävä, turha äijä.

Tunnelma oli kyllä kauden paras fanimatkalla. Radiosta kuului kuulemma läpi aivan helvetin hyvin.
 

JuVii

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues
Murmeli kirjoitti:
Olipa mukava fanimatka spoolaisille. 0-7 ja täydellinen pelin hallinta. Kateellinen olen. Kannustus ihan ok, tosin toiseen päätyyn kuului vain rumpu ja huuto joko "Kiitos Espoo!" tai "We want more!". Ei saanut selvää.
Kiinnitin kanssa huomiota tähän rummun käyttöön, mielestäni sotki liikaa lauluja. Ei pitäisi käyttää laulujen kanssa tai jopa ollenkaan.

Tuon laulujen epäselvyyden vielä jotenkin ymmärtää, suurin osa porukasta enemmän tai vähemmän Kuningas Alkoholin vaikutuksen alaisena, ettei käsien aivojen yhteistyö ole täysin kunnossa.
 

Bandana

Jäsen
Hienoa hienoa. Olipa kiva peli. Kerrankin sai oikein nautiskella katsomossa. Aivan mieletön tunnelma läpi ottelun. Iso kasa erilaisia huutoja ja lauluja. Toki ei toiseen päätyyn varmaan kuulunut kovin selkeästi, mutta hauskaa meillä oli. Kisapuistosta on myös todettava että eteenpäin on menty.

Blues pelasi kyllä Mandervillen johdolla aivan helvetin hyvää alivoimaa. Pari hyvää paikkaa SaiPalla oli alussa, mutta muutoin ei mitään hätää. Ylivoima oli taas, no, Suomen ennätykset rikki niin mikäs siinä.

Jos en nyt ihan liian sekaisin nähnyt niin mielestäni Gusse teki maalin. Laukoi siniviivalta ja Semir oli maalin edessä huitomassa mailan kanssa. Kiekko meni maaliin ja merkattiin Semirille. Mielestäni Semir ei osunut kiekkoon, mutta ei se mitään. Gusse on hyvä jätkä. Ei yhtään miinusta tänään ja muutoinkin tosi hyvää peliä vaikka ottikin jäähyjä.

Joka tapauksessa, erittäin hieno voitto. Tosi hieno.

Tää voitto oli Reiskalle. Hänelle voimia.
 

JuVii

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues
Bandana kirjoitti:
Tää voitto oli Reiskalle. Hänelle voimia.
Juu oli sen verran hieno matsi, että Reiska olis ansainnu olla mukana. Voitto antoi voimia myös sinnekin suuntaan ja tottakai hän ilmestyy mahdollisimman pian takaisin katsomoon.
 

Rock Lady

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Olipa erikoinen ottelu, ei voi muuta sanoa. Kun peli alkoi ensimmäisen erän lopulla SaiPan puolelta takkuamaan ja jäähyjä alkoi sadella, ei löytynyt enää kunnolla kipinää peliin vaikka yritystä olikin. Onnittelut Bluesille voitosta!
Tiistaina vastassa Tappara, ja siihen varmasti mennään taas kunnolla taistelemaan tämän päivän virheistä oppia ottaneina.
 

mazapp

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Hieno fiilis matkalla, bussissa ja etenkin pelissä. Suurempia epäkohtia pelistä ei oikeastaan löydy. Jokainen pelasi hyvin. Ja ennen kaikkea yv toimi erinomaisesti, joka näkyy tilastoistakin.

Hyvää kannustusta Bluesin faneilta katsomossa ja hallin ulkopuolellakin. Hieno fiilis.

Blues yllätti itseni täysin. Kiitos Espoo!!
 

Länäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Kyllä oli mahtava reissu! Katsomossa pidettiin hyvin meteliä ja mikä parasta saatiin seistä siellä! Peli kulki täydellisesti. Kiitos Espoo.
 

kiljander

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo. Susijengi. LAL. UTA. SoJy.
Suhonen

No jos siellä Saimaalla on nyt pulaa pakeista niin lähetettäköön vaikka tuo mr. Suohonen sinne saman tien...ja kouraan sitten vain menolippu, kiitos.
 

msg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sopimustekninen verovelka
kiljander kirjoitti:
No jos siellä Saimaalla on nyt pulaa pakeista niin lähetettäköön vaikka tuo mr. Suohonen sinne saman tien...ja kouraan sitten vain menolippu, kiitos.

Ja jos rahasta on pulaa, niin eiköhän me voida torstain kotimatsissa kerätä kolehti Samulin sikasuuren liksan kattamiseksi.

nimimerkillä:
Haastan kaikki kannattajat kympillä mukaan.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Älkää hitto vie manailko! Tuota menoa joku SaiPassa innostuu ja saamme jo huomenissa lukea, että Suhari-Suhonen SaiPaan. Ei me tuollaisia pakkeja tarvita.

Kokoa, isoa ilkeyttä, voimaa. Kiitos.
 

msg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sopimustekninen verovelka
Ted Raikas kirjoitti:
Kokoa, isoa ilkeyttä, voimaa. Kiitos.

Sitäkin löytyy, ISO-G eli tuttavallisemmin "Juha miinus 9"
Miten olisi kaksi yhden hinnalla? Voin laittaa molempien palkkaa kympin...
 

Länäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Laitetaan vielä sen verran, että kylläpä oli taas SaiPa faneilta jäätävää käytöstä. Me seisoimme takarivillä ja siinä kaiteen takana oli jatkuvalla syötöllä vittuilevia lappeenrantalaisia. Kaikista huvittavin oli kolmanteen erään paikalle saapunu isä-poika duo! Noin 11-vuotias poika koitti vielä katkerana selittää, miten SaiPa nousee 0-7 tilanteesta. "Kyllä SaiPa nousee, ohi, teistä vanhasta Bluesista." Edellisessä kommentissa oli muistaakseni jo tippa linssissä. Ja pojan isä vielä yllytti mukavasti lisää. Molemmilla riittii sanottavaa ja välillä kun ei kukaan reagoinut heidän huuteluihin, niin otettiin jo kädet käyttöön ja vähän tökittiin päähän ja selkään. Järkkärit seisovat sormi perseessä vieressä. Ja eräs vanhempi mies kävi repäsemässä yhdeltä meidän nuorelta fanilta sarvet päästä ja heitti ne hallin käytävälle, perään vielä vittuilut. No, kaikilta ei aivoja löydy. Enkä todellakaan nyt mitenkään yleistä, että kaikki siellä olisi kusipäitä, mutta selvästi eniten kusipäitä viimeisen parin vuoden aikana on ollut juuri Kisapuistossa. Ihmetyttää vaan, että mihin nämä kyseiset kaverit pyrkivät?

Voitto tuli, joten lähinnä helvetin hyvät naurut näistä sai, mutta tappion tullessa jollain voi ihan oikeasti keittää yli.
 
Viimeksi muokattu:

DanC

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, Bleg, ACM
Länäri kirjoitti:
Enkä todellakaan nyt mitenkään yleistä, että kaikki siellä olisi kusipäitä, mutta selvästi eniten kusipäitä viimeisen parin vuoden aikana on ollut juuri Kisapuistossa.

Voitto tuli, joten lähinnä helvetin hyvät naurut näistä sai, mutta tappion tullessa jollain voi ihan oikeasti keittää yli.

Joka paikkakunnalta (myös Espoosta) vastaavia tapauksia löytyy. Kuittailua voittaessa, ylikeittäminen tappiotilanteessa. Vierasfaneihin nämä aina kohdistuvat, kun kyseiset tyypit eivät juurikaan sieltä _omasta_ hallistaan poistu näyttämästä ketkä ovat isäntiä kyseisessä hallissa.
 

Länäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
DanC kirjoitti:
Joka paikkakunnalta (myös Espoosta) vastaavia tapauksia löytyy. Kuittailua voittaessa, ylikeittäminen tappiotilanteessa. Vierasfaneihin nämä aina kohdistuvat, kun kyseiset tyypit eivät juurikaan sieltä _omasta_ hallistaan poistu näyttämästä ketkä ovat isäntiä kyseisessä hallissa.

Onhan tämä totta, mutta mielestäni mitenkään Espoota puolustamatta, Espoossa ei yleensä kauheasti näitä vittuilijoita ole. Tai sitten on vain mennyt omalta kohdalta ohi.
 

nikarena

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa!, Suomi, Lappeenrantalset joukkueet
Länäri kirjoitti:
Enkä todellakaan nyt mitenkään yleistä, että kaikki siellä olisi kusipäitä, mutta selvästi eniten kusipäitä viimeisen parin vuoden aikana on ollut juuri Kisapuistossa. Ihmetyttää vaan, että mihin nämä kyseiset kaverit pyrkivät?

Minulla on mennyt kokonaan Lappeenrannan vittuilijat ohi. Voi johtua siitäkin, että olen aina seisomakatsomopäädyssä. Mutta pääasia ettei vierasfanit lähde tähän mukaan. Tällöin vittuilijat saavat juuri sen mitä halusivatkin.

Itse pelistä jäi mieleen itse lopputulos (joka tosin sekin unohtui pelin jälkeen. Piti tarkistaa netistä) ja iso yleisömäärä. Harmi vain, että puolet lähti kotiin ennen pelin loppusummeria. Tiistaina odotettavissa juuri ja juuri 3000 katsojan rajaa hipova määrä.
 
Viimeksi muokattu:

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Niin ongelmahan on kaikkien pikkupaikkakuntien bisse/makkara-palkalla olevat punaniskajärkkärit sekä pienten paikkakuntien fanien (pienen vähemmistön huom) jonkinnäköinen alemmuuskompleksi varsinkin alkomaholin vaikutuksen alaisena kun vastassa on pk-seudun jengit. 0-7 turpaanotto kotona ei sekään helpota asiaa.
 

Murmeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Vancouver Canucks
Daespoo kirjoitti:
Niin ongelmahan on kaikkien pikkupaikkakuntien bisse/makkara-palkalla olevat punaniskajärkkärit sekä pienten paikkakuntien fanien (pienen vähemmistön huom) jonkinnäköinen alemmuuskompleksi varsinkin alkomaholin vaikutuksen alaisena kun vastassa on pk-seudun jengit. 0-7 turpaanotto kotona ei sekään helpota asiaa.
Lappeenrannassa tämä kun ei ole ensimmäinen eikä toinenkaan kerta, kun tällaista viestiä tulee. Vituttaa tämä jokavuotinen perseily.
 

JuVii

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues
Valitettavan tottahan se on, että Lappeenrannassa on tullut näitä provoilijoita eniten vastaan. Ei siinä mitään, hieno kaupunki ja hienoja ihmisiä tunnen tästä kaupungista.

Ei pidä kuitenkaan unohtaa sitä tosiasiaa, että näitä tämmöisiä löytyy jokaiselta paikkakunnalta. Enemmän tai vähemmän. Jotenkin kuitenkin tuntuu siltä, että provoilu kohdistuu kaikista eniten pääkaupunkiseudun joukkueiden faneja kohtaan. "Saa nähdä miten raha pelaa tänään" mietti tuntematon SaiPan fani ennen peliä.

Sanallinen provoilu on vielä jossain määrin ok, mutta sitä en hyväksy, että faneja tönitään tai muulla tavalla käydään käsiksi. Varsinkin vähän nuorempaa fania, joka todellakin haluaa vain kannustaa joukkuetta. Jos lauantaina pelitilanne olisi ollut päinvastainen, SaiPan fani olisi saattanut ottaa nokkaansa. (Ei minun toimesta todellakaan).

13.1.07 uusi reissu Lappeenrantaan, saa nähdä mikä meininki on silloin.

Huvittavaa oli myös se, että järkkäri käski meidät pois siitä katsomon takaa, käytävän reunasta. Kuulemma pitää olla kulkureitti koko ajan täysin vapaa.
Kuitenkin lähes koko ajan siinä mistä meidät käskettiin pois, oli joku provoilemassa.
 

Länäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
JuVii kirjoitti:
Huvittavaa oli myös se, että järkkäri käski meidät pois siitä katsomon takaa, käytävän reunasta. Kuulemma pitää olla kulkureitti koko ajan täysin vapaa.
Kuitenkin lähes koko ajan siinä mistä meidät käskettiin pois, oli joku provoilemassa.

Tämä unohtui omasta viestistä. Oli todellakin melko naurettavaa pelleilyä järkkäreiltä. Ensin putsaavat espoolaiset pois siitä ja kolmannessa erässä siinä roikkui koko ajan 3-5 saipa fania.
 

Juicey

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, G
Länäri kirjoitti:
Tämä unohtui omasta viestistä. Oli todellakin melko naurettavaa pelleilyä järkkäreiltä. Ensin putsaavat espoolaiset pois siitä ja kolmannessa erässä siinä roikkui koko ajan 3-5 saipa fania.
Kyllä ne on noita käytäviä vahtineet paikkakuntalaisiltakin jo vuosia. Puolityhjässä hallissa KalPa-pelissäkin otti järkkäri asiakseen käydä siivoamassa alle kouluikäinen napero seisoskelemasta pleksin edestä, tukki tyhjää käytävää tyhjän katsomon edessä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös