La 20.2.2010 Saipa-HIFK

  • 18 443
  • 89

msg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sopimustekninen verovelka
Nyt kun raatokärpästen lailla toimivilla toimittajilla kerrankin olisi elämänsä tilaisuus todelliseen skuuppiin, kukaan ei vaivaudu selvittämään ja julkituomaan syytä HIFK:n maalivahtiasiaan. Helppo veikata että tässä tilanteessa SaiPa vie ottelun.

Liigan mediasivujen mukaan Nortti ja Dale vatsataudissa ja Länget kuumeessa.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Enemmän kuin maalivahtiasia mua ihmetyttää ketjukoostumukset. Liivik Ramun ja Ahtolan vierellä ja Lennu jatkaa jarruketjussa. Mitä järkeä? Onko samettikätinen Liivik se, joka avaa Ramun ja Jerryn kipsin?
 

Hegu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Enemmän kuin maalivahtiasia mua ihmetyttää ketjukoostumukset. Liivik Ramun ja Ahtolan vierellä ja Lennu jatkaa jarruketjussa. Mitä järkeä? Onko samettikätinen Liivik se, joka avaa Ramun ja Jerryn kipsin?
Kuules "kisapuiston ruoska".... =) se taitaa olla sellainen juttu, että Siimin poika ei kestä vielä isoja minuutteja elikkäs Ahtaajan ja Ramsteinerin kanssa pelailee sen n.10minsaa.
Onpas tuossa veskasäädössä hämmästeltävää... ehkä olisi sittenkin pitänyt lähteä Lappeenrantaan koko päiväksi matkustelemaan ja tsekkaamaan tapahtumaa. Mielenkiintoinen peli tulossa....
 

aika epeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin urheiluyhdistyksen toverit
Se on ainakin varmaa, että jos AA todellakin seisoo tolppien välissä, tästä tulee maalintekokilpailu.
 

cauphaap

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Meinasi jo mennä herne nenään kun näin kokoonpanoissa Aleksin HIFK:n maalissa.
Onneksi täältä selvisi sentään syyksi että Nortti on kipeenä. (en siis ole tyytyväinen että nortti on kipeänä vaan että on sentään järki syy). Ei mistään muusta syystä muita maaliin. Nortti kaikkiin loppupeleihin maaliin kunhan vaan on kunnossa.
 

Phage

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Dallas Stars, Jurassic park
Kolmannessa erässä 5-2 Saipalle, Grünn-show käynnissä ja kaikki maalit yv:llä/siirretyn rangaistuksen aikana. Onpas erikoinen peli käynnissä. AA:lla ei taida olla ihan tuntuma kohdallaan.

Onko jokin erikoinen syy miksi Janne ei pelaa Lappeenrannassa?
 

Kisapuisto

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Olipahan nätti voitto. Eipä Hifkillä ollut pelissä juuri sanomista, vaikkakin johdossa kerran käväisivätkin. Täytyy kyllä ihmetellä, että mitä varten Hifkillä oli hermot noin kireällä läpi ottelun?

Parasta antia tosin tulee olemaan se, kuinka Hifkiläiset tulevat narisemaan tuomareista tässäkin ketjussa. Varsinkin ne, ketkä näkivät pelin radiosta, jos sieltäkään.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Parasta antia tosin tulee olemaan se, kuinka Hifkiläiset tulevat narisemaan tuomareista tässäkin ketjussa. Varsinkin ne, ketkä näkivät pelin radiosta, jos sieltäkään.

Ei tässä mitään tarvitse narista, teidän valmentaja haukkui jo tuomarit täysin pystyyn lehdistötilaisuudessa ja meidän valmentaja antoi tunnustuksen SaiPan ansaitulle voitolle. Tuliko tämä kenties pettymyksenä? SaiPa pääsi hyvältä paikalta tauolle, toivottavasti jatkaa samaan malliin myös tauon jälkeen.

Onnittelut pisteistä.
 

Theofilus

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
En tiedä olenko sokaistettu Wanhojen jatkojen jälkeisestä helvetinmoisesta rapulasta ja HIFK:n paskuudesta, mutta kyllä SaiPa pelasi play-off kiekkoa tänään. Upeaa peliä!! Ainoa mikä vituttaa on tuo ylivoima, että se kiekko pitää aina yrittää saada siihen keskelle Grunnille. Ok, silloin kun on paikka niin ilman muuta, mutta tänään meni varsinkin siinä viimeisen erän 5-3 yv:ssä väkisin puurtamiseksi. Sondell oli loistavassa laukaus paikassa viivalla, miksei sinne voinut kokeilla kertaakaan? Noh, toisaalta on turha valittaa kun neljä yv maalia kuitenkin syntyi.

Jotenkin säälittäviä nuo Melartin ja Kankaanperän hiillostus yritykset meidän kanukkeihin. Tuleva tappio vituttaa, ja hiillostaa saa, mutta tuo oli vaan jotenkin niin säälittävää että ollaan rinnuksissa kiinni, hierotaan naamaa kun toinen osapuoli yrittää keskittyä pääasiaan eli jääkiekon peluuseen. Sitten sokerina pohjalla HIFK:n vaihtoaitio Nokkaa myöten huutaa Barneylle tyyliin "sä et uskalla tapella". Säälittävää. Ihan itkettää niinkin hienon pelaajan kuin Granlundin puolesta, että joutuu olemaan tuollaisessa mielialajoukkueessa. HIFK:n joukkuehengelle tekisi terää repiä Hirsolta C ja antaa se Kuhdalle, joka tuntuu olevan ainoa ammattilainen koko jengissä.

Mutta ihan sama, viihdearvollisestihan peli ei olisi ollut samaa tasoa jos nämä HIFK-pellet eivät olisi tehneet itsestään pellejä ja SaiPan voitto 5-2 erinomaisella pelillä lämmittää. Kirsikkana kakun päällä Grunnin hattutemppu entistä seuraa vastaan ja hienosti onnistuneet fanikatsomon "KUKA VOITTAA" -huudot HIFK:n aikalisän aikana. Rinta rottingilla kohti pleijareita SaiPa!
 

ahal

Jäsen
Joo, makea voitto sputnikeille tauon alle. Asetelmat ovat kutkuttavat liigan loppusuoralle olympialaisten jälkeen, kuutisen jengiä, ja ehkä Kärpätkin, kisaa vielä sääleistä. Illan kingi oli keltaisten CG, joka vei punaisten MG:tä 3-0. Capolla on kyllä nopea ja kova laukaus, kun osumapäälle sattuu. Kaikki kanukit pisteille, samoin Pohl ja Tuominen. Toka erän nukahdus ei onneksi koitunut nyt kohtaloksi, kuten monesti aiemmin. Saipalaisittain ainutlaatuista, että kaikki maalit tulivat erikoistilanteista, hyvällä prosentilla. Viimeksi Stadissa oli ihan eri meininki.

Yllätys ei ollut, että Hifkin kuumakallet olivat Kanki ja Melart. Ovat turhautuneet ennenkin syystä jos toisesta, aika usein tuomareista, kuten ilmeisesti tänäänkin. Melart on harrastanut 10:jä myös Mestiksessä, eikä ole montaa viikkoa, kun viimeksi niin kävi Vantaalla. Näin silloin läheltä tilanteen ja olisin varmaan itsekin polttanut päreet samassa tilanteessa. Jotta asioilla on aina puolensa, ja tilannetta näkemättä on turha spekuloida. Hifki on tukevasti kotiedussa kiinni, joten ei kaada maailmaa tappio, sputnikeille sen sijaan elintärkeät pisteet. Ja Ilves karsii.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Hyvä SaiPa ja onnittelut ansaitusta 5-2 voitosta HIFK:sta. Erotuomarit olivat loistavia ja Carlo Grunn teki 3 maalia, upeaa. Runkosarjassa on 58 peliä ja ei täällä surra yhtä tappiota.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Heh nyt kaikille tasapuolisesti lauantai illalle naurua. Jos tuomarit puhuttivat, niin kyllä veti Iltasanomat pohjat tänään. Jalonen hyllytti kummatkin maalivahdit, vai miten se nyt olikaan ? :D

Nämä lehdet ovat Suomen parasta journalismia ;) Ei ole tainnut toimittaja olla hallilla asti tai ei ainakaan lehdistötilaisuudessa. Tuskinpa tuohon paskaan tulee mitään korjausta ja eipä sillä kyllä olisi mitään merkitystäkään. Mutta, laatulehti ennen kaikkea, vai mitä?
 

Battle Ankka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, IPPPK, Ässät
Heh nyt kaikille tasapuolisesti lauantai illalle naurua. Jos tuomarit puhuttivat, niin kyllä veti Iltasanomat pohjat tänään. Jalonen hyllytti kummatkin maalivahdit, vai miten se nyt olikaan ? :D

Jäätävää journalismia:) Kuten tuolla otteluketjussa sanoin, persiistähän tuo on (ja 100% huonoa säkää), että MOLEMMAT veskat sairastuvat. Näin tällä kertaa. Onneksi mein kanukit eivät lähteneet hippasille haastoista huolimatta. Silloin kun sen paikka on tuskin Topo taka-askelia ottaa:)
 

King Jeremy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool, Bayern München ja Boston Celtics
Jotenkin säälittäviä nuo Melartin ja Kankaanperän hiillostus yritykset meidän kanukkeihin. Tuleva tappio vituttaa, ja hiillostaa saa, mutta tuo oli vaan jotenkin niin säälittävää että ollaan rinnuksissa kiinni, hierotaan naamaa kun toinen osapuoli yrittää keskittyä pääasiaan eli jääkiekon peluuseen. Sitten sokerina pohjalla HIFK:n vaihtoaitio Nokkaa myöten huutaa Barneylle tyyliin "sä et uskalla tapella". Säälittävää. Ihan itkettää niinkin hienon pelaajan kuin Granlundin puolesta, että joutuu olemaan tuollaisessa mielialajoukkueessa. HIFK:n joukkuehengelle tekisi terää repiä Hirsolta C ja antaa se Kuhdalle, joka tuntuu olevan ainoa ammattilainen koko jengissä...

En nyt viitsinyt koko tekstiä lainata, mutta eiköhän tämä riitä. Mielestäsi on säälittävää tuo HIFK-pakkien turhautuminen pelitilanteessa, mutta omat epäasialliset ja etenkin epäkunnioittavat kommentit vastustajasta eivät ole?? No, ehkä kaikki SaiPa-fanit eivät ole kaltaisiasi... Ainakaan teidän koutsi ei ole samaa maata, mutta hänhän onkin porilainen. :D

No, joo, mutta siis, kuten tuonne seurantaketjuun jo kirjoitin, SaiPa oli tänään 5-2 parempi ja se siitä. Ei ole tarvetta lähteä sitä vähättelemään tai selittelemään sen enempää.

HIFK mielialajoukkue? Jos kuudesta matsista viisi voittoa on mielialajoukkueen tunnusmerkki, niin otetaan vastaan. Mitä tulee kapteenivalintaan, niin Kuhdalla tuo C oli rinnassa aikanaan. Ei toiminut. Tai siis ei toiminut Kuhdan peli tuolloin. Ja hassu juttu sinänsä, mutta HIFKin joukkuehenki on tiettävästi ollut oikein hyvä tällä kaudella, eli sikälikään ei ole valittamista.
 

Battle Ankka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, IPPPK, Ässät
Ihan oikeinhan nuo HIFK-pelaajat koittivat hiillostaa...noista lentopallomailakisat ja momentum olisi voinut kääntyä vastustajalle. No big deal. Koittivat herättää joukkuetta jota joukkue ilmeisesti kaipasi. Ei siinä mitään säälittävää ole. Ei ole kerta eikä kaksi, kun ottelu on tappelun jälkeen kääntynyt. Onneksi kanukit pitivät hermonsa.

Edit. Ja mikäli Tauru yhtään kartalla, koittivat rehellisesti haastaa, eivätkä "noutaneet" kimppuun karkaamalla. Siitä pointsit.
 

Kaner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hawks, SaiPa
Ihan viihdyttävä kiekkoilta. Avauserä ei suuria lupaillut, mutta loppumatsi oli sitten yhtä tunteiden räiskyntää niin jäällä kuin katsomossa. Toisessa erässä vieraat pääsivät muutaman turhan jäähyn seurauksena livahtamaan johtoon, mutta paremmasta ei loppujen lopuksi jäänyt epäselvyyttä. HIFK kaatui omaan kurittomuuteensa ja SaiPan vahvaan ylivoimapeliin. Tosin päätöserässä ylivoimapelaaminen meni ottelun käytännössä jo ratkettua paikoittain vähän näpräämisen puolelle, mutta paikkoja lisämaaleihin oli tuostakin huolimatta.

Grünnilta vahva esitys, vaikka ottikin yhden todella typerän jäähyn, jonka aikana Kuhta pääsi tasoittamaan ottelun. Pohl ja Barney Capon ohella keltamustien parhaita. Lisäksi vanhempi Koskiranta näytti pitkästä aikaa heräämisen merkkejä. Näin ainakin itse näin.
 
Suosikkijoukkue
Pelikaanit ja Nastolan Kiekko
Kanki ja Mela

Jännää, että Markus ja Ilari ovat löytäneet voimansa matkalla Helsingistä Lappeenrantaan.

Torstaina molempien panos Heleniuksen hakiessa koko pelin partneria oli....Hei-huudot tuomareille ja lyhyet vaihdot.

Strateginen kovuus on varmaan ihan hyvä taktiikka, muttei mielestäni kuulu Brändin koodistoon. Ainakaan pitäisi.
 

Battle Ankka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, IPPPK, Ässät
Strateginen kovuus on varmaan ihan hyvä taktiikka, muttei mielestäni kuulu Brändin koodistoon. Ainakaan pitäisi.

Eihän tuota "brändiä" ole ollut moneen vuoteen enää. "Edgeä" koittivat hakea tänään huonolla tuloksella.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Jännää, että Markus ja Ilari ovat löytäneet voimansa matkalla Helsingistä Lappeenrantaan.

Torstaina molempien panos Heleniuksen hakiessa koko pelin partneria oli....Hei-huudot tuomareille ja lyhyet vaihdot.

Strateginen kovuus on varmaan ihan hyvä taktiikka, muttei mielestäni kuulu Brändin koodistoon. Ainakaan pitäisi.

Kerrohan, miksi jonkun Heleniuksen tasoisen jätesäkin kanssa pitäisi lähteä vääntämään? Eihän siitä ole kuin omalle joukkueelle haittaa. Samalla tavalla tänään SaiPan pelaajat jättivät hanskaamisen pois, koska ovat tärkeitä pelaajia joukkueelleen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös