La 20.1.2018 Otteluseuranta (Liiga)

  • 52 589
  • 751

Jugger77

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kaikesta näkee, että KooKoo on veitsi kurkulla ja pakko voittaa. KooKoo on saanut käännettyä sen nyt kerrankin energiaksi. SaiPan pitää olla tylympi. Edelleen tämä on SaiPan peli.
 

chubster

Jäsen
Nättinen sortui peruspaheeseensa, tällä kertaa maalipaikassa: liialliseen näpertelyyn kiekollisena. Yritti uittaa kiekon omien jalkojen välistä taakse ja nostaa kiekon maalin kattoon. Ei ihan kädet riittäny, ei osunu kiekkoon.
 

RaikkA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässässäsäsä
Aika heppoisesti kuoli Sandell kulmaan, mutta mitäs antoi Tuohilampi mahdollisuuden.
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Tex ei noita
 

Yargon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, KeKi
Raksilassa vihelletään taas vain kotijoukkueen rikkeet. Ihan ansaittuja jäähyjä kaikki ei siinä mitään mutta mukavampi olisi seurata jos sama olisi sama linja molemmille.

Ps. Melko ämmiä nämä Tyrväisen veljekset.
 

Olkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 20-21
Lukko - Tappara. Oksettavaa. Muuten näyttää jääkiekolta, mutta noi saatanan blokkaukset. Juuri Tapparan pakki blokkasi kiekottoman Vahalahden oikein näkyvästi, mutta ei tuomarit näitä näe. En nyt tarkoita pelkästään tätä ottelua, mutta eikö näitä saisi kitkettyä liigasta pois?
 

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
2-1, oikeasti. Miten Andy liikkui noin hitaasti?

Eka erä täysin ässien, tokaan erään tultiin kävelemään ja Bernard hörppäsi ensin Ilveksen tasoihin. Valmentajaa voi vaihtaa mutta se ei auta siihen jos maalilla on liigan huonoin ykkösmaalivahti.
 

peno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Madness!
Oli kyllä typerä veto Tuohilammelta, kustaan ihan itse hyvä tatsi. Ensin Andy imee ja sitten kaksi päivänselvää jäähyä. Kuritonta.
 

Zoidberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi 2019
URHO TASOITTAA! Ansaittu maali.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös