La 2.12.2017 Otteluseuranta (Liiga)

  • 59 295
  • 847
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Söpöä. Vieläkö vituttaa sen teidän mikkihiiren housuun paskominen?
Itse en ainakaan edes muista mistä tilanteesta puhut. Kertoo varmaan kaiken Ässien tilanteesta jääkiekkojoukkueena, että kannattajatkin muistelevat jotain yksittäisiä "housuunpaskomisia" tältä tai viime kaudelta.
 

chubster

Jäsen
Onko tosiaan niin ettei tällä Jypin rosterilla pystytä tuomaan kiekkoa vastustajan päätyy muutoin kuin kiekkopäätyynjaperään

Jos kovapäisesti jatketaan tuolla pelisysteemillä niin kyllä on. Ja kun joukkueen luisteluvoima on parhaimmillaankin keskivertoa niin aika kovaa hommaa se on. Viisikkona alhaalta vauhtiin se ensimmäinen haku niin helpottuisi jo kummasti. Sen sijaan pysytään pelistä toiseen siinä että syötöt haetaan ja annetaan pitkinä keskialuueelle, jolloin ainoa vaihtoehto on kiekko päätyyn ja perään.
 
Suosikkijoukkue
Tappara, LA Kings, Raiders, Concordia Stingers
NEWSFLASH! Selvällä erolla liigan jäähytilastoa johtavan joukkueen fanit ovat itkeneet eniten tuomareista.


Paskapuhetta, mutta uskon.
Oli pakko tarkistaa. Saipa on saanut eniten kakkosia, Assilla riippana 11(!) isoa jaahya. Bloodin edellista lukuunottamatta (huonon) muistini mukaan ei muissa paljoa ole ollut sanomista
 

Raid76

Jäsen
Suosikkijoukkue
FASlapsi ja Jari Porttila
Alkaa olla kyllä melko priceless kamaa nämä kuittailut ja valitukset puolin ja toisin. :)
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Jukurit loi paikkoja mutta kädettömyys ratkaisuissa osoittaa tiimin tason. HIFK yv ilmainen mutta toimihan se helvetin komeasti.
 

peruspata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
On kyllä ihme, jos tästä pisteitä saadaan. Sen verran rajusti Kärpät pyörittää.

Tuloksenkin voi haastaa. Tai sitten kuitataan Bloodin pelikiellon pituudella. Jos Kärpät häviää, kulisseissa syttyy sota.

Juha Junnon perintökin on asia.
 

Warrington

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Eihän tämä ole mikään ala-asteen matikankoe? Mutta ei Pena tosin pakin hommissakaan Laudaturia ansaitse.

Ei niin, eikä myöskään mikään ''meidän Pena on kovempi ku teidän Lasse'' -kilpailu. Tarinan opetuksena voisi olla: Järki voittaa kovuuden. Lasse on tästä luisteleva esimerkki.
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Kerho päässy yv:tä jonkin verran jauhamaan, mutta jos tästä pelistä jää Vaasaan pistekkin niin yllätyn suuresti.

Niin minäkin. Hassua, että näin voi sanoa, mutta onhan Kerho ollut melko selvästi parempi. Tätä peliä Kerho ei vaan enää voi ryssiä, ei millään. Lisäksi muistettava se, että Kerho on noita 3 pisteen voittoja aiemminkin vienyt Vaasasyta useamman. Tänään tulee yksi lisää
 

Crapbag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
Oli pakko tarkistaa. Saipa on saanut eniten kakkosia, Assilla riippana 11(!) isoa jaahya. Bloodin edellista lukuunottamatta (huonon) muistini mukaan ei muissa paljoa ole ollut sanomista

Vähiten saatua ylivoimaa tekee Ässien osalta tästä suhteesta sarjan huonoimman. Eikä tilanne muutu sillä että tuomarit lukee ennen peliä listoilta kenelle niitä jäähyjä kuuluu jakaa.
 
Suosikkijoukkue
Ässät
Ässiltä toistaiseksi ihan hyvää peliä tänään, Bernard kokosi itsensä hienosti eilisen farssin jälkeen. Ilman jatkuvaa jäähyllä istumista vois olla mahdollisuus jopa piste saada mukaankin. Ehkä.
 
Olisi mielenkiintoista nähdä jostain kuvakulmasta Lambergiin osunut taklaus/korkea maila, jossa jäi hetkeksi makaamaan. Ihan vain perspektiivinä illan tuomaritoiminnasta.
 

RaikkA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässässäsäsä
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös