La 19.3.2016 Otteluseuranta (Liiga)

  • 96 994
  • 1 043

Torsti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Kakka erä Tapparalta. Alamäki alkoi siitä Kankaanperän noususta ylimpänä miehenä heti alussa, mikä päättyi Tommilan komeaan maaliin. Vähän tuli mieleen se viime kevään neljäs peli Raumalla, kun Lukolta onnistui ekassa erässä kaikki ja Metsola otettiin pois maalilta.
Kanki jäi vielä kulmaan painimaan Riskan kanssa eikä edes yrittänyt irti. Sitä en tiedä kumpi piti kiinni, mutta ei Kanki edes yrittänyt lähteä omiin
 

Imagined

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jesse Puljujärvi, Jari Viuhkola, Kärpät
Tässä otteluketjussa teidän porukka on eniten kommentoinut Pikkaraisen tekemisiä. Teidän 3 maaliakin on jäänyt vähemmälle huomiolle. Ja silti väität että Pikkarainen ei ole ihon alla, jepjep..
Mitä ihon alla olemista se on kun oma joukkue ottaa kuivana 0-3 ekaan erään ja kaveri itse vielä jähyllä..? Ei se näytä paljon ihon alla olevan..
 

Jugis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Yritti pelata pomppivat kiekkoa eli ei ollut ns. kiekoton. Jos olisi saanut kiekon mukaan niin olisi ollut hyvässä maalinteko tilanteessa.
Kukkonen yritti pelata pomppivat kiekkoa eli ei ollut kiekoton.

Miten se kiekko voi monikossa pomppia? Ja nyt kun kerran ehdit Tapparan pelin ohessa katsomaan Kärppien peliä niin katsohan tilanne uudestaan, Kukkonen oli kaukana kiekosta.


Jottei nyt ihan offtopicin puolelle mene niin hieno erä Kärpiltä! Samalla tavalla loppuun asti niin otteluvoitot on tasan.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kakkosperiodi sesongin 2015-16 playoffseissa alkaa Lahdessa. Vai pitääkö sanoa Bayssä?
 

EMS78

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
JYPin pitää nyt rauhoittaa tuota peliään. Ei tolla juoksemisella ja roiskimisella mitään saada aikaan.
 

septi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Katotaan rauhassa myöhemmin uusinnat, mutta näytti ihan selvältä päähän kohdistuneelta.

Katsotaan toki, mutta hidastuksesta omaan silmään näytti että osui olkapäähän, eli teknisesti puhdas mutta kiekottomaan pelaajaan.

Kärppien kone löysi täydet kierrokset yllättävänkin nopeasti. Toivottavasti Atu löytää jotain lääkettä Kärppien uuteen vireeseen, muuten sarja on nopeasti ohi.
 

Goljat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, PattU
Mun mielestä ei ollu mikään törkeä toi Frimanin taklaus kukkoseen. Pomppiva kiekko Lassen jaloissa ja Friman ihan oikein lähti taklaamaan. Kiekko ei sit jäänytkään kukkoselle eikä päähän mun mielestä osu. Huonoa tuuria.
 

Guru

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Nää on taas näitä fiksuja kommentteja. Vois ottaa ensin selvää vaikka miksi ja sen jälkeen vasta postailla.

:D ootko tosissasi? Pitänee googlettaa "miksi joku on läski" ennen kuin voi tehdä huomioita:D voisitko selvittää onko Jutilalla sama vaiva?

Ihan tiedoksesi... Vaiva on hyvin yleinen jääkiekkoilijoiden keskuudessa. Aika harvasta tiedetään yleisesti.
 

Skeleton Crew

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, PHI, BMG
Olipa komea ranne Elkinsiltä kun erätauolla tuli kooste. Lähteekö useinkin ranne tuolla tavalla ja jos lähtee, niin miksi verrattain pienet maalimäärät?
Kärppiä vastaan teki runkosarjan lopussa vähän vastaavan, mutta kun ei pelaa ylivoimaa, pelaa alivoimaa/puolustavassa roolissa eikä kentässä ole ollut kaveria joka jakaisi namupasseja, on tulos tehojen puolesta ollut tuollainen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös