La 19.3.2016 Otteluseuranta (Liiga)

  • 97 004
  • 1 043
TPS osaa kyllä yllättää aina negatiivisesti. Odotin tästä kierroksen parasta peliä, mutta aika vailla kiveksiä siellä hiihdellään. 0-3 ei oo mahdoton, mutta tuolla sekoilulla vähintään haastava vuori nousta
 

Numero13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kärpät dominoi kaukaloa fyysisesti, kiekollisesti ja nyt jo henkisestikin. Hienoa!
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Vitun tuomari kun vei SaiPalta maalin hätäisellä viheltämisellä. Maalipaikkoja SaiPalla tuon tuosta vähän tylympi pitäisi olla paikoissa.
Ei tällä pelillä ole mitään hätää, alkaa realisoitua tuo dominointi jo taulullakin. 4-1 kahden erän jälkeen.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Täällä on täysi rähinä päällä :D
 

Espoonmies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
No yleensähän peli vihelletään heti poikki kun tuomari näkee että kentällä liikaa pelaajia? Itse en muista ainaskaan että olisi viiveellä vihelletty.

Samalla SaiPa 2-1 johtoon!

Ei ole mitään sääntöä, mikä käskisi keskeyttämään pelin heti kun huomaa liikaa pelaajia. Useinmiten toki kiekko on rikkoneella joukkueella siinä tilanteessa. Monissa tilanteissa vaihtoaition lähellä rangaistus vihelletään vain jos ylimääräinen pelaaja pelaa kiekkoa.
 

DarkTower

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pool, NHL, MMA, Kärpät
Odotettavissa oli Tepsiltä ylilyönti kun kovasti yrittivät pullistella joka tilanteessa ja pelata ylikovaa. Lisää tulee tapahtumaan jatkossa.
 

Juteeni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalanche ja Tappara
Kakka erä Tapparalta. Alamäki alkoi siitä Kankaanperän noususta ylimpänä miehenä heti alussa, mikä päättyi Tommilan komeaan maaliin. Vähän tuli mieleen se viime kevään neljäs peli Raumalla, kun Lukolta onnistui ekassa erässä kaikki ja Metsola otettiin pois maalilta.
 

Darumax

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Olipa komea ranne Elkinsiltä kun erätauolla tuli kooste. Lähteekö useinkin ranne tuolla tavalla ja jos lähtee, niin miksi verrattain pienet maalimäärät?
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Saatana, aattelin olla selvinpäin tänään mutta voishan tässä pari bisseä nauttia kun on ihan viihdyttävä matsi Turussa menossa.

Ei tämä peli ole ohi vielä, TPS:lle tuli erätauko hyvään paikkaan niin saavat vähän rivejä kasaan ja kuuppaa viilennettyä.
 

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ei ollutkaan, mutta ihan normaali peliasento oli ja niitti tuli ylös. Päähän kohdistui aika selvästi mielestäni. Lisäksi taklaus tuli hiukan sivusta eikä varmasti nähnyt yhtään että olisi osannut valmistautua.

Edelleenkin, ei ollut päähän kohdistunut taklaus. Niskat notkahtivat taklauksesta (koska tuli puskista), mutta taklaus itse ei osunut päähän.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös