La 18.5.2024 Otteluseuranta (9. kisapäivä)

  • 36 708
  • 1 141

Laitela

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa ja sen vaarallinen YV, Bratislavan taika
Sepäs kiva, selvittiin erän lopun myllystä kuivin jaloin, niin otetaan helvetin typerä jäähy summerin jälkeen. Vaikeeks tehdään tää homma ihan itse...
 
Suosikkijoukkue
Two Degrees of Mike Sillinger
Olipa kaksijakoinen erä. Ihan kun Kanada ei olisi lainkaan ollut ottamassa alkulämpöjä vaan hoiti sen jutun ekalla kympillä ja alkoi vasta sitten pelaamaan.
Monesti olen nähnyt, että Kanada vetää 15 minuutin alkulämmöillä, siinä missä muut ovat jäällä 20 minuuttia.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Kanada-Tshekki oli 1997 kisoissa klassikko. Jonnet ei muista.
 

Siisel1

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Juuso Mäenpää, Arsenal FC
Mahtuisiko tuosta Kanadan joukkueesta joku Tapparan rosteriin edes?
Ei kovin moni. Siellä on niin monta sentterinä jo, että vaikka Toronton kippari Tavares voisi joutua poppareille. Torontossa saa noin kymmenen miljoonaa, mutta kaikkihan haluu Tampereelle ja Tapparaan ilmaiseksi.
 

erku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Aivan naurettavaa, että Rissaselle annettiin tuosta jäähy. Ei Bedardin mitään erityissuojelua tuomareilta tarvitsisi saada.
 

DrE

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tässä tilanteessa veskaan hipaissut pelaaja oli jo poistunut aikaa sitten alueelta, kun Säteri sipaisee kiekon omiin. Tuolla osumalla ei siis ollut mitään vaikutusta Säterin toimintaan josta maali syntyi.
Logiikassa ei järkeä. Muuten veskan voisi työntää maalin sisään, siirtyä alueelta pois ja kaveri laittaa kiekon sisään. Totta kai osumalla oli vaikutusta. Osuma horjuttaa ja laittoi Säterin heikompaan paikkaan.
 

Huono pakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä
Olipas helppo jäähy loppuun. B-junnu säännöillä tuli nyt tuo...
Oli joo, mutta kun vastassa on Kanada ja viheltelemässä USAlainen tuomari, niin tuollaisesta tilanteesta tulee jäähy noin sata kertaa sadasta. Olisihan Rissanen tuossa voinut vähän edes malttaa ja jättää koko töötin tekemättä, kun peliaika oli jo lopussa.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: MaxM

Gagne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikenlaiset pörröiset maskotit, kahdella.
Ollaan smarttii vaan sitten lingvistikko-Puljujärvi.
 

jukiapina

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP valitettavasti
Suomi vetää täpöllä ja krapulaiset kanukit vähän pellailee ja lukemat 2-2.

Säterikin ihan hienon oman maalin teki.

Hyökkäyspeli ihan täys nolla, kun kanukit vähän viitsi ees yrittää.
 
Suomen pakkikalusto on aivan karmeaa, kukaan ei osaa edes luistella.

Jep, eteen sentään noin puolet osaa luistella siedettävästi, mutta takaperin ei kukaan. Samoin osa puolustajista ei tiedä miten päin mailaa kuuluisi pitää. Ja oliko Riikola vai Rissanen, jolla oli kypärä väärinpäin päässä.
 

Warrington

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Onhan tuo Kanadan rosteri nyt valovuoden edellä. Tavaresia, Tanevia, Bedardia jne, ei Suomen tarvitse hävetä jos ei riitä näitä vastaan.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Niin kauan kun Kanada veteli viime yön pohjilla, Suomi juhli. Jotain 5-6 minuuttia ja peli kääntyi Kanadalle. Joku antoi tasoittavat aitiossa? No, joskus tyypillinen Kanadan peli. Pitkästä aikaa ei tarvitse hävetä selostajaa ja on upeaa kuunnella kaksikkoa Viasatilla. Kaikki tietävät keitä.

Onhan tuo Kanadan rosteri nyt valovuoden edellä. Tavaresia, Tanevia, Bedardia jne, ei Suomen tarvitse hävetä jos ei riitä näitä vastaan.

Kyläjoukkuehan Suomi on tasovertailussa pienellä värikynällä. Mutta Kanadakin on kaadettavissa ja mitä olisikaan tapahtunut, jos olisi saatu hyvästä painostuksesta 3-0? Pelillisesti Kanada ei ole vielä juuri mitään näyttänyt. Suomen kiekollinen pakkikin saa olla suhteellisen rauhassa. Ei ole tosipelien kahden, kolmen prässääjää. Eli vieläkään Kanada ei tule täysillä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös