La 18.11.2006 Ässät-Tappara

  • 7 021
  • 32

Borre

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Viime kevään taistelupari kohtaa toisen kerran tällä kaudella. Keväällä Ässät vei ja Tappara vikisi. Leinoselle puettiin hametta ja Tapparan pakkeja meni päädystä pihalle milloin mistäkin syystä.

Tällä kaudella Ässät ei enää muistuta viime kauden suuryllättäjää. Selkeä jumbosija ja kahdeksan peräkkäistä tappiota eivät anna aihetta riemuun. Toimivia osa-alueita on vaikea löytää ja onnistujat ovat harvassa. Ilves-leirissä tappio Tapparalle oli viimeinen pisara. Onnistuuko Tappara naulaamaan viimeisen naulan myös Juha Pajuojan arkkuun?

Jos pitäisi veikata, sanoisin, että ei. Vaikka Tapparan pitää ilman muuta voittaa tämä ottelu, nihkeä vieraspelaaminen jatkuu Porissa. Maaleja tulee korkeintaan kolme, joten pisteiden määrä riippuu puolustuksen tiiviydestä. Alivoima on liigan parasta, joten jäähyjäkin voi periaatteessa ottaa.

Ilves ei antanut Tapparalle torstaina kunnon vastusta, joten Ässillä on paikka iskeä alkuun Tapparan pelatessa vielä höntsyvaihteella. Vaikea tästä on silti ennustaa mitään muuta kuin vierasvoittoa. Joukkueiden avauskohtaamisessa nähtyihin murskalukemiin en jaksa uskoa.

Janne Ojanen jatkaa 700. pisteen metsästystä. Porilaiset saattavat päästä todistamaan historiallista hetkeä.

Ässät:

Kivenmäki-Häppölä-Kuusela
Wandell-Bararuk-Crombeen
Joensuu-Kuparinen-Takala
Tasku-Kemppainen-Huhtanen
Salmelainen

Peltonen-Konttinen
Sammalkangas-Toivonen
Kesä-Rontti
Tieranta

Kaltiainen
(Kilpeläinen)

Tappara:

Viinanen-Kontiola-Venäläinen
Laine-Hancock-Öhman
Pyymäki-Ojanen-Nurmi
Virkkunen-Kiilholma-Nieminen

Mäntylä-Clarke
Kauppinen-Aalto
Grönvall-Henry
Mäntymaa

Lehto
(Nikkilä)
 
Viimeksi muokattu:

IHaD

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Jos Ässien otteisssa olisi ollut edes hitunen järkeä tällä kaudella, niin odotettavissa olisi varsin herkullinen ottelu viime kevään semit huomioonottaen. Valitettavasti tilanne on se, että tällä hetkellä emme pysty haastamaan ketään edes kotona, sen verran munatonta touhua Ässien peli on. Joku yksittäinen onnistuminen voi tulla ns. suuria vastaan, Tapparakaan kun ei sytyttäjänä ole sieltä huonoimmasta päästä. Ässien tulevaisuuden kannalta toivon, että niin ei käy, sillä ennätyspitkä tappioputki taitaa olla ainoa toivo, millä saadaan Pajuoja helvettiin Porista. Ilves ymmärsi jo ratkaisunsa tehdä ja taas on Ässillä yksi valmentaja markkinoilla vähemmän valittavana kun vaan odotellaan ja odotellaan, kyllä se siitä...

Pelin suuntaviivat veikkaisin tähän suuntaan: Pelin ollessa noin 0-5, 0-6 Tappara alkaa hieman löysäilemään ja Ässätkin pääsee tekemään pari maalia. Lopputulos about 2-8.
 

Redcoat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Odotukseni illan ottelulta: Ässien häviö ja Crombeen vs. Henry uusintaottelu.

Muuten toivoisin sellaista 0-10 ryöpytystä, jonka viimeistään pitäisi saada Pajuojan lentämään ulos organisaatiosta, mutta sellaisessa vain olisi huonona puolena Kaltiaisen parantuneen itseluottamuksen uusi horjuminen. Täytynee siis toivoa vain jotain 0-2 tai 1-3-tyyppistä tappiota.
 

struumax

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät ja HIFK
Taitaa tulla vain rivillinen, mutta hiljaa sisälläni toivon että joukkue pelaisi tämän ottelun täydellisesti Pajuojaa vastaan, vaikka olisi paikkakin, ampuisivat perkele ohi.

No taitaa numerot olla rumat ilman "työtaisteluakin".

Valmentajaa odotellessa..

Edit. kirjoitusvirheys.
 
Viimeksi muokattu:

juhana

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1975-2013, 2023-, Roihuttaret, K-Vantaa
Nimenomaan viime kevääseen verrattuna Ässien ilme on nyt yhtä harmaa ja ankea kuin ulkona oleva sää. Tapparalle on taas jäänyt jonkun verran itse asiassa aika paljon korjattavaa viime aprillipäivästä, joka osoittautui niiden kannalta sittenkin todeksi eikä huonoksi aprillipilaksi. Tänään ei kaukaloon lennä rantapalloja, sen sijaan pulloja ym. tavaroita voi taas lennellä, kun paikalla olevat harvalukuiset porilaiset purkavat turhautumistaan, kun Tappara tekee kuudennen maalin...

No, henkilökohtaisesti toivon, että allekirjoituksessani mainittu Niko Nieminen pääsisi nyt iskemään vaikka parikin maalia. Vaikka Nikke ei ole pelannut huonosti alkukautta, maaleja tarvittaisiin nyt, muuten uhkaa tulla jonkinlainen kipsi päälle...tälle kaudelle olisi hyvä tavoite rikkoa 10 maalin raja, mutta kohta tulee kiire! Ei vaan, tsemppiä Nikolle Tampereelle, mielummin näen Tapparassa kuin Bluesissa.

Crombeen-Henry uusintaottelua veikkaillaan myös, mutta Henry on Tapparalle aivan liian tärkeä pelaaja - tietysti lopussa voi yrittää, kun peli on Tapparalle ratkennut. Crombeen puolestaan...no, alkukaudesta kirjoitin, että aivan liian tärkeä pelaaja Ässille tapellakseen itsensä ulos. Nyt voi olla toista mieltä, hänen puuttuminen nyt ei ainakaan heikennä Ässien peliä.

Tappara voittaa tänään 7 - 2 ja pelin jälkeen Ässät tiedottaa purkaneensa valmentajan sopimuksen, myös Crombeenin kohtaloa mietitään...
 

Arska79

Jäsen
Suosikkijoukkue
ÄSSÄT
Hiukan pelonsekaisin tuntein tänään suunnataan Isoonmäkeen,jopa joutuu miettimään josko jättäis pelin väliin.Mut kuitenkin pieni optimisti iskee puseroon.
Josko peli olisi tänään parempaa...ja voitto tulisi.

En nyt kuitenkaan toivo joukkueen pelaavan pajuojaa vastaan,koska se ei kuitenkaan tod.näk. juurikaan edesauta sitä että pajuli saisi tinat.Tuntuu että
meitin Hirsimäki on sen verran "pirullinen" kaveri ettei piruuttaankaan anna pajulille kenkää,koska maksava yleisö vaatii toimenpiteitä.

Mutta kuitenkaan en usko parannuksia tapahtuneen torstaista mutta toivon kuitenkin että pysyttäisiin tapparan kelkassa mukana ja saataisiin muutama maalikin aikaiseksi.Lopputulos kuitenkin ikävä kyllä tapparalle 2-6...
 

Fubar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kyllä se taitaa tänään mennä niin, että Ässät kuin ihmeen kaupalla voittaa maalilla, tai sitten rankkareilla, ja valmennus kehuu peliä ja siristelee silmiään tunnelin päässä näkyvässä valossa.

Mielenkiintoista on tulla käymään taas entisen ja henkisen kotikaupungin hallissa, viimeksi oli vastassa sama joukkue, joka poistui pelin jälkeen rantapallosateessa. Tänään naapuriaitioon huudellut kommentit taitavat mennä oman aition penkin taakse.
 
Viimeksi muokattu:

RaikkA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässässäsäsä
Fubar kirjoitti:
Kyllä se taitaa tänään mennä niin, että Ässät kuin ihmeen kaupalla voittaa maalilla, tai sitten rankkareilla, ja valmennus kehuu peliä ja siristelee silmiään tunnelin päässä näkyvässä valossa.
Pajuoja saisi minun puolestani häipyä kyllä jo Porista, mutta pelaajien kannalta toivoisin kyllä jätkille voittoa. Ässät ei selvästikkään meinaa valmentajaa vaihtaa ja muuten kuin voitoilla ei itseluottamusta saada nousuun. Tämän päivän pelistä tovonkin Ässille niukkaa voittoa. Ässien häviämistä en ala toivomaan vaikka kuinka kävisi.

Kyllähän tässä nyt jokaisen pitäisi seisoa omien takana vaikka huonosti meneekin. Periksi ei anneta, PERKELE!
 

Redcoat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
valheenrakentaja kirjoitti:
No taitaa numerot olla rumat ilman "tytötaisteluakin".

Tyttötaistelua? Meinaat että Häppölä ja Grönvall alkavat vaihtaa litsareita?

Mutta joo, jos pelaajat eivät sentään ryhdy työtaisteluun ja pelaamaan Pajuojaa ulos, niin kohta olisi kannattajien aika jo tehdä jättikokoinen "Pajuoja ulos"-lakana katsomoon. Tai mieluummin useampiakin.
 

räpsä

Jäsen
Ensimmäisen kerran n. 30 vuotisen Ässäfani urani aikana astelen tänään halliin toivoen tappiota Ässille.
Mielenkiintoa tämän päivän pelissä on Tapparan maalimäärä, Kaltiaisen torjuntavireen säilyminen, Pajuojan kommentit pelin jälkeen, Ässien avauspeli ja pelitavan etsiminen sekä montako kunnollista maalinteko paikkaa Ässät pystyy itse luomaan tai aiheuttamaan vastustajan päätyyn (omiin niitä kyllä tuolla juoksemisella tulee).
 

Paksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät ja Porin Koirat
Ässät jyrää, Ässät jyrää...

Olen ylpeä Padasta! Olen onnellinen kun saan kannattaa Porin Ässien kaltaista joukkuetta. Lähden tästä juuri hallille, enkä epäile hetkeäkään etteikö Pata tänään nappaisi pisteitä.
Veikkaan, että Ässät voittaa 3-1
Toivon myös, että tänään saataisiin nähdä kunnon ylilyöntejä.
 

kritiikki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Paksu kirjoitti:
Olen ylpeä Padasta!
Toivon myös, että tänään saataisiin nähdä kunnon ylilyöntejä.

Mikä ettei. Ongelma on se että häviö ja "ylilyönnit" johtavat valmentajan vaihtoon.
Tämä on looginen kulkujärjestys.

Tampereen Ilves ehti kuitenkin edelle, joten parhaista vapaista valmentajista Ässille jäänee toiseksi paras.
 

Nipsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs, Canadiens
Eiköhän Pajuojan kannattaisi lähteä jo painelemaan mahdollisimman kauas porista? Mites Ässien ulkomaalaiset pelasivat?
 

tulppaani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Nyt Pajupillin neppailut ja Ilves-jekut on nähty, ainoakaan niistä ei toimi Porissa, ei ainoakaan. "Pirullisuus" ja "viekkaus" on näin jälkiviisaanakin ylivoimaisesti paskimpia ideoita mitä Ässiin on ikinä yritetty istuttaa. Pajuoja muistetaan suurena opettajana Porissa ja hänen tärkein esimerkillinen oppinsa oli että älkää Porissa enää ikinä luottako mihinkään muuhun kuin Porilaiseen hulluuteen jatkuvine ylilyönteineen ja haluineen satuttaa vastustajaa, kovaa.

Taisteluasenne tarkoittaa sitä että siellä painetaan veren maku suussa ja laitetaan äijää seinälle ja väännetään se kiekko sinne maaliin, eikä anneta tuumaakaan periksi, ei ikinä. Jos tuohon aletaan sekoittamaan vähääkään jotain saatanan neppailua tai taitokiekkoa, niin se on heihei. Jos pajuoja haluaa istuttaa johonkin taitokiekkoa niin Tampereelta löytyy varmasti joku divarijengi johon sitä voi alkaa työstämään viekkaus ja pirullisuushöysteineen.

Tiesin siinä vaiheessa kun se sanoi että VAIHDAN, perkele VAIHDAN hulluuden pirullisuudeksi, että laimeus sai uuden määritelmän. Ja sen jälkeen sanoi että nyt vaihdetaan takaisin hulluuteen. Millainen mies kääntää takkia kuukauden välein? Pajupillin hulluus on pelkkää esittämistä, yritystä mukautua johonkin mistä hänellä ei ole harmaintakaan aavistusta. Huomenna lähtee juna Tampereelle, pidä huoli että olet kyydissä Pajupilli.
 

juhana

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1975-2013, 2023-, Roihuttaret, K-Vantaa
En minäkään taida tietää jääkiekosta mitään, se on viimeistään nyt myönnettävä! Tappara voitti vain 7 - 3 ja Pajuoja taitaa - ainakin vielä - olla Ässien valmentaja. Myös yleisömäärä oli Ässien alkukauden huomioiden hyvä eli kovin harvalukuinen katsomo ei ollut, eri asia sitten kuinka moni todella näistä katsoi pelin loppuun...
 

Borre

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Peli taisi olla Tapparan kannalta ihan jees. Maalihanat aukesivat nyt myös vieraissa. Janne takoi neljä pistettä ja siirtyi 700-kerhoon.

Clarke 1+2 ja pakkien pistepörssin kärkeen.

"Liikkuminen ei erityisen sulavaa ja motivaation ollessa kadoksissa suorastaan kankeata. Vaikka ymmärtää peliä hyvin, ei kuitenkaan osaa lukea ketjukavereiden sijoittumista tai liikettä. Tämän takia syötöt usein ennalta arvattavia, eikä mitenkään erityisen nerokkaita. Ei hakeudu aktiivisesti laukaisupaikoille. Laukauksessa huomattavia puutteita sekä voimassa että tarkkuudessa."

Voisiko tuo Jatkoajan pelaaja-arvio Clarkesta olla paljon enempää pielessä?

Tappara nousi jo viidenneksi. Tiistaina onkin sitten mittari kovemmasta päästä, kun Jokerit saapuu Hakametsään.
 

Mikko99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Plymouth Argyle
Mahtava peli.
Öhman 2+0
Ojanen 2+2 (700 pistettä rikki)
Clarke 1+2
Kaksi tulokasvalmentajaa (Pajuoja ja Urama) ottivat joukkueillaan toisistaan mittaa sillä tuloksella, että voin sanoa ihan muitakin viime aikojen tilastoja katsomalla: Pajuoja voisi lähteä lätkimään ja Urama on tarpeeksi hyvä valmentaja kirvesrinnoillke.
 

Fubar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Lyhyesti:

Crombeen ei saa sisään mistään. Myös Häppölä hukkasi paikkoja helvatasti, teki tosin yhden. Kivenmäki osaa pelata kiekkoa, loistavat syötöt ja mahtava veto, 1+2. Kannattaisiko yrittää pitää jengissä, vinkvink. Maaleja osaa tehdä vain yksi kenttä. Joensuu yrittää koko ajan yksin, pelaa kuin nappulat järven jäällä. Yrittää tosin perkeleesti. Bararukki on täysin näkymätön. Kilpeläinen räki paljon eteensä, eikä pakit päässeet kiekkoihin, varmaan neljä maalia ripareista.

Jokin mättää pahasti joukkuepuolustuksessa, tuli neljä-kakkosia, kolme-kakkosia jatkuvalla syötöllä. Ekassa Tappara-maalissa äijä seisoskeli "slotissa" kahvien verran, ei näkynyt sentteriä missään. Taisi täyskenttämaalit muuten mennä kaikki ykköskentän aikana.

Jäähyruletissa oli turhautumista ja tuomaria. Aikalisiä ei näkynyt, äijät seisoskelivat puujumalina penkin takana. Tuossa jäähysumassa olisi jo aurinkokeisarin fläppitaulu lentänyt.
 
Viimeksi muokattu:

IHaD

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Sehän on trendi ollut koko kauden, että ykkönen vuotaa. Tappara faneille sen verran jarruja, että älkää nyt herran tähden vetäkö tästä voitosta mitään johtopäätöksiä, että nyt vieraspelit kulkee jne. Unohtakaa tämä.

Hajatelmia illan pelistä:
-Ottelun alkua odotellessa minulle tuli outo assosiaatio, että nyt ollaan Ässien hautajaisissa... Oli niin pirun hiljaista ja hetki tämän jälkeen alkoi soimaan biisi joka alkoi kellonsoitolla. Sairasta huumoria musiikkivalinnoissa?
-Kaltiainen imaisi kaksi ekassa erässä. Montakohan näitä kuukauden mokia on Ässämolareille tällä kaudella tullut. Hieno kauhonta 0-2 maalissa, ei tuollaisia voi tulla SM-liigassa, EI VOI!!!
-Toisessa erässä taas vähän pelattiin, ykkönen järkkäsi upean tasoitusmaalin. Mutta, pitäisi saada sitä pyöritystä sinne vastustajan päätyyn vähän useammin kuin yhdessä vaihdossa 10:ssä pelissä.
-Tasoituksen jälkeen halliin saatiin yllättäen myös tunnelmaa ja tästä voidaan kiittää ottelun loistavaa show-tuomaria Tom Laaksosta.
 

Paksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät ja Porin Koirat
Mikko99 kirjoitti:
Mahtava peli.
Öhman 2+0
Ojanen 2+2 (700 pistettä rikki)
Clarke 1+2
Kaksi tulokasvalmentajaa (Pajuoja ja Urama) ottivat joukkueillaan toisistaan mittaa sillä tuloksella, että voin sanoa ihan muitakin viime aikojen tilastoja katsomalla: Pajuoja voisi lähteä lätkimään ja Urama on tarpeeksi hyvä valmentaja kirvesrinnoillke.
Voi jumpe. Kiitos analyysista. Jos kaverilla on tuollainen määrä älykkyyttä sekä kekseliäisyyttä, niin sinusta leivotaan Pataan valmentaja. Kiitos sinulle viiltävästä analyysistä!!! Hieno mies.
 

SuperMario

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
IHaD kirjoitti:
Sehän on trendi ollut koko kauden, että ykkönen vuotaa.
Ensimmäisen maalin aikana oli kyllä nelosketju jäällä, mutta Tapparan kolmannessa maalissa Häppölän aloitustappion (vaihteeksi) jälkeen aloituksen voittanut Öhman sai hiipiä vapaasti takatolpalle, eikä Häppölä muistanut merkata pariaan ja Öhman ohjasi kiekon Kilpeläisen suojusten välistä maaliin. Nämä olivat tasakentällisin tehtyjä maaleja, kuten Ojasen 0-2, mutta siitä tilanteesta en muista ketä olivat kentällä.

IHaD kirjoitti:
Kaltiainen imaisi kaksi ekassa erässä. Montakohan näitä kuukauden mokia on Ässämolareille tällä kaudella tullut. Hieno kauhonta 0-2 maalissa, ei tuollaisia voi tulla SM-liigassa, EI VOI!!!
En nyt laskisi näitä suoraan maalivahdin maaleiksi. Ensimmäisessä, kiekko pelattiin kulmasta keskelle ja Tapparan Virkkunen pääsi ampumaan suoraan syötöstä Kaltiaisen putkista sisään. Tässä maalivahti joutui sivuttaisliikkeeseen, missä usein jää jalkojen väliin monilla tilaa ts. maila ei pysy sivuttaisliikkeessä mukana pitäen länget kiinni. Toisen osuman voi osittain pistää Kaltaisenkin piikkiin, mutta kyseessä oli myös huonoa onnea kiekon kimmotessa korkeuksiin ja Kaltiaisen ylitse.

Kyllä pelissä paistoi esille edelleen niitä samoja vanhoja perusvirheitä, joista ei tunnuta nykyvalmennuksen aikana pääsevän eroon. Merkkauspeli ontuu edelleen ratkaisevasti mikä näkyy mm. alivoimapelaamisessa, jossa ryntäillään aivan liikaa eikä paketti pysy kasassa. Omista lähteminen on edelleen tuskastuttavan hidasta ja vastustaja ehtii ryhmittymään keskialueelle tai muodostamaan hallitun paineen puolustajille, josta seuraa runsaasti kiekonmenetyksiä omassa päässä. Hyökkäyspäässä karvaamisen seurauksena paketti hajoaa erittäin usein ja vastustaja pääsee helposti keskialueen ylitse 3-2 tai 2-2 hyökkäyksiin puolustajia vastaan. Ässien ns. fyysinen pelaaminenkin menee monesti hukkaan, kun pelataan vain äijää ja vastustaja nappaa kiekon taklauksen jälkeen. Nämä nyt ovat muutamia asioita, jotka tulivat päällimmäisenä mieleen, mutta paljon on muussakin perustekemisessä parantamista, kun peliä katselee peruskiekkofanin silmin.

Positiivista on, että vanha tutkapari Kivenmäki-Kuusela toimii edelleen. Harmi vain, että heidän väliin ei löydy heidän arvoista pelimiestä. Häppölän kiekkovarmuus sekä syöttötaito eivät ole sitä luokkaa mitä nämä herrat kaipaavat. Lisäksi Häppölä on ollut luvattoman huono aloittaja ja siinäkin mielessä Uusikartanon ikävä on suuri tässä kohtaa. Bararuk on ollut huolestuttavan näkymätön kaveri kahdessa ensimmäisessä kotipelissä, eikä häntä tänäänkään erottanut juuri kentältä. Tähän mennessä ei missään nimessä jatkopaperin arvoinen kaveri. Lisäksi vaikuttaa hieman flegmaattiselta kaverila, kun hänet kentällä huomaa.

Illan tuomarista sen enempää tilanteita erittelemättä, että hänen paikkansa ei todellakaan ole SM-liiga. Onneksi ei ole tämän enempää tarvinnut hänen tuomitsemiaan pelejä seurata tällä kaudella.

Tappara pelasi varmasti hyvää vieraspelaamista, sikäli kun on lukenut heidän vieraspelaamista arvosteltavan. Ässät ei kuitenkaan nykykunnossaan ole mikään järisyttävä mittari, koska joukkue jolla on edes jonkinlainen peruspelisysteemi, pystyy tällä hetkellä kärsivällisellä pelillään voittamaan Ässät.
 

TaoTao

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
SuperMario kirjoitti:
...Toisen osuman voi osittain pistää Kaltaisenkin piikkiin, mutta kyseessä oli myös huonoa onnea kiekon kimmotessa korkeuksiin ja Kaltiaisen ylitse...

Ai OSITTAIN ja KaltiaisenKIN piikkiin?..

No voihan sen noinkin nähdä, mutta mielestäni tilanteessa kiekko nousi korkeuksiin, Kaltiainen seurasi koko lentoradan sitä katseellaan, ei jaksanut peruuttaa maalilleen, vaan kurotti vain hanskallaan taaksepäin ja HUPSIS, sinne verkkoonhan kiekko upposi.

Täysin molarin piikkiin tuo maali ja täysin oikein laiskottelija maalilta pois. Kuten IHaD sanoi, ei tuollaisia maaleja saa mennä, Kaltiaiselle on jo pari vastaavan tasoista hörppyä sattunut, mm. Ridan purku.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
SuperMario kirjoitti:
Tappara pelasi varmasti hyvää vieraspelaamista, sikäli kun on lukenut heidän vieraspelaamista arvosteltavan. Ässät ei kuitenkaan nykykunnossaan ole mikään järisyttävä mittari, koska joukkue jolla on edes jonkinlainen peruspelisysteemi, pystyy tällä hetkellä kärsivällisellä pelillään voittamaan Ässät.

Joo, mutta kyllähän tällaiset "etukäteen selvät" pelit pitää nimenomaan voittaa. Sieltä saadaan sitten sitä itseluottamusta yrittää voittaa noita kovempiakin joukkueita.

Tappara oli tänään riittävän hyvä lyömään kuriton Ässälauma. Maaleja tuli paljon juurikin Ässien sekoilun ansiosta. Eka erä oli varsin kylmää kyytiä, vaikka porilaisetkin saivat pari unelmapaikkaa. Lehto oli kuitenkin jälleen sillä normaalilla torjuntapäällään, mihin viime vuosina on totuttu.

Ojasen 700. tehopiste oli täysi tuuripomppu, josta ei mielestäni voi syyttää maalivahtia. Kiekko nyt vain lähti viiden metrin korkeuteen pakin mailasta ja sattui tuurilla pomppaamaan kaikkien ylitse.

Ässien hyvä vire kesti sen viitisen minsaa, jossa vahva hyökkäyspään paine sai Tuukka Mäntylän tekemään kaksi puolustuspään virhettä. Molemmista syntyi kaksi hienoa tekomaalia Kivenmäen ja Kuuselan toimesta. Tasoituksen jälkeen tilanne kuitenkin rauhoittui ja Clarke-Öhman -akselin loistava pelaaminen siirsi jälleen Tapparan johtoon. Siihen perään Laaksonen-shown Tappara sitten osasi hyödyntää harvinaisilla vieraskentän ylivoimaosumilla ja peli oli selvä.

Ässät ehkä ainoana liigajoukkueena ei tajunnut pelata Tapparan viivapakkien keskinäisiä syöttölinjoja pois, kuten esim heikko Ilves osasi tehdä torstaina. Siinä suurin syy mielestäni sille, että vieras-yv toimi tänään. Viivasta vetoja maalille ja rebondeja sisään. Sama kaava taisi toistua kolme-neljä kertaa. Ei kyllä Ässä-pakit tajunneet (=ei kiinnostanut?) niitä reboundejakaan siivota.

Toivottavasti se Pajuojan ulostus-ilmoitus tulisi tänään, niin ehkä vielä Poriinkin saadaan tänä keväänä jotain valoa. Tällä hetkellä näyttää aika pirun synkältä.
 

R Hood

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ikurin Vire
Kaikki tuntevat tällaiset ihmehörppäykset täst edes nimellä "kaltiaiset".

Jos heppu keskittyy pelin aikana vilkuttelemaan räpylällään katonrajassa oleville virtuaaliystävilleen ja sillä välin kiekko sinkoutuu maaliin, niin mikä voi olla enempää TOTAALIMUNAUS..
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös