La 18.1.2014 Kärpät - Jokerit

  • 15 732
  • 54

Uleåborgir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
Nätti voitto Urpoista. Raksilan yleisö oli tänään ensierän jäätymisen jälkeen parasta aikoihin. Etenkin kollektiivinen repeäminen Jeren siniviivakoomailulle jää mieleen iäksi.

5-2. Ei selittelyitä, pohjoistuuli on navakkaa ja kirpeää. Kärpät on näistä kahdesta kiistattomasti parempi joukkue, kun pelataan enemmän kuin yksi peli Pasilan autiolla parkkipaikalla. Tämä nähdään vielä keväällä varmasti.
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Pari tyhmää jäähyä ja alivoima vuotaa kuin seula, niin kyllähän nämä Humlit ja Aaltoset tilaisuuden käyttävät hyödykseen. Pokan toisen maalin jälkeen suurin takaa-ajokiima oli ohitse, vaikka hyviä paikkoja vielä tulikin.

Olisi ihan kiva voittaa kuukauden päästä viimeisessä Raksilan-kohtaamisessa, mutta aika epätodennäköiseltä näyttää.

Voisi varmaan itsekin keksiä jonkun hassunhauskan lempinimen Kärpistä, kuten aiemmissa viesteissä, mutta nyt ei kiinnosta. Juhlikaa vielä kun voitte.
 
Suosikkijoukkue
Suomen suurin ja kaunein
Voisi varmaan itsekin keksiä jonkun hassunhauskan lempinimen Kärpistä, kuten aiemmissa viesteissä, mutta nyt ei kiinnosta. Juhlikaa vielä kun voitte.

Jaa Kyrpistä? Oli muuten surkeaa alivoimaa Jokereilta. No, tämä oli tämä peli. Kousa oli taas vastustajan kärkipelaajia.
 

Overdoze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Hyvä ilta ja hyvä fiilis niin Kärppien kuin katsojienkin puolesta. Kärpät selkeästi tarvitsee sen, että pelissä on tunnetta jotta nämä kokeneemmatkin pelaajat syttyvät pelaamaan. Tietysti Aaltosen rooli kakkosketjun kapellimestarina tuli jälleen esille. Juhis tuo juuri sellaista määrätietoisuutta, päättäväisyyttä ja pelirohkeutta mitä Kärpiltä on puuttunut.

On tuossa toki parantamisen varaakin, mutta toistaiseksi paras peli tälle vuodelle. Onneksi kyse pitkälti on vain noista ihan yksinkertaisista jutuista, kuten maalille menemisestä ja laukomisesta.
 

JakeTheGreat

Jäsen
Suosikkijoukkue
YNWA
Taas meinaa joillain lähteä käsistä tuon provoilun kanssa. Hienot pelit oli ja kannattaa muistaa, ettei näitä pelattaisi ilman vastustajaa. Kunniaa Jokereille hyvästä haasteesta tähän paikkaan, mutta pisteet kuitenkin Kärpille 4-2.

Ja kyllä sillä on merkitystä, ketä siellä pelaa. Ilman Aaltosta olisi voinut tulla tuskainen ilta. Rakastan kyllä Aaltosta. Sekin sopii Kärpille, että rikkeistä vihelletään jäähyjä. Ylivoimi toimii tarvittaessa ainakin kotona, murhaavaa.

Kiitos Kärpät!
 

Ruutuässä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Nojoo kyllähän narreille tuli lujaa kakkoseen eli miksei? Alun tuomarifarssista selvittyä ei narreilla ollut mitään saumaa.
En peliä nähnyt, mutta täältä on aina kiva käydä lukemassa näitä analyyttisiä raportteja. Mutta onnea Ouluun, joukkue osaa selkeästi voittaa paremmin kuin fanit. Ei tarvitse omankaan annin kovin hyvä olla, että pääsee ketjun tasolle.
 

Wildcard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
5 vastaan 5 Jokereille 1-2, 5 vastaan 9 3-0 Junteille.
 

ketjuruletti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Valitettavasti yv ja av on osa jääkiekkoa ja kyllähän nää albiinorotat siinä ihan omassa luokassaan ovat meihin verrattuna. 5-5-pelissä on sentään jotain palaa. Yksi runkosarjapeli vielä pohjoisessa jäljellä mut hälläpä väliä, kolme pistettä sinne tai tänne. Pleijareissa jos tullaan vastakkain näillä kokoonpanoilla niin kaksi tai kolme ihmettä pitää tapahtua jotta Jokerit jatkaisi.
 

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
Alun tuomarifarssista selvittyä ei narreilla ollut mitään saumaa.

Siis Liigan nykyisten linjausten mukaan toi oli oikein hyvä erä. Parhaiten tuomarit hoitivat hommansa ensimmäisessä erässä. Se nyt vaan on valitettava fakta, että tämä nykyinen Liiga on pahin halonhakkuu-liiga maailmassa. Sääliksi käy pelaajien ranteita ja sormia.
 

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Alun tuomarifarssista selvittyä ei narreilla ollut mitään saumaa.

Kärpät tuli aivan erinomaisesti peliin. Ensimmäinen 10 minuuttia pelattiin valtaosin Jokereiden alueella. Laskin tuon kymmenen minuutin aikana Jokereille kahdeksan viheltämätöntä rikettä heidän puolustusalueellaan. Kyseessähän oli todellakin tuomarifarssi. Ei voinut kuin pyöritellä päätään ja miettiä, että tähänkö ollaan tosiaan tultu. Uskon, että monen Jokerikannattajan mielestä linja oli hyvä ja jämäkkä. Jos sama "jämäkkä linja" olisi jatkunut läpi pelin, olisi Jokerit todennäköisesti voittanut vähämaalisen pelin. Toiseen erään linja kuitenkin muuttui. Rikkeitä ruvettiin viheltelemään ja Kärpät ratkoi pelin ylivoimalla. Onneksi jääkiekko ei ole pelkästään maalinestopeli ilman jäähyjä, vaikka se usein siltä nykypäivän Liigassa vaikuttaa. Mahtavaa Kärpät!
 

amok

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Hyvätasoiset ottelut takana.

Jos Liiga on monessa asiassa vetänyt vihkoon, niin tammikuun tasaus on toimiva idea. Hyvä piristysruiske kylmään ja pimeään vuoden alkuun.

Neljä pistettä tästä back-to-back setistä on Kärpille ihan hyvä potti. Kärpillä on menossa kuitenkin pieni henkinen lama ja vaisumpi vaihe huikean syksyn jälkeen. Hieno homma että Jokerit valitsi Kärpät vastaan, näissä peleissä on aina sopivaa pleijarihenkeä ja sopiva lataus molemmilla porukoilla.

Samalla ei voi välttyä fiiliksestä, että on tosi sääli, että Jokerit häipyy Liiga -kartalta ensi kaudella. Kärpillä kuitenkin puuttuu luontainen paikallisvastustaja ja Jokereiden kanssa on saatu rakennettua, lähinnä lukuisten pleijarivääntöjen myötä, hyvä lataus joukkueiden ja fanien välille.

Tänään voiton ratkaisi mielestäni johtavien pelaajien ero. Marjamäki myönsi, että on odottanut viime peleissä, että terävimmän kärjen pitäisi astua esiin ja ottaa iso rooli varsinkin maalinteossa ja yvllä. Tänään kiistelty Aaltonen (0+3) löi Maxwellin (2+0) ja Humlin (0+4) liekkeihin. Ja tulosta syntyi varsinkin yv:llä. Aaltonen tällä kaudella 1+9 ja Huml 1+10 Jokereita vastaan.

Toisella puolella varsinkin Teuvo ja Nagy repivät joukkuetta eteenpäin mutta olisivat varmasti kaivanneet taustalta enemmän tukea. Erikoistilanteissa pitäisi ola terävämpi mikäli aikoo pisteitä kairata Oulusta mukaan. Koko kauden jatkunut Kousan epävarmuus kyllä ihmetyttää. Ei varmasti ole noin huono pelaaja miltä on tällä kaudella näyttänyt.

Kärppien uusittu nelonen (Junttila-Keränen-Komulainen) näytti hyvältä. Ero aikaisempaan "voitetaan aluetta" -neloseen oli selkeä. Kiekkoa saatiin syvälle kuten aikaisemminkin mutta nyt kulmista päästiin myös pois kiekon kanssa. Laittaisin jatkoon... Eli seuraavaan peliin, mahdollisimman kovaan paikkaan, Tapparaa vastaan sama porukka kasaan. Pelaavampi nelonen kiekon kanssa maistui itselle oikein hyvin.

Yksittäisistä tilanteista tänään jäi mieleen Niemelän tolppa kuti. Ei vieläkään sitä ensimmäistä Liigamaalia. Toivottavasti kohta osuu, on sen ansainnut. Pokan hyvä asenne ampua, kudit menee aina maalia kohti. Tänään osui.

Hardt yritti kalastaa aika härskiä iso rankkua Vallinille Kärppäpäädyssä selkään taklaamisesta. Ihme ettei pilli soinut vaikka makoili hetken jäässä. Hidastuksen perusteella käänsi itse numerot Vallinille, kontakti meni suurimmaksi osaksi ohi ja silti notkahti jäähän ja jäi makaamaan. Tuomareille peukku ettei pilli soinut.

Kemppaiselle ei kelvannut tänään kuin tyhjä maali. Olisi voinut tappaa pelin av:lla pariin kertaan. Hyvä että laittoi sitten Kousan räpistelystä niitin tyhjiin.

Jokereiden Walter ei kyllä näytä ihan ykköskorin jätkältä. Jokereiden mestaruushaaveiden kannalta olisi tarvinnut keskelle kunnon maestron mikäli haluavat haastaa kunnolla pleijareissa Tapparaa ja Kärppiä yms. paras seitsämästä sarjoissa.
 
Viimeksi muokattu:

depre

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs, FC Barcelona, Helsingin Joker
Nojoo kyllähän narreille tuli lujaa kakkoseen eli miksei? Alun tuomarifarssista selvittyä ei narreilla ollut mitään saumaa.

Alun tuomarifarssi? Kyllä tuo koko peli oli yksi iso tuomarifarssi. Maalikooste pelistä ei kiinnosta puoliksikaan niin paljon, kuin se että mistä ne paria jäähyä oikein arvottiin. Siellä kun välillä oli ihan oikeitakin rikkeitä, mistä olisi myös Jokereille voinut ne jäähyt antaa.

Ei silti mitään pois Kärpiltä. Parempi joukkue tänään jäällä. Ei tuollaisella alivoimalla voi voittaa pelejä. Enkä usko että Kärpät olisivat kahteen maalin jääneet muutenkaan.

Hienoa kyllä seurata Mikko Kousan pelaamista. Iloisesti erottuu kentällä surffaileva hengetön itseluottamuksensa menettänyt omasta mielestään varmasti suorastaan erinomainen liigakiekkoilija. Kaikki muut näkevät liigan alemman keskitason puolustajan, jolle todennäköisesti maksetaan huippupakin liksaa.

Ei kyllä tule ikävä näitä Liigan tuomareita, välillä ei tule jäähyä mistään ja välillä sitten arvotaan pelitapahtumien mukaan joku kiva kakkonen jollekkin. Mukavaa kun heitetään välillä se pilli taskuun ja välillä ei tiedä mistä se jäähy tuli. Ensimmäisen erän alussa Jokerit hyötyi tuosta jonkun verran, sen jälkeen sitten arvottiin ja kolmannen erän takaa-ajo vaiheessa ei sitten soinut mistään.
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
5 vastaan 5 Jokereille 1-2, 5 vastaan 9 3-0 Junteille.

Katkeraa, niin katkeraa. Mistä lähtien muute maalivahtia on saanut ajella? Onneksi Lasse otti oikeuden omaan haltuun ja alkoi kouluttaa näitä urpoja.

Komea voitto tämän vuoden parhaalla pelillä. Aaltonen toi kyllä hienon mausteen tuohon peliin.
 

#24#

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät ja NHL:ssä Carolina
Eihän Jarkko Ruutu vain jatka ensikaudella Narreissa? Olisi häpeäksi KHL:ssä koko Suomelle. Taas tässäkin pelissä ainakinyksi kuolema kevyestä kosketuksesta. Ei kai tuollainen pelaaja voi olla kuin tuhoksi joukkuehengelle pikässä juoksussa?
 

Hxxx

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mental tension
Hienoa kyllä seurata Mikko Kousan pelaamista.

Kousan illan kohokohta oli ehdottomasti (näin kärppänäkökulmasta katsottuna) Vallinin kiekonsulkemisjäähyn jälkeinen lapsellinen räksytys ja läpyttely Arskan suuntaan, kun tämä suuntasi jäähyaitioon. Heti ylivoiman aluksi kiekonmenetys Kemppaiselle ja kiekko tyhjiin.

Hieno peli kaikkine tapahtumineen. Jokerit halusi Kärpät tasaukseen ja pinnat Kärpille 4-2. Maistuu hyvälle. Kärpät palasi lähes sille parhaalle tasolleen, millä joukkue kykenee pelaamaan. Tai mitä se on tähän mennessä näyttänyt.

Sen verran sanon vielä, että Jokereilla on omat saumansa keväällä. Joukkueessa on laaja materiaali, teräväinen kärki Teuvon johdolla, ja jos maalivahtipelaaminen saadaan huippuiskuun ja erikoistilannepelaaminen huipputikkiin, niin Jokerit on keväällä paha rasti kenelle tahansa. Tietysti olisi vielä hyvä joukkueen kannalta, jos joukkueen tietyt pelaajat kykenisivät pitämään focuksensa pelaamisessa.
 

charger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Puree! , Україна
Hieno ilta. Hieno vastustaja. Mukavaa pikku provoilua ketjussa. Kyllä tätä kaikkea jää kaipaamaan. Voitto!

Kiitos Kärpät, kiitos Jokerit. Vielä on yksi jäljellä Raksilassa.
 

PES

Jäsen
Suosikkijoukkue
ACO, Kärpät, ManC, R.Nadal, Ronnie O'Sullivan
Ihan mukava tunnelma Raksilassa ja eilisestä hieman hampaankolossa selkeästi terävämpi matsi Kärpiltä. Ekassa erässä myös omasta mielestäni olisi voitu viheltää narreille puolenkymmentä jäähyä. Karmeaa tuomaritoimintaa ja suosii puukäsijoukkueita, mutta minkäs teet. Turha toisaalta valittaa, koska liigaseurat eivät ole halukkaita kustantamaan ammattituomareita omista pusseistaan.

Tasauksen saldona pisteet 4-2. Kohtuullinen saldo. Mutta toivottavasti Sirenit ja kumppanit kuitenkin nauttivat edelleen eilisestä jatkoajan voitosta.

Mutta sitten tosissaan - ikävä tulee kyllä narreja. Onneksi on vielä yksi matsi kotosalla. Tämän jälkeen voikin sitten hyvällä omalla tunnolla toivottaa hyvää jatkoa, jos ei sitten vaikkapa välierissä nähdä!

Ai niin, kivasti Ruutu yritti kuumentaa ja kuumensi Humlia tänään. Saldona vaatimattomat 0+4 tehot. Kiitos Jarkko, kiitos!
 

AC/DC MAN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United
Parempi joukkue voitti tänään selkeesti. Mutta Jokerit ei edelleenkään osaa pelaa johtoasemassa 1-2 johtomaalin jälkeen lähes heti soi omissa. Peli siis 2-2 siinä vaiheessa. Ja tuo Jokereiden yv oli kyllä umpi surkea, kun taas Kärpillä tosi hyvä. AV MYÖS, niin erittäin passiivista. Ei niinkuin yritetäkään, tai ainakin se näyttää SILTÄ. Sitten kun lopussa ollaan tappiolla 4-2, ja päästään 6 vs 4 ylivoilla kokeilemaan ilman veskaria, niin ensin voitetaan hienosti aloitusti ja saadaan kiekko viivalle, niin eikö siellä ole #33 Mikko Kousa, joka sössii kiekon kanssa viivalla ja Kärpät niittaa 5-2 tyhjiin, ja peli oli siinä. Vielä yksi mahdollisuus voittaa Raksilassa 8.2.2014. Mutta silloin pitää tapahtua kokoonpano muutoksia pakkipäässä. Kousan pitää olla silloin pois.
 

VSP73

Jäsen
Eihän Jarkko Ruutu vain jatka ensikaudella Narreissa? Olisi häpeäksi KHL:ssä koko Suomelle. Taas tässäkin pelissä ainakinyksi kuolema kevyestä kosketuksesta. Ei kai tuollainen pelaaja voi olla kuin tuhoksi joukkuehengelle pikässä juoksussa?

Jarkko-poika on valinnut roolinsa, jota pieteetillä suorittaa. Tekee yksintein hallaa kaikille muille paitsi Jokereille.

Tekee sitä (hallaa) myös Jokereille, jonka pelaajista vain rohkeimmat sen myöntävät, koska "kukapas sitä paskaa omista puhumaan, vaikka mieli kovasti tekisi".

Harmi, koska Jarkolla on käsissään pehmeitä/taitavia ominaisuuksia. Miehellä on aivan poikkeuksellinen kyky tehdä tyhmyydestään taitojaan isompi juttu.

Valitettavasti.
 

PES

Jäsen
Suosikkijoukkue
ACO, Kärpät, ManC, R.Nadal, Ronnie O'Sullivan
Vielä yksi mahdollisuus voittaa Raksilassa 8.2.2014.

Melkein voisi vaikka sympatiasta ajatella niin, että voittaisitte silloin. Aika kovasti olette saaneet pataan Kärpiltä 2000-luvulla ja varsinkin pleijariväännöissä. Ei siinä, vielä teillä on kaikki mahdollisuudet maksaa velkoja hieman takaisin.

Toivottavasti jatko Aasiassa kiehtoo! Tsemppiä sinne. Jokereiden myötä KHL innostaa pykälää enemmän. Tällä hetkellähän se ei kiinnosta paskan vertaa, mutta mitä suomalaisempi on narrit niin sen paremmin niitäkin pelejä voi ehkä joskus sattua seuraamaan, jos ei ole muuta tekemistä.

Illan pelistä vielä positiivisena täytyy sanoa tuo kakkosen paluu! Näköjään kuitenkin on niin, että tuo ketju voisi olla jatkossakin tuossa koostumuksessa. Parhaimmilaan tuhoisaa jälkeä.
 

blue line

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kärpät vaikutti aika ylivoimaiselta. Ihan kaikkea ei oltu laitettu tiskiin, mutta selvä voitto irtosi vähemmälläkin. Jokereilta taas todistettiin ehkä kauden parasta kiekkoa, mutta peli hajoaa edelleen paikka paikoin pitkiksikin ajoiksi henkilökohtaisten virheiden takia. Saa nähdä löytyykö Kärpiltä sitten se ylin vaihde playoffeissa, kun sen aika on kovempaa vastusta vastaan.

Muuten onko Rynnäs ollut jossain Sinuhen opissa, kun pitää tehdä itsestä jonkinlainen sirkusnumero ottelun jälkeen? Ilmeisesti AHL keikka ei sujunut ilman traumoja? Toisaalta varmasti on niin kova jätkä, että kovat tuuletukset matsien jälkeen olivat jo arkipäivää AHL:ssä vuosi sitten.
 
Viimeksi muokattu:

Sinom

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ylimieliset oululaiset
Kousan illan kohokohta oli ehdottomasti (näin kärppänäkökulmasta katsottuna) Vallinin kiekonsulkemisjäähyn jälkeinen lapsellinen räksytys ja läpyttely Arskan suuntaan, kun tämä suuntasi jäähyaitioon.
Luulenpa, että tässä Kousan räksytyksessä oli kyseessä vanhan pelikaverin ns. leikkimielinen psyykkaus, sillä molemmat pelasivat IFK:ssa mestaruuskaudella. Kousa oli varmasti aivan tietoinen siitä kenelle räksytti ja Vallin taas tiesi minkä takia juuri Kousa hänelle räksytti.
Sen verran sanon vielä, että Jokereilla on omat saumansa keväällä. Joukkueessa on laaja materiaali, teräväinen kärki Teuvon johdolla, ja jos maalivahtipelaaminen saadaan huippuiskuun ja erikoistilannepelaaminen huipputikkiin, niin Jokerit on keväällä paha rasti kenelle tahansa.
Olen kyllä tästä täysin samaa mieltä ja varsinkin perjantain esitys oli minusta todella vakuuttava näytös Jokereilta. Jokerit pystyivät riisumaan täysin Kärpät aseistaan, eikä voitto Jaffalaan missään nimessä ollut vääryys.

Tämän päivän pelistä vielä sen verran, että tuntui kuin olisi pelattu playoffeja. Peräkkäiset pelit "rakasta" vastustajaa Jokereita vastaan ja joukkueet esittivät vieläpä aivan helvetin hyvää hokia, niin ilolla tuli seurattua näitä matseja. Yksi asia jäi vaan puuttumaan, että Ruutu ei ottanut sitä normaalia käytöskymppiä, minkä hän on usein juuri Raksilassa ottanut.
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Muuten onko Rynnäs ollut jossain Sinuhen opissa, kun pitää tehdä itsestä jonkinlainen sirkusnumero ottelun jälkeen? Ilmeisesti AHL keikka ei sujunut ilman traumoja? Toisaalta varmasti on niin kova jätkä, että kovat tuuletukset matsien jälkeen olivat jo arkipäivää AHL:ssä vuosi sitten.

Ihmeellistä tunteiden näyttämistä ja röyhkeää egoilua tosiaan. Perinteinen tapa jossa katse luodaan jäähän ja aletaan miettimään seuraavaa uhkaavaa tappiota on paljon parempi.

Hieno ottelu ja Kärpiltä paikoin aivan syksyllä parhaimmillaan nähtyä tasoa. Jokereita ei näiden pelien perusteella voi laskea ulos kevään viimeisistä peleistä, päin vastoin. Parhaiten näkyvillä oli mielestäni Nagy, joka on tuonut aivan ratkaisevan lisän Jokereiden hyökkäykseen. Teräväisen pelaaminen ja pelin rakentaminen on myös hienoa ja monet tilanteet, joissa Teuvo ei ole maalikoosteessa kiinni kiekossa, ovat kuitenkin alunperin hänen oivalluksestaan tai riistosta seurausta. Tässäkin pelissä yksi hyvä esimerkki. Sikäli 2. syötöissä ei ole mitään ihmettelemistä tai naureskelemista.

Tuomareista ei jaksaisi kitistä, mutta mitä tuo 1. erä taas oli? Kaikki yleisön kohahdukset eivät toki olleet jäähyn paikkoja. Myös Karri Kivi studiossa huomioi tämän. Ihan lopussa sitten tuli jäähy kun pelaaja vähän heilutti hanskaa huitomisen jälkeen. Vastaavaa huiskimista meni sitä ennen läpi tasaisesti. Pahin virhe kuitenkin sattui myöhemmin kun Nagy(?) ajeli Rynnäksen. Selvä kamppi, kukaan ei työntänyt ja kamppi oli selkeästi tahallinen. Kukkonen sitten muistutuksesta boksiin. Heikko suoritus.

Ikävä jää näitä pelejä, ei voi mitään. Jäisi varmaan ikävä, vaikka tuloksellisesti historia olisi ollut vähemmänkin Kärpille suosiollinen. Pelit ovat olleet lähes poikkeuksetta hyvätasoisia ja korkea intensitettisiä. Myös traditio vieraspeleisaä käymiseen hienolla Areenalla katkeaa. Tuskinpa jaksan KHL matseja alkaa seuraamaan, mutta nautitaan nyt vielä kuitenkin näistä mitä on jäljellä.
 

Bob Rambo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, AC Oulu
5 vastaan 5 Jokereille 1-2, 5 vastaan 9 3-0 Junteille.

Huikeeta. Perjantain matsin jälkeen narrileiri kilpaa kehui tuomareita, kun pilli ei soinut omille mistään. Nyt sentään kahdessa erässä pistettiin tilanteiden mukaan miestä boksiin ja kappas, miten nillitys käynnistyy taas.

Mielestäni kovempitasoinen peli kuin perjantainen. Aaltonen toi melkoisen piristysruiskeen Kärppien kärkiketjuihin ja tulos näkyy taululta. 0+4 ja juna asettuu taas raiteilleen.

Onneksi ei tarvitse vielä heittää jäähyväisiä Jokereille. Mainioita vastuksia sekä kaukalossa, että palstalla. Katsomoissa ei enää vastusta tunnu löytyvän.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös