La 17.3.2012 Kärpät - TPS, Villi kortti -kierros, 1. ottelu

  • 17 251
  • 50

kymppipaita

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, AcOulu, Liverpool, Barca
Nyt oli pakisto kunnossa ja tulos sen mukainen, vaikka Snopek jättikin pelin niin Lehtosen ja Eklundin paluut ilmeisesti antoi joukkueelle uutta puhtia ja uskoa siihen, että voitto saatiin kotiin. Ja Stumpelkin alkaa heräileen, kun kevätaurinko lämmittää vanhoja luita.
No, huomenna on uusi päivä ja uusi peli. Voitto siitä niin sais hiukan huilia ennen seuraavaa kierrosta ja haavoittuneet kursittua kokoon.
 

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Lisätään vielä pikkaisen...Tepsin pelistä ei huomannut että kyseessä edes oli PO vääntö. Lähinnä TPS:n peli näytti joltain loka-marraskuun pelaamiselta, "kunhan pelaillaan että saadaan veri kiertämään". Ei kiesus.

Ja joo, mä en pysty ymmärtämään tuollaista töhertelyä. Kyseessä ei ollut vastustajan paremmus vaan omien paskuus. Hyvällä omalla pelillä tästä oltaisiin lähdetty seuraavaan peliin vierasvoitto taskussa.

Tulee mieleen Jortikan viimeiset kaudet Tepsissä tästä touhusta. Ei mitään yritystä, ei mitään halua eikä mitään kiimaa.

Meinasin vielä tänään että huomenna olisin lähtenyt 120km päästä kohti nakkikattilaa. Noh, tämän pelin kunniaksi istun mielummin kotona ja katson vaikka Futuramaa uusinnan uusinan uusintana televisiosta. Shaatana.
 

Ujcik#11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Pittsburgh
Prkl hävetkää molemmat joukkueet.
Kevään suuret pelit ja tuollaista pelailua. Eikö kummallakaan joukkueella kiinnosta lähtä pelaamaan mestaruudesta ? vituttaa tuollaiset antautujat.

Kärpät oli huono, Tepsi divariporukka.

Anteeksi avautuminen, mutta vituttaa.
 

mission16W

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, MUFC (sympatiat TPS)
Juu, olikohan kukaan nyt muistanut kertoa pojille, että nämä ovat ne playoffit? Ihmeen vähän tuntui Tepsiä peli kiinnostavan ja neppailun puolelle se meni. Hyvät maalipaikat olivat laskettavissa yhden käden sormilla enkä lonkalta muista, koska pakisto on viimeksi ollut liigapelissä näin kahvilla. Luojan kiitos Kärppien viimeistely oli myös huonoa, tai taululla olisi ollut helposti kuusi tai seitsemän maalia.

Positiivista tässä on se, että tästä ei pääse kuin ylöspäin. Negatiivista taas se, että samanlainen asetelma on harvoin tällä kaudella tuottanut positiivista tulosta. Huomenna neppailemalla kesälomalle ja sitten ihmettelemään, millä helvetillä tämä kelkka käännetään ensi kaudeksi?
 

Muhkea

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, NHL:n suomalaiset
Prkl hävetkää molemmat joukkueet.
Kevään suuret pelit ja tuollaista pelailua. Eikö kummallakaan joukkueella kiinnosta lähtä pelaamaan mestaruudesta ? vituttaa tuollaiset antautujat.

Kärpät oli huono, Tepsi divariporukka.

Anteeksi avautuminen, mutta vituttaa.

Taisimme katsoa eri peliä. Kärpiltä tippui kolme pelaajaa pois ensimmäisessä erässä, ja silti joka jätkä taisteli täysillä loppuun asti. Upeaa alivoimaa ja laukausten blokkausta Kärpiltä. Ottaen huomioon paineet lyhyessä sarjassa mielestäni tämän parempaa peliä oli turha edes toivoa Kärpiltä.

Tästä on hyvää jatkaa huomiseen.
 

Boulerice

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boogaard(R.I.P) ja Twist
Se on jo 100% varmaa,että tämä sarja on huomenna poikki. Munaton esitys tepsiltä ja en usko minkään muuttuvan huomenna.
veikkaan 2-5 turpaan ja pelit 2-0 kärpille.
 

Palstalegenda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina, Eveliina Määttänen
TPS oli kyllä niin surkea, että ihmettelen. Onko se aina tuota luokkaa vai oliko nyt ns. huono päivä? Ei Kärpät sitä noin huonoksi pelannut, TPS vaan oli aivan ponneton. Perushyökkäys oli velttoa luistelua laidassa ja sitten joku puoliveltto rannelaukaus kohti Backlundia. Välillä variaationa velttoa luistelua laidassa, jättö toiseen aaltoon ja sieltä puoliveltto rannelaukaus kohti Backlundia.

Erityismainintana se, että edessäni istui viisi TPS-fania, joista yksi pitkätukka, rastaakin vähän oli, huusi ja möykkäsi aika sekavana. Aggressiivinen ote. Ei siinä mitään mutta jonkinmoinen jointti haisi sen tyypin luota hänen taakse asti. No, ei kai tuota TPS:n esitystä TPS-fanina muuten olisikaan katsellut... Siis että ihan kiva olisi olla ei-jointeissa katsomassa pelejä. Pahoitin mieleni. Ei kun, ihmettelin lähinnä.
 

Reverent

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Näin pelistä osan eka erää ja toka erän kokonaan. Tähän pätkään tiivistyi aika hyvin Palloseuran koko kausi. Ensin viisi minuuttia tehotonta ylivoimatuhertamista, jonka jälkeen Kärpät kuittasi nopeasti 1-0. Seuraavaksi Palloseuran äijä yksin läpi ja jos oikein näin, niin sankari veti ohi maalin. Melkein seuraavasta vastahyökkäyksestä Kärppien läpiajosta Stümpel käytännössä ratkaisee pelin. Kavennuksen jälkeen välitön kuitti omaan päähän. Viimeinen maali tyhjiin oli sitten taas toisaalta merkityksetön, mutta niin kuvaavaa koko tälle kaudelle.

Tollasilla esityksillä ei ansaitsis edes keräilyeräpaikkaa. Paska kausi jälleen kerran.
 

Jotasa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Pakko mainita tuosta Palmrothista. Vaikka kyseessä ehkä polvitaklaus olikin, niin jannu makaa jäässä juuri sen aikaa että Keränen komennetaan ulos ja kohta pelaakin jo ylivoimaa. Ttu mikä apina. Onneksi lopussa lahjoitti kiekon Hadelle ja siitä tyhjiin.

Huomenna sitten tämä homma pakettiin, kiitos!
 

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Stressitila ja kärsimättömyys siinä paistoivat läpi, jatkoi Virta.

Eikö tuota samaa paskaa ole jauhettu vähintää puolet kaudesta?? Alkukauden osalta jaksoin vielä uskoa tuohon, mutta jos nyt jumalauta PO:ffien ensimmäisessä pelissä selitellään täysin tyhmää jäähyiä tuolla niin morjens.

Ihmeitä saa tapahtua jos huomenna 60 minuutin jälkeen vielä tätä sarjaa jatketaan, niin suuri ero tuossa tänään oli.

Lisäksi se ei paranna mitenkään tilannetta että Kärpät ovat Turussa ennen kuin kotijoukkue.

Pekka Virta, etsäviitsis potkia siihen joukkueeseen henkeä?
 

AnaMasa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahko
Pakko mainita tuosta Palmrothista. Vaikka kyseessä ehkä polvitaklaus olikin, niin jannu makaa jäässä juuri sen aikaa että Keränen komennetaan ulos ja kohta pelaakin jo ylivoimaa. Ttu mikä apina.
Katso sinne liigaan vaan. Pelaajat toimivat juuri siten miten kannattaa. Polvitaklaukset ovat harvinaisempia, mutta eihän esim. koukuista, kampeista tai estämisistä tule nykylinjoilla jäähyä, ellei rikottu heitä volttia tai tilanteessa ole muuta "raskauttavaa", kuten hetki sitten kevyesti annettu jäähy toiselle, yleisön voimakas reagointi tai muusta syystä pelin tasoittaminen. Vielä kun sääntökirjassa on joidenkin isojen rangaistusten edellytyksenä loukkaantuminen, niin vain täysi idiootti (vai pitäisikö sano apina?) noissa tilanteissa nousee ja sanoo tuomarille, että "ei tässä mitään". Kärpät tai mikään muu joukkue ei ole tässä asiassa yhtään parempi, huonompi tai kunniakkaampi kuin TPS.

En nähnyt peliä, enkä tätä tilannetta, mutta noin se menee.
 
Viimeksi muokattu:

Dave

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Pakko mainita tuosta Palmrothista. Vaikka kyseessä ehkä polvitaklaus olikin, niin jannu makaa jäässä juuri sen aikaa että Keränen komennetaan ulos ja kohta pelaakin jo ylivoimaa.

Anteeksi jos joku tulkitsee tämän nyt vihapuheeksi tai joksikin muuksi epäkorrektiksi, mutta kyseessä taisi olla legendaarinen ns. "turkulainen loukkaantuminen". Mikäpä se sopivampaa, kun vielä Tepsi oli vastassakin :-)

Tilanteessa kävi juuri kuten erätauolla ennakoin, että Kärpät tappaa tuon jäähyn pois ja sen jälkeisessä pienessä adrenaliinipuuskassa tekaisee pari maalia. Niin siinä kävi, joten tuomareihin tämä peli oikeastaan ratkesi, tuohon virhetuomioon.
 

Axroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, S.Koivu
Tilanteessa kävi juuri kuten erätauolla ennakoin, että Kärpät tappaa tuon jäähyn pois ja sen jälkeisessä pienessä adrenaliinipuuskassa tekaisee pari maalia. Niin siinä kävi, joten tuomareihin tämä peli oikeastaan ratkesi, tuohon virhetuomioon.

Aika vahvasti sanottu, että virhetuomio olisi tuo polvitaklaus ollut. Siinä Palmroth ei erityisesti muuta viime hetkellä luistelulinjaansa (=viime hetkellä väistä taklausta/taklauksen yritystä). Kaveri tulee vastaan, hakee kontaktin ja suorittaa sen polvella -> Polvitaklaus. Tuossa kun on kuitenkin se loukkaantumisriski melko suuri, niin ymmärrettävää on, että tuolla vauhdilla suoritettuna siitä tulee iso penalti. "Turkulaisia loukkaantumisia" tuntuu tulevan melko tasaisesti joka joukkueella. Siellä sitä taas sitten YV:llä heitellään lättypasseja kaverille. Jalkapallon filmien suuntaan tämä laji on Suomessa menossa.

Pelissäkin näkyi ainakin pari tuollaista heitä kiekko ja mene toiselta puolelta ohi tyylistä harhautusta. Niissä muissa ei otettu polvella sitä kaveria pois pelistä.
 

AnaMasa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahko
Kun ei muuten Oulussa avaudu, niin sanotaan sitten niin, että jos minun suosikkijoukkueen rosterissa sattuisi tällä kaudella olemaan joku Jari "J. Fox" Viuhkola tai muu vastaava munankuoripää, lasipolvi tai muoviolka, niin asettelisin sanani hyvin, HYVIN tarkkaan kritisoidessani sitä, että kuka loukkaantui, "loukkaantui" tai ketä rangaistiin tai jätettiin rankaisematta mistäkin tilanteesta.

Ja tosiaan, onhan Tepsissäkin näitä ollut, eli en minä sillä vaan juurikin siksi.
 

Reverent

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Nyt kun näki ton 3-1 maalin uudestaan urkkaruudusta, niin olihan se taas kerran ihan käsittämätöntä sekoilua. Suuresti arvostamani aurinkojumala Tammisen teesien mukaan pelin kulminaatiopisteitä ovat juuri nämä maalien jälkeiset vaihdot. Pansion mies ei ilmeisesti ole tätä prinsiippiä ainakaan vielä sisäistänyt. Ehkä sitten ens kaudella.
 

Mensonge

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Huomiselta odotan paljon Lelulta, jos pelaa, Backlundilta, Härältä ja Stümpelin johtamalta kakkoselta. Ykkönen saa luvan tehdä ainakin sen yhden. Jos muilta tulee tukea, peli on voitettavissa. Muutoin ollaan vaikeuksissa.

Meni, kuten toivoin. Ykkönen teki lopulta yhden. Backlund hoiti tonttinsa niinku pitiki. Kakkonen, jossä Härkä oli mukana oli ottelun tehokkain vitja ja Stümpel vastasi huutoon. Vielä kun Lelu teki maalin, niin eipä tulle enempää vaadittuakaan.

Saatiin semmoinen miehitys jalkeille, joka mahdollisti tämän. Nyt otettiin tärkeä eräpallo ja TPS on kotona selkä seinää vasten. Henkinen ote ja etu kääntyi meille. Turussa on mahdollisuus pistää sarja poikki ja eiköhän se nyt tehdäkin. Luotto joukkueeseen kasvoi kertaheitolla. Tästä suunta ylöspäin.
 

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Niin siinä kävi, joten tuomareihin tämä peli oikeastaan ratkesi, tuohon virhetuomioon.

Hetkonen...millä helvetillä saat tuosta tilanteesta virhetuomion? Oikeasti, voisitko selventää ja perustella?

*edit* Dave hei.. lisätään vielä...: #¤%"2. Jos joku on selvä polvitauklaus niin tuo.
 
Viimeksi muokattu:

Imagined

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jesse Puljujärvi, Jari Viuhkola, Kärpät
Eihän se mikään polvitaklaus ollut, eikä varsinkaan viiden minuutin arvoinen rike. Se joka saa siitä polvitaklauksen niin lukekoon säännöt ja lujasti.

Kova esitys Kärpiltä kolmella kentällä ja hieno parannus myös yleisöltä runkkariin nähden. Toki toisiinsa yhteyksissä nämäkin asiat.
 

L-Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Eihän se mikään polvitaklaus ollut, eikä varsinkaan viiden minuutin arvoinen rike. Se joka saa siitä polvitaklauksen niin lukekoon säännöt ja lujasti.

Kerrot sille Hannulle sitten maanantaina, kun se on takaisin Oulussa, että olisi vähän sääntöjä luettavana.

Jatkoajan jutusta:

"Kyllä se oli polvitaklaus. Sanotaan, että vähän rajalla, mutta toisaalta, jos se olisi ollut toisinpäin ja vastustajan pelaaja olisi tehnyt saman tempun, niin kyllä olisin ollut odottamassa vitosta. Pikkuisen rajalla, mutta valitettava virhe, kommentoi Kärppien Aravirta Keräsen tilannetta."

L
 

Reverent

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Eihän se mikään polvitaklaus ollut, eikä varsinkaan viiden minuutin arvoinen rike. Se joka saa siitä polvitaklauksen niin lukekoon säännöt ja lujasti.

Taisit olla jurrissa? Kahden metrin päässä seissyt tuomari nosti käden välittömästi pystyyn ja näytti jätkälle samointein päätyovea. Eikä siinä vissiin Kärppä-äijätkään hirveesti rutisseet tuomion epäoikeudenmukaisuudesta?
 

AnaMasa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahko
Seuraava ei suoraan Kärppiin liity mitenkään, mutta jos jollain Kärppä-kannattajalla on voimakas jonkinsuuntainen mielipide tuosta polvitaklauksesta, niin suosittelen kaivamaan Tepsin edellisen Pelicans-pelin keskustelusta linkkiä videoon (onkohan siellä? en tiedä.), josta näkyy syy meidän parhaan pelaajan Mojzisin meneillään olevalle pelikiellolle. Varoitan jo etukäteen, että videossa viilletään luistimella tahallaan Pelicans-pelaajan kaulaa irtipoikki samalla kuin toinen TPS pelaaja pitää uhrin käsistä kiinni.

Tää on meidän liiga. Palmroth olisi maailman tyhmin maan päällä elävä olento, jos olisi kontaktin jälkeen ponkaissut heti pystyyn esittäen, ettei tässä mitään.
 

Hockey#11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Olisiko sitten taklaus polveen ?

Linkistä tuo löytyy: http://www.youtube.com/watch?v=xKZh_vPSSIk

Mielestäni täysin selvä polvitaklaus, eikä ollenkaan väärin tuomita pelirangaistusta. Ei missään nimessä ruma sellainen, mutta eihän tuosta tuomiosta voi hirveesti valittaa. Ja turha on Palmrothia yhtään syytellä mistään makoilusta kun sen verran saattaa säikähtääkin tuommosen kolahduksen jälkeen, että pieni lepotauko sallitakoon. Hyvä ettei käynyt mitään ja mies pysty jatkamaan.
 

Bobi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Kiekko-Ketut, Edmonton Oilers
Keränen haki yli-innokkaana kunnon niittiä ja kun ei ehtinyt, niin ei kehdannut väistää. Oikeutettu rangaistus, sillä tälläisilla voi olla vakavampiakin seurauksia. Tuonkin tilanteen jälkeen olisi ollut aikaa taklailla 2 erän verran.

Nauratti Salomäen ja Ristolaisen kukkotappelu pitkin peliä. Olikohan Miikka pokannut Riston kisun Canadasta junnujen mm-kisoissa kun kokoajan oli päälle käymässä? Miikka sitten lopetti noi nahistelut älyttömällä hyppytaklauksella.

Malttia Kärpät! Kyllä noita paikkoja taklata tulee jos haluaa. Boksista näitä pelejä harvemmin voitetaan. Lisäksi TPS:llä pannu aika kuumana, joten senkään suhteen ei kannata ottaa turhia jäähyjä. Maltilla sekin asia kaatuu heidän syliin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös