La 16.9.2017 Pelicans - HIFK

  • 1 938
  • 4

Värilasiton

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tänään Isku-areenalla sarjataulukon yhdeksäs eli Pelicans saa vieraakseen sarjataulukon 12. Helsingin IFK:n.

Ottelu on kummallekkin kauden viides, kotijoukkuueelle kauden kolmas kotimatsi samalla kuin vierasjoukkueelle kauden kolmas vierasmatsi. Pisteiden valossa kausi on alkanut ailahdellen kummallakin. Pelicans on tehnyt varsinaisella peliajalla 11 maalia neljään otteluun ja yhden jatkoilla, IFK taas on tehnyt samassa määrässä otteluita 9 maalia. IFK taas on päästänyt 11 maalia joista yhden jatkoilla kun Pelicans on päästänyt 13 maalia.

Liikaa tilastoihin ei kyllä kannata tuijottaa näin alkuvaiheessa kautta joten jätetään ne omaan arvoonsa. Toki vielä semmoinen tilastokuriositeetti, että Selinin Tepsillä oli viime kaudella erittäin vaikeaa Matikaisen Pelicansia vastaan (0 voittoa 4:stä), joten erittäin mielenkiintoista nähdä millä tavoin Selin on joukkueensa tämäniltaiseen mittelöön valmistanut.

Pelicansilla edellinen peli päättyi 5-3 tappioon torstaina Kärppien vieraana ja IFK taas kärsi kirvelevän 2-1 tappion eilen KalPaa vastaan kun voittomaali syntyi vain 40 sekuntia ennen varsinaisen peliajan loppua.

IFK on tuttuun tyyliin täynnä nimimiehiä joista Lahtelaisille tutuimpana kesällä IFK:ohon siirtynyt Juhani Tyrväinen kakkosen laidalla ja tämä lienee illan seuratuin pelaaja kun saa vielä vastaansa veljensä Antin Pelicansin kolmosketjun keskeltä. Veljeksistä se, joka ei varsinaisesti pistenikkarin mainetta nauti.

IFK:lla maalissaan Engren jonka itse lasken heittämällä liigan huippuvahdiksi, vaikkei ehkä ihan täysin vielä ole sellaisia otteita näyttänyt ja Pelicansilla maalissa jälleen Juvonen. Pelicansin kakkosmolari Voutilainen pelasi yhden nollapelin, mutta KooKoota vastaan vaihdettiin kesken pelin Juvoseen kolmen päästetyn maalin jälkeen ja tämän jälkeen ei maalivahtia olekkaan vaihdettu.

Odotan tunnerikasta matsia jossa vauhtia ja vaarallisia tilanteita riittää, koska sellaisia nämä ovat usein olleet. Näin 'ulkopuolisena' suosittelen IFK:n värilasein katsovia seuraamaan erityisesti SiKaKo-ketjua jonka laidalla viilettää Kangasniemi, siinä on ketteryyttä kerrassaan. Kotiyleisö seurannee neuvomattakin Tyrväisen otteita punaisissa.

Kokoonpanot kokonaisuudessaan tuolta: Kokoonpanot | Pelicans - HIFK 16.9.2017 | Liiga

Pelicans muuten jo eilen hieman somessa huuteli; Instagram

Eikä näemmä Borna ole muuttanut mieltään vierasjoukkueesta vaikka onkin itse joukkuetta vaihtanut:
Instagram

Ihan positiivista tökkimistä johon kyllä IFK on aika ajoittain vastaillutkin.

Pahoittelut mahdollisista virheistä ja äärettömän hauskaa kiekkoiltaa kaikille!
 

Radiomäki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans...ja aiemmat Kiekkoreippaan jälkeläiset
Painoikohan Hifkillä eilinen peli? Näin kesyä kissalaumaa en ole aiemin Lahessa nähnyt.
Kaksi ekaa erää Pelsuilta tehotonta, vaikkakin selkeää hallintaa. Kolmannessa ansaitut maalit ja voitto. Hifkin kavennus enää kosmetiikkaa.
Kousan taklaus: Hallin hidastuksista katsellen näytti puhtaalta, oliko? Mikäli osui päähän, niin oikea tuomio, jos puhtaasti kroppaan kuten paikan päällä näytti, niin tuomareilta selkeä luraus löysää housuun linjan kiristyksen takia...
 

Destroyer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Kousan taklaus: Hallin hidastuksista katsellen näytti puhtaalta, oliko? Mikäli osui päähän, niin oikea tuomio, jos puhtaasti kroppaan kuten paikan päällä näytti, niin tuomareilta selkeä luraus löysää housuun linjan kiristyksen takia...

Telkkaristakin näytti että taklaus olisi tullut olkapäähän ja Jääskän kypärä lensi päästä sen pyörähdysliikkeen takia. Mietin myös, että jos niitti olisi tullut päähän ei Jääskä olisi 2 sekuntia myöhemmin luistellut hyvävoimaisena vaihtoaitioon, vaan aivotärähdys olisi ollut todennäköinen. Rispektit Jääskälle ettei jäänyt jäähän filmaamaan vielä isompaa rangaistusta. Sekin voisi puoltaa sitä ettei tullut päähän, jos taklattu olettaa ettei ole tulossa jäähyä, vaan kiirehtii vaihtoaitioon, koska ei kypärää päässä.
 

firsov

Jäsen
Omituinen kokemus kissalaumasta Lahdessa. Ei minkäänlaista tunnelmaa punaisilta missään. Liike poissa, taito poissa. Missään vaiheessa ei tullut tunnetta, että kissalauma voisi tulla edes rinnalle. Harvoin näkee noin heikkoa Hifk:ta.

Myös katsomossa punaisten olemus samaa tasoa. Kaamosko painaa meren rannassa?
Nuorempi Tyrväinenkin saatu pilattua muutamassa kuukaudessa. Saatanan tunarit.

Pelsuita taas hyvä esitys. Numerot olisi voineet olla paljon rumemmat ilman Engrenin hyvää iltaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös