La 14.12.2013 Sport - Jokipojat

  • 4 519
  • 21

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Huomenna Kuparisaaressa sarjakärki Sport kohtaa alavireisesti suorittaneen Jokipojat. Sportilla taas lepovuoro perjantaina, kun taas Jokipojat pelasi Jyväskylässä. Edelmann pelasi tänään nollapelin, pelaako huomennakin vai säästettiinkö Spenceä huomiselle? Ruohomaa nousi pistepörssin kärkeen ja hän oli viime Vaasan visiitilläkin niitä harvoja onnistujia ärjypaidoista. Hänen ketjunsa on huomennakin paljon vartijana, jos Jokipojat mielii murtaa Sportin puolustuksen ja ottaa pisteitä mukaan.

Sportin peli on kulkenut viime aikoina mallikkaasti ja toivottavasti se pysyy sellaisena (aina vaarallista kehua omaa peliä). Puolustus on toiminut erittäin hyvin ja maalintekokin varsin mukavasti. Maalivahti Kuusela on noussut Mestiksen kuumimmaksi maalivahdiksi ja aloittaa huomennakin maalilla.

Sportin alustava kokoonpano huomiselle:

38 Robert Nyholm - 74 Kai Lehtinen - 23 Markus Nässlin
87 Jarkko Hattunen - 36 Lassi Kokkala - 11 Jussi Tapio
91 Mika Halava - 12 Jere Laaksonen - 18 Markus Piispanen
71 Marko Luomala - 17 Michal Kristof - 16 Jani Kiviniemi

5 Eetu Heikkinen (A) - 10 Antti Uitto (C)
41 Mikael Aaltonen - 81 Ari Gröndahl
76 Kristian Tuohilampi - 34 Joni Haverinen

67 Joonas Kuusela (AM)
32 Tuomas Saarela

Ketjujen järjestys saattaa olla toisin.
 

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Huomenna Kuparisaaressa sarjakärki Sport kohtaa alavireisesti suorittaneen Jokipojat.

Jokipojat ei ole pystynyt voittamaan tasaisesti mutta peli on ihan kohtuudella kuosissa. Nyt on menty 4 peliä putkeen pisteillekin. Voitte odottaa laadukasta iltaa.

Sportin pelaajat todennäköisesti odottaa sauvat rasvattuna, että sieltä saapuu taas Mikkeliläisten tapaan joku rupujengi peppu pystyssä kaukaloon. Nyt pelataan läksiäisiä Haapakoskelle, joten toivotaan että kaukaloon saapuu aggressiivinen Jokipojat raikkailla jaloilla. Vaaditaan 110% suoritus edes pisteeseen, kun tuo Sport ei oikein ole koskaan meitä vastaan alisuorittanut.

Jokipoikien ykköskenttä on HOT ja tuolla pystytään vastaamaan kelle tahansa tässä sarjassa. Samoin pakistossa ei ongelmia. Sen sijaan leveyttä ratkaisuihin ei löydy ja tässä Sport on ylivoimainen meitiä vastaan.

Jokipoikien sisäisen pistepörssin top-5:

1. RUOHOMAA Mikael 29 peliä 11+24=35
2. BLOMQVIST Sami 29 15+16=31
3. SRAMEK Jakub 25 8+7=15
4. IMMONEN Jarkko 28 6+9=15
5. MÄENALANEN Saku 14 9+5=14

Joko yleisöä saapuisi sinne 3000 pintaan? Nyt olisi tarjolla taas perinteitä, joten luulisi kiinnostavan.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Aina paha vastustaja saapuu Kuparisaareen ja meidän pitää olla ehdottaman tarkkana tämän ryhmän kanssa. Sport sytyttää aina JoKP:n, joten mihinkään leijumiseen ei ole varaa todellakaan.

Odotan todella tiukkaa ja fyysistä vääntöä. Toivon sydämmenstäni, että JT saa hyvän kick startin ja kihasee sen maalin tai vaikka kaksikin. En halua tosin Jusulle paineita luoda, vaan toivon rentoa otetta työhön ja sitä kautta onnistumisia. Älä ota liikaa paineita, vaikka Kokkiksen ketjussa saatkin pelata. Ota sama fiilis, mitä muillakin ja varmaan ennemmin tai. Myöhemmin osuu. Hyvä suoritus riittää.

Se villi veikkaus. Sport 3-4 maaalia ja JokP 2-3. Ottelun hahmo JT, pistein 1+2.
 

JoKP

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kabinettiurheilua vastustavat joukkueet
täytyy sanoa, että nyt on vastassa kaksi perinteistä seuraa pitkillä perinteillä ja hyvien muistojen valossa on varma se että laadukasta jääkiekkoa nämä kaksi joukkueta, joiden suoritus on koko ajan parantunut tarjoavat lauantai-illan kunniaksi.

Yhdestä asiasta olen melko varma, nimittäin siinä että ekaksi ekaerä täytyy selvitä tasalukemissa. Jos ja kun päästään toisenerän puolenvälin yli, kello tikittää vierasjoukkueen hyvksi. Toivottavasti tuomarit antavat omalla hyvällä suorittamisella katsojille hienon ja tasokkaan kiekkoillan.

Veikkaus: Sport 2-3 maalia ja jokipojat 3-4 maalia+ yksi tyhjiin.
 

Diablo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Urheilullisesti avoimet sarjat
Harmi että Kivimäki pois tänään, mutta nyt saa ainakin Tapio sitä näytönpaikkaa. Onneksi leveyttä löytyykin mukavasti, vaikka ykkös syömähammas on pois. Jos meidän ilme on samanlainen kuin Jukureita vastaan, niin kotivoittohan sieltä pitäisi napsahtaa. Mutta yhtään ei ole varaa antaa siimaa, Jokipojat haki eilen hienon voiton ja nälkäinen/rento/paineeton joukkue sieltä varmasti illalla askiin astelee hamuten Liiga-Sportin päänahkaa.

Edelmann pelasi tänään nollapelin, pelaako huomennakin vai säästettiinkö Spenceä huomiselle?
Toivottavasti säästeltiin. Minä ainakin haluan nähdä show-Spencen Jokipo maalilla ja kaverin lakin sulamisen Red Armyn edessä!

Joko yleisöä saapuisi sinne 3000 pintaan? Nyt olisi tarjolla taas perinteitä, joten luulisi kiinnostavan.
Jukurit pelin yleisömäärä oli tosiaan pettymys, mutta joko tänään!? Vastustaja jälleen kiinnostavammasta päästä, mediasirkus (Sport-otsikoissa), hieno kotipeli alla ja lauantai peli, niin josko tänään ainakin edes lähelle 3000. Viimeksi kun odotin kovaa yleisömäärää sain pettyä..
 

redcougar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liigan Svedut
Kunhan peli ei olisi ohi tänään ekan kympin aikana. Tuskin Jokipojat yhtä lapasena tulee Vaasaan kuin Jukurit keskiviikkona, eli ei siitä pelkoa.

Itse kierrättäisin Lutia välillä Kokkalan ja Hattusen laidassa, jossei kaverin "tuska" näy kentällä niin ainakin kuuluu.

Pitkävetoon 1, ja toiveet yli 3000 katsojalle. Ja yksi lähtö kiitos, hetkeen ei ole iskuja vaihdettu Kuparisaaressa. Onhan nyt lauantai ja kaikkee.
 

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Ja yksi lähtö kiitos, hetkeen ei ole iskuja vaihdettu Kuparisaaressa. Onhan nyt lauantai ja kaikkee.

Jokipoikien rymistellessä voi taas sattua ja tapahtua. Tuossa olisi sauma yrittää edes sekoittaa Sportin pelaamista. Tilaa ja aikaa pois. Spencen oletan olevan maalissa. Tämä on kyllä Kanukki henkeen ja vereen, että hupia on lienee luvassa. Saa mustaakin kiinni ja nuppihan ei sula. Luvassa yleistä härdellin aiheuttamista, Tv-torjuntoja ja suu käy. Siinä sivussa voi joku helppokin livahtaa verkkoon. Ihan huikea vesseli!

Sport on jäänyt 16 kotipelistään kerran pisteittä. Liigajoukkueen dominointia puuhastelijoiden joukossa.
 

SportSupport

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
pelin alkuun "meidän Jussi-taptaptap,meidän jussi-taptaptap" huutoa niin varmasti saa hyvän fiiliksen tekemiseen. Samppa on sivussa,mutta sitä on turha stressata. On siellä pelaajia...

Veikataan 4-1 koska nyt on hyvä flow päällä
yleisöä 2868
 

Entrosantier

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Veikataan 4-1 koska nyt on hyvä flow päällä
yleisöä 2868
Sama, täällä myös 4-1 meni vetolapulle. Ja kiitos Mikko Haapakoski! Nimenomaan Spencen kaikki haluaakin nähdä tänään maalilla. Toivottavasti lunastaa odotukset ja kuumenee ainakin pari kertaa matsin aikana. Huikea ilta ja ottelu tulossa. Joutuuhan sitä varmaan pari (muutaman) taskulämpimän olusen kumoamaan juottolan pleksillä.
 

MurhaaMenoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
Jussi Tapio?

Koskas Jussi Tapio hyppäsi Spåran kyytiin?

Ehkä tuolla teidän kausiketjuissa on siitä puhuttu, mutta en ole jaksanut seuloa sitä tarinapaljoutta. Elite Prospect kertoo vain näin tapahtuneen.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Koskas Jussi Tapio hyppäsi Spåran kyytiin?

Ehkä tuolla teidän kausiketjuissa on siitä puhuttu, mutta en ole jaksanut seuloa sitä tarinapaljoutta. Elite Prospect kertoo vain näin tapahtuneen.

Pari päivää sitten. On kuuden ottelun sopimuksella ja todennäköisesti jää sen jälkeenkin meille. Varsinkin, kun kiskoo tänään tehot 1+2 Kokkiksen ketjussa. Saa samalla uskomattoman loppukauden flown päälle ja ottaa Luomalan ja Halavan pisteissä alle 20 ottelussa kiinni. Tämän jälkeen painaa vielä vilkku vasemmalla ohikin.
 

everon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, KHL Jokerit, sympatiat Kärpät
Tapio, paljon saa parantaa, että jatkoon. Kyllä huomaa, ettei itseluottamus ole kohdillaan. Sai paljon vastuuta, siitä ei homma ainakaan tule jäämään kiinni. Mutta täytemiehiä me ei tarvita ensi keväänä.

Itse ottelusta muuten, Jokipoikia emme halua kohdata pleijareissa, emme ainakaan ennen finaaleja :) Hieno joukkue, joka haastoi Sportin todella tiukasti. Pelisysteemi sarjan parasta mitä Vaasassa on vierasjoukkueen osalta nähty.
 

Entrosantier

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Jaa-a, olenko ainoa jonka mielestä Tapion meno näytti melko flegmaattiselta välillä? Hienosti aina löi jarrut kiinni ennemmin kuin olisi taklannut ja melko selkä suorana mentiin. No toivottavasti parantaa. Pidän kaverista todella paljon ja haluaisin nähdä hänet loppukaudenkin joukkueessa. Potentiaalia kuitenkin on ja ei ne taidotkaan mihinkään katoa. Se henkinen kipsi olisi vain saatava murrettua.

Itse pelistä: Jokipojat haastoi kyllä ennakkoluulottomasti altavastaajan paikalta ja onnistuivat ryöstämään pisteen. Kunnioitettava vastustaja.
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Joo, ei tuo vielä riitä Tapiolta, mutta tämä olikin vasta ensimmäinen peli uudessa joukkueessa ja ketjussa. Huomasiko muutkin, että oli jotenkin todella pehmeä?

Itse peli oli hyvin hallussa, mutta kolmannen erän toisella puoliskolla aloitettiin ihan järkyttävä koomailu. Pisteen menetys nyt ihan sama, kun kuitenkin voitettiin, mutta ei noin vaan voi pelata. Välillä näytti, että oikein yritettiin saada Jokipojat tasoihin. No lopultahan se onnistui ja oliko Tuohilampi joka teki oman maalin, en nähnyt oliko sinne jo joku vastustajakin ehtinyt. Molemmat maalit koomailuista, joten peliä on helppo parantaa, kun se jätetään pois.

Oman pään syöttöpelissä on eniten kehitettävää. Kun kiekkoa roiskitaan täysillä ränniin, niin eihän se pakkipari sitä kiinni voi saada. Varmalle puolustajalle olisi tilausta.

Kuusela tänään perushyvä. Liimasi muutamat pahat viivavedot, jotka ennen on pomppinut. Ensimmäinen maali helposti längistä, mutta toisessa ei paljoa saumoja. Rankkareissa hyvä.

Paljon se tekee, kun Kivimäki puuttuu. Todella arvokas pelaaja Sportille ja ollaan todella kusessa, jos joutuu olemaan pidempään pois, puhumattakaan jos loukkaantuu playoffeissa.

Ja meidän jätkät on näköjään oppinut ampumaan rankkareita vähän paremmin kuin alkukaudella. Tänään jo kaksi onnistumista viidestä ja jo kolmas!! rankkarivoitto tällä kaudella.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Kuusela tänään perushyvä. Liimasi muutamat pahat viivavedot, jotka ennen on pomppinut. Ensimmäinen maali helposti längistä, mutta toisessa ei paljoa saumoja.

Helppo ja helppo. Risto koomaili huolella siinä ja taisi muuttaa vielä suuntaakin aivan maalin edessä. Oliko jopa oma maali? Otti parit game saveritkin ottelussa, joten arvosana mielestäni 10-.

Vähän oli sählyä ekat 20min puoleen ja toiseen. Ei oikeen kukaan päässyt laukasusektorille ja jos pääsi, veti päin honkia tai ekaa vastassa ollutta pelaaja päin. Näin siis kumpikin jengi.

Hattunen oli kyllä kovassa vesossa ja ollut tietty jo hyvän aikaa.
Nyholmilta taas järkyttävän hyvä peli. Hitto se jätkä luistelee ja tekee duunia. Myös Nessu kehittynyt paljon ja raataa kentällä. Hänen luistelutekniikka on hieman kömpelöä ja raskaannäköistä. Sitä pitäisi kehittää.
Raidkin veti taas kelpo peli, joten sanoisin, että meidän "ykkönen" oli kokonaisuutena paras.

Tapio tarvii kyllä pari peliä alle, ennen tuomiota. Tämän päivän Sport pelaa niin nopeaa ja fyysistä sekä aktiivista peliä, että aivan aisti katsomoon, miten Tapio yllättyi vauhdista ja fyysisyydestä.

Ihan jees kiekkoilta. Seuraavaksi onkin vastassa sarjakakkonen, Tuto.
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Helppo ja helppo. Risto koomaili huolella siinä ja taisi muuttaa vielä suuntaakin aivan maalin edessä. Oliko jopa oma maali? Otti parit game saveritkin ottelussa, joten arvosana mielestäni 10-.

Sramek oli kuitenkin sellaisessa kulmassa, että vain pitämällä etukulma kiinni, ei olisi pitänyt olla vaikeuksia, mutta längistä meni. Harmittavasti siinä oli tolppalaukaus juuri ennen maalia, mutta näin tällä kertaa. Olisihan ne kolme pistettä ollut helpostikin otettavissa, mutta voitto on silti voitto.

Kristof vaeltelee kyllä varjojen mailla. On vetänyt alkukauden kuitenkin loistavasti, joten olihan tällainen notkahdus jopa odotettavissa. Ei kyllä sovi yhtään tuohon työmiesten kenttään. Toivottavasti Mirri palaa pian ja saadaan hänet tuohon sentteriksi ja Kriso laitaan.
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Nyt on koostekin saatu taas ulos. Todella laadukas jälleen kerran.

Ei herranjumala mikä vihellys paskaVikmanilta tuo Halavan jäähy. Jos jotain hyppyä muka tuossa näki, niin jalat nousi vasta osuman jälkeen.

Tuo oli hieno hetki, kun Jokipojat teki 1-1, niin laulu vain koveni.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Koosteesta katsottuna, kyllä toi eka menee tosiaan Kuuselan piikkiin. Tai oikeastaan Riston, koska koomaili huolella ennen tilannetta.

Tossa MAaltosen haastattelun yhteydessä Samppa menee taustalta ja näyttää ainakin ulkoisesti hymyilevältä ja terveeltä. Piti ihan zoomailla öögia, mutta ei niissä ainakaan tossa mitään näkyisi olevan. Tiedä sitten.
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Piti ihan zoomailla öögia, mutta ei niissä ainakaan tossa mitään näkyisi olevan. Tiedä sitten.

Näyttää, että oikea silmä olisi aika musta, tai sitten se on vain varjo.

Toivakka-chantti on näköjään toisilla sanoilla,miten ne meni tänään?

Här är vårat hem,
Sundom Stå på kopparön,
var än jag är i världen,
hit längtar jag tillbaka igen
 

boxmia

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat
Koosteen perusteella hyvän näköstä lauantai viihdettä. Täytyy kyllä jälleen kerran kehua tuota Sportin koostetta. Laadukas ja hyvä juontaja.

Takkiin tuli, mutta ei tarvitse vieläkään olla huolissaan. Sarja sijoitus meillä on suoraan sanottuna huono, mutta viitteitä on taas paremmasta. Usko kevät kiriin on kova. Sport on kyllä hyvä, tämä siis koosteen ja loppu tuloksen avulla tehty johtopäätös.

Ottelusta nyt ei paljoa koosteen perusteella voi sanoa. Ilmeisen tasaista vääntöä vaikka Sport varmaankin ollut kuskin paikalla. Tuomari työskentely tainnut olla ihan ok kun ei aiheuta mitään suurta itkua täällä. Valitettavasti ainakin Halava kärsi tällä kertaa suomalaisesta tuomaroinnista. Puhdas ja kova taklaus -> jäähy. En pysty ymmärtämään mikä siinä on niin vaikea tuomaroidessa "nähdä", että kovakin taklaus voi olla laillinen eikä aina tarvitse säälistä antaa jäähyä kun toiseen saattoi sattua. Puustinen katselee muniin ja Halava näkee mahdollisuuden täydelliseen niittiin ja taklaa pelaajan pois kiekosta. Mikä siinä on niin väärää? No Suomessa saa aina kovasta ja näyttävästä taklauksesta jäähyn niin ei mitään uutta siinä.

Rankkareissa molemmilla joukkueilla ihan näyttäviä suorituksia niin kenttäpelaajilta kuin maalivahdeilta. Piste ihan ok Vaasasta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös