La 13.9.2008 Blues - JYP

  • 16 906
  • 125

batman83

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ottamatta sen paremmin kantaa Bluesin kiinnostavuuteen, niin ihan tiedoksenne, että JYP ei ihan oikeasti liikuta ketään eikä mitään Jyväskylä-Viitasaari-Äänekoski-Saarijärvi-akselin ulkopuolella (ihan oikeasti, olen sen verran alueella asunut/työskennellyt, että uskallan sanoa näin).

Tähän vähän kommenttia, että allekirjoittaneella tulee ajeltua täältä Jämsästä asti joka kotipeliin katsomaan, sekä monet vieraspelit myös. Tampereelle ei kovasti pidempi matka olisi, mutta löytyy niitä JYP kannattajia vähän tuota mainitsemaasi akselia kauempaaakin.

Syy on se, että joukkuetta ei oikeastaan markkinoida ollenkaan. Monilla on vieläkin se kuva, että Blues on HMV-jengi. Olosuhteita ja joukkuetta/urheilullista menestystä ja ilmettä ei osata ollenkaan hyödyntää, kun tuotetta myydään normaalille kansalle ja julkisuudessa joukkue on lähinnä Urheiluruudun varassa.

Melkein ainoa joukkue, jonka mainoksia paikallisen radioaseman ulkopuolella olen kuullut on Blues. Sillehän ei mitään voi, jos paikallinen katsokunta ei arvosta käyttää hienoa hallia hyväksi ja kannustaa joukkuetta Espoosta., Mutta jotenkin tuntuu, että vastaavilla spekseillä Keski-Suomessa oleva halli olisi täyttöasteeltaan käytetympi kuin sielläpäin.
 

Jupa

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
HMV

Hei,

Pakko tähän HMV-sektoriin lisätä vielä, että jokaiselle joukkueelle löytyy varmasti enemmän tai vähemmän HMV-pelejä, HMV-vastustajia sarjassa jne. Tänään se HMV oli ehdottomasti JYP näistä kahdesta. Ja voi olla niin, että juurikin Blues on JYPille HMV, sama toiste päin. Mutta nämä vaihtelevat kausittain ja joukkueittain. Jokuhan kävi juuri tänne vieraisiin pöytiin Saipan kannattajana kommentoimassa ettei Blues ole HMV. Samoin uskoisin, että sellaisille joukkueille kuin Pelicas, Kärpät, Kalpa tai HIFK JYP ei ole ollut historiallisesti HMV (itse muistelen kaiholla niitä aikoja, kun esim. HIFK-fanit vihasivat JYP-jengiä eikä vähiten siksi, että eivät voittaneet Jyväskylässä yhtään ainokaista matsia 5-10 vuoteen - joku voi tarkentaa, jolla on tilastot hallussa).

Tänään opin itse ymmärtämään tämän, asettuessani Bluesin kannattajan asemaan ja seuratessani oman rakkaan suosikkini peliä - samalla muistellessani useita viime kauden pelejä Espoossa ja Jyväskylässä: JYP taitaa olla Blues-peleissä todellinen HMV ja tästä voi joukkue syyttää myös itseään; missä taistelu, missä väri? Sama koskee myös yksilöitä. Parikin kommentoi Immosen peliä tänään näkymättömäksi ja tätä se myös todella oli. Se ei tee tästä todennäköisesti pistepörssin top3:ssa keikkuvasta huippupelaajasta vielä HMV-kaveria yhden ainokaisen pelin perusteella.

Eli HMV on suhteellinen käsite: sama joukkue voi olla toista joukkuetta vastaan todella värikäs ja toista vastaan todella mustavalkoinen.

Jupa
 

Groove Armada

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Starkin noutopihan parakki
Näin näköjään pääsi käymään että GA sai Zoom-kalan koukkuunsa kitusia myöten. Päästä kuitenkin se takaisin, GA. Se on alimittainen.

Sinne meni eikä jälkipolville jäänyt edes kuvaa.

Nelosen kooste löytyy osoitteesta http://www.nelonen.fi/smliiga/videot.asp?videoId=799&cat=1 . Ei tuossa jää paljoa selittelemistä. Loistavasti Bluesin ukot hakevat yv:llä paikat ja sinne tärähtää. Varsinkin rajun 4-0 on mallikas esimerkki yv-maalista, hieno vetopaikka ja ylänurkkaan uppoaa. 5-0 petrattiin ja siihen olen tyytyväinen. Veikkauksena JYP ei saa tänä vuonna yhtään pistettä Espoolaisilta, täytynee toivoa että jotkut sen tiputtavat finaalipeleistä ;)
 
Kotiavauksesta pisteet kotiin, se on tärkeintä. Mutta muuten en ole kyllä palstalle kirjoittaneiden kanssa samaa mieltä Bluesin hyvyydestä tai jopa ylivoimaisuudesta. Ensimmäinen erä oli viimekauden näköistä Bluesia mutta kaksi seuraavaa oli Aravirtamaajoukkuemaista peruuttelua (toki paremmalla menestyksellä). Viihdyttävää se ei kotijoukkueen kannattajan mielestä ollut. Ehkä siinä tunnelmakin vähän latistui kun toisessa erässä - kesken Jypin painostuksen saatiin kaksi ylivoimamaalia ja voittajasta ei enää ollut epäselvyyttä. Vaikka Jyp ei maaleja saanut aikaiseksi kuin vasta lopussa niin kovasti oli paniikki päällä ja mailaa puristettiin Blues pakistossa. Ihme säätöä - suomeksi sanottuna.

Lopputulos todellakin lämmittää ja erityisesti se että tuloksentekokykyä löytyy joukkueelta samalla tavalla kuin viime kaudella poissaolijoista huolimatta. Ihan sama ketä laatikossa luistelee niin voittoja tulee. Mielenkiintoista olisi nähdä minkälaiseen suoritukseen esimerkiksi Jyp olisi kyennyt, mikäli joukkueesta puuttuisi kolme parasta pakkia ja pari paremmanluokan kahdensuunnan hyökkääjää.

Keller oli aika huono tänään. Kruununa ehkä ballerina esitykset kiekko jaloissa maalipaikassa ja lopulta luistimen terä kiekon päälle ja kolmoissalkov oli valmis.

Lajusen syöttö ja Eavesin viimeistely hiveli silmää. Rajamäki laittoi äijää pinoon ja teki maalin. Rönnberg puolustaa kohtalaisesti mutta on täysi susi kiekon kanssa.

Tiistaina olisi sitten Eavesin huolivuoro (tai Pertti) mutta näyttöjen perusteella hodareita syö Keller - valitettavasti sikäli, että mies näytti turhautumisen merkkejä jo nyt kun ei peli kulkenut. Uusi katsomo-ottelu tuskin parantaa turhautumista.

Jypistä pisti hymyilyttämään, kun pari vaihtoa maalin jälkeen tuli kuulutus että "Jypin maaliin lisätään toiseksi syöttäjäksi Jarkko Immonen". Näin sitä voitetaan pistepörssi puhumallako?
 

jykke

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Aika vähän on tullu tähän ketluun asioita pelin tapahtumista, kaikki vaan vittuilee toisilleen. Pystyykö joku kertoo miten peli eteni?
 

DanC

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, Bleg, ACM
Jypistä pisti hymyilyttämään, kun pari vaihtoa maalin jälkeen tuli kuulutus että "Jypin maaliin lisätään toiseksi syöttäjäksi Jarkko Immonen". Näin sitä voitetaan pistepörssi puhumallako?

Jos se oli Jarkko Immonen joka kiekon pelasi laidan vierestä maalin syöttäjälle (Nelosen videopätkässä), niin siinä mielessä kyllä ansaittu piste.

Blegille -b, kone käy ja eteenpäin mennään.
Trimmaus, viritys ja kierrosten lisääminen sitten keväällä :)
 

Batigol

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Rangers, Tshekki, Argentina
Jypistä pisti hymyilyttämään, kun pari vaihtoa maalin jälkeen tuli kuulutus että "Jypin maaliin lisätään toiseksi syöttäjäksi Jarkko Immonen". Näin sitä voitetaan pistepörssi puhumallako?

Tästähän tässä on kyse. Itsekin olen hirnunut Hippoksella useampaan otteeseen, kuinka Jakke Immosen kauden pistepotista 90% on puhuttuja kakkossyöttöjä.

Olikohan siellä ylivoimalla muuten eräs Ville Mäntymaa tykittämässä Al McInnis - kaltaisia lämäreitä?
 

fakta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Aika vähän on tullu tähän ketluun asioita pelin tapahtumista, kaikki vaan vittuilee toisilleen. Pystyykö joku kertoo miten peli eteni?
JYP oli paremmin hereillä ekat minuutit ja jalka liikkui. Blues sai pari yv:tä joista ei kummastakaan tahtonut tulla yhtään mitään. Sitten yhtäkkiä Alanko löysi loistosyötöllä Tomi Sallisen takakulmalt, eiku lapa jäähän ja silleen. Sama skenario toistui hetki myöhemmin kun Lajunen laittoi siniviivalta aivan yhtä hienon syötön Eavsille takakulmalle, ja tilanne oli 2-0. Jo Bluesin ekan maalin jälkeen ote siirtyi Espoolaisille ja pysyi loppuerän.

Toinen erä oli ekat kymmenen minuuttia taas JYPiltä parempaa kiekkoa. Bicek jossain vaiheessa osui kehikkoonkin, mutta monta muuta todella vaarallista tilannetta JYP ei pystynyt kehittelemään. Kun joukkue ei päässyt edes maalin päähän, ja kun tuntee nykybluesin vahvan itseluottamuksen niin tuntui että JYP ei ensimmäisen erän jälkeen ollut missään vaiheessa ottelussa mukana, vaikka joitakin jaksoja veikin peliä. Sitten taas kaksi espoolaista ylivoimamaalia ja peli oli sillä selvä.

Kolmannessa erässähän ei sitten ollut mielenkiintoa paitsi siinä pysyykö Brückler nolla. Ei pysynyt, joten Blues otti toisen 4-1-voittonsa tällä kaudella. Kun muistetaan että pakistosta puuttuivat kiekolliset miehet Clarke, Kokko ja Heiskanen niin yllättävänkin hyvin Blues pärjäsi yhtä mitaliehdokasta vastaan. JYP taas oli vaisuhko, eritoten ykkösketju josta ei jäänyt minkäänlaista kuvaa. Immonen täysin pimennossa. Ja kuten muistaakseni kirjoitettiin jossain vaiheessa tässä aikaisemmin niin kolmonen ja nelonen olivat JYPin parhaat ketjut. Nelonen tsemppas hyvin ja loi painetta Bluesin päätyyn, Bicek väläytteli joskus sillointällöin, Jääskeläinen teki positiivisen vaikutuksen... mutta kokonaisuutena JYP ei vakuuttanut. Toisaalta ei Blueskaan, paitsi ylivoimalla, jossa joukkue oli aivan ilmiömäisen tehokas ekojen kolmen minuutin sohelluksen jälkeen.
 

Blue F

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Kaikella kunnioituksella mutta sinä et tiedä vitun vertaa mikä on HMV-jengi ja mikä ei.

Jos jengi josta löytyy taitoa, nopeutta ja fyysistä voimaa on sinusta HMV niin aika syvällä ollaan, se että pelataan samaa tehokasta systeemiä ei vaikuta tässä yhtään.

Kerro nyt minulle mikä tekee sanotaan nyt vaikka viidestä muusta jengistä vähemmän HMV:n kuin Blues niin tulen ampumaan alas joka vitun argumentin samantien.

Kerrankin voin allekirjoittaa Daespoon mielipiteen omanani. Jos keskustelu lähtee heti häröilemään siihen, miksei paikalla ole kuin 4600 katsojaa, niin lähtisin (heti organisaation jälkeen) tuijottamaan vastustajaa. Vaikka JYPillä on kova jengi, ei se satunnaista katsojaa kiinnosta, jos sinne on tullut Koskisen Kalle ja pari Vaaraa. Ei ne sano Westendiläisille yhtään enempää kuin Antti Virtanenkaan. Ei JYP ole sexikäs satunnaisen seuraajan silmin. Edelleen tullaan katsomaan (kuihtuvaa) brändiä punanutussa tai Hjalliksen pullasorsia. Ne nyt on vaan seksikkäitä kravaattiryhmän silmin. Eli ettei tässä nyt tule hirveää kasaa riihikuivaa jyvää niskaan, niin itse arvostan ja haluan nähdä nälkäistä ja janoavaa kiekkoa, mutta selitä se äijälle joka tienaa 50 kiloa kuussa, eikä ota skrakaa pois edes hääyönä!
 

Anselm Raato

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ajetaan Valtralla, Seattle Kraken
Ei jumalauta mitä peliä JYPiltä. Ennen peliä sitä odotti kovasti, että voitto tulisi Jykylään -paskat. Jätkät pelas niinku olisivat nussineet kipeetä pimppiä! EI näin pojat. Yritetään edes, perkele.

No yrittihän ne sit lopussa, kun tilanne oli tiukasti 4-0. Jee. Pekillä oli ilkeä ilta. Immonen yössä loput joukkueesta hämärän rajamailla. Noh, ehkä se tappara sitten nurin.

(Onneksi paluumatka oli huikean hauska. Projektikakkamiehelle vielä kiitokset nauruista.)
 

Blue F

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Jo viime kaudella oli havaittavissa tämä trendi, että Blues hoiti pelejä 90% -suorituksella (miinus vemppapelaajat), eli tulos jäi alle kolmeen neljännekseen. On tämä Savonlinnan-Jumala, poliisi siviiliammatiltaan, jotain rotia espoolaiseen ilmeeseen tuonut.
 

Groove Armada

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Starkin noutopihan parakki
Kerrankin voin allekirjoittaa Daespoon mielipiteen omanani. Jos keskustelu lähtee heti häröilemään siihen, miksei paikalla ole kuin 4600 katsojaa, niin lähtisin (heti organisaation jälkeen) tuijottamaan vastustajaa. Vaikka JYPillä on kova jengi, ei se satunnaista katsojaa kiinnosta, jos sinne on tullut Koskisen Kalle ja pari Vaaraa. Ei ne sano Westendiläisille yhtään enempää kuin Antti Virtanenkaan. Ei JYP ole sexikäs satunnaisen seuraajan silmin. Edelleen tullaan katsomaan (kuihtuvaa) brändiä punanutussa tai Hjalliksen pullasorsia.

No ketä siellä espoossa sitten käydään katsomassa? Meillä on Immosta ja Wallinheimoa, teillä on jotain puustista ja ryhästä. Kyllä ne nimet merkkaa ja jos niiden perusteella lähdetään matsia katsomaan niin kyllähän Jyväskylästä löytyy oikeitä pelureita espoolaisiin duunareihin verrattuna. Kyllä kansa käy mielummin katsomassa tähtiä kuin puurtajia.

Nautattaa tää kuinka nopeasti espoossa on "menestys" noussut hattuun - mitään ei olla voitettu mutta kummasti ihmetellään kiinnostuksen puutetta ja sitä kun maajoukkueessa ei näy heidän duunaripelaajia. Huvittavaa touhua.
 
No ketä siellä espoossa sitten käydään katsomassa? Meillä on Immosta ja Wallinheimoa, teillä on jotain puustista ja ryhästä. Kyllä ne nimet merkkaa ja jos niiden perusteella lähdetään matsia katsomaan niin kyllähän Jyväskylästä löytyy oikeitä pelureita espoolaisiin duunareihin verrattuna. Kyllä kansa käy mielummin katsomassa tähtiä kuin puurtajia.

Nautattaa tää kuinka nopeasti espoossa on "menestys" noussut hattuun - mitään ei olla voitettu mutta kummasti ihmetellään kiinnostuksen puutetta ja sitä kun maajoukkueessa ei näy heidän duunaripelaajia. Huvittavaa touhua.

Nyt lähti kyllä lapasesta.

Nimivertailua voit kyllä suorittaa ja luulen että siinä Jyväskylä toiseksi jää millä mittarilla tahansa. Ja kuka on ihmetellyt ettei maajoukkueessa näy meidän duunaripelaajia? Päinvastoin ihmetellään sitä että miten ihmeessä sinne kelpuutettiin noinkin monta meikäläistä, ainakin Finnkampenissa. Leijumisesta tai tästä mainitsemastasi "menestyksen" hattuun nousemisesta sen verran että se on kunkin henkilökohtainen asia ja itse en ole liiemmälti nähnyt merkkejä tästä esimerkiksi tänne kirjoittavien "blueskonkarien" toimesta. Muutama nousukas löytyy jokaisesta leiristä. Ja jos porukkaa oli ottelussa reilu 10% enemmän kuin vastaavassa ottelussa vuosi sitten niin onhan se kiinnostus kasvanut ihan kohtuullisesti.
 

Kapo

Jäsen
Miten voi ottaa runkosarjan toisen ottelun tappio noin koville? Oliko luulot liian suuret vai mistä kenkä puristaa? Taisin osua aikalailla oikeaan aiemmassa arviossani että arvon Groove Armada jostain kumman syystä luulee Jypissä pelaavan paljon mielenkiintoisia pelaajia joita tullaan vieraissakin katsomaan.

Meillä on Immosta ja Wallinheimoa, teillä on jotain puustista ja ryhästä. Kyllä ne nimet merkkaa

Huutonaurua. Ossi Louhivaara. Jouni Virpiö.
 

Groove Armada

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Starkin noutopihan parakki
Nyt lähti kyllä lapasesta.

Nimivertailua voit kyllä suorittaa ja luulen että siinä Jyväskylä toiseksi jää millä mittarilla tahansa.

No pistä Immosta ja Wallinheimoa tunnetummat nimet pöytään niin vertaillaan?

Huutonaurua. Ossi Louhivaara. Jouni Virpiö.

Iivsipeni. Rajueki. Avussa oli klarkin haastattelu ja seurassa matikaisenpena anto viiksivihjeitä. Eiku.
 
Viimeksi muokattu:

Blue F

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Iivsipeni. Rajueki. Avussa oli klarkin haastattelu ja seurassa matikaisenpena anto viiksivihjeitä. Eiku.

Jep jep, "...ja aamulla heräsin rehusiilosta apu ja urkki risasen farkkutakkarin taskussa. Tumppu oli nihkeänkostea ja hiukan ehkä limainen..."
 

Kapo

Jäsen
Iivsipeni. Rajueki. Avussa oli klarkin haastattelu ja seurassa matikaisenpena anto viiksivihjeitä. Eiku.
Eaves on muuten parempi kuin Immonen, Rajamäki parempi kuin Pihlman, Clarke parempi kuin yksikään Jyp-pakki ja Matikainen (Petri) kyykyttää Dufvaa poikkeuksetta 6-0. Ainiin, Brückler on parempi kuin Wallinheimo.
 

Lapanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roihu
Ottamatta sen paremmin kantaa Bluesin kiinnostavuuteen, niin ihan tiedoksenne, että JYP ei ihan oikeasti liikuta ketään eikä mitään Jyväskylä-Viitasaari-Äänekoski-Saarijärvi-akselin ulkopuolella...i

No, JYP on kuitenkin oman kotikaupunkinsa ylivoimaisesti suosituin joukkue eikä roiku nippanappa top-kolmosessa, niinkuin eräät.

Vahva HMV-leima molemmissa kyllä on. Kai siihen vaaditaan hieman useampi kuin yksi hyvä kausi, ennen kuin moisesta päästään.
 

Number 11

Jäsen
No pistä Immosta ja Wallinheimoa tunnetummat nimet pöytään niin vertaillaan?

Iivsipeni. Rajueki. Avussa oli klarkin haastattelu ja seurassa matikaisenpena anto viiksivihjeitä. Eiku.

Väitän, että Bluesin joukkue on huomattavasti tunnetumpi kuin JYPin vastaava ja perustan väitteeni viime kauden menestykselle. SM-liigan finaalit ovat kuitenkin niitä pelejä, joita myös se tuulipukuosasto herää seuramaan, jotka muuten katsovat vain lähinnä MM-kisat haalistunut maailmanmestarit 95 -paita päällä. Bluesin näkyvyys ja hehkutus mediassa keväällä olivat sitä luokkaa, että nämä matikaiset ja rajamäet ovat jääneet myös joidenkin niiden mieleen, jotka eivät lätkää edes seuraa. Yllätyin mm. baarissa täysin kun yksi tamperelainen tytsy iski pöytään Sallisen ja Heiskasen nimet. Ei kuulemma edes lätkää muuten seuraa, mutta pari finaalipeliä tuli katsottua.

Lätkää seuraavien keskuudessa ilmiö lienee vain entistä voimakkaampi. Immoset ja Wallinheimot toki tiedetään, mutta viime kevään tapahtumien ansiosta Bluesin pelaajia osataan kysyttäessä nimetä enemmän.

Miten tämä sitten liittyy mihinkään? Ei varmaan mitenkään, mutta samaa paskaa kuin mitä Groove Armada itsekin jauhaa. Väännetään vaan vaikka koko yö.

Itse pelistä ei paljon mitään kerrottavaa ole, sillä Bluesin viisikkopuolustus sekoitti JYPin kuviot niin täydellisesti. Pari yksittäistä henkilökohtaista virhettä sattui Blues-puolustukselle ja tästä syystä JYP sai pari puolittaista 2v1:stä. Muuten homma oli täydellisesti hanskassa.
 
Ja vuosittainen aktiivisuus saa jatkoa...

Niin no jos kipeätä pimppiä on päästy jo nussimaan niin ollaanhan siinä jo aika pitkällä ja oikeassa osoitteessa...mutta eipä tänään oltu. Aikalailla kaikki viime kausien blues-jyp kohtaamiset on koettu ja eihän tämä nyt kauas siitä viime vuoden 5-0 pelistä jääny, ajankohtineen jne. Sinkkushow vaan puuttui. Onkin mainittu jo bluesin sumpusta jota ei paljoa auki roksoteltu. Pari kovaa rynnistystä ekaan erään, pari nättiä yv-maalia ja sitten varmaa pakittelua ja pelailua loppuaika edelleen nättien maalien kera. Mitäpä sitä muuta?

Blues oli perus blues, eipä yllättänyt tulos vaikka toivoin tasaista vääntöä ja vähän tasoa hyvien harkkaotteiden jälkeen. Roiskimista, hitautta, pehmeyttä ja outoja ratkaisuja helpoissa tilanteissa niin ylivoimalla kuin tasakentällisinkin. On se Espoon tyhjä halli jännä paikka pelata. Liian harvoin uskalsi pojat mennä karvailemaan tosissaan, ja ne kerrat kun kiekkoon pääsi käsiksi lurautettiin laukaus about miinuskulmasta. Hyödyllisempää vaikka kalastaa sitä jäähyä sittenniin.

Bluesissa hyvää...no se joukkuepuolustaminen, ja ne riittävät pari terävää rynnistystä jypin päätyyn. Tais riittää. Jypissä hyvää? Noh, Virpiöllä riittäs sitä energiaa näköjään aika hyvin siihen Röökin paikalle, ehkäpä käsiäkin. Tai Ossi siihen ja Virpiö Hytösiin. Varhaisia tuomioita mut kyllä se yv loi parhaat paikat Virpiön ollessa kentällä ja Virtasen maalista huolimatta jatkossa vois olla parempaa jälkeä tuoreilla kokeiluilla. Empä tiiä...alivoima epäonnistui pahasti, mutta tais sattua espoolaisille myös aikalailla paras päivä ylivoimaansa. Enpä usko et jatkossa löytyy ihan vastaavaa ylivoimatehokkuutta kuitenkaan. Peki voimaton, kaikki kunnia niistä otetuista mitä otettavissa oli.

Mutta hei, vittu mikä katakombi. Ei kuulunu edes niitä janarihuutoja mitä jo vähän odotti. Seisomakatsomo oli loppuun myyty ja sinne näköjään mahtuu 4 ihmistä joka toiselle riville. Ja ympärille 4000 ärhäkkää terrakottasotilasta, muutamine Ukrainan lippuineen. Tuon Kiinasta 78 metrisen päällepuettavan lohikäärmeen strobohännällä ni on espoolaisilla sitten joku nähtävyys mitä tulla kattomaan jos ei lätkä kerran kiinnosta. Baarista sentään sai kaljaa, kahvia ja kuivaa pullaa.

Turvatarkastukset oli kuitenki hyvät, ja sit lisäks polku hallilta tapiolaan oli vailla ruuhkia huolimatta s-marketin myymästä vanhentuneesta oluesta. Vaisu peli, olen katkero ja oikea voitti. Saakohan ens kerrallakaan lippua ostettua ottelupäivänä kun on niin täyteen buukattuja nuo pelit. Tuon vittu basson ja vahvarin ni voin vedellä sinister ministeriä siinä ilotteluksi. Sinkku maaliin sano bluesfanit, neh?
 

Batigol

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Rangers, Tshekki, Argentina
Eaves on muuten parempi kuin Immonen, Rajamäki parempi kuin Pihlman, Clarke parempi kuin yksikään Jyp-pakki ja Matikainen (Petri) kyykyttää Dufvaa poikkeuksetta 6-0. Ainiin, Brückler on parempi kuin Wallinheimo.

Joo, kyllähän Matikaisella on yksi hyvä kausi takana valmentajaurallaan. Dufva on ollut vuosikaudet Suomen eliittiä.
Joku Clarke olisi JYPin pakkijärjestyksessä ehkäpä vasta 5?

Ja täyttä OT:ta mutta: Jarkko Immonen on pelannut samassa ylivoimassa kuin Jaromir Jagr, Martin Straka ja Michael Nylander. Harva SM-liiga peluri saanut nauttia Kaikkien aikojen parhaimman pelaajan, itse Jumalan, Jaromir Jagrin jumalaisesta kiekonkäsittelystä ja totaalisesta dominoinnista.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös